När du kommer ska jag sitta här och ta allt som du ger mig

Har pluggat matte i tre timmar nu. Hur kan hon? tänker ni säkert men måste man så måste och är man duktig så är man. Har iallafall kommit ikapp lite nu och så är man lite säkrare på förändringsfaktorer, har prov nästa vecka så mer plugg kommer det att bli. Imorgon hinner jag nog inte plugga så mycket för då är det äntligen dags för bandy! Med tre spelare(?) rätta mig tilda om jag har fel haha borta så kommer de att vinna ändå. Det är ju trots allt vsk!

En annan sak. Jag har alltid trott att jag är galet ospontan. Eller faktiskt trott att jag var det. Har bliv bättre på det, Trot eller ej ni som känner mig, förrut ville jag alltid veta vad som skulle hända då jag hatar stress i sista minuten. Men om man jämför med en annan så är jag faktiskt vädligt spontan. Sjukt faktiskt men det är väll bra på sitt sätt.

Ingenting på tv är det idag heller så min bästa vän för kvällen blir nog datorn och kanske återigen lite plugg. Skönt att ha det gjort. Nu ska jag inte sitta här och ge er en massa onödig information

Skulle vilja lägga upp en bild men blogg.se är så achmed segt för mig så jag vet inte vad jag ska till mig till, det får funka ändå.

Hörs!♥



Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Skolan börjar om en timme. Vaknade tidigare än klockan (?!) typiskt mig att när man väl får sova så ska jag vakna tidigare. Han fixa mig i lung och ro och slapp stressa som är väldigt vanligt på mornarna, jag han äta frukost som jag aldrig hinner annars + så har jag ju tid över. Kors i taket.
Iallafall så står det tre lektioner på schemat idag. Matte, svenska och samhäll. Sen blir det hem och plugga, tror det måste bli spanska och matte. Perfekt mina favorit ämnen.

Nej nu ska jag fortsätta lyssna på melissa horn. Så vi hörs säkert mer senare idag:)
Puss!♥


Apalbybarn.  Ni är BÄST♥♥

Robert Buckley

Kanske rätt ointressant för er andra men låt mig få slänga upp en bild på Robert Buckley från one tree hill.



♥♥♥♥


When you're too in love to let it go

Söndag, nyduschad och lost. Så ser det ur just nu. Idag har jag vart på dejt med matteboken, det var ett tag sen så det var på tiden. Tyvärr så måste det bli flera skulle helst vilja slippa men så är livet:) Annars så har det väll inte vart något speciellt. Min kusin var här tidigare idag så jag madde och simona (kusinen) spelade lite kort, det blev neger och president i omgångar och det roligaste måste ha vart när simona blev neger.
Madde: Oh simona you blev nigger (hon säger på svengelska)
Simona: mm...
Madde: Nu får du välja vilken sort du vill vara. Somalieneger?
Jag: HAHAHAHAHAHAHA
Madde: HAHAHAHAHA
Simona: ???? samtidigt som hon sitter och skrattar med.
 
Hahaha ja det var faktiskt kul:)
Imorgon är det måndag igen och back on track. Brukar vanligtvis börja 11.40 men imorgon är spanskan frivillig för de som vill dit och träna till provet. Vem väljer inte att skippa det, sova lite längre och plugga hemma? Det gör jag lätt! Så då börjar jag halv ett. Samma på onsdag, slutar 10.40 då. Big LOVE. Annars så tror jag att jag har hittat en klänning, billig är den och det gillar man extra mycket när man får ett studiebidrag som inte räcker någonstans, leva på det en månad? Vem försöker dom driva med?




Iallafall så tror jag det blir denna. Fast eftersom den inte finns i min storlek i den blåa färgen så blir det nog en svart:)

TEAM EDWARD




Beautiful dawn lights up the shore for me

Lördag idag och det blir ännu en lugn kväll för mig. Tycker det suger rent ut sagt men endå så skulle jag inte orka något större, konstigt:) Tidigare idag så har jag inte gjort något speciellt, eller jag har faktiskt övningskört och det gick faktiskt riktigt bra!:) Ikväll blir det iallafall tomten är far till alla barnen. Då kommer jag få skratta och det tackar jag inte nej till:) När jag skrev att jag skulle få skratta kom jag och tänka på igår, har ni någon gång sett cirkus möller? Har ni inte det så GÖR det! Så sjukt kul jag, elin och kajsa kolla på det igår och jag skratta så tårarna sprutade och då överdriver jag inte;) Annars har jag inget roligt att berätta, känns som om det är ganska torrt och händelselöst just nu så nu säger jag hejdå så hörs vi säkerligen imorgon. ♥


With eyes shut
It's you I'm thinking of
But how we move from A to B it can't be up to me
Cause I don't know
I think I'm a little bit
A little bit in love with you
                          Lykke Li


We do not remember days, we remember moments

Hejsan!
Blev ingen fest som vi trodde, tråkigt vi var rätt så pepp. Det går fler tåg som man brukar säga.
Istället blev det hemmakväll med idol och erik är så sjukt jävla grym.
Efter skolan gick jag ner på stan och mötte kajsa och elin. Blev en hel del affärer om och om igen. Sakerna jag hade kollat ut fanns varken i min storlek eller satt helt wierd men lite fick jag med mig hem. Två linnen och en mascara. Provade även två klänningar, supersnygga var dom men tyvärr var en alldeles förstor men den andra  satt bra får se om det blir den till jul och nyår eller om jag hittar någon annan. Det är ett tag kvar så det löser sig alltid:)

Vi längtar så galet mycket till nyår så vi sitter redan nu och planerar lite det blir fun!:D
Nu ska vi prata vidare hörs när vi hörs!
Puss♥

I love you and that's all I really know

Godkväll! Torsdag kväll vilket jag inte kan inse. Känns verkligen som det är fredag och i mitt huvud tänker jag bara: Heelg! och så kommer lite julkänsla in i allt. Inte tokigt alls, första advent är ju redan på söndag sen rullar dagarna fram och så är det julafton. Gud så jag längtar! Vet inte ens varför jag kom in på det:)

Iallafall så tog vi ju sprutan igår och visst känns det. Armen först och främst ska vi inte tala om. Fyfan vad ont jag har i den. Dom tog i höger armen och jag sover ju helst på den sidan men det gick ju såklart inte nu. Dunkade som om det byggde något storslaget där inne så en sömnlös natt med smärta i armen och frysningar.  Kunde iallafall gå till skolan idag som tolv andra inte kunde. 32 stycken är vi i klassen 20 var där.
Jag kände av lite efter skolan. Yrsel och ont i kroppen så jag skippade konfirmationen idag. Känner mig iallafall lite bättre nu så det är skönt!:)

Några i klassen drog ner på stan idag igen eftersom vi hade två timmar tills nästa lektion var. Jag var tvungen att smsa Kajsa och fråga om hon ville följa med mig ner på stan i helgen och det ville hon. Tack för det känner verkligen behovet och nu har jag äntligen pengar! Kanske blir det någon fest som kajsa visste, det återstår att se:)


Jag och veronica är söta i skolan. Man måste bjuda på bilder ibland också, eller hur? Det är det jag gör nu:)


Denna film är ett måste. Rob<3

Some are melodies Some are the beat

Jag har tråkigt. Sitter och lyssnar på musik och väntar på att greys anatomy ska börja, två timmar kvar känns kul. Jag blir terrad av grottmannen. Trodde han hade fattat dissen efter som jag dissat alla hans sms. Det var lungt ganska länge men sen så plingar det till och där var det över, inse fakta grabben. Trodde inte ens det fanns sådana framsteg som mobiltelefoner i era grottor. Speciellt när han hörde att jag sa att han var en jävla idiot på spanskan i måndags så trodde jag han skulle sluta. Jag orkar han ej.
Jag vill också gå på melissa horn men det är slutsålt nej jag känner mig allmänt trött på det mesta. Skolan dödar mig sakta men säkert. Okej helt ärligt skolan är bra på sitt sätt men har sina brister:)

Jag vet att det bara blir en massa klago inlägg men har faktiskt inget roligt att berätta, men ändå så vill jag skriva. Hoppas på något kul i helgen jag kan berätta om:) Kajsa fråga om jag var sugen på fest. OM jag är måste bara finns en också. Det är nästa problem:)

Jag tankar nya tankar, men långsamt som du vet
Så jag lovar ingenting, jag säger hellre förlåt
Vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt
                                                      -MH-


Owl City - Fireflies

Trouble Is a friend of mine

Hemma efter en mycket kort skoldag med två lektioner. Slutade alltså 20 i 11 men eftersom vi skulle ta svininfluensa vaccinet klockan två så var det bara att fördröja tiden på stan. Tack att skolan ligger nära!
Jag cassandra och elin tog oss till vivaldi och åt. Kusinerna söderberg kom också och senare kom även veronica och malvina. Deras sallader är ett mirakel för matvärlden:) Blev lite plugg också, gjorde klart spanskan så nu är det bara matte och historia,LOVE. Gick förbi några affärer och visst såg man lite smått och gott som man ville ta med sig hem, det blir att åka ner i helgen. Till elin: Du vet klänningen från idol som jag sa var to die for? Du hade rätt den finns på BikBok!:)

Iallafall så gick vi tillbaks till skolan och eftersom de gick efter klasslistan var jag först. Fan vad nervös jag var. Jag är jätterädd för biverkningarna och så ser man spruta, det gjorde saken mycket bättre. Ännu bättre var att det kändes som om hon höll den inne i år och dar. Hypokondrisk som jag är och vart så länge jag kan minnas (tack pappa för den ärvningen:)) så kändes det som att jag blev helt yr direkt efter, när jag kom hem kände jag mig illamående som är min största fobi av allt annat, det kan man inte ens blir av sprutan. Men nu är det inte påhittat. Min arm dunkar och jag känner mig hängig. Vem vet det kanske är allt som blir?


Nu till något helt annat. Inlägget var ju något ointressant så kan lägga upp några bilder från hajken vi gjorde i nian och som var bäst!<3
Bilderna är Typiskt apalby!


Vissa var best friend med busschaffören.

Vissa var mer skillade än andra. Vad ska man göra åt det?

Vissa var mer chill än andra.

Vissa hade mer vip än andra. Har man gått på apalby i 9år är man aldrig förvånad:)

Och vissa var helt enkelt latare än andra:)

Puss♥

I'm falling in love with your favourite song I'm gonna sing it all night long


Lady Gaga - Bad romance


Mando Diao -  Gloria


Melissa Horn - Vem lämnade vem?


John Mayer - Free Fallen


Henok Achido - High on life (when the drugs dont´t work)



Tove Östman Styrke - Himlen är oskyldigt blå

Det blev många låtar men lyssna och njut. Det tycker jag ni ska ta och göra:)♥

The leaves may fall, but the trees stay tall

Hejsan, allt bra? Med mig är det helt okej. Är riktigt trött men det är ingen nyhet numera. Det tar att börja tidigt och gå sena dagar. 3 veckor kvar till jullovet, det kommer bli det skönaste på länge. Det är skönt att jag slutar tidigt imorgon, 20 i 11 men ska vaccinera mig och vi har tid mellan klockan två och fyra. Kunde inte fått en bättre tid med tanke på när vi slutar. Sp09d får väll göra sitt klassiska kanske ner på stan och så kanske lite plugg.
Appropå plugg så skulle jag ju plugga mycket idag. Kan ju säga att det funkade inte alls. Skrev några frågor till historian sen öppnade jag matteboken gjorde ett tal och stängde den lika snabbt som jag öppnade den. Jag är för trött helt enkelt, jag vet inte vad som har hänt. Blir trött bara jag tänker på att vi har prov varje vecka fram till lovet.  Vi hade förövrigt svenska uppsatts idag i tre timmar. Det gick bra tror jag, det kändes bra iallafall. Men något orättvist var det ju att av 3 klasser som skrev samtidigt så fick två skriva förhand medans de andra fick ha sina datorer dåligt med tanske på att det har word att skriva i.

Nu ska jag kolla på tv. Kanske somnar vem vet men det gör mig inget alls, verkligen inte skulle bara vara skönt.
Fast nej ska inte göra det då kommer jag inte orka titta på desperate housewifes sen:)



Ni skulle gärna få ta mig utomlands igen
(nej det var inte så öde som det ser ut på bilden. Just då var vi själva vid poolen haha)
Puss!♥

För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig

Sitter och näst intill fryser ihjäl. Okej kanske inte så illa men det är galet kallt som någon slags istid är på väg att komma. Har satt på mig en av pappas stora och mysiga tröja + hans stora sockor riktigt skönt är det faktiskt.
Jag fryser väldigt lätt och ofta när det börjar bli höst/ vinter, så mycket att jag tror jag ska investera en värmesak som man lägger i sängen, ni får mobba för jag själv tycker det har gått För långt om man införskaffar sig en sådan sak haha;)

Nog om det. Skulle igentligen behöva plugga men jag har ingen som helst motivation till det och då är det inte heller någon idé känns det som. Så jag tänkte att idag blir det en pluggfri dag men det blir att plugga sönder imorgon, lät väll något som är iallafall;)

Skulle ha gått på friskis efter skolan med kajsa, men den stjärnan har kollat fel igen. Denna gång inte på dag utan på ställe. Bra jobbat! Nästa gång sköter jag och elin det där tror jag haha;)




Jag ville leva farligt

Så jag slängde mina skor
Men när man väntat allt för länge
Blir inget som man tror
Vad vill du säga när allting blivit sagt?
Vad vill du känna när någon tagit din makt?
Vem vill du spela när du lagt alla kort?
Och hur vill du leva när tiden går för fort?
                                          -Melissa Horn-


So beat it, just beat it

Hemma igen efter en helg i så mycket buschen det kan bli. Det var skitkul och ska säga er att skratta och gjorde roliga saker gjorde vi stup i kvarten. Jag, Hanna, Matilda och Cassandra fick vara nattugglor för första gången. Vi skulle alltså vara uppe efter alla hade lagt sig och se så de inte smög ut och sådant. Det var kul men för lungt helt seriöst. Vi hade räknat med människor hoppandes ut genom fönstret men icke sa nicke. Istället fick vi gå och "driva" lite med dom, spelade skit seriösa som om vi tog uppgiften på blodigt allvar haha;) Gick väll och la oss tillslut när klockan var tre. Lagom sliten kan man ju säga att vi var, hade gått upp halv 8 samma morgon. Vi fick iallafall sova längre och äta frukost när vi ville medans de andra fick gå upp sjukt tidigt. Skönt!

Tog inte alls många bilder. Typiskt mig! Men har ett X antal videos när vi spelar tjorven och compani från saltkråkan. Hahaha riktigt fult men vi hade kul. Kanske lägger upp någon så ni får se:)
Har även hunnit  brytit mot tandläkarens "rekomendation" som han sa att jag skulle försöka att inte göra. Kaffe med socker och det blev inte en kopp. Ops sånt händer:)

Två av många helgens bästa citat måste vara dessa:

Jag, hanna och jacob ska gå och äta. På vägen dit asgarvar vi åt tjorven och hur ful hon igentligen är.
Malin: Hahahhah tjorven ser ut som en tidigt åldrad kärring som stannat i växten.
Hanna: hahahaha ja visst gör hon!
Malin: eller hur jacob?!
Jacob: hahahaha jaa typ värsta 50 år

När vi kommer dit har vi samling och per står och pratar om vad som ska hända och sånt.
Per: Vi åker på det här lägrerna för att ni ska ha kul. Och har ni inte kul då har ni något allvarligt fel. Gå då och prata med oss så ser vi till att du får ha kul.

Somvanligt tycker ni säker att det är ubertråkigt:)
Och somvanligt ett inlägg utan bilder ska lägga upp!

Hörs när vi hörs!




And I will try to fix you

Okej hemma igen efter en kväll med tjejerna! Kom hem för ungefär 20 minuter sen:) Var ju somsagt på bion och vi "missa" bussen precis så vi fick väll vara kvar på stan i ungefär 40 minuter, det gick det med. Vi gick in på donken så kajsa kunde få sin glass som hon så gärna ville ha och när hon väll fått den så hör man från hennes mun: Mmm det här har nog aldrig smakat så gott. Istället satt jag och elin och diskuterade edward. Kan väll säga att man har blivit ännu lite såld. Herregud säger jag bara! Filmen var hur jävla bra som helst. Har läst att den inte alls skulle vara lika bra som första men oj vad fel de hade. Lite små panik fick man i slutet när det var ett sådant slut så man bara vill se nästa och nästa film. Filmen dröjde även ungefär en halvtimme extra för mitt i filmen så stänger dom av den tänder alla lampor och kommer upp på "scenen" och säger att det är några som har gått in i salongen som inte hade biljetter till filmen och att det ska ha biljettkontroll. Alla blev ju lite smått  irriterande vafan kolla innan liksom. Efter en 20 minuter ungefär så ska de sätta på filmen igen men då strular det så bilden blir helt wierd och så hoppade det någon minut. Inte bra det där, inte bra alls! Men sen återgick det till det bästa igen:)

Nej nu måste jag faktiskt sova. Ska upp halv 8 imorgon alltså om ungefär 6 timmar. Inte så särskilt lockande men ska man bort så ska man:)

Hörs på söndag gott folk, ha det bäst :)

It´s like my iPod stuck on replay

Fredag kväll och jag är hemma hos elin med hon och kajsa. Väntar på elin som håller på att fixa sig, lite små seg sådär men efter 10 år så är man van:) Vi ska snart börja med mat. På vår a la carté menyn (okej inte riktigt haha) står fläskfilé och klyftpotatis Mums! Bio senare ikväll. Som jag har längtat, kommer sitta helt fastklistrad haha:)

Imorgon åker jag somsagt på läger. Kommer hem på söndag eftermiddag så någon uppdatering blir det inte förens dess, men jag tror faktiskt ni klarar er:)



Vi gillar att vara fina. Nu är det mat som gäller hörs!

I want to be forever young

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA okej jag avlider. Jag gör det helt seriöst. Kikade in på matildas blogg och visst fick man sig ett riktigt skratt!!.

Kolla bara på detta det hör till inlägget jag skrev innan:

P.S till malin, Jag hitta säcken och klasse fixar skägget i något oantändligt matreal!!

Inte nog med det, sen ser man denna bild, hon lyckas alltid

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Säkert skit tråkigt för er andra men då ska jag säga er: Detta är  VÅR humor!:D


But if you never try you'll never know

Hemma från konfirmatonen och har nyss duschat. Idag var det faktiskt ganska roligt, inte för att det brukar vara tråkigt men endå. Hanna var där och hon får en alltid att skratta. Det gillar vi skarpt. Faktiskt så blev det väldigt mycket skratt idag men det är alltid kul:) Jag och matilda har planerat lite om julafton. Vi har nämligen samma tomte och samma a någonting. Hon heter carita och är jättesöt. Det är matildas tur i år att ha henne hela julafton, jag får henne på nyår. Okej det där kunde missuppfattas men missta mig inte:) Iallafall så skulle jag velat att hon kom som tomte kl 4 och hos matilda kl 3, men matilda ville inte att hon skulle komma under kalle anka för då skulle hon skymma tv:n det är sånt man får respektera:) Outfiten är redan klirrad, hon hade den idag. Lite smyg start sådär, busigt carri!

Sen så blev det planering och skratt igen. Har sagt det många gånger men säger det en gång till: Assistenterna! herregud, no comments typ:) (på ett bra sätt:))

Jag tror faktiskt att jag måste börja packa lite smått. imorgon är dagen fullsmockad: Skola till halv 4, hem, träffa elin och kajsa, åka till ica, fixa mat, kanske annat om det är något sen new moon! :D Mer imorgon.
Packa var det ja.


Grymt!

Hey there Delilah

Hemma från skolan. Det blev en mycket kort och skön skoldag med historia som enda lektionen, Kom till skolan kl 8, hela klassen står och väntar i nästan 20 minuter på att läraren ska komma men hon kommer aldrig så vi fick väll hål i en och en haltimme. Där rök den sovmorgonen om man nu hade vetat att hon var borta. Hålet utnyttjades väl, plugg med grupparbetet i kommunikation sen första och sista lektionen.
På historian planerades ännu en gång en klassfest nästa helg. Kom igen klassen nu ska det bli av! Man kan iallafall hoppas på det bästa:)

Konfirmation idag och hoppas hanna är där den här gången! Lite små tråkigt utan henne faktiskt:) Efter det ska vi assistenter stanna kvar och planera lägret som är i helgen det blir kul för vi assistenet rocks! Superhärligt gäng:)

Eye-candy? Ja men visst!:) hehe

And if you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry

Sitter ny duschad och är faktiskt ganska trött. Det blev träning idag ändå, simning istället för friskis helt spontant sådär. Jobbigt och tråkigt var det men vad gör man inte för bra träning? Appropå mitt plugg jag skulle göra så gjorde jag geografin sen kom ju simningen bara sådär så jag hann inte mer. Det kan jag ju faktiskt skylla på, att jag inte hann.

Torsdag imorgon och snart helg igen! Vart tog veckan vägen? Det gör mig absoult ingenting men veckorna går så sjukt snabbt men lika skönt är det:) Nu ska jag fixa min naglar som ser ut som om de vart med om andra världskriget:). Slänger upp en bild jag så på matildas blogg.

En 2 år gammal bild ungefär. Vi trodde inte vi var coola. Vi var det;)
Och dom är fortfarande lika bra!


Höres.

And since I made it here, I can make it anywhere

Hade svenska provet idag och kan säga att det gick allt annat än bra. Han måste ha drivit när han gjorde provet. Det kommer liksom flera små delar från texter så ska vi kunna vilken "bok" eller var det är den kommer ifrån. Manba: Ska vi seriöst lära in oss delar från texter som är från forntiden och kunna berätta vad den heter? Nej jag tror inte det för det är 2000-tal nu och vi läser normala texter. Iallafall så borde jag plugga idag med men jag orkar verkligen inte. Matte och geografi ska göras denna vecka och har bara två dagar att plugga på.Får börja med geografi en sida som ska läsas bara sen får jag se hur jag gör med matten;)

Skulle ha tränat idag men kajsa hade kollat på fel dag. Passet vi skulle gå på är imorgon och då kan jag ej. Det får bli nästa vecka tjejer:) Shit fick nyss ett sms från kajsa att en erik hassle låt var med i the hills! Go erik! Intressant fakta:)
Nej nu ska jag göra lite nytta. Lyssa på musik och plugga, vill inte göra det ikväll för då är det äntligen dags för greys anatomy.

Föresten så längtar jag tills på fredag. New Moon!:D
Robert Pattinson.

Det snurrar i min skalle

Har nyss gjort klart svenskan som jag setat med i två timmar. Ganska lite om man tänker på att jag satt 6 timmar igår. 50 frågor skulle jag svara på och efter tre timmar hade jag gjort 9. Det var svåra frågor men sen gick det bättre så pluggade väll till kl 12 så var skapligt trött imorse. Kan det iallafall något som är nu och det känns väldigt skönt, är lättad ett arbete ur världen. Men bara för att detta snart är över är det inte lungt, nejnej. Vi har prov varje veckan enda fram till jullovet. Alltså 7 prov på en månad, livet leker helt enkelt. Får tänka på att det är 4 veckor kvar till ett 3 veckors långt jullovet. Det är min drivkraft just nu haha;)

Nog om skolan. Såg på kajsas blogg att hon ville gå på friskis någon dag i veckan. Jag kan bara imorgon så jag hoppas de är på. Nu så ska jag se desperate housewifes som jag har spelat in innan det börjar på tv kl 9. Sen blir det duscha, DHW, plugga och fixa lite smått tills imorgon.

Hörs!


För jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till

Har pluggat i snart tre timmar i sträck nu och ännu fler ska det bli. Det känns ju inte så superkul men har ju prov på onsdag som jag inte ens hade börjat med förren nu så jag måste ju göra det. Hela klassen ville att vi skulle få göra provet nästa veckan men det fick vi ju såklart inte. Tack så mycket!:) Det är 50 frågor som jag ska svara på, och jag är bara på 9. Jag som hade tänkt titta på desperate housewifes reprisen och sånt ikväll, får väll göra det någon annan dag.
Okej nu är det dags att forsätta inget blir gjort av sig själv:)

Hörs!

Fly With Me

Måndag morgon och jag ska snart gå till bussen. Dagen kommer börja med spanska, det förstör nästan en hel skoldag. Efter jul slipper jag katastrof läraren och jag blir överlycklig bara jag tänker på det, kan ju hoppas att den andra är bättre. Men det är ju klart hon vi har nu ligger ju på botten så dit kan ingen annan komma:)
Efter skolan ska jag vara snäll och vänta med kajsa en timme så hon slipper sitta där helt  själv, sen blir det att ruscha hem för att plugga till svenska provet som är på onsdag och jag har inte ens börjat, lätt kan jag ju verkligen inte säga att det är heller. Bra jobba malin! Oj nu måste jag göra det sista innan jag åker:)

Hörs när vi hörs:)

When you get what you want but not what you need

Söndag kväll och skola imorgon. Kollade på film för inte så länge, det blev johan falk den sista filmen. Alla filmerna är faktiskt riktigt bra:) Tidigare idag så fick jag övningsköra och fyfan vad kul det var haha! Jag själv tyckte jag var riktigt grym för att vara första gången, motorstopp (bara?) 4 gånger det funkar väll med tanke på första gången;) Sen blev det hem och plugga och där försvann tiden väldigt snabbt en timme senare skulle man iväg att träna. Stressade rakt igen och när jag blev klar gick jag och träffade kajsa och elin. Står och väntar på bussen är när det är två minuter kvar tills den ska komma kommer jag på att jag inte har pengar med mig och elin har för lite. Vi får springa hela vägen hem, hämta pengar springa tillbaka och vi hann, tur det att vi bor nära. Påvägen kommer jag även på att jag har tittat på fel dag, bussen ska komma tio minuter senare än vad vi trodde och kort efter kommer jag på att jag glömt andra små viktiga saker men de sket jag i. Bussen kommer och vi ska gå av efter centralen. Vad vi inte heller har tänkt på är att det är söndag så bussen går bara till centralen så vi fick väll gå därifrån till friskis. Inte speciellt långt men vi var ju redan lite smått stressade. man kan verkligen säga att det inte var våran dag idag! Men några ska ju lyckas och det ska ju såklart vara vi:) Nu fick ni en mycket detaljerad bok men så kan det vara bland;)

Imorgon är det "back to reality". Känns lite sisådär med tanke på att sp09ds underbara vecka med underbara tider är slut, men jag ska ta mig igenom den här med och så är det helg och en vecka närmare jullov. Det fixar man!:) Kom just på att denna vecka får jag pengar också, det kunde ju inte komma lägligare, nu ska det införskaffas vitkigt saker som jag trånat över!

Ha det bra!:)


Tell me your secrets and ask me your questions

Ligger i sängen med datorn och lyssnar på musik. Är faktiskt riktigt trött, blev rätt så sent igår sen sov jag till 11 och om jag sover för länge så blir jag trött hela dan haha:) Grannarna har vart här ikväll så de gick nyss hem. Jag och syster roade oss med Elin 4år och ibland kändes det som om vi hade lika kul som hon, blev kurragömma i sträck men det var ovanligt kul. Ungefär såhär såg det ur:

Jag: Elin gå och göm dig så räknar vi
Elin: Okej
J: Nu kommer vi
E:Ja gör det ni
Madde: Elin vart har du gömt dig?
E: Här! bakom soffan'

Eller så säger vi såhär: Elin vart kommer du gömma dig?
Elin: Under sängen i Malins rum

hahahahah rolig unge det där!

Lekandet bidrog också till min trötthet så nu ska jag nog sova, rätt så mycket att göra blandannat föhopningsvis övningsköra, sen blir det plugg i mängder sen ska jag träna! Det är på tiden måste jag säga.
Så vi ses och hörs:)

Föresten så kan jag ge er ett grymt musiktips: Melissa Horn, speciellt hennes nya skiva!

I fly like paper, get high like planes

Lördag kväll och jag har tråkigt, det är nästintill inte okej. Tidigare så var jag på bandy med matilda, En bra match och de vann med 10-5. Jag är sugen på att göra något riktigt kul men vad liksom? Nästa helg hoppas jag på att något händer innna jag drar iväg på läger på lördan:)

Ett kort inlägg har verkligen ingenting kul att berätta så nu ska jag fortsätta med det gör, vad det nu är:)

<3<3<3!





Your love was a waste of time

Sitter här med Elin och Kajsa och vi ska snart hitta på något kul:) Tidigare så har vi vart på konsum (någon nyhet?) och köpte saker till maraängsviss våran specialitet och så kollade vi idol säger en sak: Erik och Tove, Mariette och Calle! Riktigt grymma var dom och rätt person åkte ut:)

Elin och Kajsa rotar igenom min garderob som inte heller är någon nyhet men dom ska väll få roa sig med nånting eller hur?  Nu ska vi hitta på något riktigt kul det känns som om jag behöver det nu så vi ses och hörs:)

 
jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
 jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
 jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
-Melissa Horn-

Like a hard candy With a surprise center

Hemma igen efter en väldigt kort och skön skoldag. Två lektioner, börja tolv och sluta halv tre. Sen var det bara hem,äta sen vända då skulle jag till konfirmationen och vi skulle vara där lite tidigare än vanligt för information om lägret och sånt. Det kommer bli kul. Annars så har jag faktiskt inget roligt att berätta, lite torka just nu.

Imorgon är det äntligen fredag igen. Ska ta och träffa mina kära vänner elin och kajsa. Det blir kul:)
Och så är det ju idol, duetter ska de sjunga och mina favoriter Erik och Tove är ett par det kommer bli grymt!

Nu ska jag göra lite samhäll som är tills på måndag och vill helst inte plugga i helgen, det räcker med svenskan då. Vi ska titta på två olika nyheter och skriva hur långt varje inslag är + redovisa om två nyheter. Bäst att sätta igång.

If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day

Those words of yours ain't working anymore

Har nästan nyss kollat på Grey´s Anatomy och det var självklart lika bra som alltid, det är ju klart det kan ju inte bli annat. Nu då så ska jag väll fördriva lite tid genom att kolla lite andra bloggar och sånt. Har sovmorgon imorgon, kan gå upp halv 11 och eftersom jag inte är så speciellt trött så kan jag sitta här ett tag till.
Jag har även fått hem papprerna om att jag får övningsköra så i helgen då är jag där ute! Jag är sjukt taggad, tycker det ska bli skitkul;)

Min bandyvän skrev till mig att det var halvapriset på bandyn på lördag. 25 ynkla kronor det är ju ingenting! Så vi står på våra vanliga plaster då med!

Ska ta och fortsätta kolla runt nu så vi hörs:)

Together we done so much fun

Allt bra med er? Med mig är det toppen bara lite trött som man kan vara ibland. Tidigare har jag pluggat ikapp lite matte och det gick ovanligt bra och inte så jobbigt faktiskt, sen blev det lite tv tittande:)

Kollade nyss in på facebook och såg att Matilda och Cassandra skickat ut ett "mail" till massor av ROM-folk om en återträff någon gång framöver. Jag hoppas innerligt att det blir av, eller jag är helt säker på att det kommer bli av! Hoppas det blir snart. ROM-folket var BÄST verkligen superduper bäst. Redan första dagen så fick man liksom kontakt med alla och någon dag efter vara alla som ett enda stort gäng. Kändes på något sätt som om vi hade känt varandra en mycket längre tid. Vi hade hur kul som helst hela veckan var awsome.Saknar folket jättemycket. Några har man träffat under sommaren och umgåtts med. Vissa har man bara stött på och vissa har man inte alls sett sen resan. Å nu blir jag helt nostalgisk.

Kan berätta lite kort om resan: Det var en massa personer, runt 30 stycken tror jag? från både Västerås, Stockholm,Leksand och andra ställen i dalarna som träffades här i Västerås. Sen skulle vi tågluffa hela vägen ner till Rom. Vi gjorde stopp i bland annat Tyskland, florens och andra städer. I Tyskland besökte vi ett koncentrationsläger, det var hur häftigt som helst. När vi kom til Italien så stannade vi i olika städer innan vi kom fram till Rom. Ett av ställerna var Assis, världens finaste stad. Man måste vara där för att veta. Vi bodde på kloster under hela resan, eller de gångerna vi inte sov på tåget och när vi var i Tyskland det var riktigt coolt faktiskt. Det var väll kortfattat om hela resan haha:) Men kan säga att det var tusen gånger roligare än vad det kanske låter som!:)

en bild säger mer än tusen ord och väcker mer än 100 känslor...


<3<3<3<3!


When you try your best but you don't succeed

Hemma igen från bandyn. Matchen var väll inte den bästa, första halvlek var lite småseg men sen i början av andra blev det lite drag sen fösvann det igen. Anders Bruun missade en straff vilket aldrig händer! Det är nästan så det blir historiskt när det händer, sen blåste domaren av matchen precis när det var nära på att bli ett mål. Lite småsurt men vi vann och det är ju huvudsaken! Resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra. Desperate Housewifes hade redan börjar när jag kom hem så jag kollar på reprisen och det går inga andra program heller, får väll roa mig ett tag på datorn eller kanske till och med titta på mysteriet på greveholm<3 Är ju somsagt ledig imorgon vilket är superduper skönt. Två dagar kvar efter det sen är det helg igen:)

Såg att det blev strul med videon som jag la upp tidigare, bilden funkade inte så jag tog bort den:)
Ska nog ta något att äta innan jag fortsätter dejten med datan.
Bye:)


Music's for the sad man

Okej ett inlägg till innan jag åker. Kan förvarna er med två saker: jag kommer säkerligen skriva ett tredje inlägg ikväll och den andra: detta kommer vara ett tråkigt och onödigt inlägg för att jag ska fördriva tiden liten så ni behöver ej läsa klart;)

Iallafall så har jag sisådär 30 minuter kvar att spräcka innan jag ska iväg och träffa Matilda. Jag satte vid datorn innan och tänkte: halv sex kan jag börja fixa det sista, då är jag klar lagom tills jag ska åka och behöver inte stressa. Blev istället klar kl 6 en halvtimme senare och nu har jag inget att göra. Tycker inte om när man bara sitter och vänta på att få åka eller göra något haha men tänkte skriver jag ett inlägg ryker några minuter och det är iallafall något. Behöver ju iallafall inte stressa och det är ju bra:)

Sa ju att detta skulle vara ett onödigt inlägg men har ni läst ända hit så har jag iallafall förvarnat er;)
Ska lyssna lite på melissa horn tror jag, hon äger mina öron just nu.


Hörs om ett tag igen!
Puss

Heaven can wait we're only watching the skies

Hemma från skolan nu och skönt är det var riktigt trött sista lektionen som inte är den roligaste, kommunikation.
Annars så har det vart en bra och skön dag. Vi hade hål i två timmar ungefär så vad gjorde klassen? Jo SP09D gick självklart och fikade på espresso house deras brownie är hur god som helst kan jag säga er! Vi satt där iallfall i de två timmar vi hade ledigt och gick sen tillbaks till skolan för sista lektionen. Såg även "duschkillen" som jag och cassandra kallar han för. Kan berätta kort varför: på rudbeck är omklädningsrummen på två våningar. Killarnas nere och tjejernas uppe, vi som är vana med att dom vanligtvis ligger 20 meter ifrån varandra och aoutomatiskt efter 9 år vet  vilket som är tjejernas gick ju självklart in fel och vad ser vi inte? Jo en kille som är påväg in i duschen with no clothes on! Panik fick, vi stängde dörren snabb och in i vårt. Pinsamt är bara förnamnet eftersom han såg oss men synen var ingen besvikelse hahaha! Hur som helst det jag ville komma fram till var att han satt där och såg så galet snygg ut som han brukar hahah;)

Ikväll befinner sig jag och matilda återigen i ABB-arena och hejjar fram vårat älskade VSK!
De spelar mot Broberg idag och såg i tidningen att båda lagen har vunnit och förlorat lika mycket så en spännande match ska det bli. Två stora + blir det också. 1: Klas ser vi denna gång ute på plan. Det var verkligen på tiden eftersom han inte fått spela på tre matcher. 2: det är gratis! Man tjänar 50 kronor och så kan man hoppas på mycket folk, det är ju priceless och alla gillar ju när det är gratis!

Nu ska jag äta sedan kanske göra lite plugg. Eller nej föresten är ju ledig imorgon också så gör nog allt då istället:) Jag<3 denna vecka!




Feel my temperature rising There’s too much heat I’m gonna lose control

Känns som om jag inte har något intressent att berätta om men vill ändå skriva inlägg, det här med att blogga var faktiskt riktigt roligt haha:) Idag har jag iallafall vart på stan med mamma sen inget mer speciellt förutom att vi har vart barnvakt åt grannen som jag berättade tidigare. Eller just ja! jag har ju faktiskt kollar på bästa mysteriet på greveholm som jag fick med mig hem idag. 149 kronor, inte alls farligt. Ja jag älskar fortfarande greveholm fast jag är 16år och går på gymnasiet, hur kan man inte gilla det? Vet dessutom några fler som tycker om det så haha. Skulle ha vart hos tandläkaren idag och dra ut en tand som jag också skrev förrut. Nej jag gjorde det aldrig, jag var så jävla rädd så jag fegade ur. Bara jag tänker på det så känner jag paniken. Har en annan tid i december ifall jag ångrar mig, får se om jag tar mig i kragen och vågar usch säger jag bara!

Eftersom detta var lite ointressanta saker så lägger jag upp en video så ni får skratta! Det blir väll bra ALLA gillar att skratta (vissa mer än andra ibland och då syftar jag på mig:))


Jag älskar nils!!

Hello world Hope you're listening

Ligger i sängen med datorn har inte mycket att göra. Lyssnar på musik och går in på samma sidor om och om igen. Jag är inte ens trött så att försöka sova är ingen idé då blir det ju bara att man ligger och glor rakt upp i taket. Somsagt så är jag ledig imorgon så gör inte så mycket om klockan skulle ticka iväg, ska ner på stan med mamma också sen blir det barnvakt åt grannen. Det kan vara rätt så roligt det med haha:) Skrev i inlägget innan att det säkerligen skulle bli en hel del tv-tittande. Om det blev så? Klart det blev det är ju söndag?! Spelade in one tree hill så kollade på det sen blev det ensam mamma söker (kan förövrigt säga att det bara var EN enda som gjorde rätt val) sen blev det vem kan slå filip och fredrik tills klockan blev tio så soffpotatis i några timmar har jag allt vart men det får man vara ibland.

Nej nu ska jag kolla runt på lite sidor så vi hörs!

Såg på elins blogg att hon hade lagt ut bilder från Beyonces konsert som var i maj så snor en bild från henne och lägger upp. Hoppas det är okej ellinski?:)

Världsbäst!<3

See you:)





You can be a sweet dream or a beautiful nightmare

Godmorgon!
Söndag idag och vaknade för ungefär en timme sen och nu sitter jag färdig fixad och ska snart åka med familjen ut till åsby, ska dit och kolla runt lite. Efter det ska vi hem till farmor och farfar och fika. Det är ju farsdag. Efter det får jag se hur dagen blir. Det blir iallafall världens bästa one tree hill och kanske lite annat tv-tittande, så är det oftast på söndagar finns aldrig något att göra.

Det blev ett kort inlägg blir kanske mer uppdatering senare.

Vi hörs sålänge!:)

You’re everything I thought you never were

Kvällen blev lung idag. Det gör inte så mycket även fast jag är sugen på drag haha;) Spelade lite spel med kajsa, sara och madde.Träffade Cassandra ett tag sen också. Vi gjorde inget speciellt utan var ute och gick runt. Vi pratade om en massa saker, det var skönt att få prata av sig lite.

Imorgon är det söndag igen, och det är den dag som man fasar över för att skolan börjar igen efter en helg med ledighet. Men jag är faktiskt ledig på måndag och på onsdag det är alldeles för skönt. Anledningen till det är att lärarna som vi har är i Etiopien. Jag vet att jag klagar mycket på skolan och att det verkar som om jag bara skulle vilja slippa det. Så är det inte, det som gör att jag inte vill dit är först och främst tiderna! vi börjar och slutar helt omänskliga tider de flesta dagar och det andra är allt plugg! Fast denna veckan är lung. Men när man väl är i skolan så funkar det så jag ska klara av det till jullovet, veckorna går ju trots allt snabbt. Nog om skolan det är ju liksom helg och bara lördag!

Nu ska jag nog se OC. Min gamla kärlek, men det är fortfarande riktigt bra!

Slänger upp en video på Grymmaste Erik Grönwall! Så sjukt jävla bra var han igår!

The Show must go on

Hittade denna på Kajsas blogg. Har tråkigt så varför inte roa sig ett tag iallafall?:)
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Är det nåt du absolut inte äter: Rätt så mycket, köttfärs äter jag helst inte
Kläder just nu: Tights och en lång tröja
Musik just nu: Melissa Horns låtar
Vad sa du senast: Han kanske inte vill säga det. 
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 80-Talet tror jag, kul med deras stil och musik haha
Fisk eller badkruka: Lite olika men mest fisk tror jag
Saft eller alkohol: Alkohol vid fest annars saft.
Hur många kuddar sover du med: 2 stycken
Favoritväder: Sommar vädret när det är som bäst
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: tyckte kajsas svar var bra så jag tar hennes: ett flygplan, en pilot & nödraketer
Sparare eller slösare: Tyvärr en slösare när jag skulle behöva spara.
Bästa film: The notebook!
Tror du på liv på andra planeter: Jag vet faktiskt inte
Kommer du ihåg din första kärlek: Think so
Har du några homosexuella vänner: nej jag tror inte det men det skulle ju vara lite småkul
Tror du på mirakel: Det kan väll kanske hända
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Yes det tror jag
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 stycken blir bra
Bio eller promenad: Det beror på
Är du kittlig: Ja!
Stjärntecken? Oxe
Rädd för insekter? Vissa tror jag
Bästa bok? Det måste nog vara Twilight
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna göra exat vad jag vill och få det jag vill:D
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Skulle kunna tänka mig att tatuera ett hjärta på foten eller handleden
Stökigt eller välstädat? välstädat
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Aldrig i hela mitt liv. Speciellt inte när jag höll på och dö av rädsla på 10-meters höjd på kolmårdens höjdbana!
Gillar du att sjunga? Ja, det låter riktigt illa men jag sjunger på endå
Brukar du sola? Bara på sommaren
Vad gör du om du får hicka? Håller andan
Röker du? Nej och kommer aldrig göra eller testa heller för den delen!



jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Hemma efter en lång skoldag och lite små ärenden efter. Som jag har skrivit mycket om här i bloggen så hade vi samhällsprov idag. Det gick bra eller det kändes faktiskt väldigt bra. Skulle nog helt ärligt bli lite besviken om det visar sig ett lite halvt betyg sådär men det återstår att se! Jag var hos tandregleringen idag för att se om man kunde göra något åt min tand som växer nästan över de andra tänderna, jag stör mig på den, riktigt ful är den också! men visst kunde man göra något åt det och det är jag glad för. Måste dra ut tanden brevid den så att det kan växa ner om ni nu ville ha en noggrann beskrivning haha! så det ska jag göra på måndag. Ska ärligt erkänna att jag är skit rädd för det, att det ska göra hur ont som helst. Både mamma och pappa säger att det inte känns så jag får lita på dom:) Ikväll skulle jag ha gått på bio med elin och syster, this is it skulle det bli. Tyvärr så känner jag mig lite småhäning så jag kan inte följa med, det känns lite tråkigt för vill verkligen se den filmen men det går väll mer tåg som man brukar säga! Blir en lugn hemmakväll med idol och det kan man inte klaga på heller faktiskt:)

Nu ska jag kolla lite bloggar sen blir det lungt, skönt det med:)

Hejsvejs!

Up in my lonely room When I'm dreaming of you

Hemma igen efter kofirmationen! Det var väl kul. Något som var kul var att Hanna var där nu! Säger som hon sa tidigare, nu har man någon att prata med om det som man inte kan säga till de andra assistenterna haha:)
Efter så var det ungomskväll, tänkte att jag kunde stanna och se hur det var eftersom jag aldrig vart på det förut. Det var mycket folk,livat och rörigt, så blev inte så långvarig. Måste säga att jag älskar assistentgänget! Riktigt sköna människor hela bunten, tror lägret kommer bli mer än super med tanken på resan vi gjorde till kolmården för någon månad sen. Det var Bäst!!

Nu ska jag se EMA så vi hörs imorgon skulle jag tro:)

See you!

Its like walking on snow without leaving a trace

Slutade 20 i 11 idag så har inte vart hemma länge. En kort skoldag idag med två lektioner, det gör mig ingenting!
Först engelska där min grupp hade redovisning. Det gick bra och vi alla fick mvg:) Efter det var det historia. Vi hade fått frågor som vi skulle göra men det vara bara jag som hade gjort klart att men det sa hon bara var jättebra och så slipper jag ju dom sen, skönt!

Nu då står plugg återigen på schemat. Inget annat är samhäll, får se om jag ens hinner göra geografin som är tills imorgon. Måste iallafall försöka. Senare så är det konfirmation. Har inte kunnat vart där på 2-3 gånger så borde försöka ta med dit iallafall. Jag vill dit idag. Nej ingenting blir klart av att jag sitter här, bara att börja!

Får se om det blir någon mer uppdatering eller ej:)

Hejsvejs!

These words are my own

Godkväll!
Sitter här nyduschad med Melissa Horn i öronen. Inte länge sedan jag kom hem från den BÄSTA matchen mellan vårt älskade vsk och stackars hamarby. Vad ska man säga? våra killar är ju dom bästa! Blev en stor krossning med 7-2, det säger ju en hel del!

Nu sitter jag här återigen med plugg. Historia denna gång och efter det blir det kanske lite samhäll innan jag somnar och vaknar alldeles stendöd imorgon.

Nej bäst att göra klart, jag känner hur jag verkligen längtar till att få sova.

Puss och godnatt:)

Get high on life, that what they say when you feeling down.

Hola!

Är hemkommen för inte allt så länge sedan fast jag slutatde klockan ett. Jag och Cassandra åkte till Apalby och kollade läget. Vårt älskade Apalby. Det var kul att vara tillbaka och prata med gamla lärare och bara vara där igen, när man gick där så längtade man bara till att få sluta och slippa den skolan. Man insåg inte hur bra det var där endå. Ska erkänna att jag saknade apalby lite mer nu när jag var där. Men endå inte på ett sätt så jag skulle tänka mig att gå där i 9 år till, det räcker med att komma dit och hälsa på. Gymnasiet är superbra och superkul det med även fast det är sjukt mycket plugg ibland. Nej nu ska jag inte klaga:)

Nu är det plugg så står på schemat. Återigen samhäll till provet på fredag.  Det kan jag klara mig igenom med tanke på ikväll. Då är det dags för Bandy!. Som jag och Matilda har längtat och vart en aning smått desperat så är det dags igen och jag kan inte säga annat än att jag är PeppPeppPepp! Riktigt kul ska det bli!:)

Nu är det dags att återgå till pluggandet!
Vi ses och hörs:)

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig

Godkväll!

Sitter med datorn i sägen och lyssnar på bästa Melissa Horn och ska snart sova. Ska upp omänskligt tidigt bokstavligt talat, inte så värst kul. Sen så är jag riktigt trött efter ungefär 4 timmars konstant pluggande med bland annat 38 spanska glosor tills imorgon, har slitit som ett djur så nu hoppas jag att jag klarar det. Men skulle inte förvåna mig om jag får hjärnsläpp som vanligt. Helt ärligt så går spanskan inte så speciellt bra för mig just nu, tråkigt är det ju såklart men faktiskt så känns det som om jag inte orkar lägga någon större energi på det heller. Har helt och hållet tappat lusten för spanska det gjorde jag redan i nian och att man har universums sämsta, med stor betoning på sämsta lärare gör ju inte saken bättre om man säger så. Hon är helt katastrof. Jag måste ju läsa språk på min linje så jag får verkligen försöka klara det året ut!:) Efter spanskan var det dags för en dejt. Den här gången med samhällsböckerna. Prov på fredag och det ska gå bra. Det ska det verkligen göra! Jag tyckte jag kunde få sätta mig och kolla på film med famlijen efter allt krig så jag skippade Desperate Housewifes den här gången med. Vilket var lite onödigt för filmen hackade nästan hela tiden. Menmen får titta på reprisen istället det funkar det med:)

Imorgon börjar jag redan klockan 8! På apalby började man liksom halv 9 varje dag så man kunde gå upp 45 minuter innan. Men inte nu heller, nu ska man upp iallafall 1 och en halvtimme innan man börjar. Måste ju hinna med bussar och sånt, lite jobbigt kan jag ju säga att det är. Svenska är första lektionen och jag hoppas innerligt att mitt arbete har kommit in den här gången!

Känns som jag har klagat en del i det här inlägget så nu ska jag gå och sova. Ska bli för skönt!:)
Godnatt!

I got so much love For you darlin'

Godmorgon!

Börjar skolan om 40 minuter och ska ta bussen som går om 20. Tisdag idag en ganska skön dag, lektioner som man faktiskt kan klara sig igenom utan problem. Det enda som kan vara är väll sista lektionen som är kummunikation, det kan vara lite halv jobbigt sådär med det funkar. Förhoppningsvis får vi tillbaka våra prov som vi gjorde innan lovet. Slutar tio i fyra sen tror jag. Det blir att ta bussen hem och börja plugga, det är så mina dagar ser ut numera men det är sånt man får ta:)

Nej nu måste jag fixa det sista innan jag går till bussen!
Hörs kanske senare Bye!:)

Looking from a window above It's like a story of love

Hello!

Måndag idag och även första dagen i skolan efter det älskade lovet. Kändes lite jobbigt i början när man skulle ställa klocka för första gången på en vecka men när man väl kom upp så funkade det. Börjar ju trots allt 11.40 på måndagar så klaga kan man ju inte göra eller hur? Hur som helst så åkte jag till skolan en timme tidigare för att träffa min grupp i engelskan så vi kunde fixa klart vårat arbete som ska redovisas imorgon. Det gick väll sådär, fick ju inte tag på någon dator förens det var 20 minuter kvar till lektionen började, men vi fick göra så gott som vi kunde. Har vi tur så får vi redovisa på torsdag istället eftersom jag var tvungen att börja om på min del och resten inte var helt klart men det löser sig. Matterpovet som vi gjorde innan lovet fick vi tillbaka också. G för min del men nöjd är jag endå, g är det betyg jag strävar efter så. Sen var det dags för svenska och så skulle vi få tillbaks en skrivuppgift som vi gjorde för ungefär tre veckor sen. Jag satt där och vänta på mitt arbete men fick det aldrig. Det visade sig att det inte hade kommit in fast jag skickade det någon dag innan det skulle vara inlämnat, så det vara bara att skicka in det igen! Inte nog med det, fick dessutom tillbaks min kalender som någon hade tagit (och jag som har köpt en ny) det var någon lärare som hade hittat den i ett klassrum vi inte ens har lektion i. Jag vet inte om jag ska skratta eller gtåta efter idag. Haha!

Nu väntar massor av plugg som jag måste göra! Redovisning imorgon, prov på fredag och geografi tills på fredag också. Bäst att sätta fart!

Puss:)

Ambitions

Hej!

Söndag idag och snart börjar ensam mamma söker det måste man se haha. Söndagar betyder även skola dagen efter och efter ett skönt och välbehövligt höstlov så kan jag inte direkt säga att jag är så pepp på att gå tillbaks till skolan. Lovet kunde inte komma lägligare men en vecka till skulle inte vara helt fel eller hur?! Det är ju inte så roligt att veta att första dagen efter lovet så blir det att kriga sönder med en engelska uppgift som ska redovisas på tisdagen, skulle ju ha gjort klart det på lovet men såklart så låg ju pappret i min kalender som någon tog så det känns skit kul! Men klara det de ska jag göra. Nu väntar ensam mamma söker så vi hörs!

Bye:)

RSS 2.0