I can't stop missing you,

I know I’ve seen you before but I don’t know where. Oh I remember now, it’s something that I dreamed of.

They don´t know what I know

Jag är trött, riktigt trött och sedan en sjukt ovärd skoldag på det. De tar ska jag säga er. Politiskt debatt i ljushallen. Jag är politiskt oaktiv och har faktiskt ingen åsikt än så länge då jag inte kan så mycket. Något jag däremot vet är att alliansen kan ju bara gå och dö rent ut sagt. Totalt slut i huvudet allihopa och så mycket tydligare blev det under denna debatt.

Plugga måste jag också göra. Jag både intalade och lovade mig när när skolan började att så fort jag får plugg så ska jag göra det för att inte ha allt liggandes till sista minuten. En vecka senare inser jag att det blir svårare än vad jag trodde. Jag är redan alldeles för skoltrött. Skolan är inte min grej. Var hos syon idag och frågade lite om polishögskolan och även lite om marknadsförning. Ja, jag har blivit lite inne på det också. Dock är det matte c delen som jag tors tänka på, är inte allt för sugen på att läsa det. Jaja jag hinner fundera :)

Rubrik

Handledartid och lyssna på redovisningar är dagen "lektionsmässigt" sedan ska vi lyssna på politiskt debatt inför valet. Värd skoldag? Inte det minsta

30/8

Är jag galen som så fort sommarn tagit slut säger att jag längtar till nyår???


Okej, jag antar lite...

And everybody's saying that we're meant to be together


Godmorgon

Trots att skolan börjar 9.40 och jag gick upp en tid jag normalt brukar vara i skolan är jag trött. Trodde inte jag skulle komma upp ur sängen men jo jag snoozade lite sen var jag uppe. Börjar piggna till men på bussen sen kommer mina ögon vilja slockna. Jag fungerar inte såhär tidigt på morgonen helt enkelt. Åkte buss hela förra veckan (hehehe) men tänkte att jag skulle cykla den här veckan. Dock har jag ingen luft i däcken så tänkte att det får bli imorgon men det är SVINkallt ute på mornarna. Så tyvärr kommer det nog bli bussen denna vecka också, dyrt det där med sms-biljetter jag måste skaffa månadskort!!


söndag

Värdelös dag. Är inte förvånad. Har spenderat dagen framför datorn mer eller mindre hela dagen, framför en film också. På datorn så ja, mer eller mindre hela dagen. Nu ska jag ut och köra lite bil.

I´ll Tell Them It Was You


Please Don´t Go

Hade en trevlig och mycket rolig lördag igår. Cassandra med familj kom hit och åt sen drog jag och cassandra vidare hem till emil där markus och sandra var. Hade lite chilledrill ända tills klockan slog halv två och jag cyklade hem i spöregnet. Nu har jag nyss vaknat och sitter med spotify uppe. Bra start på veckans mest händelselösa och tråkigaste dag. Det är sjukt egentligen. Folk sitter hemma och deppar (jag är en av dom) för att skolan och jobbet börjar imorgon efter en helg ledigt. Istället för att göra något kul, jag menar visst det är skola och jobb dagen efter men vi är ju fortfarande lediga så gör något istället!
Detta kommer dock inte ske för mig som det ser ut nu. Jag ska spendera (ioförsig väldigt lite tid) framför den nya boken för matte B.L-O-V-E. Får trösta mig med att det inte är allt för svårt än sen vänder jag ca 4 sidor och då är det kört.



Awsome låt!

And I'll swim the ocean for you


I was born to tell you I love you

Just nu är mitt liv så äckligt händelselöst och tråkigt så jag själv blir deppad. Hoppas det får en drastisk förändring alldeles för snart för detta kommer jag inte gå med på längre.
Nu blir det en kopp te framför en film. 500 days of summer blir det.

Hoppas ni har en roligare fredagskväll än mig.

i want you so bad, can you feel it too?

Now it's gonna get harder
and it's gonna burn brighter
and it's gonna feel tougher each and every day
so let me say, that i love you
you're all I've ever wanted
all I've ever dreamed of to come
and yes you did come

It´s My Lucky Day

Fyfan vilken grym dag. Får på spanska lektionen reda på att jag inte behöver läsa spanska steg 4 utan kan byta till typ bild eller något. Jag är uberkass på att rita men allt verkligen ALLT för att få slippa spanskan!
Blev stan med mamma efter skolan också. Var meningen att jag skulle komma hem med en jacka och ett par skor. Jag kom hem med; ett par röda converse, ett par träningsskor, tre tröjor och ett par jeans och en scarf med döskallar på. Tack, tack,tack så mycket säger jag bara!♥

Något inte lika kul att lokalen inte går att hyra för dom är så sjukt sega, säger att allt är klart men får 3-4 månader senare veta att det inte är klart än. Vem vill dom driva med?! Så festen ser ut att skita sig. Fuck!

Fredag

Denna sovmorgon kunde inte ha kommit mer lägligt. Kändes underbart att sova ut ordentligt, veta att det är fredag och helg. Stan efter skolan sen en springtur eller powerwalk i spåret.

Ha en bra fredag!

Vad gör vi? Nu kör vi

Paaaaaaaaaaaarty i helgen och om jag är taggad. Detta kommer bli grymt!
Det kommer bli all in, no doubt!

SEASON 2



Can´t wait! Bästa, och så lite paul wesley på det. Kan inte bli bättre!

I've missed you so damn much

Kid Cudi – Erase Me - Main


We All Have That One Guy We Dream Of Beeing With But Never See It Happening

Ännu en gång har jag börjat tveka. Jag börjar bli trött på det, jag orkar inte. En utav det svåraste och jobbigaste tvekningen eller kanske funderingen jag haft. Negativar tankar finns där men samtidigt inte, inte i min värld. Eller så kanske jag helt enkelt inte vill inse dom? Klart man vill se det possitivt men det känns längre och längre bort ju mer tiden går och jag hatar att säga det.

En av FÅ musikstilar jag bokstavligen hatar

En av få musikstilar jag inte tycker om, kanske ska uttrycka mig med hatar för det gör jag verkligen det är rock/hardrock/punk aktigt. Sitter och lyssnar på spotify och blir avbruten av reklamen som alla älskar. Istället för dryga röster näst intill sprängs högtalarna av iron maiden. Musik ska dunkas men ej sådan musik. Nu kommer jag blott 17 år låta som blott 70 år men jag får ont i huvudet, 5 sekunder räcker jag klarar det inte. Känns som om hela kroppen fylls av panik och man inte vet vart man ska ta vägen. Faktiskt så känns det så haha. Ljudet åker av. Sådan uberkass musik finns ej med på min spotify lista..

M is for music

Wanna go for a ride?

Har varit ute och övningskört, det gick faktiskt väldigt bra och orka att jag fortfarande tycker det är lika kul haha. Hände dock en liten tabbe och jag lovar er att mitt hjärta gick i 300 haha menmen sånt händer ;)
Imorgon ska jag ner på stan med mamma för att införskaffa lite nytt, bla skor och en jacka. Ska förhandla om mitt kommande studiebidrag om att kanske få det lite tidigare för att köpa möjligtvis snyggaste tröjan just nu från h&m. Me like! En tur i spåret står på schemat också

Nu ska jag galga upp mina kläder och hänga in i garderoben. Jobbigt/tråkigt men måste göras. Det ser förjävligt ut som mamma så fint uttryckte det haha:)

she's playing an Indian girl, wearing feathers all over her body

Skolan idag var värre än värst. Går helt okej att komma in i den igen men mornarna. BIG NO. Det funkar liksom inte. Började åtta idag så halv 7 ringde klockan och jag driver inte när jag säger att mina ögon inte gick att öppna. Så sjuk trött så det finns inte. Jag missade till och med första bussen bara för att jag inte kom upp ur sängen. Ooopps malin..
Som tur är börjar jag klockan 12 på fredagar så får sova ut då sen är det helg. Har även mött på min nya idrottslärare. Sveriges strängaste, utan tvekan. Nu kommer det bli fys lektioner. Har redan fått ett "projekt" där vi ska springa coopertestet sedan i 4 veckor tränan helst 3 gånger i veckan, 2 på egenhand och en i skolan för att sedan springa coopertestet igen och se om tiden och konditionen förbättras. Och ja jag kommer seriöst att göra detta för jag måste komma igång med träningen nu efter sommaren så detta är en bra anledning till att börja redan nästa vecka!

Nu ska jag sova, det behöver jag!

piece of jewellery

Aa men ge mig!


Fan!

Faaan! man måste vara 18 för att kolla på oskar linnros i uppsala, det är tydligen någon student sak. Får väll nöja oss med att han spelar i november sen då vi kan gå. Särbehandling känns det som haha. Men åå vad ledsen jag blir!...

In A World Where You Can Be Anything, Be Youreself!

Jag är nästintill slaktad idag. Det tar att gå upp olidiligt tidigt när man vänt på dygnet i sisådär 10 veckor. Fick reda på mitt samhällsbetyg idag, det förstörde min dag. Samhäll är något jag vill ha bra i! Får hoppas på b och c kursen för fan vad jag ska kriga för det där mvg:et! Drog en liten fika efter skolan med cass, malvina, sanny och alexa. En utbytesstudent från usa, riktigt trevlig är hon! Nu skulle jag vilja sova, men då kommer jag sova flera timmar så blir jag vaken ytterligare en natt, not so fun.

Nu ska jag vara barnvakt åt elin ett tag då mamma försvinner, tack och lov att de andra hon leker med ska hem nu. Skulle aldrig ha pallat underhålla 3 barn även om det bara är en kort stund. Elin är lätt och rolig att underhålla så henne klarar jag av haha ;)

Money

Jag vill ha pengar. Och jag vill shoppa. Känns bra att pengarna kommer i september och när dom väl kommit kommer jag endast ha några hundra kvar om ens det...

I belive in a thing called love

I see Love in Black and White. Passion in shades of "Gris". But when it comes to You and I, Color is all I see

Oskar Linnros

Ikväll släpps biljetterna till oskar linnros i uppsala. Vi ska boka! Jajajajaja! Jag, tess, veronica, malvina, cassandra och kanske matilda ska trippa dit. Fyfan vad underbart! Supersnygga och superbraiga oskar linnros, ögongodis och örongodis i ett. Tror inte det kan bli så mycket bättre, Feeeeeett!!


Love with no excuses. Love with no regrets

Jag är död, riktigt död. Tror jag tackar för mig.


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Herregud vad denna man leverar gång på gång. Lars Winnerbäck♥


Back to school

Första skoldagen avklarad. Den var sjukt ovärd, satt och lyssna när rekotorn pratade och sen lite information som ej var så mycket information. Typ; här har du språk här är ditt skåp, ni är klass representanter. Mitt schema är faktiskt helt okej, tidigaste dagen jag börjar är klockan åtta och det är en gång i vecka, skapligt bra tider slutar jag också det känns väll bra haha. Träffade E&K en stund efter och catchade upp elins första dag på gymnasiet haha;) Grymt trött är jag också fast jag började klockan 2, blev dock väckt klockan 9 så där är väll svaret.

Is It True They Say, You Just Met Someone, Someone You Care For

Vaknade tidigt av sms och kunde inte somna om, jag var pigg så det gör inte så mycket. Om hela 5 timmar börjar skolan hahah... Känns ju helt ok att börja så sent men när alla andra slutat liksom, då får tvåor och treor börjar. Äsch same shit man ska till ändå:) Nej jag ska faktiskt inte bara vara negativ för jag tycker det ska blir riktigt skoj att träffa klassen.

Ska fortsätta digga med spotify ett bra tag till innan jag ska hoppa in i duschen och göra mig iordning. Dagens problem; vad ska jag ha på mig?

Ha en bra dag!

When we first met. I have no idea you would be so important to me..

Världen är elak jag ser det varje dag

Okej det har blivit mycket musik idag men bara för att grega är så otroligt skön så måste jag lägga ut denna härliga låt!


Natteravn


Efter en veckas pressning

Jag deppar. Min solbränna börjar redan försvinna. Klart som fan att man blir deprimerad, ej ok någonstans.

. . .

Imorgon börjar verkligheten, vardagen, rutinerna och adjö fritid. Det kommer nog kännas okej i max två veckor sen kommer man både vilja spy och dö.

It´s just that friends like you and I don´t fall in love right

Jag är och kommer alltid vara fast. Och jag säger er en sak; LYSSNA
Världens bästa Erik Hassle som varje gång får mig lika spechless varje gång jag lyssnar.



Remember the nights We drove around crazy in love



Do you remember the nights
We made our way dreaming
Hoping of being someone big
We're so young then
We were too crazy in love

Even the best fall down sometimes, Even the stars refuse to shine

Sista dagen på sommarlovet är här. Känns konstigt faktiskt, vart tog sommaren vägen? Har gått sjukt snabbt men jag känner att jag har gjort det jag velat hela tiden och det har faktiskt varit fullt upp. Utan tvekan en av de bästa sommrarna för mig. Sista dagen att sova ut också och här sitter jag, men jag vaknade och var pigg så skulle jag fortsätta sova skulle min dag vara förstörd för jag skulle bli så trött haha. Kom på att jag börjar ju 2 imorgon så sova kan jag göra då med;)

Idag ska jag träffa elin och kajsa, det var evigheters, evigheter sedan, vad som häder vet man aldrig så det återstår att se. Nu ska jag ner och äta frukost, ett under har skett, jag är hungrig på morgonen...



Love as long as you live

Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Ace a test or flunk a class. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is devine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breathe. And enjoy the ride.


And I'm tangled up in you

Jag är äckligt fest sugen, har som tur är min vän cassandra att genomlida detta med. Har på ryktesvägar hört om en gryta fest. Har även hört om att det kommer vara mer 94:or där. Isåfall tackar jag för mig, inte kul alls att parta med 94:or som leker. Får väll helt enkelt se hur kvällen faller..

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find, you and I collide

Spotify Premium

Lyckan som försvinner när man inser att man måste ha spotify premium för att kunna använda spotify i mobilen=obeskrivlig...


I worry I won't see your face Light up again

Har inte riktigt varit på topp denna fredags kväll. Har spenderat lite tid i sängen med en film, blev valentines day. Den var bra eller helt okej iallafall, lite små gullig sådär haha:) Lekt och hittat lite nya finesser på mobilen har jag också gjort, lyckan när jag hittade spotify=oslagbar. Har velat haft spotify i mobilen typ forever hehe;)

Trött är jag också, blir nog en tidig kväll men det kan vara skönt det med.
Hörs!

Can we get together?
I really, I really wanna be with you

Sometimes music is everything

Howie Day – Collide - Original Album Version (möjligtvis en av världens bästa/finaste låtar)

Mohombi – Bumpy Ride

Coldplay – In My Place

Eddy Wata – I Like The Way - Original Radio Edit

Darin – Lovekiller

I like the way, the way you swing your hips around me

Skapligt skön låt som spelades sönder på flavour, favorit stället i votsalakia hehe ;)





Vi två, hejdå fuck off du dog

Igår kväll blev det lungt med häng i vasa med lite blandat folk, trevligt trevligt. Satt väll där tills det lev alldeles för kallt. Man märker att sommaren snart är över och mörkare tider påväg. Känns ju lite sisådär, hösten är mysig men sen kommer vintern och då börjar den evghetslånga väntan efter juni, juli, augusti.

Har på ryktes vägar hört att oskar linnros ska ha en spelning någongång i septmber, jag ska göra det mesta för att vara där. All in typ..

Oskar Linnros – Din mamma

Tack hej, fuck dig jag har fått nog. En utav de härligaste låtarna av linnros.

HTC Wildfire

Har väll äntligen en ny älskling. Välkommen! du kunde inte komma mer lägligt... (kass webb-bild så ignorera min korvfingrar som ser gigantiska ut och som så fint uppstått)


Samos Votsalakia

 Här kommer några av alla bilder.






















Back In Town

Nu är jag hemma igen. Har haft en underbar vecka nere på samos, samos var bra och samos var fint. Staden vi bodde i var dock ingen favorit men det övriga ställerna var toppen. Träffade världens härligaste människor som gjorde det hela så mycket bättre. Hade ca 44-46 grader varmt hela veckan. Helt sjukt vad skönt det var. Idag är jag död, riktigt trött är jag. Hann bara hem och vända innan jag mötte upp lite vänner. Awsome. Nu ska jag nog gå och lägga mig i min egna säng som jag saknat obeskrivligt mycket, sängarna utomlands är inte att leka med.
Bilder kanske kommer imorgon!

So long suckers!

Vid 12 ungefär tänke jag att jag kunde lägga mig och halv sova ett tag då jag visste jag att inte skulle kunna somna helt. Jo men tjena, har legat klarvaken i två timmar nu så här sitter jag igen uppe före alla andra. Me like, jag vet en tjej som kommer vara sliten men vad gör det när man kommer ner i bra tid så det bara är att sätta på sig bikinin, dra ner till stranden och börja steka? Absolut ingening, jag bara älskar tanken på det hela.

Konstigt nog så är jag hungrig också haha och sugen på kaffe, jag ska leta reda på starbucks på arlanda har hört att det ska finnas där (???), Får väll se helt enkelt. Kom även på att min älskade ray-bans kommer ligga på stolen när jag kommer på planet! Det kan inte bli så mycket bättre än såhär!

Ha det grymt så ses vi om en vecka.

Puss

You're just too good to be true, Can't take my eyes off you

Tiden har stått stilla idag, känns som om vi inte kommer någon vart haha. Har till och med sovit en stund men gick tiden snabbare? Nej endast 2 timmar försvann. 4 timmar kvar att fördriva, visst ska jag hitta något sätt att göra det på. Det kommer ska ni se.. Madde fortsätter tjata om sin fest resa till ayia napa och faaaaaaaan vad jag är avundsjuk. Skulle göra det mesta för att åka på en röj-resa. Herregud vad livet skulle leka!


För allting jag skriver det blir ändå för kort

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är
  
                                          -Melissa Horn-
                                            

Och jag har haft dig på min hjärna nu i många bast

Men jag kanske hade fel, I guess

I wanna go surfing, I dont care about nothing

Har varit hos läkaren, känns väll för jävla härligt att hålet på trummhinnan läkt ihop. Så mycket problem som jag har haft så är jag lycklig över att det inte var något större än en inflamation i hörselgången så örondroppar i en vecka hell yeah att jag klarar det! Har nyss små packat lite utav det sista, bara lite kvar sen ska jag fixa in ytterligare ny musik på ipoden sen så är jag done. Ska verkligen bli hur skönt som helst att komma iväg en vecka. Bort från gråa sverige och bort från döda västerås. Åker vid 2 halv 3 inatt så jag kommer bli vaken, kommer inte kunna somna tidigare än 1 ändå så jag får sova i bilen och på flyget. Ska man utomlands så klarar man det.

Nu ska jag socialisera mig med madde, sen fixa det sista och sen får vi väll vad dagen leder mig in på.
Ha de grymt!

Om Min Ekonomi Vore Så Som Jag Vill


Och du får ingen tår, ingenting



Vi två, hejdå
Fuck off, du dog
Men inga tårar når min kind
Den rådjursblicken är så gjord, är så gjord

Me, Myself And I

Har umgåtts med vänner hela dagen idag och hanna gick nyss hem. Drog ner på stan med matilda och kollade runt, såg både 3,4 och 5 plagg jag ville ta med mig hem och hänga in i min garderob. Min ej existerande ekonomi satte stopp men en lunch på vivaldi kunde jag unna mig. Och ja en fika också haha denna gång mötte vi upp hanna och dan-erik. Mycket trevligt måste jag säga. Har även lärt mig en del hur saker på systemen fungerar, har man en egen fotovän vid namn hanna som går media på gymnasiet och kan en hel del så lär man sig en hel del också hehe. Packat har jag gjort och ja väskan är full men klar är jag inte. Får trycka ner lite i de andras också så ska det nog gå bra!

Läkaren imorgon också, har haft öroninflamation och ett litet hål på trumhinnan har dykt upp, fuck! Jag som tidigare operat båda öronen för att fixa det. Känns riktigt surt. Hoppas på att det inte är något större men mamma vill kolla upp det nu innan vi drar utomlands, kanske är lika bra det.


Conceler

Vem det nu är som kom på concelern vill jag tacka helhjärtat! Vilken grej, räddaren i nöden. Så typ tack tack tack!

We gonna party like, Party like it's the end of the world

Blev väckt av syster idag så jag skulle slippa sova bort halva dagen, blir väck genom att hon hoppar ner i sängen på mig och börjar sjunga. Härligt! Ingen simpel väckning här inte haha. Idag blir det packning, har haft en lite possitiv inställning till det men nu är den som bort blåst.

Ska nog söka mig till köket för frukost, om jag får ner något vill säga. Har alltid haft svårt att äta fruskost.

Och jag vet att det lönar sig att kämpa

Klockan är 10 i ett, jag är inte trött. Gör ju inte så mycket egentligen men det finns ju absolut ingenting att göra så varför vara uppe känner jag? Jag har plöjt några avsnitt av sex and the city, jag har kollat igenom facebook en gång för mycket, jag har börjat lyssna sönder låtarna på spotify=jag måste hitta nya! Alla andra i huset har gått och lagt sig och här är jag, all alone in my room haha nejdå så farligt är det inte. Får väll sitta här ett tag till för lägger jag mgig när jag inte är trött så ligger man bara där och har all tid i världen på att tänka på saker och då somnar man aldrig haha. Vilka i-landsproblem man har..


och på dej, slutar jag aldrig tänka
Men jag tror på oss två och jag tror på riktigt

Någon måste driva

Är denna söndag världens hittils segaste och långtråkigaste dag. Såhär uttråkad har jag nog inte varit på länge. Visst har det haft sina bra sidor det också ioförsig. Jag och syster har spelat kampen mellan man och kvinna där hon fått spela man, vi har drivit med pappa och vi har drivit med varandra mer eller mindre hela dan så visst har man garvat åt saker som skulle vara ubertråkigt i vanliga fall. För bara en kvart sen ungefär satt jag här och skratta så mina tårar rann, jag fick med mig min syster på det men mamma och pappa kolla på mig som om jag vore helt out of my mind. Jag kan roa mig på äckligt tråkiga dagar...

and you've got that something, something that I want, something that I need

Hahahahahha lyssnar på min spotify lista från börja där alla gamla låtar ligger, hittar denna, det roliga är att jag tänker på när jag och cassandra ännu en gång fått en störd idé. denna gång ska vi helt seriöst ska ringa in till "ring så spelar vi" och önska den låten. Ringde väll in tre gånger för första gången asgaravde vi såfort vi sagt hej och sedan lägger vi på, andra gången säger vi inte varför och för vem vi vill önska den för. På det tredje försöket får cassandra ur sig att hon vill önska den här låter för att jag tycker den är så bra. Satt sedan i evigheter framför radion, kom den fram? Svar; nej! Men vad tror vi efter att vi ringt i 3 gånger varav 2 tabbade vi oss på hahahahahaha herregud.




Om vi bara vore något mer,Mer än bara nästan lika snygga

Äntligen som har mobilstrulet löst sig. Klickade hem den idag så förhoppningsvis kommer den på tisdag! No more strul och fungerade täckning så man kan smsa äntligen typ!
Annars så har jag inte gjort allt för mycket idag, tråkiga söndagar. Ny musik till ipoden har jag lagt in och imorgon börjas packningen, awsome! Jag och mamma satt och kollade runt lite på fritidsresors hemsida om samos och de fanns någon sak där man kunde åka över till turkiet och en strand som låg ungefär 1 km från turiket, hoppas på att åka över. Det skulle ju vara lite små kul sådär, jag menar två i ett liksom haha, jaja får väll se när man väl är där :)

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång

Hej, jag har ett tragiskt i-landsproblem

Det är när man ska tvätta bort sminket på kvällarna som man önskar att man aldrig sminkat sig från början.
Skapligt jobbigt...

All I know is I love you too much To walk away though


Ett hjärta som glöder som en gång brann

I spend time to try to get to know you
As life passing by I show you my heart
I couldn't be more true
Isn't it obvious that I need you

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street



...!!!***

bogfinerpogrsl¨debtbmöldfkeëwkgvoprnhjbgkidfökobvpndrsbnpaoejgqeäå. Så jäkla arg,irriterad,frustrerad ja allt på en och samma gång. Vill bara bort bort bort och det är nu. åååååååååååååååååååååååååååååååååå shiiiittttt
helt jävla speachless är vad jag är! hgiodhgpohejåerjeåpgåwä


DÖ en långsam död

Min mobil kan dööööööööööööööööööööö. Så jäkla trött på den! Idag har den stängts av TVÅ gånger, smsa kan jag inte riktigt göra heller, ibland går det helt enkelt inte att skicka iväg, min täckning försvinner typ.FUCK OFF

Säg mig att det finns nå mer, mera än bara droger och dagen efter

Vaknade för en liten stund sen, vakande redan vid 9 av att våra otroligt dryga och störande grannar är ute och barnen fullkomligt skriker. Grinar konstant gör dom och när man mer eller mindre varje morgon ska vakna av dom då är det riktigt illla. Speciellt en lördag kl 9, vilka försöker dom skämta med liksom? Och jag med mitt morgonhumör när jag vill sova.. Det kan ju matilda intyga hahahaha.

Lägger ut denna låt igen bara för att den är så grym :)

Oskar Linnros – Annie Hall

We're so over, we need a new word for over

Idag är jag sliten, skapligt sliten faktiskt. Tror jag ska göra mig iordning, krypa ner i sängen lite extra tidigt och slå på sex and the city. Ohja så får det bli!

Back Home!

Och så var min syster äntligen hemma! Har fått underbara saker utav henne. En skitsnygg klocka och en skitsnygg väska. Älskar båda, tack och puss på dig syster!

Hon berättade även om skönaste saken. Madde och Sarah kommer in på sitt rum och ser världens fetaste kackerlacka så dom två och resten som dom är med vid tillfället freakar ur totalt och skriker så hotellägaren kommer och knackar på då säger madde; It´s a cock in there, it is like this big *visar med fingrarna* It´s a cock!
Hotellägaren svarar i stil med; oh och skrattar åt henne.
Sarah; No, no, no she means cockroach.

hahahahahahhaahhahahaha fyfan vad jag dog när hon berättade det, så jäkla pinsam!

She Moves In Her Own Way

Jag vill flytta hemifrån nu.
Tänk er friheten man har, inreda precis hur man vill och bara ha sitt egna ställe, underbart.
Jag vill ha en egen lägenhet nu!





det där var inte jag det där var nån annan

Lars Winnerbäck – Jag fattar alltihop

för att natten blev så virrig
för att känslorna gick runt

för att jag aldrig nämnde
att det du gör är bra
och att jag är lika vilsen
och för att jag aldrig sa
jag fattar alltihop

om du sitter och skriver nu
på långa kloka brev
om vad vi hann och inte hann
och allt som aldrig blev





All This Time We Were Waiting For Each Other

Gårdagen kan beskrivas som riktigt bra!
Har nyss vaknat med världens magont, hoppas att det bara är något just nu och att det går över när jag äter frukost. Idag har jag inget planerat, känns väll lite sådär men det funkar, ska nog åka med och hämta min syster så man iallafall gör något haha. Kan man inte bara bli 18 så man kan gå ut på krogen och mer eller mindre leva livet? Vill inte tänka på hur många månader jag har kvar. Uschfyblä ber att det går snabbt ungefär.

Nej nu ska jag dra mig upp ur sängen för att kolla med mamma hur vi ska göra med min telefon.

Ha det!

Hold up a second, now I got something on my dirty mind

Har nyss gjort mig iordning lite för kvällens händelser. Tiden blev lite ändrad så ska möta upp matilda vid sex istället, gör inte så mycket nu har jag ytterligare lite tid till spotify och älskade robyn. Lyssnar på hennes låtar i sträck, grymt bra är dom! :) Ha en bra kväll allesammans så hörs vi!

Robyn – Cry When You Get Older

Robyn – Dancing On My Own

Robyn – Fembot

Robyn – Hang With Me (Acoustic Version)

Robyn – Dancehall Queen

Kleerup – With Every Heartbeat (Feat. Robyn)

You can cry when you get older

Känns som om solen lyser för första gången på flera månader idag. Jag klagar inte alls. Tror det blir lungt för min del idag fram tills kvällen. Då tar jag och matilda cykeln hem till hennes kompis på bjurhovda eller något sånt för mat och annat skoj, kommer bli toppen! Imorgon är det fredag också vilket innebär att min saknade syster kommer hem efter två veckor i Ayia Napa. Inte alls avundjsuk att hon inprincip bara hinner hem och vända innan hon åker utomlands igen. Jag hoppas dock att vädret blir lika dåligt som det vart det sista veckorna när vi åker, känns lite bättre att åka då haha.

Nej nu ska jag ner och äta frukost sen duschen!

All This Time

Idag har tankarnat flödat. En springtur i spåret, en promenad för att hämta cykeln och en kvällpromenad med bästa tildis har fått tankarna att raderats bort. Känns underbart att göra saker själv ibland, som att springa spåret, sätta ipoden på högsta volymen och bara springa och tänka på allt och inget.

Nu blir det sex and the city. Man blir besatt, plöjer boxarna på kvällarna och igår plöjde jag filmen. Älskar det!

Det sägs att allting vänder och det stämmer väll på sätt och vis

När man varken vet ut eller in.
Tror det blir att ta ipoden och rensa garderoben ändå.

Isn't it obvious that I need you

Idag har jag gjort nödvändiga saker. Känns rätt bra att ha sånt gjort. Städat mitt rum som såg ut som ett bombnedslag, träffat min morbror och kusin och sedan sprungit 3,6 km. Det gick bra men det märktes tydligt att jag inte sprungit på ett tag. Ska ta tag i träning allt mer nu. Skulle även behöva städa min garderob, tror dock jag spar det tills imorgon idag orkar jag inte. Den måste total om organiseras, saker måste både ut och in. Jag får helt seriöst knappt plats med mer saker. En till del skulle så behövas. Eller så får jag som sagt helt enkelt organisera om och sedan ha den liten fint proppad, det får väll funka.

you've got nothing to lose
except for me and you


Åsbro i bilder

Av 485 bilder så kommer dessa:
Bildbomb































Tell me would it make you happy baby

Maybe we could make it all right
We could make it better sometime
Maybe we could make it happen baby

its gonna be All heartbreak blissfully painful and insanity

Herregud! Detta är så galet grymt så man vet inte vad man ska säga. Ni måste lyssna!

Robyn – Hang With Me (Acoustic Version)

HTC Wildfire

Då var en ny mobil klirrad. Det blev en HTC Wildfire som jag var inne på. Förlängde mitt abonemang på något sätt så betalar bara 1600 kronor för att låsa upp något, jag fattade inte riktigt men spela roll haha. Kommer dock få den om dygt 2 veckor men visst står jag ut? Hell yeah nu ska skiten bytas ut! Happy :):)


No one's gonna love you more than I do


Du är gåtan som jag aldrig löser klart

Lars Winnerbäck – Min Älskling Har Ett Hjärta Av Snö

Lars Winnerbäck – För dig


Jag vill förändra världen men jag vet inte hur

Känner att jag gjort en god gärning idag. Ser en söt liten farbror utanför HM som säljer situation stockholm, såklart kommer min empati sida fram att jag måste köpa en av han. Istället för 40 kronor som den kostar ger jag han 100 kronor. Han blev glad, tackade så mycket, strök mig på kinden och önskade en trevlig dag. Då känner jag att jag gjort något bra, en sådan sak som är så liten för mig men så stor för honom.
Hatar att se sånt där, det känns verkligen inte bra någonstans. Världen är äckligt orättvis

HTC

Jag vill ha en ny mobil, jag behöver en ny mobil. Min är uberkass. Kan stängas av när man håller på och kan fastna så man måste stänga av och allt. Rätt störande. Jag varken vet eller har intresse för att veta vad som är bra eller dåligt i teknikvärlden. Det jag har hört är att HTC ska vara bra, är rätt sugen på en sån. 2700 kostar den men vafan är den bra så borde det ju vara värt det och det är väll det man får räkna med att ge för en mobil?

Jaja jag får fundera vidare och så får jag fundera hur jag ska få fram pengarna haha har jag tur kanske mamma och pappa kan skjuta på lite, och mamma jag vet att du läser här så nu vet du vad jag kommer fråga :):)


Säg mig att det finns något mer, Mera än Ikea soffans tystnad


Will you tell me once again how we're gonna be just friends?

Det älskade plagget jag talade om fick jag inte med mig hem av någon anledning. Det var en långklänning, skulle vilja ha en randig med jag hittade bara svart och khakigrön. Den gröna var ubersnygg men provade bara den svarta men man såg ut som en familjemedlem i familjen Adams i den. Jag och elin var på en enorm jakt efter khakigröna plagg. Så galet snyggt! Fick dock inte med mig något sånt heller. Kom hem med en ring som jag fick billigare bara för att den var den sista i butiken, en vit farfars tröja från hm (kill avdelningen) Killar i sådana kläder är ett stort HOT hehe men nu blev den på mig istället. En skjorta från MQ fick jag med mig hem också, tvekade pga av priset men när jag kom ut därifrån kändes det helt okej att 400 kronor var borta. Är iallafall nöjd!

Snart ska jag ut och övningsköra, fan vad jag älskar det. Jag tycker det är galet roligt och ska jag ha mitt körkort någon dag efter att jag fyllt 18 är det bara att ligga i :)

The City

Åker ner på stan med Elin. Hoppas på att få med mig ett riktigt snyggt plagg hem, en fågel viskade i mitt höra att den ska ha kommit in igen. Ögongodis är var det är. Lite annat smptt och gott hoppas jag också att jag får med mig hem. Yey i love this!


För Dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om


The club can't even handle me right now

GRYYYYYYYM!!


Lars Winnerbäck

Jag är ganska depp eller okej jag är skapligt depp på att lars winnerbäck kommer hit till vässan när jag är på samos. Kunde det inte varit dagar innan eller veckor efter? Fanfanfanfanfan vad jag blir ledsen. Får en utomlandsresa men älskade winnerbäck då?

Ska klicka mig in på han hemsida och spana in hur hans turne planer ser ut..

Update: Jag ser nu att melissa horn är med! Nu vill jag DÖ på riktigt! Jag kan börja gråta, jag är såhär nära. DRIIIIIIIIIIIIIIIIV

Update 2: nu är jag genast lite (bara lite) gladare. Kollade ett steg längre och melissa är ej med när han är här hehehehe :):)

Just don't fall recklessly, headlessly in love with me

Robyn är sådär oslagbart bra som bara några få kan vara. Hon är så en av dom.



Home Sweet Home

Är hemma efter en sjukt grym helg uppåt eller neråt i landet (har ingen aning...) i åsbro med världens bästa vänner. Har haft galet kul på alla sätt och vis och ja, jag har världens mest underbaraste vänner!
Nu ska jag lägga in bilder sen kommer den en rejäl bildbomb!

RSS 2.0