TORSDAG


Dagens humör: Både och till och från
Dagens mående: Trött,trött,trött
Dagens borde: Plugga matte och historia
Dagens frisyr: släppte ut flätan jag sov med och kammade igenom. Simpelt
Dagens smink: Mascara,conceler och ögonskugga
Dagens klädsel: leggings,tröja
Dagens planer: Plugga, stan
Dagens materiella vill ha: går pengar som matriellt?
Dagens längtan: värme,18 år, just something
fundering: Var det här allt?, eller när kommer något ske
Dagens beroende: Sömn, försvarets läppbalsam
Dagens produkt: Någon hår olje sak från frisören.
Dagens låt: Kelly Rowland - Forever and a day/Mike Posner -Gone in september
Dagens person: Keep it to myself :)

What to do?

Klart som fan man känner lite ångest efter en kvällsrunda i staden och kontokortet visar under 39 kronor. Oktober månad har inte ens börjat. Typiskt mig, jag måste skärpa mig, verkligen måste. Så nu blir det att tänka igenom sakerna man fick med sig hem och kanske i värsta fall lämna tillbaks något. haha lyxfällan jag behöver hjälp och jag kommer inte vara som vissa andra och inte inse mitt problem.

Welcome to my sunny day

Tumblr_l8dtk9wkha1qa3rh1o1_500_large

Sliten tjej. Eller nej; död tjej. Uppstigning halv 7, vara i skolan innan åtta. Så långt ifrån okej det kan komma. Kan inte beskriva hur sjönt det är att jag numera börjar 13.10 på fredagar. Plugg har jag också, matte b kan dö och ta sig på valfritt ställe, förhör liknande sak på måndag=råplugga. Klippte mig efter skolan och som vanligt när jag kommer dit så är det inte så slitet som jag fått för mig, det är grymt! Blev av med 2 centimeter ungefär, det kan jag faktiskt leva med sen så bokade jag in en tid igen om 7 veckor. Så ska jag göra varje gång så jag klipper mig regelbundet. Great!

Nu ska jag fixa mina naglar och sätta på mitt supercoola razzle Dazzle nagellack från hm. Det var krig på idrotten idag, fingrar klämdes titt som tätt och naglarna gick av likaså haha men fan vad det kul var. Sen så blir det att gå in i matematikens underbara värld som LO skulle sagt.




that was then, and this is now


Cassandra,Gustav,Jag

Västerås tar död på mig. Totalt dött. Jag vill åka bort.

Pengar/Money/Dinero

Jag tycker om när jag kollar mitt saldo på kontokortet och det visar den vackra summan 267 kronor. Speciellt när jag fick pengarna i fredags. Man kan alltså konstatera att jag är i ett stort behov av pengar och i ett lika stort behov av ett jobb.

He got that whole place glowing

Jag känner att det är på tiden att något händer nu. Ett litet steg i rätt riktining skulle räcka, bara det händer något.

say why do you wanna be an indian, chraa chraa indian

Av någon anledning så kunde jag verkligen inte sova inatt, somnade efter halv 2 någon gång så lagom sliten var man imorse när klockan ringde. Därför kommer det bli en tidig kväll idag, är grymt trött och imorgon är det dags för skolveckans absolut segaste dag. Nu ska jag fixa till i sängen, ska nämligen sova med dubbla täcken för fan vad jag fryser när jag ska sova hahah..

WORDS COME EASY WHEN THEY´RE TRUE



Well there's three version of this story, mine, and yours and then the truth.
And we can put it down to circumstance our childhood then our youth.
Out of sentimental gain I wanted you to feel my pain,
But it came back return to sender.
And all that went away was the price we paid.
People spend a life time this way Oh what a shame

                                            -Robbie Williams-

Forever and a day baby that’s what I want when I’m with you



Livet fortsätter leka. Idag var jag hos syon och nu är det helt klart. Ingen mer spanska! Kan verkligen inte bli bättre. Två prov försvinner i oktober månad. Spanska och historia. Vi går från 6 prov till 4. Jag gillar´t. Har dock sjukt mycket plugg nu men vad göra? det kommer och går det med. Sen så har jag även fått sjukt ont vid benhinnan, verkligen ont! Känner av det när jag går och allt man vill är typ stanna och sätta sig som en 70 årig pensionär. Inte kul, inte kul. Nu ska jag slå på spotífy och börja plugga!

Never give up, it's such a wonderful life

Tumblr_l9e2s8c40f1qdvd50o1_400_large
Livet leker verkligen. Iallafall en vecka till med säkerhet så bara att ta vara på det. För när oktober månad börjar så står 6 hela prov på tur. Rudbeck♥ Men än så länge leker det, allt bara flyter på. Härligt!

Take a bow


Charmiga dilan och veronica

Måndag idag som hittils kan beskrivas som en skön och rolig dag. Klassen är humor, betygsprat på en redovisning på samhällen och jag blev mycket nöjd över omdömmet, kaffe abstinens så blev en tripp till espresso house och skratt attacker på matten. Började äntligen fatta matten utan att behöva anteckningar framför mig och då ska jag säga er att det finns ett tillfälle till som jag känner mig lika smart på och det är när jag klarar något tekniskt utan pappas hjälp. Dock varade det inte länge för när jag vände sida och skulle börja på nytt så nollställdes allt igen. Så nu ska jag slå upp böckerna och ta hjälp av madde innan hon sticker till jobbet. När jag sedan ser Dans snille anteckningar på sidan från när han hade boken så inser jag hur svårt det kommer bli. Men fan jag är tengil och tengil klarar allt!

Adrian Lux – Strawberry - Radio Edit


And don’t tell me you’re sorry cuz you’re not

Har haft en bra dag för att vara söndag. Springtur i spåret, övningskörning och lite lite plugg.Träffade matilda och emil en stund hemma hos honom nu på kvällen. Trevliga människor det där. Allt är bra nu, allt är liksom på topp. Visst det finns väll någon sak som tar upp mer tankekraft än annat men äsch det får vara känner jag. Imorgon tar jag en sovmorgon. Skippar spanskan och börjar 10 i 11 istället. Att sitta på en lektion jag inte ens ska få betyg i känns lite väl ovärt så det får bli en spontan sovmorgon. På fredag vanskas förhoppningsvis en träff på gränden med världens bästa vänner.

Want you to make me feel like I’m the only girl in the world, Like I’m the only one that you’ll ever love


Han finns alltid där i ditt hjärta det vet du, så varför inte låta honom vara där?

Tumblr_l6uy9p5wsh1qcgn3oo1_400_large
Nyvaken och söndag idag, söndagar är alltid tråkiga men det är söndagar som jag tar igen allt plugg. Skulle aldrig falla mig in att plugga på en fredag eller lördag då får fan skolan försvinna ur livet. Det ska vara riktigt krig som det skulle hända. Nejdå men ungefär så, en runda i spåret ska jag också hinna med eller jag hade faktiskt tänkt två så ja två får det bli.

Låt honom veta att än finns en väg tillbaks

Sjukt hur en låt kan passa in så bra i en viss situation. Lika sjukt att texten kan få en att tänka till ordentligt, att ändra inställning. Nu ser jag det mer possitivt och jag gillar det för det är underbart.

Långa dagar blev till nätter sen till år

Shecity-025-10_109025020_large


Skulle ha blivit en runda i spåret idag hade jag planerat. Trippen till hälla tog längre tid än jag trott så nu hinner jag inte då annat ska göras. Det får bli imorgon istället. Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa mina saknade vänner E&K. Alldeles för länge sedan vi sågs. Klipptid har äntligen blivit bokat. Skönt men inte så kul med tanke på hur slitet mitt hår är så kommer jag bli skallepär. Jaja inte mycket att göra, funderar på att tona det mörkare också men det blir längre fram isåfall.

JAG BÖRJAR TRO ATT VI KAN GÅ GENOM ELD






Bilder; weheartit.com


Jag vill bara kyssa dig på munnen och säga tack för allt

Dom band som binder mig här Ska jag långsamt lösa upp. Då jag vet att jag gör allt jag kan.
Det blir aldrig bättre, Vi kommer aldrig närmre
Vi är aldrig starkare Än vår svagaste punkt
Jag vill aldrig va något tungt för dig
Dom band som binder mig här
Ska jag långsamt lösa upp.


Tell me good things come to those who wait. Tell me what I'm feeling isn't some mistake



Ibland kallar jag det kärlek

Just write it down or forget it forever

Fredag idag. Vaknade upp med cassandra breve mig, låg och sega, gjorde oss iordning och åkte ner på stan. Jag har redan gjort av med lite mer än halva mitt studiebidrag, det var inte svårt. Men sakerna jag köpte var behövligt. Hade det trevligt igår med cass med skratt och karlavagnen innan vi låg i sängen och pratade om allt verkligen fram tills klockan blev runt halv 2. Nu och ikväll så får jag helt enkelt se vad som kommer hända ske. Nu ska jag hänga in mina nyinköpta prylar i garderoben, där hör dom hemma :)

Min vän, Min saknade vän, Min älskade vän



Denna torsdags kväll kommer spenderas med cassandra. Eftersom vi är lediga imorgon så kommer hon bli kvar här inatt. Alltid någon som klagar när vi ska dela säng (okej kanske lite mer jag då) så denna gång får vi se vad det blir haha täcket kommer det inte bli, jag ska se till så vi får ett eget haha. Men åå vad denna tjej är grym. Massor av kärlek till dig vännen!♥

Dom band som binder mig


Idag är jag ett 100% vandrande lik. Satan vad trött jag är, heeeeeelt sjukt. Att vara ledig imorgon och få en extra dag helg passar mig som handen i handsken just nu. Ang bilden ovan. En del av vårt slangtal till retoriken om det översaltade riset vi får var dag på rudbeck. "Det är typ hej njursten"



Om ingenting



JAG LEVDE I KAOS TILLS JAG NÅDDE TILL EN VÄNDPUNKT



Fick just reda på att intervaller står på schemat på idrotten imorgon. Kill me känner jag. Vår nya idrottsläraren är idrottens hitler, Seriöst. En riktigt krigare. Sen att vi börjar klockan åtta gör saken så mycket trevligare. Somsagt ledig på fredag så detta måste jag få att funka. På fredag får jag även pengar så den dagen kommer spenderas på stan och monki i nya gallerian. Sweet

Just the way you are



Tycker om att videon har kommit. Jag gillar den. Jag gillar Bruno Mars.

Talking to the moon

Skolfotona har kommit. På gruppbilden ser jag besvärad ut, mitt uttryck skriker typ "är ni inte klara snart?"
Och den enskilda bilden skulle jag kunna stämma express bild för att ens ha valt. K a t a s t r o f.
Ledig på fredag iallafall, något bra.

I'm feeling like I'm famous, The talk of the town They say I've gone mad

Blev väckt av madde idag, lika bra det för när jag sedan kollade på klockan hade jag ställt den på kvart i åtta. Alltså en hel timme senare än vad jag skulle gå upp. Smart. Nu är jag dödstrött, iskall (satan vad jag fryser alltså) och allmänt seg. Bussen går om 10 minuter här sitter jag och inte ens är helt klar. Men jag hinner.. skulle jag komma försent har jag ändå inte störobjektet david borg som kommer döda var och varannan person som droppar in lite som drop in som vår svenska lärare säger. Nej men seriöst nu lägger jag upp denna låt sen måste jag rusa. Denna dag måste gå fort för jag vill hem och sova sen..


Just a small town girl livin' in a lonely world



Jag är i desperat behov av en klippning.Babybliss icurl är jag numera ägare till. Skolveckans jobbigaste dag inträffar imorgon, jag ska skriva in mig på bilskola, jag längtar till fredag och imorgon är klockan ställd på 7.
Tackar just därför för mig idag

So boy forget about the world cuz it’s gonna be me and you tonight



Idag har jag nästintill haft ett krig med min spanska lärare. Det var inte långt ifrån iallafall, hatar henne och hon lyssnar ju verkligen inte på vad jag säger sen går hon bara ifrån när man står och förklarar att man ska sluta läsa språket. Ska snart äntligen få sluta med helvetet och få slippa astrid. Tro mig vi är bittra fienden.

På lunchen spanade vi in den nya gallerian igor. Jag tror det kommer bli grymt. Iallafall de första månaderna haha. Men med monki, mist och ben&jerry bla så kan det nog inte bli annat.

Nu har jag plugg att göra, sen ska jag träffa E&K en snabbis.

För alla gånger som vi sket i skolan för det kvittar, vad fan vet dom om vår romans?

                  
Kollade på en film men somnade, vaknade sen halv åtta. "kul" men skönt var det, får väll se hur det går att somna nu ikväll. Haha äsch dom där timmarna jag sov var nödvändiga för mig. Ska krypa ner i sängen och kolla klart på filmen så kanske blir jag lika trött igen.

Jag har även hittat mitt drömboende. Möjligtvis en av de snyggaste lägenheterna i stan. Synd bara att föräldrarna tycker den är liite för dyr. Man kan ju allitd fortsätta drömma

Mike Posner – Gone In September

Bruno Mars – Just The Way You Are

Hurts – Wonderful Life

Hurts – Blood, Tears & Gold

Rihanna – Only Girl (In The World)



I wanna celebrate and live my life

222 dagar eller 32 veckor. Jag håller mig till veckor, det låter lite kortare.

Är man läskigt desperat om man varit 17 i 4½ månad och man har redan börjat räknat ner till 18??

Äh lungt, det kan jag ta...

Blood, Tears & Gold

Fyfan vad jag är glad! Var och pratade med syon om att jag ska sluta läsa spanska steg 4 och att jag kommer få läsa någon annan kurs för att få in dom där 100 poängen, och när hon berättade hur det kommer gå till så låter det väll fär jävla awsome. Det kommer vara mycket egentid och mycket hemarbete så jag kan bli klar med kursen snabbt eller om jag vill sega lite och bli klar till sommaren. Klart man krigar och blir klar snabbt!
Spanska steg tre som jag ska läsa på måndagar är inte obligatoriskt! Detta innebär att om jag känner att jag inte vill läsa det eller kommer klara av det kan jag bara säga det till läraren och skippa spanska! Alltså jag är så jäkla lycklig så jag vet inte vad! Jag hatar spanska med hela mitt hjärta, så japp jag ska leka lite duktig och gå några gånger sen ska jag släppa bomben. Jag är fri, mitt liv är felfritt framöver.

Johnossi – What's the Point

19 SEPTEMBER

Fyfan jag har ångest... Människors skolfoton börjar komma ut titt som tätt på facebook och när man ser hur nära det är till första raden så slår mitt hjärta i 320 då jag fick universums otur att s i t t a som jag inte gjort sen i 6:an så varför nu?! Varför???? Fyfan vad detta är hemskt plus att jag var äckligt förkyld så mina ögon vill jag inte ens tänka på hur dom ser ut, nej fan alltså detta bådar inte gott....

Ångestdrabbad tjej 021

I was honestly just trying to score

Fortfarande lika grym;
Mike Posner – Gone In September

Nu ska jag snart sätta mig på cyklen och trampa för att möta cassandra.
Hemma efter någon gång ikväll.

För alla gånger som vi dansat å sjungit med fast ingen kan

Sliten tjej.

Kulturnatten var väll som den va men med vänner och allt folk man träffade på så kan jag säga; fan vad kul jag hade! Kommer dock inte upp ur sängen, här vill jag ligga ett bra tag till.

Tack o hej


I thought I wasn't like the others, Guess I'm an asshole after all

Vädret suger. Har varit och firat elin som fyllt 5 år, och ikväll ska jag ge kulturnatten en chans. Har inga som helst förväntningar för jag vet vad det går för. Men jag får umgås med vännerna vilket är bättre än att sitta hemma. Vädret gör det hela inte så mycket mer lockande men det får väll gå, ska inte åka på ett tag så det kanske ger sig lite iallafall.


Min tankekraft 24/7

Fan ica maxi kan vara riktigt skoj faktiskt. Såg två extrema fjortis tjejer vid sminket. Den ena som är runt 11 har fult tuperat hår, vitmålad i ögonvrån, hoodtröjan som hon drar luvan upp på axlarna något sett och står och sminkar sig. Nu kommer det klockrena; hennes syster som kanske är 9 år tar fram en mascara och säger; vad är det här? Sen går hon till spegeln och målar sina ögonbryn.... jag och madde stog och asgarva så när dom tillslut såg oss sprang dom där ifrån. Sen går vi vidare så ser vi hur en kille som kanske är 14 år står vid underkläderna och klämmer på en bh. Hahahahahaha herregud vad skämmigt säger jag bara.

Nu är jag ny duschat och lite små stressad. Ska ner på stan och träffa matilda och cassandra på gränden och min buss går om 40 minuter. Innan dess ska jag klä på mig, föna håret och sminka mig. Så ja jag måste rusa!

Ha en bra fredag!

Saknar dig fast du står här mitt framför mig



Det ena leder till det andra. Det är allt jag vet.

But your the one who said that I be lost without you

Jag vill åka bort. Den här staden är alldeles för tråkig, när händer det saker och ting här? Och när det väl händer vad kommer då? Kulturnatten, jo tjena är man emo och gillar att hänga vid klockan utanför skrapan eller i trappan vid saffets i punkthuset ja men då är denna kväll gjord för en. Västerås är helt enkelt en död stad, lika död som tråkig. Hade jag haft ett körkort och hade jag haft pengar då skulle inte jag sitta här just nu och denna helg.



The world is a book, and those who do not travel read only one page.

WE HEART IT



Bild från weheartit.com

Två nya vänner, en ny förälskelse

Vart vill huvudvärken som besöker mig varje kväll komma?! Detta är inte okej, fem dagar irad nu har jag fått ont i huvudet. Sinnes är vad det är. Har varit ute och övningskört lite också, det gick faktiskt bra. Nu vill jag börja köra på körskola haha orka att jag krigar redan nu för att jag ska vara så bra som möjligt men jag ska ha det där körkortet så fort som möjligt när jag blir 18. Vad jag älskar den tanken...

Gammal bild men så tråkigt utan bilder.. Det får bli denna på mig och underbara cassie


But no one is ever gonna love you more than I do



At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it trough the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... All you need is one


Säg till din mamma att vi inte är tillsammans


Förkylningen i sig börjar väll sakta men säker att vända men ännu inte helt. Locket för örat får jag panik på, sjukt obehagligt med att bara höra lite på ena men normalt på det andra. Om en timme blir det bussen till tandläkaren, på måndag är det min tur om vi inte bokar om tiden. Imorgon är det fredag och underbara helg, jag satsar stenhår på att iallfall må bra imorgon. Nu måste jag gå ner och äta sen frukost sedan klä på mig.

Ha det bra!

Some people want it all But I don't want nothing at all If it ain't you, baby

Här med välkomnar jag spänningshuvudvärken för fjärde kvällen irad och som alla andra gånger börjas det vid bihålorna! Hoppas på att ett under sker under natten så jag vaknar och iallafall mår lite bättre imorgon.
Sen så har det som alltid sker vid mina förkylningar tyvärr hänt denna gång med; lock för ena örat. Inte helt men det är liksom påväg så ska göra allt för att det inte ska bli fullt ut, det slutar nästan alltid med ett läkarbesök.

Jackan jag hämtade idag åker tillbaks. Jag drunknade i den, såg ut som en liten pygmé. En ända stor jacka sedan ett huvud som stack upp. Men den khakigröna transparenta skjortan blev jag nöjd med, nu inväntas bara den svarta!

Nu ska jag kolla på kungarna av tylösand, eller iallafall ge det en chans..

Some people live for the fortune
Some people live just for the fame
Some people live for the power
Some people live just to play the game


Paul Wesley

KAJSA! Detta inlägg är endast för dig så ta åt dig vännen!
Du påpekade att du inte fått något sms om hur döööö snygg jag tycker paul wesley är efter att ha sett första avsnittet av Vampire Diaries och om du skulle vara orolig. NEJ du ska inte vara orlig, jag dog bokstavligt talat (därför det inte kom något sms)





Sådär, K du behöver inte oroa dig haha :D

give him to me please♥


STARING AT A PICTURE OF YOU AND ME

Lalalalalalala när man är sjuk står tiden helt still. detta kan jag dela med min syster som föreslår att jag ska platta hennes hår så tiden ska "gå". Tjoooo 3 minuter senare; jahapp då var det klart. Fyfan vad vi har brist på liv vid vissa tillfällen...
Något possitivt är att mina saker från H&M hämtas ut ikväll, det är ju kul...

But you made me wait a week Just to kiss you on the cheek



Var i skolan i 3 timmar sen bestämde jag mig för att hämta ut mina skor och ta bussen hem. Jag är inte på topp idag så känns bättre att vara hem och försäka bli frisk än att springa runt på rudbeck där varannan person man möter hostar och är förkylda. Så nu kommer denna dag spenderas på soffan och i sängen framför data och film och sömn, låter ändå rätt skönt haha. Nu ska jag ta och tvätta bort sminket, sätta på mig mjukiskläder, tanka ner en film, göra te och lägga mig på soffan och glo.


While i'm drinking jack all alone in my local bar

Alltså lyckan när man ser en låt man väntat på ska komma ut på spotify i evigheter helt plötsligt dyker upp. Livet blir liksom lite extra bättre då. Denna har jag gått runt och väntat på;Bruno Mars – Just The Way You Are typ sjukt jäkla grym.

Passar på att lägga ut the scripts nya också:)



Even after all these years
We just now got the feeling that we're meeting
For the first time

Don´t kiss and tell

Tumblr_l8p5sbgsg51qb9uyvo1_500_large

Jag hostar snart sönder mina lungar och tre kvällar irad nu har jag haft spänningshuvudvärk som kommer från bihålorna. Inte kul alls, jag får se hur det blir med skola imorgon. Skulle verkligen behöva två dagar eller så sängliggandes och bara göra ingenting och försöka bli frisk.

When I See Your Face

Är nästan nyss hemkommen från en grymt sjukt dag. Jag behöver det såhär i sjukheten, puss på mina tjejer!
Gick och la undan skorna på bilden idag, så hämtar dom imorgon. Jag älskar dom, jag behövde dom för jag kan inte gå med converse hela hösten direkt. Tack mamma! Inget plugg heller, känns som om jag hamnat på en annan planet. Sen så vill tengil och skallepär själva skänka ett tack för alla asgarv till vår retoriklärare. (internt skämt mellan mig och malvina) Nu ska jag bara göra ingenting, skönt!

Kanske ska säga att skolfotot gick väll som det gick. Jag fick S i t t a!! Typ det värsta man kan få göra. Sitta på första raden. Nejtack! Vill begrava mig när katalogen kommer sen haha...
product view of: Amanda Boot

I TELL MYSELF I LOVE YOU

Vaknade upp mer eller mindre utan röst, sov dåligt inatt tack var hosta och täppt näsa, båda har som tur var släppt lite nu förutom hostan.. Skolfoto står på schemat=vallbybron. Man lyckas ändå aldrig. Och som tess sa för tvåans kort är ju ändå inget "speciellt" att vara med på. Jag håller med, det skriker typ; vi har ett år kvar i helvetet eller något liknande. Medans treornas skriker studenten och ettornas; ooh vi har börjat på gymnasiet vad stora vi är haha nej men ni fattar vinken.

Nu ska jag gå och göra te innan jag går till bussen.


I SAID I LOVE YOU IN THE SUMMER, BUT WILL I LOVE YOU IN THE FALL?

Skapligt frihet man känner när jag nu under kvällen pluggat klart både samhäll och historia. Båda har väntat alldeles för länge på att bli gjorda men nu är det klart. Visst är det skönt när man kommer in i en svacka där pluggandet bara flyter på så allt blir klart. JappJapp! Imorgon ska jag lägga undan ett par skor som jag såg idag. Hoppas bara storleken finns kvar, jag brukar ha sådan otur att bara stora 40-41 och 37 finns kvar när jag hittar ett par skor.

Nu har biggest loser börjat igen hihi.

I USED TO BE A SWEET HEART, I USED TO BE ALL RIGHT

Man skulle verkligen kunna säga att jag hittat en ny favorit. ♥M U S I K♥


Jag lever på impuls nu



Jo men visst har sjukheten varit pain in the ass idag rent ut sagt. Har tagit slut på mina krafter totalt, hela tre gånger tänkte jag i mitt stilla sinne "jag måste hem" men jag stod ut och utförde uppsatsen i engelskan och resten av skoldagen (tack ipren!). Drog en snabb runda på stan med elin som skulle köpa toning, blev lite snabbkollning i affärer och fan vad jag vill ha pengar NU.

Skolfoto imorgon. Överväger starkt att inte vara med, inte när man är sjuk, näsan och ögonen rinnner och hela västerås ska kunna kolla i den där. Lockar inte direkt. Plugg har jag som ska göras men det är inte lika mycket som förra veckan så det känns helt ok. Äh jag är glad, inte ska detta få göra mig deprimert? Nej, det är livet för kort för.

Hejsvejs!


i'm not rihanna. I don´t love the way you lie

Jag kan väll inte påstå att jag är på topp idag, kanske inte i närheten heller men jag pallrar mig till skolan. Klart man ställer upp för laget, Haha nejdå jag bara skoja. Trots att förkylningen är mitt största hatobjekt right now och att det tar sjukt mycket på krafterna så står jag ut. Jag är glad ändå, och bara jag är frisk eller bättre till nästa helg så är jag glad. Förra veckan sög på allt rent ut sagt, inte min vecka någonstans så denna den kommer bli bättre så en dum förkylning ska inte få komma och förstöra.

Nu måste jag gå och föna håret, och sen allt det andra. Låt mig få sova istället!

Ha det!

Tell me the truth

Denna helg har just slutat men jag är redan sjukt taggad till nästa helg. Smids lite planer med vänner. Kommer bli toppen!

Annars så måste detta vara världens mest underbaste låt; Band of Horses – The Funeral

Tjillevippen på er!


CALL US FREAKS BUT THAT'S JUST THE WAY WE ROLL

Mitt huvud håller på att sprängas, likaså min näsa (haha). Har nyss svalt en ipren så hoppas på att det släpper snart. En vagel är påväg att dyka upp också vid mitt vänstra öga, har jag lite mer tur än vad jag redan haft kanske det inte hinner bli något. Finns det något annat tillfälle än förkylning som man känner sig mer ofräsch? För min del tror jag faktiskt inte det. Borde egentligen vara hemma från skolan imorgon men det har jag inte tid med. Sjukt egentligen men vi har redan så mycket att göra så vill inte missa saker och få ännu mer. Får se hur jag känner mig imorgon, kanske blir jag hemma någon annan dag. 



life would be a party it'd be ecstasy



Live, Love, Laugh

He Gives You That Kind Of Smile, Only He Can Give You

Nässpray, halstabletter, papper, mobilen och musik är mina vänner som jag går på just nu.
Har jag extra otur så kan mina förkylningar hålla i sig i veckor. Det här s u g e r.


"This is just like some movie from before"

Minns ni Lars som vad med i idol för 2 år sen tror jag det var? Han var inte så speciellt bra på slutet men hans röst var specillet bra på något sätt ändå och när han kom in och sjung sin egna låt rejected love för juryn så tyckte jag han var sjukt grym. Därför blev jag riktigt besviken på han i slutet. För någon dag sedan fastnade "I didn't know if to kiss her or if I preferred to miss her" på huvudet så var tvungen att söka på youtube. Nu kikade jag in på matildas spotifylista och ser den låten, den har alltså för inte allt för länge sedan kommit ut där.

Den är bra, jag gillar den.

Lars Eriksson – Rejected Love

S Ö N D A G

Det här suger. Jag vaknade förkyld! Det började lite igår kväll men trodde inte det skulle bli något mer. Självklart hade jag fel; ont i halsen, täppt i näsan, näsan rinner. Klart det skulle komma. Fan vad arg jag blir!

S A T U R D A Y

Har spenderat min lördag med underbaraste hanna. Vi kröp upp i min säng framför en film och tjockheter. Karate Kid blev det. Den var bra, vi såg dock bara halva filmen för annars skulle vi båda ha somnat. Resten av tiden blev det asgarv och prat. She´s the best!

If I had you, life would be a party it'd be ecstasy



Don´t make me wait just beacuse you know I will

WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS

Jag.Fryser.Ihjäl.

Om ni ville anteckna något tänkte jag på..

Detta ska jag ta tag i nu



Läskigt dålig webbbild men detta ska jag ta tag i nu. Hur fan kan man låta det blir sådär?!

Its just that friends like you and I don´t fall in love right




Typ gift dig med mig så jag kan få höra dig dygnet runt!

H&M



Klickade hem detta igår kväll. Tack mamma och pappa!♥

L Ö R D A G

Blev en tidig och pisstråkig fredag igår. Tidig kanske inte skadade så mycket för jag har nästan nyss vaknat och sovit helt sjukt skönt så idag mår jag faktiskt mycket bättre. HärligtHärligt. Syster är somsagt borta, pappa har nyss åkt till italien och mamma är på jobbet. Vaknade till ett tomt hus men jag tycker det är skönt. Nu vill jag ha frukost, kanske blir det de första som jag kunnat äta på riktigt på nästan två hela dagar.

Ha det!

But I can only see it when you're here, here with me

I know that it's a wonderful world But I can't feel it right now. I thought that I was doing well But I just want to cry now.

Underbara fredag. Skulle hem till malvina med några tjejer för mat och annat trevligt. Mår inte så bra idag så jag blir hemma. FUCK typ men vad gör man? Mår illa som jag gjorde igår också men idag är det på ett annat sätt, jag kan liksom inte äta. Var färdig att grina när jag inte ens kunde äta upp feta osten som är världens godaste. Nejdå det var jag inte utan det jag vill komma fram till var väll att då är det rätt illa. Jag får helt enkelt sitta hemma och uggla och försöka få i mig något att äta och tro mig; it sucks! Menmen vad göra?


F R E D A G

Sitter och väntar på bussen så kommer två killar.

Ena kille: Tjejjen, vad heter du
första gången hör jag inte så hör jag hans kompis säga; fråga igen.
-Tjejjen vad heter du?
Jag; malin...?
Han; Malin.. okej. Går du på rudbeck?
Jag: ja det gör jag
Han; okej chillarn ni mycket?
Jag: ee nej? Vart går du då?
Han; på wennströmska
Jag: okej.
Han; är det okej för dig?
Jag; vad är okej för mig?
Han; att jag går på wennströmska?
Jag; varför skulle det inte vara det?
Han; jag vet inte, vissar tjejer gillar inte den skolan. Har du bra betyg?
Jag; ee ja..
Han; aa jag med skitbra faktiskt.
Jag; jaha okej det var ju bra.
Han; ja visst är det, går du i ettan, tvåan eller trean?
Jag; tvåan..
Han; nice, nu kommer din buss. (han har alltså hört när jag pratat med emelie om vilken buss jag skulle ta)
Jag; japp
Han; Hejdå, ha det bra vi ses tjejen

Alltså var det bara jag som tyckte det där bara var SÅ fel som det bara kan bli?
Fail typ. hahahahahahhahaaha


Lyckorus

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause you're amazing
Just the way you are


Blev hjälplöst förälskad, Obeskrivligt tagen

En lektion idag, 13.10-14.10. Skönt men äckligt ovärt, helg sen kan inte beskriva hur skönt jag tycker det ska bli!
Måste skippa friskis efter skolan, alldeles för mycket som väntar på att jag ska ta tag i det. Ikväll ska jag och vänner hem till Malvina, tror det kommer bli toppen. Min syster ska med sina vänner på en spontan tripp sådär till karlskoga och boda borg, helt sinnes vad sjukt kul. Antar att det är sånt man kan göra om man har ett körtkort så man kan åka iväg och inte bli fast här vässan.

Varje gång du möter min blick blir min värld en aning större.

maybe it's not my weekend but it's gonna be my year

Mår illa som jag gjort konstant hela dagen, vill gå i ide, vill leva livet, vill åka bort från västerås om så bara för en liten stund, vill bort från rudbeck.

Dagens höjdpunkt; gränden med världens bästa matilda♥

Årets eller månadens skämt? I don´t know

Vilken morgon. Vaknar med världens fetaste mensvärk, kommer  knappt upp ur sängen helt seriöst. Stressar sönder och missar nästan bussen men hinner. Har retorik ca 10 minuter och får sedan egetarbete. Jag är redan färdig, vi har hål tills 12.30, jag kunde ha sovit och om mensvärken släpper ska jag springa coopertestet på en inställd idrottslektion. Malvina jag behöver alvedon NU.

Livet leker

No diggity



Alltså fyfaan vad grym denna kille är! Helt sinnes enligt mig och har nog redan skaffat mig en favorit! :)

When my patience's wearin' thin, When I'm ready to give in

Det är jobbigt ibland, ni vet när man kommer till vissa saker. Jag är fast på ruta ett i evigheter, jag kommer inte framåt. Jag vet inte varför och jag vet inte hur jag ska få fart. Jag saknar medvind, när fan ska det vända?

Its time to rock this town

Drog en solning efter skolan med K. Min grekland bränna har tragiskt nog försvunnit. Gör ont att både säga och veta det. Jag är trött, jag är hungrig, jag vill ha kaffe och jag måste plugga. Visst mår man, eller aa inte direkt. Men jag är glad, lever lite på impuls skulle man kunna säga. Jag ser fram emot imorgon, jag ska få spana på poliser men sen så vill jag gärna hem. hoppas bara på att det är någon ung snygg kille och inte någon 65 åring som snart ska gå i pension. Då blir jag besviken! Hoppas det inte är några lektioner efter?? Måste kolla upp det.

Känns som ett små ironiskt inlägg men nä.
Har bara umgåtts med klockrent folk hela dagen.



Rudbeckslunken? Hell no!

Vi gick inte dom där 6 kilometrarna. Min syster ringde och sa åt oss att ta cyklarna för det är avprickning på skolan och i slutet. Sagt och gjort, Prickade av oss på skolan, cyklade en omväg så vi kom på andra sidan än där man skulle gå. Gömde sedan cyklarna i ett par buskar och går det sista 50 meterna, prickar av oss hämtar våra cyklar och cyklar tillbaks till skolan för att pricka av oss att vi kommit in i "mål". Ganska chill om jag säger så.
Sp09d tänker helt enkelt liiite längre. Höll dock på att bli påkommna en gång men då hoppade vi bara in i ett par buskar. Hahahah friska men vad gör man inte för lite skojj? :)




rainbows and kisses, All I want is you.

Cykeltur i kylan, Rudbeckslunken, ses med klassen två hela timmar före. Bullar till frukost=ångest, plugg med E&K,motvindscykeltur hem, pluggx4. Så kommer min dag se ut idag..

Förövrigt känner jag mig jävligt trött på det, vettefan hur jag ska stå ut. Men jag ska klara det, jag gjorde det förr då kan jag nu med.

Nu känner jag för kaffe!


It´s good to be alive

Har sprängande huvudvärk, for real. Har legat och halvsovit i sängen så kommer jag kunna sova ikväll? Det är en annan fråga. Skolan dödar det är bara så:) Kollade in biggest loser sverige också, tycker det är skitkul haha speciellt när tränarna står och skäller på dom i gymmet och puschar på som bara den. Det låter som jag har ironi över hela den meningen men jag är faktiskt seriös haha.

Rudbeckslunken imorgon också. Vad är det tänker ni säkert nu. Det ska jag säga er, det är en dag där hela rudbeck springer eller går (lunkar som vissa lärare säger därav rudbeckslunken, brist på fantasi? japp känner jag) 6km. Skojsigt värre. Efter skolan blir det plugg igen. Kajsa ska hjälpa mig med matte B. Jag fattar nästan ingenting, men detta ska jag allt klara av!

Det var jag och jag gjorde det bara för dig

Har fått sjukt ont i huvudet. Brukar få det när jag är trött och mycket ska göras. Skiter i plugget och kanske sover istället. Sounds great!

SP09D

Herregud vilken skoldag. Som jag har skrattat så tårana rann. Helgalen klass har man men man kan inget annat än älska den. Dagen absolut bästa måste vara när vi blev inlåsta i klassrummet på engelskan. Kerstin (vår lärare) ska släppa in några från klassen men får inte upp dörren. Vi andra i klassen börjar asgarva åt att vi blivit inlåsta medans kerstin i panik står och försöker få upp dörren och säger; stop laughing! it's an emergency! Jag måste höra om det är någon där ute! Hallå är det  någon där ute? Hallå?! Klassen; HAHAHAHAHAHAAH kerstin; tysta! jag hör inte! är det någon här inne som har vaktmästarens nummer? Då ingen har det ropar hon ut igen och då kommer några andra från klassen. Kerstin; vilka är det?! ni måste gå till vaktmästaren vi får inte upp dörren!
När vi sedan fått upp dörren säger kerstin till en lärarpraktikant; ja i värsta fall hade vi fått hoppa ut genom fönstret... eller just ja vi har ju telefoner. alltså HAHAHAHAHAHAHAH är allt jag kan säga!

Nu ska jag in i pluggets värld. Ska fan få undan en del va historian idag nu när jag fått klarlagt för mig vad det är jag ska göra. :)


Monday Morning

Yeey vilken härlig start på morgonen med att inte hitta min nyckla och inse att man hatr en bad hair day. Speciellt när håret är sjukt slitet. Jag måste klippa mig nu nu nu! Kul också att jag kommer få vara utan skåp idag då mina nycklar är spårlöst försvunna. Jag får mosa i den i cassandra skåp hehe. Rudbecks skåp är minimala! Tur att jag har det flesta böcker med mig hem. Såg även att två stycken kommenterade det förra inlägget med frågor som de vill att jag ska svara på. Väldigt otippat med lite roligt sådär. Jag kan svara på dom så fort som möjligt efter skolan, blir kanske mot kvällen eller så men håll utkik!

Nu måste jag rusa så jag inte missar bussen, då blir inte astrid glad och vi är inte bästa vänner om man säger så.
Orsaken? Hon fullkomligt älskar spanska medans jag fullkomligt hatar spanska.

Ha en bra dag vi hörs!

If Love Was A Storybook We´d Meet On The Very First Page


Fick lite fin besök för inte så länge sedan av Johan och Cassandra. Mina fina vänner. Snackade mest skit och skrattde åt sånt som bara vi apalbymänniskor skulle tycka va kul. Typ som att hennes kusin ville köpa en kamera på loppis och frågade sin farmor om 20 kronor. Eller att jag är tjenis med hennes farmor och farfar och hennes farfar nu har bränt en skiva till mig med Bo-Göran hahahaha eller helt enkelt vår syo som ger oss ett gott skratt varje skoldag, jag kan fortsätta ytterligare men nej det ska jag inte göra. Tror denna vecka trots allt plugg kommer bli bra, saker som händer mer eller mindre varje dag så denna vecka kommer glida fram och sen är det helg igen! Underbart!

And that was the day that I promised I'd never sing of love If it does not exist.
But darling, You, are, the only exception


För alla gånger som vi dansat

Två favoriter just nu!

The Pretty Reckless – You
  denna har jag totalt gått och kärat ner mig i. Så sjukt bra!


Och denna med familjen är uberskön!

combination

Varför inte göra det man vill och måste i ett? plugga i sängen med spotify och så frukost på det. Det är väll livet.. :):)

And I don't know how I can do without, I just need you now

Söndag idag. Tråkiga och värdelösa söndag. Ligger och drar mig i sängen, jag vill inte gå upp känner för att spendera hela dagen här och bara göra ingenting. Tyvärr går det inte då jag har massor av plugg att göra. Matte, Retorik, Profilen, Historia och Engelska + att engligt idrotts projektet vi håller på med nu så ska jag träna minst två gånger i veckan utanför skoltid. Japp skolan dödar oss redan och jag mår redan dåligt över tanken på det.

Nu ská jag fortsätta att gör ingenting, jag fryser hur mycket som helst och min säng är alldeles lagom varm och ni vet när täcket är det, de är väll de skönaste haha så ja min säng är det perfekta stället att vara i ett litet tag till iallafall..

Andreas Wijk. Igen


Skadad tjej

Åt pizza, fick vidrigaste ostklumpen. Smakade skit, jag blev att må illa och när jag mår illa tror jag alltid att jag ska spy och ni som känner mig vet att jag tycker det är de äckligaste som finns och grips av lite små panik. Så illamåendet blir värre och i mitt huvud kretsar bara att jag kommer spy. Det är sinnes jag vet. Så så fort jag tänker på pizzan vänder det sig i magen på mig haha :( nu är den pizzan förstörd.
Nej men helt seriöst jag är typ sjuk i huvudet. På senare tid har jag alltid börjat när jag är på offentliga platser som typ bussen: "tänk om jag spyr nu, vad ska jag göra?" Jag säger ju det, helt jävla sinnes sjukt! Måste fan söka hjälp för min emetofobi...

Bruno Mars



Kan denna ta och komma ut på spotify i år!

Huvudet går bobobobombom

Oskar Linnros – Debut

Oskar Linnros – Din mamma

Oskar Linnros – Annie Hall

Oskar Linnros – Ack, Sundbyberg

Missed everything daydreaming

Lördag idag och jag tror denna dag kommer bli super. Ska träffa 3 av mina bästa vänner i omgångar, Elin och Kajsa som jag inte sett på ett bra dag och lika så Johan. Awsome, vi hörs nu ska jag leta kläder haha

Why do all good things come to an end?

Sad But True

"Som om kärleken inte var komplicerad nog. Som om rädslan för att inte vara den enda, eller inte bli älskad tillbaks, inte var stor nog. Nej. För då kom Facebook. Och la förhållanden och dess problematik på en ny nivå. Plötsligt var man tvungen att bekräfta förhållandet inför vänner och bekanta att kommentera och studera. har han snygga semesterbilder? inga alls? då måste han vara ful. är han ful, oscar? är det inte lite varning att han är med i gruppen “adriana lima”? du är ju mörkblond. då gillar han ju brunetter? obvioulsy. det står ju på facebook. Och är man inte tillsammans på facebook, då är det inte officiellt. För då vet ju ingen. Och det som ingen vet, det gills inte. Och med “gills inte” menar jag att du är singel tills facebook bekräftar annat. Så du skickar iväg en förfrågan efter andra dejten. bara för att vara säker på att han inte träffar andra. och han svarar inte! han ignorerar det. jaha, då va det kört. singel för livet. det blir till att plocka fram vibratorn och köpa årsförbrukning av aa-batterier. det här är ju rena helvetet! ska det vara så jävla svårt att få en stadig kuk? Du är arg, tills dess att han med ett blygt leende uppvaktar dig på sängen och ber om att få fråga chans irl.

Och så var det detta med att “gilla”. Varför gillar han att hans syrras kompis “äter kladdkaka”, men inte att du “är på myshumör idag”. Varför gillar han tjejer som dränker sorger i bakverk hellre än en kelkåt flickvän? Jaha, hon är ju brunett, ser du efter att ha spanat in profilbilden. Kollar en extra gång. Brunett. Ingen tvekan om det. Det va ju själva fan. Så du bakar en jävla kladdkaka och lägger upp bilden i fotoalbumet, äter och skvätter´choklad över hela kroppen. kom och smaaaka, din jävla kladdkakebög! En ny notis (!) – “Mamma gillar”. suck

Som om kärleken inte var komplicerad nog. Nu har han blivit vän med någon kurvig brunett. Vem är hon då? Var det i helgen dom träffades? Gav han ut sitt nummer också? Gav han kanske nummret, och nu har de smsat, och bestämt sig för att göra det officiellt på facebook. Nu är de officiellt vänner på facebook. Det var de det. 2 år i sjön. Nu är han borta. Ska man gilla kanske? För att visa att man inte alls är upprörd, fast att man bakat ännu en kladdkaka av ren ångest. Så man gillar. Tills man kommer på att det skulle kunna tolkas som ett godkännande för otrohet. Men du kan ju inte ta bort det. Då verkar du schizofren. Och om brunetten intalar din pojkvän att du är schizofren, då är du ute ur leken. Och så ringer han. Hela din värld är upp och ner och så ringer han. Och han låtsas som ingenting. Han är helt lugn. trevlig(!?) Nästan som om han var kärleksfull. Det är han inte. Den otrogna jäveln. Så du blir förbannad, “varför gillar du inte mina statusuppdateringar?! och vem fan är hon den nya brunetten du snackar så mycket med?! hon ska ge fan i mig och vem jag är! jag är fan INTE SCHIZOFREN! du äcklar mig, oscar!”

Oscar är påväg hem till dig efter att ha sett din facebook uppdatering, brunetten är hans kusin från Norrland. Du är kladdig av choklad och tårar, påväg att plocka fram vibratorn igen. Och allt, på grund av facebook. Ogilla."

-DollyBlond-

I want to pull away when the dream dies

Honestly what will become of me, don't like reality. It's way too clear to me. But really life is dandy, We are what we don't see. Missed everything daydreaming. -Nelly Furtado-

Andreas Wijk



SJUKT snygg och grym röst! Kan inte bli så mycket bättre.

Tack hej, Fuck dig

Ibland så vill man bara bort. Bort från det mesta och bort från allt. Idag är ett sådant tillfälle så det skriker om det.

Fredag!

Som vanligt på fredagar så börjar jag kl 12. Skönt men tråkigaste lektionerna, spanska, svenska och historia.
Skönt med en 3½ timmars skoldag iallafall sen så är det ju faktiskt helg så detta kommer glida fram.

Nu ska jag gå och börja göra mig iordning, först och främst föna håret som tar alldeles för lång tid..

My Sisters Keeper

Oh herregud! Jag har nyss kollat på en av det bästa filmerna jag sett men samtidigt en av de sorligaste. Tårarnar rann men tro mig hade jag kollat på den med vänner då hade jag grinat lika mycket som jag varje gång gör när jag ser på the nootebook. My sisters keeper, ni måste se den!

Update

Säger er en sak; kolla ej på vampires sucks. Serisöst en av de sämsta filmerna jag sett, inte rolig någonstans. Har kollat en halvtimme men jag ger upp. Det får bli my sisters keeper istället. 

What am I supposed to do when the best part of me was always you

Tyckte tidigare idag att tiden bara flög förbi ända fram till typ nu. Klockan står still känns det som och ingenting bra på tv heller. Så det får helt enkelt bli att se på film denna kväll med. Först vampire suck och pm jag orkar blir det my sisters keeper efter.

Ha det!

Vi sa vi blir aldrig som dom från stan

DUBBELT PRISAD Oskar Linnros vann både Årets svenska låt och
Världens bästa oskar linnros vann två rockbjörnar igår för "årets låt" och "årets genombrott".
Det kallar jag lycka för fan vad killen förtjänar det.

Skapligt härligt att även  robyn vann för "årets kvinnliga artist" OCH lars winnerbäck för "årets manliga liveartist"
Det känns för bra det här!

And I Want You In My Mind, And I Need You In My Mind

Har inte mått så bra idag. Har känt mig hängig och frusen hela dagen. Nu på kvällen är jag inte heller på topp så jag blir hemma imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på true blood!


Charmiga verra och emo tjej med juice i handen.

christian louboutin

IMG_5291.jpg

Kollade in på Sofie Fahrmans blogg Sofis snapshots och hittad ett inlägg med christian louboutin skor. Säga vad man vill om priserna men skor det kan han göra. Spana bara in dessa killer heals, jag tror jag dör vad snygga de är!

The Pretty Reckless


Taylor Momsen från Gossip Girl har med sitt egna band The Pretty Reckless släppt sitt debut album Light Me Up.
Eftersom de är ett rockband så är det utan tvekan ingenting för mig. Jag lyssnade 1 minut på några låtar sådär men icke. Jag fastnade inte, jag kan bara inte lyssna på sådan musik. Såg sedan "You" längst ner på listan och testade den med och tro det eller ej men den gillade jag. Tror att det kan bero på att det är en lugn låt haha, texten är fin, taylor har en bra röst, musiken är bra så ja. Ni får avgöra själva! :)

The Pretty Reckless – You

I could really use a wish right now

Jag vet inte vad det är med mig. Sedan skolan drog igång är jag trött mer eller mindre konstant, blir trött på saker iförväg som jag vet kommer hända veckor framöver eller tanken på arbeten som ska vara klara om 2 veckor. Det är sjukt och jag önska att det inte var så. Det måste fan bli ändring. Träning ska jag bli bättre på också, så man har något att komma bort ifrån då skolan tyvärr följer med oss hem! Vilket är det jag stör mig på. Att vara i skolan och sitta på lektionerna och arbeta har jag absolut ingenting emot men när man kommer hem. Det är då man vill gå till vallbybron. Iallafall, ska investera ett friskis kort så fort jag får pengar sedan ska löprundor i spåret ske oftare. Jag måste för detta funkar inte.

RSS 2.0