TONIGHT I´M LOVING YOU

Tumblr_lfai3s2xut1qcqzhso1_500_large

Är hemmkommen från ett grymt step pass på friskis med cassandra. Jobbigt men riktigt roligt, kommer definitivt gå på det fler gånger. Har nyss duschat och nu väntar jag på mat, är alltid vrålhungrig efter jag har tränat, äter för typ en hel familj. Okej inte riktigt men det känns som det men vad gör det när mat är bland det bästa som finns? hihih nothing! Ska börja läsa lite historia sen till provet som är nästa måndag, sen blir det chill med livet i soffan!

Come here, it's hurts so bad inside



Så var det ännu en ny vecka och den första veckan utav tre som åsnan är borta, hur skönt som helst, så i tre veckor framöver så kommer jag sluta tidigare på måndagar och på fredagar då jag slutar 10.30. Är skapligt trött också för den delen, tog ett bra tag innan jag somnade igår, jag tror aoutomatiskt det värsta, varför vet jag inte. Drar iallafall en träning med cassandra efter skolan sen får vi se om naturkunskapsboken åker upp.


Let me kiss you now

It's hurts so bad inside

Tackar för mig efter en dag mer eller mindre fylld med stora frågetecken, jag fattar ingenting.

Damn I like the way that you move



Jean Love – Let's Party


Paul Simon – You Can Call Me Al - Remastered LP Version

Miss Li – Ba ba ba

Chris Brown – Yeah 3x - Explicit Version

Gums – Don't give up - Radio Edit

Bob Sinclar – Rainbow Of Love (feat. Ben Onono) - Radio Edit

D. Ramirez & Mara – Keep Us Together (feat. Steve Edwards) - Radio Edit

The Lonely Island – I Just Had Sex - Explicit Version

Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig, jag går brevid med halkar efter jag orkar inte springa mer.



Det fullkomligt suger att vakna innan kl 9 och sedan inte kunna somna om. Hur mycket jag än försökte så gav jag upp efter 45 minuter så här sitter jag. Det är ju fan helg, då ska man sova länge! Hoppas iallafall på en snabb tur ner på stan för att köpa nya träningsskor sedan gymmet, perfekt en söndag.

Vissa stunder kan det kännas ensamt



Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig.


This = Love

Trots att jag är partysugen ända ut i fingerspetsarna och lite till så blir det en skön hemmakväll med spänningshuvudvärk. Jag har varit nostalgisk och tänk på sommaren i denna omänskliga kyla och jag vet att denna sommer kommer rocka fett på alla sätt och vis. Nu ska jag kolla på Vampire Diaries som börjat igen och vänta in mat från spicy hot.

Happiness

Lycka är alla de ord av kärlek som någonsin har sagts till mig.


You can call me al



Jag dör vilket helt sjukt skön låt detta är! Kan vara det skönaste mina öron skådat på jäkligt länge, och hur mycket tänker man inte på sommaren? Ååhh nu får den här kylan försvinna och låta värmen träda fram!

Hjärtat sitter utanpå slår inte som det brukar slå



Fan det här känns inte bra. Inte roligt heller för den delen. Nu tycker jag tiden får springa iväg så man kan göra precis som man vill. Detta suger, åldern 17 suger miljoner varv runt jorden och tillbaks igen. och det suger att känna sig som ett andrahandsval var och varannan helg, speciellt när man inte skulle kunna göra desamma. 92 dagar kvar.


you said to me that always and forever don’t seem so far away. Always and forever got nothing more to say



I remember long time ago when my brain didn’t always overflow.
With thoughts of you and you and me and all the things we’ll never be.
I remember long time ago you said baby I love you so.
And it was real so real and the street I walk today it’s a street that’s got nothing to say to me , nothing that’s real. I used to run away but I think I’m here to stay so hear me say; Oh how I hate this town



LONDON BABY



Jag skulle kunna göra allt, verkligen allt för att åka till London. Jag skulle vilja åka dit i april men det som gör det svårt är pengarna. Jag skulle lätt hinna spara undan men det är så jäkla mycket annat som händer också som körkort, alla körlektioner, halkan, risk ettan osv. Kanske i maj när jag har fyllt 18 och jag är 20 000 kronor rikare... vilken härlig tanke


jag har trampat upp stigar där gränserna går

Innan mörkret faller ska jag lämna några varma rader, ska jag vara din starka vän, ska jag visa upp några bättre sidor och lova dig nånting igen. Innan morgonen kommer ska jag vända alla kappor tillbaka och lita mer på min kraft, ska jag hämta nånting jag förlorat en vilja som jag faktiskt haft. Jag har förlorat dagar och ett hopplöst år, jag har trampat upp stigar där gränserna går och du blir aldrig en vän igen ,en mot en tills morgonen kommer. Innan mörkret faller vill jag reda ut några saker, inga rätt och inga fel, vill jag öppna för en vapenvila du har din och jag har min del.

Lars Winnerbäck



Innan mörkret faller

jag vet inte vad felet är eller var det ligger. Jag fattar ingenting och jag orkar inte ens lägga någon energi på det. Kanske lägger det sig med tiden, kanske inte vad vet jag? Jag sörjer inte ens, för jag bryr mig egentligen inte.

Skola i 45 minuter, hade det inte vart för en redovisning hade jag aldrig pallrat mig dit. Kom hem efter 9 och somnade på en gång och sov i drygt 3 timmar. Hur skönt som helst. Ska ta tag i naturkunskapen, har två frågor kvar så det går snabbt sen bara chilla sönder, en ledig dag mitt i veckan är inte dåligt. Snart helg igen!



Where do my bluebird fly



Har pluggat undan naturkunskapen på hålet, vår lärare stoppade mig och malvina i korridoren och berättade att han tyckte vår redovisning var mycket bra och att vi hade jobbat bra (kul att höra då vi inte tyckte det gick så super bra), jag ska anmäla mig till sos för jag ska klara matte b, jag fick sluta halv 3 istället för 4, jag och malvina har varit och bokat risk ettan och imorgon börjar jag 8 och slutar 9 och efter det blir det gymmet med hanna. Allt flyter på bra nu minus träningsvärken men det är väll så det ska vara? Nu ska jag chilla med spotify sen blir det en powernap, träningen får en paus ikväll.

Oh How I Hate This Town

Sitter här nyduschad efter kvällens träning med musik i öronen. Jag känner på mig att jag kommer vara halvt handikappad imorgon då träningsvärken kommer vara värre, det känner jag på mig för mina armar är döda och jag känner i mina ben. Imorgon står ännu än mördar dag på schemat med två lektion sedan hål i tre timmar sen två lektioner. Låt mig tillägga att hålet kommer jag ha varje tisdag. Fina grejer det! Klockan står på 7 därför tackar jag härmed mig för mig och säger godnatt!

YOU



I want your morning kisses. And your rain kisses, sleepy kisses, happy kisses, sad kisses and waking up at three in the afternoon instead of four in the morning. I want the skylight and the rain pounding while we lay in bed laughing our worries away. I want you sleepy morning kisses, I want you rain kisses, arm kisses, neck kisses. The walk we take in the windy cities, hot kisses, cold kisses while we´re waiting for the the buses that are always late. I want your sleepy kisses, neck kisses, warm kisses. Each beginning and ending with your sweet sweet smile

Hold it against me

Köpte allkort igår så nu jäklar ska träningen sättas igång på riktigt! Var på gymmet igår med hanna, jag trodde aldrig jag skulle sätta min fot inne på ett gym men jag hade fel. Där kommer jag spendera någon timme då och då. Jag och hanna kör på och ska dit ikväll igen, mina armar är typ mörbultade från igår men jag kör ändå haha.

Går även i skolan en timme på onsdag så är väll typ ledig. Finns inget bättre än när det är mitt i veckan, sweet!

I just had sex

The Lonely Island – I Just Had Sex - Explicit Version

Denna finns numera på Spotify. Den är skön och när Akon kommer så är det för jäkla grymt, antar att svaret till det är för att han alltid lyckas.

Jag ser domen i dina ögon



Håkan Hellström – Shelley


Håkan Hellström – River en vacker dröm

Håkan Hellström – Man måste dö några gånger innan man kan leva


Our dreams, and they are made out of real things



Har nyss varit och övningskört. Det gick grymt om man får låta som en besserwisser och jag körde motorväg för första gången, överskred också min maxgräns på 80km/tim och körde i 100. Haha fett mobbad jag känner mig som tyckte det var sjukt awsome. Nu är jag ännu mer taggad på att ta tag i teorin, för om 3 månader ska jag ha ett körkort!

Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn



Imorgon är en ny vecka om nya möjligheter. Jag ska gör det bästa ut av den och bara försöka vara positiv. Denna vecka har tryckt ner en till max så nu blir det ändring. Det blir även ändring på min extrema lathet. Från och med ikväll faktiskt. Jag ska till friskis med Hanna och köpa allkort sen blir det gym. Jag är taggad till max så nu blir det att köra flera gånger i veckan. Latheten fungerar inte längre, kanske för stunden men inte i längden. Och hur skönt kan det inte vara att ta en paus från allt efter skolan och bara träna i en timme eller så? U n d e r b a r t!

Robert Buckley


Lars Winnerbäck



Du är min kung

Kärlek vid sista ögonkastet



Drömde inatt att jag skulle göra min krogendebut. Vakten var snäll och släppte in min kl 23 istället för 00, en hel timme tidigare (hahah mobbad) och så gjorde jag som hanna sa och gick fram till baren och sa: du serverade nyss en minderårig. Aiight vad cool man är! hahaha nej men seriöst, det kändes fan verkligt. Bara 3 månader kvar.


Jag kastar bollen i luften ser var den landar

Jo, det löser sig, så brukar allt bli det kommer fixa sig till slut
det är det inget tvivel om, fast just nu känns skiten sur och flera mil ifrån,
men det ordnar sig.

Jag är förlorad

Den här veckan har allt gått emot mig och fortfarande så fattar jag ingenting. En kväll med syster kan jag behöva, mitt huvud är fullt med tankar.

jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd

Jag orkar inte. Jag tackar för mig, begraver mig i plugg och sedan går jag i ide i en evighet framöver. Känns som om allt går snett nu så vem fan orkar? Inte jag iallafall.

Losing my religion

Fyfan jag pallar inte. Vilken pissig dag och det känns som om alla bara klagar på en. Jag menar, hur kul är det när ens lärare tar undan en och mer eller mindre frågar ifall jag har ätstörningar? Att jag blivit så smal på senare tid, frågar om jag äter och om jag isåfall behåller det. Hon tycker jag ska kolla mig i spegeln och fundera då jag själv inte tycker att jag förlorat vikt och så tycker hon att jag är ett varningstecken. Snälla? Skitkul att höra verkligen. Orkar inte ens bry mig men samtidigt så blir jag så jävla irriterad. Och sen kommer man hem och plugg på det. Awsome, nej fan jag vill bara åka iväg. Boka en sista minuten resa i två veckor och åka till värme och skit i allt.

I’ve never loved one like you

"There’s something I never told you about that night. I was falling deep, deeply in love with you and I never told you ‘til just now.”



That's me in the corner, That's me in the spotlight, I'm losing my religion

Nyss vaknat, tänkte sova längre men då kommer jag sova bort hela dagen. Och denna dag är fullproppad med plugg som jag måste ta tag i idag. Jag måste fan skärpa mig , jag kan inte hålla på och skita i allt bara för att jag inte orkar. I längden så håller det inte. Ska iallafall chilla i sängen under täcket som är sådär perfekt varmt och det är det som gör att man blir kvar här längre. Spotify ska jag njuta av och facebook ska kollas igenom sen kanske jag är redo att sätta igång.

It's always better when we're together

Jag dör vilken härlig låt!


I´m floating in a dream that never ends



Idag har jag insett hur det fullkomligt suger att inte vara 18. 3 månader och två veckor kvar. Snälla låt det gå snabbt innan man vissnar och dör! Hade iallafall en grym fredag med världens bästa gäng eller kanske familjen som vi så fint säger. Viktor och Kristoffer blev nattgäster och idag gick vi inte upp förrens halv 3. Folket från igår befinner sig hemma hos dan och david som fyller 19 idag. Utgång för deras del och här sitter jag, fuck det suger alltså, det svider med andra ord.

Och du är världens bästa, ord kan inte ens beskriva!

I got your love, you got my mind



Sista dagen där jag har sovmorgon. Nästa vecka börjar det nya schemat vilket är ett riktigt mördar schema. Tack rudbeck, jag älskar dig också. Önskar dock det fanns en minsa sanning i den meningen men icke. Om en timme går bussen till skolan för en lektion på en timme. Känns ganska ovärt men vad gör man inte när man måste? Det är helg sen och det är huvudsaken.

It´s gonna take a lot to take me away from you



Känner mig bättre så pallrar mig till skolan imorgon för en lektion sedan inviger jag en så jävla efterlängtad helg så det är galet. Börjar 13.10 och slutar en timme senare. Man kan inte klaga. Ska krypa ner i sängen med spotify och volymen ska vara hög. Det är fan livet även fast jag är trött på typ allting. Men jag har den bästa jag vet i tankarna och musik. Alltså så blir det värsta alltid lite bättre!

I got a feeling that i cannot hide


Blev hemma idag med. Vet inte vad det är men känner mig helt enkelt inte på topp, ont i kroppen och lite allmänt hängig. Plugg ligger i en fet jävla hög och väntar och jag måste säga att man känner ju sig jäkligt taggad på att ta tag i det när man inte mår bäst heller. Fuck. Jag är fan trött på allting, därför hoppas jag på en hel grym fredag med tre nysnaggade men jäkligt snygga killar, en världens bästa syster och en nykomling. Det låter väll perfekt eller hur???

There's plenty more fish in the sea



Blev hemma från skolan idag. Låg halvt död på soffan igår i 5 timmar med huvudvärk så man kunde tro att det var något slags skämt. Ska plugga undan saker idag som bara ligger och väntar på mig som tyngder på mina axlar. Matte, spinter, samhäll och så kanske historia. Fina grejer. Peace!

Surrounded by some bunnies, and it aint fucking easter



Somnade runt 11 igår kväll. Så sliten har jag inte vart på länge, och så tidigt hart jag nog inte somnat på ett bra
tag heller. Skönt var det och så värst trött har jag inte varit heller idag. Plugg väntar, känns skönt att veta att jag kan göra spintern på lektionen imorgon men idag måste jag skriva ett fucking tal. Ett tal om varför jag älskar musik så pass mycket som jag gör. Skit enkelt. Fått papper om individuella valen. Där skiter det sig med, allt man vill ha krockar och jag ska få ihop kurser till 200 poäng på både vår och höst terminen. Fuck. Okej osamanhängade skit text så peace out ska ta en alvedon mot min sprängande huvudvärk och göra... just something, plugg skulle sitta fint men inte kommer man in i det heller. Nej seriöst PEACE.

I never loved one like you. Ain´t nothing please me more than you do


Home is wherever i´m with you

Första skoldagen efter lovet avklarat. Det hemska jag varit med om på länge, har nog helt seriöst aldrig varit så död som jag var/är idag. Sov mer eller mindre igenom lektionerna. Men jag antar att det inte hjälper att klaga, bara att försöka vänja sig och lida igenom. Mamma kommer hem och säger att hon bokat tid hos läkaren på fredag för att kolla om jag har diabetes då hon av någon anledning tycker att "symtomerna" passar in på mig (???) får se om jag tar mig dit eller ej, känns ej så lockande.

Ta mig till en annan värld

... där denna ångest som numera kommer bli vardag för mig inte finns. Jag kommer inte orka. Jag vill bort, jag vill gömma mig och jag vill gräva ner mig.

Nån slags verklighet

Trodde vi hade nånting särskilt som man inte förstör så vad är det jag hör?
Att du springer runt och att du pratar om det som bara rör oss. Även om allting är förstört nu så finns bilderna kvar och det är dom som jag spar. Jag tänker att kanske kan det finnas ett värde i allting ändå, ja det måste va så.

Dör för texten.

The way you wrap those boys around your finger

Some people believe in God. I believe in music.
Some people pray. I turn up the radio.



Sonic Palms – On The Beach - Radio Edit

Chiddy Bang – Opposite Of Adults

Starchild – Lick Shot (Flavius & Jara Radio Edit)

Den svenska björnstammen – Allting kommer bli bra

Usher – More - RedOne Jimmy Joker Remix

You´re my angel



I´m the girl that always has her phone in her hands, headphones in her ears and that one guy on her mind.


Idag ska inte en ända jävla sekund gå åt till att tänka på helvetet på måndag. Jag lämnar ångesten tills imorgon för idag ska jag njuta av att vara ledig, jag vet hur det kommer bli sen. Over and out om det där jävla bullshit skiten, gå och dö fan.

This life is a party



15 helger.
Visst fan kan jag vänta 15 helger. Det må kännas som en evighet men icke. Här ska tiden försvinna iväg!

What goes around comes around

Jag fattar inte. Och jag orkar inte bry mig heller. Tänker inte lägga någon energi på det, känns så jävla patetiskt.

dry your tears mate

Vaknade nyss, ska möta vänner om en timme för en fika på stan. Stress är fins grejer det!

M IS FOR MUSIC



The Streets – Dry Your Eyes


Chris Decay – Hold Tight - Tim Verba Radio Edit

Darren Styles – You're My Angel

Jasper Forks – River Flows In You - Eric Chase Video Edit

ALL I NEED IS YOU

Jag lever. Jag lever verkligen. Har haft två grymma dagar med järngänget och ikväll blir det fika men några klasstjejer.

****

Blä.

No one looks back



Mitt temperament sviker mig. Eller kanske är det mitt tålamod, det är nog både ock. Jag vet ju vad det beror på och jag visste att det skulle bli så men fan vad jag hatar det när det ska gå ut över andra, speciellt när jag inte alls menar det. Nej jag ska fan låta det stanna inom mig för egentligen blir jag ju inte arg på riktigt. Haha det är svårt att förklara men ikväll kommer det blir grymt!

even the best fall down sometimes even the stars refuse to shine



Jag väntar in hanna, vi ska chilla sådär bra som bara vi gör framför OC säsong ett boxen som vi börjat plöjt igen tillsammans. Inte nog med det, vi ska gotta oss med morötter, gurka, chips och dipp. Perfekt en måndagskväll som denna. Om planerna för morgondagen går igen så kör vi igen. Kanske i light version vad vet jag. Järgänget, förmodligen världens skönaste.

I kinda wanna be more than friends



King Curtis



King curtis är fan bror

LiekBored

Why does a round pizza come in a square box? Why doesn't glue stick to its bottle? Why do you still call it a building when its already built? If you aren’t suppose to drink and drive, why do bars have parking lots? Funny World.

And this very moment I'm king

Wish that I could have this moment for life
Cuz in this moment I just feel so alive

i wanna kiss you every minute every hour every day


I wanna feel weightless

Manage me, I'm a mess. Turn a page, I'm a book half unread.I wanna be laughed at laughed with, just because. I wanna feel weightless and that should be enough.But I'm stuck in this fucking rut
Maybe it's not my weekend but it's gonna be my year.
And I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere and this is my reaction
to everything I fear. Cause I've been going crazy I don't want to waste another minute here


You're fucking perfect to me


IT´S GONNA BE MY YEAR



Nyår igår. Det jag kan säga är: FYFAN VAD GRYMT DET VAR. Jag hade så sjukt jävla kul och jag tror de andra hade desamma för när klockan slog 6.30 började vi att avsluta. Ja vi höll på i ett, vi körde järnet hemma hos viktor. Utan tvekan den bästa kvällen på jävligt länge. Oj detta kommer jag leva på ett tag hihi. 
Med tanke på att jag kom i säng runt kvart över 7 imorse så vet jag inte vad jag gör uppe nu. Galet men jag kunde inte sova. Idag vet jag en tjej som kommer vara sliten men äsch, nyår engång om året och man lever ju somsagt bara en gång!

RSS 2.0