And if you were with me tonight

You gave us some place to go
I never said thank you for that

If you leave don´t leave now, please don´t take my heart away

Har spenderat kvällen hemma hos cassandra. Trevligt Trevligt. Imorgon vankas tidig uppgång, halv 9 står klockan på. 10 blir det avfärd mot åsbro med troligtvist världens bästa vänner! (e&k, ni är världsbäst ni med!) Jag är så sjukt taggad för vi kommer ha så sjukt kul! Yeeey. Så ingen uppdatering förens på måndag då jag är back in town. Ha det grymt iallafall så hörs vi! puss!


Hear you me

Kollade på one tree hill och fastnade lite smått för denna låt. Hittade dock ingen roligare video än denna men låten som räknas right?



ERIK HASSLE

När jag hörde Erik Hassles nya singel Taken för första gången igår var min första reaktion; NEJ, det här går inte jag kan inte bli besviken på hassle han är ju typ universums bästa. Men när jag sedan lyssnade på den igen nyss så är den faktiskt bra. Den håller inte lika bra som de andra låtarna han gjort, jag vet, han vet, alla vet att han kan såååå mycket bättre. Men som sagt bättre att tycka att den funkar är att vara besviken på älskade erik.



I'm not complaining

Har man en stel mun så man knappt kan skratta är min vän matilda det man behöver denna onsdagskväll. Hon kommer förbi med sin mixer och jag står för lite annat så vi kan göra smoothies och annat smaskit då det är sånt jag får "äta" idag. Men jag klagar inte för min vän är underbar! Vi chillar till det lite extra med en film också, låter rätt bra!

Ha det grymt!


Musik non stop tillslut

"Operationen" (jag vill fortfarande inte kalla det så men eftersom man måste sätta på sig sånna där lagom sexiga kläder och dom där borta säger operation, man går in i en operationssal osv så kanske jag måste kalla det så ändå) gick bra. Fattar inte varför jag var så orolig egetnligen. Visst fick man lite panik när man ser en slang med blod i, sånt skrämmer mig på en gång verkligen och att jag kände när han satte stygnen i slutet så gick det rätt bra. Dock är jag helt borta på högra sidan. När jag ler hänger liksom läppen på något konstigt vis, menmen det får väll vara charmigt på sitt sätt jag vet inte... Nu ska jag antingen sova eller sätta på one tree hill. Känns kul att snart kolla klart på hela andra säsongen på typ 2 dagar. Nörd? Svar; JA


För Dig

du var redan där
min dröm var redan du
              
-Lars winnerbäck-

123 fanta och rosé 123 ge mig fanta och rosé

EJ OK att ha denna låt på huvudet. den suger ju!


Ray-Ban Wayfarer



TACK Mamma och Pappa!!!
den 11 augusti har jag dom i mina egna händer, som jag väntat på detta tillfälle!


Och jag stal något du ändå ville ge mig, Försökte älska det jag tog, Men ärligheten, respekten, kärleken bara dog

Jag har aldrig varit ett fan av kent. Visst diggade man med till musik non stop och gillade kärleken väntar en aning mindre än andra låtar i allmänhet. Men nu på senare tid har jag hittat allt fler låtar med kent som jag faktiskt gillar. Vissa lite äldre än andra men fortfarande lika bra.






Jag kan stå, gå eller krypa härifrån Om det här är allt vi hinner med

Idag mår jag mycket bättre än igår. Är hemma själv så nu sitter jag och dunkar musik från spotify. Musik♥
Lite senare idag ska jag träffa matilda och kanske hanna för lite fika eller något annat på kajen. Det är liksom vårt place att hänga på kan man säga. Om tre dagar åker jag med vänner till johan och gustavs stuga, skapligt taggad för fan vad kul vi kommer ha!

Blev lite osamanhängand så avslutar här så kommer ett inlägg med musik när som helst! :)

 


you're amazing

Är inte på topp idag, mått illa och haft ont i magen mer eller mindre hela dagen. Kan inte äta heller. Fuck pencilinen.
Hittils har dagen spenderats i sängen med one tree hill. Har upptäck en ny låt också. Helt underbar. Bruno Mars har kommit från ovan bara sådär och han har gjort det precis som man ska. Helt oslagbar röst

.


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile

men innan morgonen kommer vill jag lämna några varma rader



En dag ska jag stå där, och när jag gjort det ska jag göra det tusen gånger om

Just say everything is alright

Vaknade för en liten stund sen av ett sms från tandläkaren. Nej jag ska inte glömma tiden jag har på onsdag. Svårt att göra det när man är helt vettskrämd och min mun kommer vara helt mörbultad. Han sa det själv; det kommer se ut som du varit i slagsmål. Jasså vad trevligt tänkte jag då!

Idag har jag ingenting planerat. Känner för att ligga i sängen hela dagen i detta väder. Hur underbart låter inte det? Tror att jag ska göra det faktiskt, lite one tree hill avsnitt hit och dit. Inte helt fel faktiskt. Kanske inte blir hela dagen men en stund blir det nog hehe. Ska ner och ta min medicin sen ta med lite frukost upp. Brukar det inte vara andra som tar upp frukost till sängen??

Ha det!


Friends

Har hunnit träffat e och k ett tag som man inte sett på ett bra tag. Om en stund ska jag till kiruna (norra gryta, men det är så långt bort man kan komma på norra därav kiruna) och besöka gustav med johan och matilda. Kommer bli super för fan vad vi är oslagbara! :)


När man varken vet ut eller in

I feel like I'm waiting for nothing


Som musik man bara hör när man kan tala samma språk

Gör en favorit i repris och tar en vaken sovmorgon haha känns bättre än att somna om och sedan sova bort halva dagen. Måste dock gå ner till köket nu och ta pencilinen som jag får kvälningar av varje gång jag tar den. Hemskt, taletterna är gigantiska iallafall minst två alvedioner på tjockleken. Sen känner man lite smak om man har otur vilket har hänt såklart! Ska iallafall ut och övningsköra lite också, var ett tag sen så nu ska jag ut igen. Sen ikväll blir det kanske vänner inga riktiga klartecken än :)

Hörs!

Take what I took and give it back to you

Nu börjar mina ögon vilja stängas så funderara på om jag ska krypa ner i sängen. Dock har sandra visat mig en ny låt som är helt underbar; OneRepublic - All this time. Lyssnar på den i repeat men snart får jag tvinga bort spotify haha. Vi hörs iallafall mer imorgon :)

all this time
we were waiting for each other
all this time
I was waiting for you

we got all these words
can't waste them on another
we got all these love
can't waste it on another



My heart is in thousand pieces, million pieces

GRYYYYYM!!



I Thought This Day Would Never Come

I'm so happy do you know why?
Do you know what makes me happy?

I'm so happy and that ain´t wrong.
There's nothing wrong with being happy.

Älskade Älskade Vänner

Jag och hanna tog bussen ner till stan för att byta till bussen mot hammarby. Stannar till och kikar in i lite affärer sen kommer vi till himlen. Spicy hot. Köpte med oss hem till matilda där det blev prat i mängder och likaså skratt. Oslagbara när vi umgås, japp det är vi det. Älskade underbara vänner! Nu sitter jag med musik i öronen, jag har saknat spotify haha jag brukar få så ibland. Blir lungt ikväll, tror inte jag orkar göra något speciellt faktiskt men har gjort saker mer eller mindre varje dag/kväll så det är lungt.


För att få denna bild...

Måste man göra detta...

And I miss you more, whenever I think about you

Here we are, in the best years of our lives
With no way of knowing
When the wheel stops spinning
'Cause we don't know where we're going, and,

Here we are, on the best day of our lives
And it's a go
Let's make it last
And cheers you all to that
'Cause this moment's never coming back

Jag stal något du ändå ville ge mig

Tar en sovmorgon fast jag är vaken. Hur man nu gör det tänker ni, det ska jag förklara. Man ligger kvar i sängen och drar sig, gosar in sig under täcket som är sådär lagom varmt och man börjar små frysa utan det. Men svarar på smsen man tidigare vaknat av och ligger och smsar sedan tar man upp datorn. Så här ligger jag nu med datorn på magen. Borde egentligen gå upp eftersom jag ska duscha och så innan jag ska iväg. Jag och hanna ska åka till matildas nya place på hammarby och kolla läget och bara umgås sådär som bara vi tre gör oslagbart. Älskade tjejer. Igår blev det en kväll med dom två och sandra, sandra som varit vaken i 36 timmar och skrattade åt allt och alla. hahahaha "skaplig låda".

Slänger upp lite musik innan jag fortsätter min vakna sovmorgon i min underbara säng. Helt ärligt så har jag nog sveriges skönaste :)

Kent – Columbus

Kent – Skisser för sommaren

Kent – Ärlighet Respekt Kärlek

Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit

Usher featuring Pitbull – DJ Got Us Fallin' In Love

Salem Al Fakir – I'm So Happy

Little Majorette – Bite The Bullet

My Girls

Känner att jag skulle behöva en elin på min ena sida och en kajsa på den andra. Mer behöver jag inte förtillfället.

I've been waiting for so long I thought this day would never come

Älskade, underbara salem...



I'm so happy, do you know why?
Do you know what makes me happy?
A whole day is going by
Without a single thought of you
And I can smile cause you're not near

I'm so happy and that ain't wrong
There's nothing wrong with being happy
If you did listen to the song
We all can do this part together
Just grab your dearest and sing along!


men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


Crazy!

Galen kväl/natt men sjukt jävla rolig. Lyckades bla annat trampa på en igelkott, tycker fan mer synd om den än mig. Förklaringen? det är denna; en spydde på min fot och jag som har världens fobi för sånt springer ut på gräsmattan panikslagen och känner sedan någon sticka till rejält under foten, kollar ner och ser en igelkott. Har två små fina mini blåmärken underfoten. Superfint♥


. . .

Jag har utan tvekan universums drygaste grannar. Jag hatar när man sitter ute och dom skriker konstans 24/7, jag hatar när man ska bli väckt klockan 9 varje jävla morgon av att dom sitter ute och skriker, jag hatar att dom är så nyfikna och ställer sig och kollar över hela tiden, jag hatar att de springer på vår tomt hela tiden. Japp dom är störande objekt. Förlåt.

All the crazy shit I did tonight All the crazy shit I did tonight

Ikväll är det party hemma hos maria med en massa trevligt folk. Är skapligt taggad så kommer bli superkul!
Har varit en helgalen dag med en massa konstiga svar. Sitter även och väntar på något som jag inte ens förstår varför. Jag har gjort mitt, mer kan jag inte göra. Ikväll ska jag köra och glömma allt.


I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me

Vem lämnade vem?

Nu när jag tagit beslutet är jag lugn.

Kul Kul Kul & Kul

Ja men driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv med mitt liv!!!! Vart fan vill dom komma?? Nu har jag tydligen öroninflamation på mitt vänstra öra. SkitKul verkligen! Så nu blir det antibiotika i 5 jävla dar!

Hjärtat Uppe I Halsgropen

Har varit hos tandläkaren och blivit vettskrämd. Jag har dragit ut en tand för en månad sen och ena roten blev tydligen kvar. Jag var och kollade upp det idag och så säger han att det skulle behövas en operation. Det fick mig att dö bokstavligt talat och det första som kom upp i min hjärna var; nedsövning och att spy när jag vaknar. Som jag gjorde när jag operera mig förr. Sjukt att det var det allra första som kom upp men så var det. Sen kom paniken smygandes, mina ögon blev stora som jag vet inte vad och hjärtat gick i 320 om inte mer. Tyck att jag överdriver men jag bokstavligen hatar att gå till tandläkaren, bara av att sitta i väntrummet för en vanlig undersökning får mig att må illa. Tycker inte man kan kalla det operation heller då jag ska vara vaken men tandläkare ska vara så jäkla elaka och göra allt större än vad det är. Sen säger han såhär; jag menar inte att vi ska göra det imorgon men inte heller om 6 månader. Nejnej 2 månader iallafall tänker jag sen får jag en tid på onsdag. Driv med mitt liv ytterligare en gång tänkte jag. Fuck fuck fuck vad jag ångrar att jag ens gick med på att dra ut tanden, så mycket led jag inte ens av det, hade jag vetat att detta skulle kunna hända hade jag aldrig verkligen aldrig gjort det... Om jag gör det kommer jag även få ett par ray ban wayfarer av mamma och pappa. Mamma vill verkligen att jag ska göra det så jag slipper komplikationer längre fram. Jag har en del att tänka på helt enkelt.

Nu ska jag äta något, har varit uppe sen sju och har ej ätit frukost, sen tror jag att det får bli one tree hill. Har köpt andra säsongen idag! :):)

I Think It´s over for real this time

Denna gång tror jag att jag verkligen menar det. Jag skiter i det här nu och låter livet leda mig in på nya vägar, och faktiskt så känns det helt okej när jag tänker på det. Skulle dock inte förvåna mig om jag om någon dag ångrar mig med beslutet jag tagit. Men å andra sidan så känns det här som droppen, det gav mig ett klartecken att nu är det dags. Orkar inte slösa min tid på något som man hoppas på men aldrig blir av. Hatar att säga det men det är så det är och känns helt enkelt.


Imorgon vankas tandläkaren halv 9. Skit kul men skitsamma typ. Sen på kvällen blir det party, är skapligt taggad om man säger så. Min syster åker till Ayia Napa på torsdag natt med sin bästa vän. Hon blir borta i två veckor. Så nu har malins överkänsliga sida kommit fram. Jag kommer sakna henne, det kommer bli tomt men jag vet att hon kommer ha det supergrymt så det känns bra ändå. Jag säger det och visar det alldeles för ofta men min syster är världens bästa. På ett sätt så är hon som min bästa vän som jag kan berätta allt för. Jag älskar dig madde! Puss på dig!♥

Det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis

Detta måste vara en av världens finaste låtar;

Lars Winnerbäck – En stannfågel ger sig av

Jag sitter på ett tåg
i en ödslig vagn
och det luktar lite dig och mig

Jag har en ambition
att jag ska bort någonstans
det är samma syfte
som jag haft med dig

Jag har en situation
med ett annat liv
och du har ingen del i det

Jag ska ingenstans
Jag bara bryter lite is
Det sägs att allting vänder
och det stämmer väl på sätt och vis

Jag bor enkelt igen
Det är lite tomt ibland
men jag saknar inget akut

Jag låter saker ta sin tid
Jag har en öppen hand
Det här är slutet på en lycklig början

JAG ÄR DUM SOM LYSSNAR PÅ HJÄRTAT

Jag behövde en hundradels sekund.
Nu när jag tagit beslutet är jag lugn
Visioner i mitt huvud när du ler.
Jag har hittat nånting vackert,vännen.

Ser du vad jag ser?
Jag är nästan som du.

Och du är som jag när du dansar.
Har aldrig träffat nån som du.
Du är som jag när vi dansar.
Musik non stop till slut.

 


Snabba Cash

Fan vad jag är lycklig! Snabba cash släpps på dvd idag och jag ska köpa den. För det första så måste det vara den bästa svensa film som gjorts på väldigt länge och sen så kommer det; joel kinnaman. Japp ni ser ju av vilka två anledningar man måste köpa den. Säger till syrran att hon får köpa den på jobbet så blir det lite rabatt också, me like!

Nu måste jag rusa, ska vara hos cassandra om 5 minuter. Min klockan ringde aldrig så vaknade lite senare och lite tröttare än jag räknat med. Ha det!

Oskar Linnros

SNYGG, SNYGGARE, SNYGGAST!!









♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Ifall ni vill veta

- Det finns 1029 rutor på ett vanligt rutigt A4 papper
- Ingen vet vart Mozart är begraven
- Sannolikheten att man blir dödad genom att ramla ur sängen är 1 på 2 miljoner
- Det vanligaste namnet i världen är Mohammed
- en genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår
- ett annat uttryck för hicka är "hyperneuroakustiska diafragmakontraktioner"
- man kan skriva 21627 st i:n på ett helt A4 med den minsta storleken i microsoft word
- bara en bok har tryckts i fler exemplar än bibeln, IKEA-katalogen
- på 60-talet kidnappades frank sinatras son och när han erbjöd förövarna en miljon dollar tackade de nej, de ville bara ha 240 000
-Det finns fler stjärnor än det finns sandkorn på alla världens stränder
- Man har alltid 7 sekunder på sig att göra ett intryck hos en främling, intryck som består i 2 månader

http://www.onodiginformation.se/

Bilder/Pictures







Några få bilder från älskade göteborg!

Resten kommer när cassandra har skickat!











hahahahahahahaha angående den sista bilden. Det kom fram en kille till oss och ville ta en bild på oss åt oss.
Han; tjejjer! Jag kan ta en bild på er!
Vi; Jaha okej tack vad snällt!
Han; ställ er mer hitåt så vi ser radisson skylten i bakgrunden. Det kommer bli skitsnyggt!
Vi; aa okej *flyttar oss*
Han; sådär! Fan vad snygg det blev.
Senn står vi och pratar lite med han och när vi sedan ser bilden är detta resultatet. Hahahahahah


Home

Nu är jag hemma igen efter 4 helt underbara och rolig dagar. Shopping i massor, mer än jag räknat med till och med. Skratt bjöds det på hur många gånger som helst. Har haft det grymt bra med min fina vän cassandra. Mer kommer...

Leva livet nu ska jag leva livet

Befinner mig hemma hos cassandra. Ska sova här inatt då vi åker tidigt imorgon. Matilda och Chrille har varit här också, det blev grillat óch lite annat bla Phase 10 med cass mamma. Superkul! Tåget går 10 över åtta imorgon och 6 måste vi gå upp, men vi har planerat att vi kan snooza lite så det är ju bra haha. Annars svettas man mer eller mindre ihjäl. Är stekhett uppe på hennes rum och vi ska ligga två  en säng. Lök lök lök säger jag bara haha nej men det ska funka.

Nu ska jag gå för snart ska vi krypa upp i sängen och kojsa!
Men vi hörs på söndag när jag kommit hem med bilder och annat skoj.

Ha det grymt så länge! Puss♥

Packa

Att packa är inte min grej. Lyckas alltid packa ner fööör mycket så använder jag inte mer än häkften. Jag ska vara norta fyra dagar och jag packar som om jag ska utomlands. Tog en paus sen fortsätter jag imorgon. Måste organisera lite där tror jag..


Det fanns en kärlek men den har brunnit ut Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Lazy Summerdays

Ska iväg och möta upp några fina vänner och sätta mig på cyklen och cykla till gropen för sol och bad. Underbart skönt! När jag kommer hem sen ska jag fixa in ny musik på min ipod och sedan börja packa lite smått. Skulle kunna börja med det imorgon också men jag är för seg för att bara ha en dag på mig så två dagar räcker haha.
Nu måste jag fixa det sista innan jag beger mig av.

Ha det grymt!


Bridesmaid dress


Dog lite smått när jag såg denna sjukt fina, helt underbara klänning som Kenza hade som brudtärneklänning på sin systers bröllop. Skulle göra vad som helst för att den skulle hänga i min garderob. Jag kanske inte skulle använda den men bara skymten av att se den och veta att jag har den skulle få mig att må bra. Goosh jag dör vad snygg.

Vem lämnade vem?

You keep on suprising me. for good and for bad.

Jag Gav Upp För Länge Sen

Jag funderar på om jag ska försöka sova eller om Sex and the city ska få underhålla mig ett tag. Det lutar åt det sistnämnda. Tror det får bli så också man kan aldrig få nog av de fyra vännera, new york atmosfären och allt var det är. I mitt liv ska jag hinna bo en tid i Göteborg men även i New York, manhattan för att vara exakt. Det är inte bara i mina drömmar jag SKA.

Spanien tog ju VM guld också!! Yeeeeeeeeeey, jag trodde på 2-1 till spanien och att holland skulle göra första målet men 1-0 är helt ok det med. Fan vad jag inte tyckte om hollands spel till och från. Visst dom spela bra men nej, vilka försökte dom leka ungefär. Trodde även det var kört för espana när det bytte David Villa mot Torres, ärligt så försvann lite av hoppet MEN Spanien vann iallafall och det är huvudsaken.

Imorgon vankas sol och bad med vänner.

NU; några avsnitt av SATC


Jag har en ambition att jag ska bort nånstans det är samma syfte som jag haft med dig

jag bor enkelt igen
det är lite tomt ibland
men jag saknar ingenting akut
jag låter saker ta tid
jag har en öppen hand

det här är slutet på en lycklig början





sleepyhead

Kloclan är kvart i 1 och jag har nyss vaknat. Underbart skönt. Carrie, Miranda, Charlote och Samantha fick underhålla mig till strax efter halv 2 igår. Sex and the city är bäst!

Min fina vän kajsa sedan 11 år tillbaks fyller 18 feta på onsdag. Tyvärr befinner jag mig i göteborg den dagen och elin på öland så vi drar förbi henne idag med lite smått och gott.

Annars är jag superglad över att mitt öga redan är bättre inte alls lika rött som igår och inte lika svullet heller, var nog bara en lättare inflamation och ögondropparna jag fick var dunderbra. Två dagar kvar har jag på mig att kurera mig för att bli så gott som helt frisk och fan det ska jag klara av!

VM- final idag då. GO spanien säger jag! Var det någon som såg matchen mella uruguay och tyskland igår? Skapligt jämn match, älskar när det är så och man känner paniken krypa fram haha. Men det är mycket roligare att kolla på :)


Where are you now?

Har haft en rolig kväll tillsammans med cass och hennes familj. 4 dagar kvar sen drar vi!
Och mitt öga, min hesa röst och allt var det är SKA vara borta tills dess!

Jag har ställt mig en ny tanke, eller kanske en fundering rättare sagt. Det kanske är dags att släppa allt och gå vidare. Jag orkar inte va den som står kvar på ett och samma ställe i så pass lång dit utan att fortsätta någonstans. På senaste tiden har jag tänkt på det mer och mer. Jag har sagt det förut och nu säger jag det igen. Jag vet inte vad jag vill men jag är rädd för känslan av att känna en tomhet.

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Vi talar sällan högt om våran framtid, vi talar aldrig högt om det vi har. Dina drömmar blir allt svårare att se nu och mina finns snart inte längre kvar.

                                          Melissa Horn,♥ tusen gånger om

Just gonna stand there And hear me cry But that's alright Because I love The way you lie







Fuck Fuck Fuck Fuck

FUCK! Jag har troligtvis fått någon slags ögoninflamation i mitt vänstra öga. FUCK igen! Jag som börade bli bättre och endast var lite hes. Nej idag vaknar man upp men ett igenkletat öga (förlåt, vidrigt jag vet) och alldeles rött. Dock har rödheten gått ner lite nu och ska snart till apoteket med pappa och fixa nå ögondroppar. Sen ska jag kurerä mig HELA dagen, halstabletter, ögondroppar, vatten, soffan alt sängen och Sex And The City fram till att det är dags att göra sig iordning tills att familjen fundberg kommer hit för grillning. Faktiskt så låter det helt okej i mina öron bortsett från ögat då. Jag ska säga er att jag ska kriga för att bli bra till göteborg. Kriga kriga kriga!

Deep Sea Treasure

Var på stan tidigare idag med elin. Fick med mig två snygga nagellack hem som bara stod där fint uppradade och väntade på att få komma med mig hem. Kan lägga upp en dålig webbbild på den här nere sen. Ska om ett tag möta upp johan, hans tjej och hennes kompis och dra ner på stan där powermeet är i fullgång.

Min hals som har dödat mig sen i söndags är bra nu. Jag har inte ont alls utan nu är jag bara lite hes men det kan man leva med eller hur?


It´s a camouflage/Deep Sea Treasure

That was yesterday, Yesterday is over It's a different day

Bästa! Hur grym som helst.

Eminem – Love The Way You Lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love

You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded
Baby please come back

All I know is
I love you too much
To walk away though


I Love You, Always Have, Always Will









Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu

Det blev lite ändringar idag. Jag jobbade in mina timmar jag skulle gjort imorgon idag så jag blir ledig imorgon. Det innebär att jag gjorde sista dagen på jobbet idag. Känslan är obeskrivlig. Inga mer uppstigningar halv 6, slippa vara dödstrött när jag kommer hem och börja med att sova innan man gör annat. Nej, fan så skönt att slippa det. Idag sov jag 1½ timme när jag kom hem och nyss sov jag 2 timmar och jag är fortfarande trött, det är rätt illa. Jaja slipper det framöver Yeeey happyface.

Annars så har jag nyss kommit ut ur duchen och nu sitter jag som igår kväll och lyssnar på Winnerbäck. Love♥
Hade inget mer att säga så over and out

Livet Leker Vidare

Livet är bra härligt nu. Sista jobbdagen imorgon så snart kommer cashen, grillning på lördad med cassis familj som kommer bli skoj för den familjen ska jag säga er är klockren. På onsdag drar jag och cass somsagt till göteborg och är hemma på söndagen. På tisdagen blir det allsång med vänner både oskar linnros och salem al-fakir ska vara där. Awsome sen under helgen är jag uppe i stugan, kommer hem och helgen efter drar vi till johans och gustavs stuga. Hemma några veckor sen blir det Samos. Bara bra saker att se fram emot, som sagt life´s good och leker och jag bara älskar´t!

Spain

Och så var spanien i VM-final, grymt! Målet som gick in på en nickning gillade jag. Var verkligen värda att vinna, var sjukt när på att göra mål flera gånger medans tyskland mest sprang runt där med bollen. Nu ska ni se att de tar hem alltihoppa.

Innan mörkret faller ska lämna några varma rader, ska jag vara din starka vän, ska jag visa några bättre sidor och lova dig någonting igen

I väntan på att fotbollen ska börja sitter jag och har Lars Winnerbäck på hög volym i öronen. Varje gång jag lyssnar på han inser jag hur sjukt grym han är och varje gång jag inser det så blir jag bara mer och mer imponerad.

Lars Winnerbäck – Kom änglar

Lars Winnerbäck – Innan mörkret faller

Lars Winnerbäck – Jag får liksom ingen ordning

Lars Winnerbäck – Om du lämnade mig nu

Lars Winnerbäck – Elden

Lars Winnerbäck – Åt samma håll

Lars Winnerbäck – Hugger i sten

Lars Winnerbäck – Dunkla rum

Lars Winnerbäck – Hjärter Dams sista sång

Lars Winnerbäck – Kom ihåg mig

Lars Winnerbäck – Söndermarken

Lars Winnerbäck – Ett sällsynt exemplar

Lars Winnerbäck – Köpenhamn och överallt

Lars Winnerbäck – Fribiljett mot himlen

Lars Winnerbäck – Berätta hur du gör

Göteborg

Om en vecka, nästa onsdag så åker jag och min fina superbraiga vän Cassandra till Göteborg och lever livet. 7 Dagar, det är sjukt. Fan vad jag längtar, det kommer bli bäst, vi kommer ha det bäst, ja allt kommer atta vara bäst. Jag vill börja packa redan nu, så pepp är jag på att åka haha. Göteborg är sveriges bästa stad. När jag pluggat klart, eller kanske till och med innan jag börjar så är det just Göteborg jag kommer bo i. Det är jag säker på om det inte blir utomlands hehe.

Fuck this shit

Sitter på jobbet, är trött som fan har har inte ens hunnit vakna. Min hals gör fortfarande lika ont och rösten som mer eller mindre var borta igår är så mycket värre nu.
Allt jag vill är att åka hem och sova. Ska sova när jag kommer hem och tro mig, det kommer vara det bästa på denna dag. Annars är jag fortfarande hög på eclipse... Robert Pattinson♥


I Promise To Love You Forever

Eclipse var grym! GRYM GRYM GRYM! Verkligen hur bra som helst och verkligen den bästa hittils.
Har nästan tappat rösten också.

Annars är inte så mycket annat bra för tillfälligt. Mår sådär om jag ska vara ärligt, känns som om jag kan börja gråta vilken sekund som helst. Allt är bra nu men ändå inte, jag är så himla rädd.

Farfar jag älskar dig♥

Jag blev full och gick runt med stilett för din skull



Jag älskar Oskar Linnros! Så jäkla grym! Den 27e då smäller det!

Genom Eld

Ska snart börja göra mig iordning för kvällen. Ska äta på spicy med matilda, sandra och linnéa innan vi möter upp de andra för eclipse. HappyHappyHappy. Kommer sitta helst fastklistrad, som jag har längtat efter denna film alltså haha.


Please won't you understand that without you by my side there's no me
So will you ever love me again, only time will tell


My new love

Jag har sett världens snyggaste polis och då är jag fullt seriös och jag övderdriver inte det minsta. Så jäkla snygg så jag finner inga ord, jag var bara tvungen att ta fram mobilen och smygfota för att sedan mmsa vidare till några vänner att det var min nya man och att jag skulle återkomma om bröllopsdatum. GALET är ordet, jag blir over exited när jag tänker på det. Har kanske till och med gått för långt när jag ändrat han som bakgrundsbild på min mobil.  Det första mamma säger när jag berättat att jag smygfotat är; Smygfotat?! En polis på en polisstation?!
Jag; jaa men jag låtsades hosta när klickljudet kom så han hörde inte... Pappa kollar på mig med ett stort frågetecken i ansiktet hahahah. Nej nu ska jag back to work, slutar om 45 minuter sen blir det hem och göra sig iordning för eclipse. Yeeeey vad jag kommer dööö av lycka!

I Love Music


I could use a dream or a genie or a wish To go back to a place much simpler than this

Jämför man med igår så mår jag betydligt bättre. Förutom min hals då som gör så sjukt jävla ont. Gör så himla ont att svälja och hosta så jag får hosta så det låter fejk haha. Nej men seriöst, varje svälning är ett motstånd som man helst vill undvika. Halstabletter och vatten har varit mina bästa vänner idag men har det hjälp? Svar; nej. Hoppas det går över snart för detta är nästintill olidigt. Imorgon är jag tillbaks på jobbet, pallar ej men sista veckan så ska försöka klara av det. På kvällen blir det bio med 7 andra. Vi ska se eclipse, som jag har längtat!!




It´s Good To Be Alive



Bild från gårdagen. Suger att jag fick ligga hemma och vara sjuk denna underbart varma sommardag

I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans


This Time For Africa

Har sovit skitkasst inatt och vakande av att jag inte alls mådde nå bra. Svettas sjukt mycket och bara sådär så kan jag börja frysa, min hals är som den var igår, små ont i kroppen och allmänt trött. Detta suger då jag var riktigt taggad på dagen idag. Menmen mår man som man mår får man väll bara gilla läget. Det kommer säkert fler gånger!

Sista jobbveckan börjar imorgon, helt underbart skönt! Hoppas jag blir bättre under dagen så jag kan släpa mig iväg.

10 dagar kvar till göteborg med bästa cassandra!
25 dagar kvar tills jag och vänner drar oss till johans och gustavs stuga!

Summer

Efter en kväll med flera omgångar kubb och yatzy med Hanna, Alex och Matilda har nu pollen gjort sitt för idag. En ond och små svullen (dock ej så det syns utanpå haha) men samtidigt kliande hals en näsa likaså så är det nog dags för mig att runda av denna härliga dag.

Imorgon börjar dagen tidigt. Vid ett ska jag och vänner hem till emil för grillning och sedan förflyttar vi oss för att bada somewhere in västerås. Kommer bli helt underbart! Kameran följer med så bilder kommer förmodligen.


A Small Part Of Greece

Jag bara döööööör. Mamma har varit nere på stan och köpt äkta grekiskt fetaost av greker. Åhååååwww vad jag är lycklig! Inget är godare än äkta grekisk feta.  Kommer gråta floder när den är slut, mamma måste ner och köpa mer. Hehe MUMS♥

Jag tror vi ljög fast vi sa att det var sant.

Jag tror att jag ska ta steget att hålla avstånd. Tror att det kommer gå sådär men jag måste ge det ett försök. '
Det finns två känslor. Tänker jag på den ena kommer den andra in så den första känns fel och tvärt om. Nej jag tror att jag ska backa, om bara så för ett tag.

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Hur ska man älska nån som älskat nån förrut?



Lika spechless varje gång. Melissa Horn♥♥♥♥♥♥

That´s the way I wanna live

Har hela dagen stekt med hanna, matilda och sebastian på the orignial place på öster mälarstrand. Hemvägen var riktigt pain in the ass. Fan vad jag och hanna krigade, allt vi ville var att komma hem. Ska jag vara ärligt trodde jag aldrig att de skulle ske. Varmt som fan (men ska absolut inte klaga, jag älskar värme) men det gick föööör trögt hahah. Hemma är jag nu iallafall och får se hur resten av kvällen ser ut, det pratas om kubb med vänner :)

HOFFMAESTRO – Highway man

HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]

HOFFMAESTRO – Young Dad

HOFFMAESTRO – Seize The Day

Though life is ruff and the road is tuff
You can seize the day
You´re single now well then so am I
So let´s seize the day
Girl lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once
That´s the way I wanna live




♥♥♥♥

Hoffmaestro var GRYMT. Verkligen helt awsome, draget som var där är svårt att slå. Så jäkla kul och fan vad grymma dom är. De som inte var där missade verkligen något!

Under dessa två dagar har jag verkligen insett hur lyckligt lottad jag är. Så lyckligt lottad att jag har de vänner jag har. Jag finner verkligen inga ord som kan beskriva hur bra dom är, hur dom hjälper en i vad som helst och hur man kan prata med dom om vad som helst. Jag älskar de alla lika mycket var och en, helt underbara verkligen♥♥♥

Jag vill det så mycket, kanske till och med för mycket.
Det jag ständigt frågar mig själv är hur mycket energi jag egentligen orkar att lägga ner på det.
Men samtidigt så får tanken mig att känna mig konstig, tänk om det bara skulle försvinna.
Jag är rädd för att känna en tomhet.

Will you ever love me again, only time will tell

Tänk om jag ångrar mig, sen ångrar mig igen.


♥♥♥♥♥♥Melissa Horn♥♥♥♥♥♥

Igår var det lycka och hemskhet på samma gång. Hanna fick ett samtal a Dan Erik som befinner sig på peace and love. Han ringer när melissa hor sjunger. Fan vad jag vile börja gråta, världens bästa står på en scen och sjunger och vi hör det genom telefon. Jag fick höra henne live men fick jag se henne? Nej, gråta var förnamnet på vad jag ville göra.

Highway Man

Ikväll ska livet leka framför hoffmaestro & chraa. GRYMT!

L O V E



As Long As We Have Each Other I Think We´ll Be Alright

Jag hatar att missförstå dig som jag förstår så bra

allt känns bak och fram
in och ut och upp och ner
det känns som att något har gått snett
men jag vet inte vad

jag försöker att ta mig tid
jag försöker att finnas till
men det tjänar inget till

men jag kommer aldrig någonsin att ge upp
jag ska försöka om och om och om igen
jag lovar att vara rädd om det vi har


In My Head

Och så börjas det igen. Tusen tankar snurrar i mitt huvud, känner mig så himla dum. Egentligen så vet jag inte varför men när jag väl tänker efter så är det så jävla tydligt. En sådan liten grej som känns som världens största. Det tog min sömn igår, tankarna flödade och kajsa fick agera min doktor phil på sms.

Everybody´s Changing

So little time
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing
And I don't feel the same.

The Best





Bilderna som togs kan jag inte direkt påstå är så värde att lägga ut men några kommer iallafall ;)


Man you really hit me hard

Hade set superkul igår när jag mötte upp mina underbara vänner för grillning och annat skoj.
Om en stund ska jag möta upp Cassanfdra, Matilda och Sandra tror jag. Vi ska hälsa på hanna på hennes jobb samtidgt som vi får spaning både gratis och för ynka 20 kronor, klart man slår till! hehe.
Ikväll tror jag det blir stan då cityfestivalen sätter igång med bla rix fm festvial fast universums sämsta artister kommer. Men det blir kul ändå! Mitt största bekymmer just nu (okej nej jag har ett större..) är om jag ska ha shorts eller om det är för kallt men smart som jag är kränger jag iväg ett sms till matilda som ska cykla iväg så får hon meddela mig haha!

Nu måste jag skynda mig in i duschen, mitt hår luktar rök från igår.

RSS 2.0