Jag minns det än idag en vattenfestival, minns att ingen ville åka hem

Tumblr_li35mnsn0j1qc3lcvo1_500_large

Sliten tjej som knappt kan hålla ögonen öppna och som pluggat alldeles för lite för att vara dagen innan ett prov tackar för sig och taggar upp till max för en fredagkväll.


Något är borta men något hittas varje dag.

1.Jag befinner mig i världens drygaste situation.
2. Min motivation är som vanligt bortblåst, har pluggat varje dag i snart två veckor. Det ena provet efter det andra, den ena redovisningen efter den andra, den ena inlämningen efter den andra. Ja ni fattar, är äckligt skoltrött.


SILENT BUT STILL

Tumblr_livusuh6hs1qhkpjno1_500_large

Det bästa med att vara hemma själv; man kan dunka musik så länge man vill, man kan spela samma låt om och om igen utan att någon säger att man ska byta låt, man kan länsa köket, man får bestämma vilken kanal på tv:n som ska vara på och det är ingen som vet att man pluggat mindre än vad man borde.

saknar dig, saknar vår lek den som vi gjorde du vet,den

Tumblr_lhz94kpmgp1qdacu4o1_500_large

En bra dag, man kan inte klaga.


I don't know what's right and what's real anymore and I don't know how I'm meant to feel anymore

if someone wants to be a part of your life, they'll make an effort to be in it. don't bother reserving a space in your heart for someone who doesn't make an effort to stay

jag vet vart du jobbar och handlar, vart du tar bussen och var du gömmer dig



Taio Cruz – Telling The World - Radio Version
  - Är hemma helt själv imorgon, hela dagen och hela kvällen. Syrran åkte på jobb, sällan sånt här händer så fan vad det ska bli skönt även fast jag vet att efter några timmar kommer jag vara riktigt uttråkad haha :)


Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Tumblr_lil5h5qk251qb9niqo1_500_large
1 timmes skola, får reda på att vi börjar en hel timme senare imorgon, varvar provplugg med teoriplugg, båda börjar sätta sig tror jag och så mitt i allt så gick min nagel nyss av, fuck vad ont det gjorde.

I´M ADDICTED WANNA JUMP INSIDE YOUR LOVE


saknar dig sen du försvann, saknar o känner mig halv nu


Vaknar och kollar facebook på mobilen. Ser att status eftet status handlar om att det snöar, trodde det hade gjort det inatt men inte just nu. Kollar ut genom fönstret och jo mycket riktigt så snöar det, det regnsnöar. Kan våren bara komma på riktigt istället? detta suger, jag kryper ner i sängen igen och går upp om ett tag igen.


IN THE SUMMERTIME, WHEN THE WEATHER IS FINE



Ska klicka hem denna, bikini nummer 3 klirrad. Härligt!

*

When you go through the hard trials of trust and sacrifice, and still wake up every morning falling in love all over again...
It´s real love

The point is, we don´t choose who we fall in love with

Tumblr_lipjwqncmv1qc8w0uo1_500_large

VG på min argumenterade text i svenska och VG+ på min redovisning även den i svenskan, nöjd! Något sämre är att lärarna till ämnet vi har prov i på onsdag kommer idag två dagar innan provet och ger oss nya saker att plugga på. Vi har krigat hela dagen för att få det framflyttat till fredag men en lärare är så äckligt egocentrisk och som aldrig kan kompromissa utan gillar att sätta oss i skiten ska såklart dryga sönder och låta oss vänta tills ikväll med att få reda på hur det blir. Jag kommer skita i det, det är hur mycket som helst som ska tränas in. Istället sätter jag mig framför teoriböckerna med kaffe och spotify, det är trots allt en bra dag. Imorgon är lektioner inställda hela förmiddagen förutom en på 30 minuter. Skippar den och börjar 13.20, fett!

JAG HAR FAMLAT I MÖRKER MEN I DIG SÅG JAG LJUSET

Th_500_359_1301294083_tumblr_lipivjmrcd1qbz4ygo1_500_large_large

Börjar 10.50, min klass är världens bästa, vädret kan man inte klaga på, solen lyser, jag och syster har the house för oss själva onsdag till torsdag = fett,ska boka klipptid någon gång i vecka, har endast ett prov denna vecka, är taggad på körkortsteorin och på fredag börjar april. Jag kan inte klaga nånstans!

BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY




I´VE GOT SOMETHING ON MY DIRTY MIND

Väck ungarna så får de smaka

You can´t find me cause I´m lost in the music

PUT ON YOUR HAT AND FUR AND TAKE A WALK WITH ME



Pluggar till ett prov jag inte ens fattar. Eller saken är den att i detta prov är det en geografi del, en "filosofi" something fucked up, whatever it is del, och en samhälls del. Det är geografi delen jag fattar. Fina grejer det!

glömmer aldrig bort min tonårssynd, hemmafester och en stulen bil





0822667852ed7c_large



FILL THE AIR WITH FUZZY LOVE

Fullskrmsinfngning-2011-03-21-215132-bmp_138905361_large
Vaknar kl 10 och kan inte somna om, skitkul en lördag. Var bara att gå ner och äta frukost sen satte jag igång med plugg, hur duktig? Jag är alltså klar med det äckliga spinten provet så nu ska det bara skrivas rent sen pluggas in, ska skriva ut naturkunskapen sen ska jag krigakrigakriga med teorin, ska passa på nu när allt plugg är borta. Fyfan vilken känsla, sen är vädret bättre än bäst. Det här kommer bli en bra dag.

Så fort du ser på mig och jag ser på dig vill jag ha mer av dig

Tumblr_lim88dofvs1qf3gy5o1_500_large

Denna fredagskväll spenderas hemma hos elin framför the last song. Men innan dess ska jag dricka kaffe som jag blev galet sugen på och samtidigt läsa lite teori, hej körkort hej!

EVERYTHING´S NOTHING WITHOUT YOU

The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long

Don't forget me, I beg. I remember you said; Sometimes it lasts in love,but sometimes it hurts instead



Dör vad fint.

Jag skulle ha ringt dig ikväll men handen fastnade framför mig och jag skulle ha sagt "jag älskar dig" men stolthet kom i vägen

Tumblr_lim7tfzzxd1qaefeto1_500_large

Jag fick godkänt på mitt matte b prov! Jag har aldrig blivit så glad för något som har med skolan att göra som jag blev då, det är helt sjukt och jag kan verkligen inte fatta det, så sinnesjukt är det haha. Är helt övertrött också, har skratta dagen igenom och nu på sista lektionen satt jag, malvina och tess och skrattade ikapp så tårarna rann. För härligt! Emil sabbade fredagskvällen men håller tummarna på att han gottgör det nästa helg. Får helt enkelt se vart kvällen leder, jag är så jävla taggad på party men i den här åldern är det bara att glömma om man inte vet någon som har. Apropå party så fick jag två fribiljetter till silk idag, kan vara bra att han om sisådär... 5 helger AIGHT!


SOMETIMES PEOPLE JUST DON´T KNOW HOW TO ACT



Har inte mycket att säga förutom att jag ser fram emot april månad äckligt mycket. Madde fyller 18 vilket firas med troligtvis det fetaste partyt ever då hon hyrt sigurdsgatan och kollar man på facebook är det i nuläget över 170 pers som kommer komma, jag ska till stockholm och shoppa som aldrig förr och för att avsluta månaden kommer jag göra min krogen debut. Det kan inte bli bättre! Men för att leva lite i nuet så hoppas jag på att Emil räddar fredagskvällen imorgon och nu ska jag kolla på 112 poliser.


PITBULL - BON BON


So when will I see your face again? When will you touch my life again?

0822015995f14e_large
Tumblr_lh9i24v1fd1qciwyho1_500_large

Har setat och kollat på 112 poliser ett riktigt grymt program där man får följa poliser från västerås. Jag rådiggar det och jag blir ännu mer taggad på det yrket. Imorgon väljer jag att vara busig och tar en sovmorgon, jag orkar verkligen inte börja 8 men hey jag får giltig frånvaro, det gäller att vara smart!

JAG GER DIG ALLT JAG HAR KVAR

Tumblr_liiod2yrli1qh588j_large

Drog min första körlektion idag, har nog aldrig varit så nervös men det försvann lika snabbt som jag satte mig i bilen. Hade en bra lärare också vilket gjorde saken bättre, han var pratglad och satt och frågade på saker, me like! Han tyckte jag körde bra också, tänkte ifall ni ville veta eller så. Avklarade matte provet idag också, det gick inte helt åt skogen så denna gång vågar jag nog iallafall hoppas på ett godkänt, annars få jag ta mitt 3e ig på ett matte b prov som en man och göra omprov, coolt. Ska kila och hoppa in i duschen, fryser som aldrig förr. Tack för solen och våren men fuck blåsten som blåser vindar gjorda av is...typ.

You’ve got that smile that only heaven can make

Tumblr_lidau2lcbz1qi5fr8o1_500_large

Är efter snart 3 timmar äntligen klar med mitt historia arbete om amerikanska inbördeskriget. Känns som om jag har 30 kilo mindre på mina axlar nu och jag behöver inte plugga imorgon = FETT

Jag levde i kaos tills jag nådde till en vändpunkt

Personer som förstör ens dag borde få straff.

I RATHER DANCE WITH YOU THAN TALK TO YOU

Tumblr_lhns8cfski1qbnu3jo1_500_large

Hel flummig dag i skolan, har skrattat mig mer eller mindre igenom hela dagen, jag säger ju det min klass är bäst. Dagens höjdpunkt kan nog mycket möjligt vara när Jonas hittar en blöt, smutsig kupong från subway på marken som gör att han kommer få en gratis sub. Jag driver ej, har aldrig sett en människa så glad som han blev. Åkte till bilskolan efter och bokade in min första körlektion nu på onsdag. Nog för att jag varit taggad på ett körkort tidigare men nu är jag taggad till max. Har fått grym hjälp med matten idag också, jag börjar fatta = jag behöver inte skolka ifrån provet, fett.

NATTEN ÄR UNG OCH JAG LIGGER VAKEN, JAG ÄR LUCY IN THE SKY JAG ÄR HÖGT ÖVER MOLNEN



Tror aldrig att jag kommer tröttna på denna låt. Kan lyssna på den flera gånger om.

Jag har sett livet från båda sidor nu, från upp och ner och ändå ser jag bara livsillusioner



Godmorgon världen! Kör på en vaken sovmorgon, ligger och drar sig i sängen ett bra tag, tar med sig frullen upp i sängen och spotify är på. Perfekt start på en söndag som denna då det ska krigas med att få in matte b geometri i huvudet. Efter en helg som bara bestått av extremt nödvändigt slapp efter en veckas mördarvecka i skolan känner jag mig som en ny människa med drygt 11 timmars sömn både fredag och lördag. Förhoppningsvis hinner jag få lite teori gjort också, bäst att hålla igång nu när man verkligen kommit igång och för att en eventuell roadtripp ner till skåne i sommar med klasstjejer ska ha en chans att bli av.

Slänger in denna också, jag är inget fan av håkan, men visst finns det några låtar man fastnat för. Lyssna på texten är det jag kan säga er; Håkan Hellström – Båda Sidor Nu

I miss you more with each day

Tumblr_li4lm9etbp1qhio83o1_500_large

Drar en fet slapparkväll idag igen med E&K, precis vad jag behöver, förutom dig.

Jag har sett kärlek från båda sidor nu,från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner

Tumblr_li45si8hkg1qhjm98o1_500_large
Tumblr_liaextxrsg1qanhl6o1_500_large

Nicole Scherzinger – Don't Hold Your Breath - Cahill Mix - Edit    slänger in denna innan jag flyttar mig från sängen till nedervåningen och gör mig iordning innan jag drar en övningskörning och försöker få lite matte gjort. Mitt shopping behov är fortfrande 30 gånger över max men jag försöker hålla mig tills vi drar till stockholm och drar årets shoppingrunda på påsklovet, shit jag vet inte hur jag ska kunna klara mig.


WELL, IF I HAD TO DO IT ALL OVER AGAIN, BABE I DO IT ALL FOR YOU

Photobucket Pictures, Images and Photos

Diggar din stil och sättet du är på, diggar din stil du vet det bara är så

Jag hoppas innerlig, av hela mitt hjärta och hela min själ, att en person som är så beorende av att ständigt ha personer brevid sig och att saker ska ske konstant inte kommer emellan.

Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig, tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Tumblr_lhvl7xzmmx1qe5dh6o1_500_large

Årets vurpa och även årets första stod jag för idag. Resultatet blev en svullen handflata och en blåmärkt höft/rumpa. Jag skrattade själv åt olyckan så det är helt ok om ni också gör det men fan det gör ont! Fryser som fan gör jag också och har gjort hela dagen, plus att min panna och resten av ansiktet är varm jag hoppas verkligen inte på feber det har jag verkligen inte tid med. Det är tur att jag inte har åldern inne en fredag som denna för ikväll vill jag bara ha en lung hemmakväll.

THIS REMINDS ME OF ALICIA KEYS VERSE, I´M FALLING FOR YOU



Put my music on and those people don't make a sound, I'm in my own world

Tumblr_li5zrbnbgv1qhjm98o1_500_large

Dagens skämt/chock var nog när min otoligt otrevliga/sjuka/störda/taskiga bildlärare kläcker ut sig; jag sätter ett vg på dig. Trodde hon skojja när hon annars säger saker som "men gud vad fult" "det det där var ju jättetråkkigt att kolla på" "ni måste ju lära er att blanda färger det ser ju jag" Menmen man kan ju inte klaga på betyget och ska jag vara ärlig måste jag tacka pappa för några utav bilderna hehe. Annars är man lika slutkörd som vanligt, humöret är inte världens bästa och högar ligger och väntar på mig, det är fint det. Drog en solning efter skolan idag igen, måste ge tummen upp njoys solarium, grymma och imorgon skriver jag troligtvis in mig på bilskola, ja ba gillar´t!


Och jag vet att jag inte fungerar utan dig



Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig, men sängen känns så stor här utan dig.
Jag undrar hur du mår och om du tänker på mig nu, i mina tankar finns det bara du. Men jag vet att allting kommer ordna sig, om jag får somna brevid dig. - Magnus Weideskog

Känns som jag håller på att bli förkyld. Det skulle sitta fint, strö lite salt i såren varför inte? Jag får hoppas på det bästa.


WHERE ARE YOU NOW?

Tumblr_li5hoiak601qaefeto1_500_large

Rutten dag som börjar med en försovning så jag vaknar 20 minuter innan bussen ska gå sen har det bara varit allmänt drygt. Är trött på allt som har med ordet som börjar på "s" att göra. Vill bara ha helg, eller egentligen inte för jag kommer få sitta med plugg hela helgen. Åker snart ner på stan igen och drar en solning med syster innan mattekriget sätts igång. Trött som ett as är jag också, kommer somna i solariumet. Fml känner jag nu :)


NEVER GONNA TAKE US DOWN

Mår illa vilket leder till att jag numera sitter och tror att jag har dragit på mig ni-vet-vad. Vill inte lägga mig för då är det de ända jag kommer tänka på och det kommer bli värre. Jag säger ju det, jag är fan störd och det är hur jävla jobbigt som helst.

HE SAID THAT HE TOLD ME THE TRUTH ALL ALONG, BUT I CAN´T TRUST HIM

Tumblr_li3qh2iinb1qe9jjqo1_500_large
Känner mig duktig som setat med plugg i tre ½ timme, speciellt när jag annars gör det i 10 minuter sen inte orkar nå mer. Har en skitdryg debatt imorgon om hållbar utveckling och nästa vecka har vi ett fett matteprov om geometri. Geometri i matte B går inte. Men med min syster hjälp så ser du ut som jag iallafall ska få in nånting i huvdet. FUCK nu kom jag på det feta individella historia arbetet som ska vara klart på måndag, och jag som bara har börjat lite grann, jag vet faktiskt inte hur jag ska hinna allt. Dö skola dö tack :)

JUST LIKE THAT

"Min bästa lärdom i livet, är att skala bort negativa relationer. Mina relationer i mitt liv ska göra mig glad, och berika mig. Allt annat kan dra åt helvete." -Rebecca Simonsson

But with that moon in the sky who wants to be alone? And when the stars shine so bright, who wants to be alone?



Sätt den på hög volym och fan vad den blir grym  Tiësto feat. Nelly Furtado – Who Wants To Be Alone

You're always there, you're everywhere, but right now I wish you were here

Tumblr_li1hc3kstz1qguwbzo1_500_large

Trots att skolan är drygare än drygast just nu så känns allt för jävla bra. Jag gillar läget, livet ba leker och jag har så mycket roligt att se fram emot. Något av det bästa är en eventuell tripp till huvudstaden för shopping med mina absoluta favorittjejer och att det endast är 6 helger kvar. Är ledig idag, och imorgon börjar jag halv 2. Rudbeck kan ibland, väldigt väldigt sällan dock men ibland så. Som jag sa, jag gillar läget som fan.

Don't ever want this to be over

Tumblr_li06jzqa7x1qdwdzao1_500_large

Every day I think about you and I know why, In this world there are no words for me to explain my feelings for you

No matter what you think I’ll always be around


EVERY NIGHT BEFORE I GO TO BED, YOU´RE ALL I THINK ABOUT

Tumblr_lhwks8a5x01qb57y3o1_500_large

Hade en grym kväll hos födelsedagsbarnet matilda igår och denna kväll kommer bli minst lika awsome då några klasstjejer drar sig hem häll, kan inte bli så mycket bättre!

NOTHING ELSE MATTERS

Tumblr_lhtw7avkal1qfjv55o1_500_large

Note to self; Never let him go

i´m feeling like i´m famous, the talk of the town

Tumblr_lhwd77j6fp1qbegdpo1_500_large

Fredag och äntligen helg. Verra gör sin krogendebut på pluto ikväll och jag kan tyvärr inte medverka, MEN jag ska hem till Matilda som fyllt 18 och fira henne så jag är inte bitter. Förövrigt är jag sveriges tröttaste människa så efter min dagliga dos av spotify ska jag ta en powernap. Om ni vill veta så ringde precis två barn från gatan på dörren och frågade om jag hade sett en blå nappflaska med stjärnor på flyga förbi mitt köksfönster, den hade tydligen "helt plötsligt blåst iväg". Nej tyvärr jag snappade inte upp det haha.

30 things about me

1. Jag kan mycket möjligt vara sveriges lataste människa. Vill sova så fort jag får chansen typ
2. Jag är beroende av musik
3. Jag älskar nagellack i ljusa och lite mer "roliga färger" älskar att måla i nya färger titt som tätt
4. När TV-serien OC gick var jag besatt av serien, newport beach, människorna, ja allt så jag sparde allt jag hittade i tidningar som handlade om det. 
5. Jag är 25% grek. Min morfar kom från Thessaloniki
6. Jag älskar att åka utomlands och gör det varje år
7. Grekland är ett av mina favoritländer, älskar allt med det.
8. Jag vill lära mig grekiska, ångrar att jag inte tog vara på chansen att lära mig av morfar innan han gick bort
9. Tycker efternamnet morfar hade är så fint så jag skulle kunna tänka mig att lägga till det i mitt namn; vasiliadis
10. Har en tendens att inte riktigt leva i nuet eller hur man ska förklara. Längtar för mycket till saker som sker månader framöver,
11. Var tvungen att operera bort en rot i en tand i somras men till en början vägrade jag för jag var så rädd. Mamma och pappa fick mig att göra det genom att jag skulle få ett par Ray-Ban
12. Hatar vintern och fullkomligt älskar värme.
13. Jag har emetofobi (fobi för att spy) och är livrädd för magsjuka
14. Läser jag i tex VLT att magsjukan går så mår jag illa 5 minuter senare och tror att jag har fått det. Det är faktiskt riktigt jobbigt 
15. När det kommer till kända personer är Joel Kinnaman den absolut snyggaste jag vet.
16. När jag var yngre drömde jag samma mardröm flera nätter irad, den handlade om att jag inte hann säga hejdå till pappa innan han åkte iväg så jag sprang till vägen för att hinna säga hejdå och blev sen kidnappad i en matta.
17. Angående punkten ovanför; jag blev så uppskrömd av att ha drömt den flera nätter irad så jag frågade mamma om drömmar blev sanna. Jag var typ 7 år. 
18. Jag har ett hemsk morgonhumör om det är tidigt, jag är skittrött och allt jag vill är att sova. Jag kan bli riktigt irriterad och ibland kan det förstöra en hel dag.
19. Jag vill verkligen verkligen verkligen åka till london och shoppa. Tanken kan jag dö för.
20. Jag bloggar endast utav en anlednig pch det är för att jag ska ha något att kolla tillbaks på. 
21. Jag lyckas aldrig hålla ordning i min garderob, jag rensar och lägger in allt fint men några dagar senare ser det ut som ett världskrig igen.
22. Jag är sämst på att spara undan pengar. Började för ett tag sen med att jag skulle lägga undan 200 varje månad. Jag lyckas spara ihop 400 sen shoppa jag upp dom.
23. Jag anser att den tid man känner för att bara ta det lungt på soffan och inte göra nånting är inte bortslösad tid.
24. Jag läste spanska i 4 år och kunde inte ett skit ändå lyckades jag få ett vg i 9:an men på gymnasiet kom sanningen fram och det blev ett ig
25. Min gammelfarfar gick bort för drygt 2 år sen och när vi hälsa på min gammelfarmor och han så satt han alltid på den vänstra delen av bordet. Jag sitter aldrig på den platsen när vi är där. Det känns inte bra på något sätt.
26. Jag äter alltid tacos utan köttfärs.
27. Bananer och köttfärs är bland det värsta jag vet. Köttfärs kan jag bara äta lite av när det är i saker som tex; pajer och lasange.
28. Jag vill verkligen ha pengar men jag vill inte jobba
29. Jag ska ha mitt körkort max en månad efter jag fyllt.
30.Min farmor och farfar betyder allt för mig.

MAMMA

Alla kan inte ha den, alla kan inte bära den säkra tanken att faktiskt ha en person i sitt liv som aldrig sviker en. Det kan jag. Jag vet inte hur jag någonsin skulle kunna tacka dig, för det hjärta jag har idag är uppbyggt av dig mamma. Du lär mig saker varje dag, hjälper mig med allt jag behöver och varje dag är du lika bra som du alltid varit för mig. Du ger mig trygghet och värme som ingen annan kan ge och alla tusentals underbara pratstunder vi haft som fått mig att känna mig som ny igen. Jag vet att jag alltid får samma lyckliga känsla när jag har pratat med dig, du räddar mig. Hoppas du förstår att du är en ängel och jag vill att du ska veta att du är världens bästa mamma. Jag vill och att du ska veta att jag alltid kommer finnas för dig så som du finns för mig, men det tror jag redan att du vet. Jag är så glad att jag har dig, ord kan inte ens beskriva, jag älskar dig så otroligt mycket.

Du gör så oerhört mycket genom att bara själv finnas till, för alla gånger du stått bredvid mig, för all den sanning du fått mig att se och alla de fel du ställt till rätta. Du hjälper mig med allt oavsett vad det är och även fast du innerst inne kanske känner en liten besvikelse för att du inte trodde något om mig så ger du alltid en hjälpande hand, men jag är bara en ungdom som lär mig av mina misstag, det är därför jag älskar dig du dömer ingen, du dömer inte mig. Du har fått mig att alltid vara mig själv, att vara stolt över den jag är och du har fått mig att tro på mina drömmar genom att du tror på mina mål som jag har. Skulle vägen någon gång bli krokig så har du alltid visat att du finns där för mig.  Och trots att jag har sagt många elaka saker om dig och åt dig som jag sedan ångrat tre varv runt jorden och tillbaks igen, har du blivit min inre röst. En röst som säger vad som är rätt och fel, en röst som gör mig stark i jobbiga situationer. För dig har det aldrig handlat om dig själv, aldrig någonsin har du varit självisk. Inte nog med att du och inte minst pappa har givit mig tak över huvudet, mat på bordet och en säng att sova i så har du dessutom varit en fantastisk förebild. Jag vill bli precis som dig samtidigt som jag kommer och vill vara mig själv. Jag vill ha samma syn på saker och ting, säga de kloka orden och bra råden som hjälper så otroligt mycket. Jag vill vara lika drivande och ha samma framåtanda som dig, jag vill hjälpa och göra samma intryck på människor så som du gör. Ibland känns det som att din åsikt är den ända som räknas, det är därför jag väljer att komma till dig. Med din kärlek har jag alltid varit rikast i vägen och du har fått mig att tro på att allting går bara man vill. Du är för mig vad Batman var till Robin, du är min hjälte.

Så mamma jag tackar dig för allt du gjort och fortfarande gör. Du har mig och jag har dig. Jag älskar dig och jag är allt det jag är idag för att du har älskat mig

Summerbreeze

Tumblr_lhq049yvcq1qdsvkfo1_500_large

Drog en power napp på 4 timmar och vaknade för en liten stund sen. Kan ha varit det skönaste på länge och det var behövligt. Är trött fortfarande, jag börjar faktiskt tro att har sömbrist eller något av nått slag haha. Världens bästa mamma fyller 40 år idag! GRATTIS till dig, jag älskar dig!

I'm in love and I cannot get enough

Tumblr_lhry5gjfel1qbhxuzo1_500_large

Uppe före tuppen. Har sovit så jäkla skönt men är ändå lika död som ett lik, trodde det var årets skämt när klockan ringde imorse. Ska till skolan för ett prov eller övningsnationella i svenska i 3½ timme (!!!) från halv 9 till 12. Trodde jag skulle dö när vår lärare sa att det riktiga provet är 5 timmar. Roligt liv♥ Det är även roligt att jag inte ens fattar vad det är man ska göra fast han gått igenom det typ 4 gånger. Vi har fått ett häfte på 30 sidor om myter från 1997 att läsa igenom sen sa vi göra någon uppsatsliknande sak av nå uppgifter vi får därborta, nej jag hänger inte med. Bussen går om 20 minuter, stan snabbt sen hem och sova, å så lockande det kommer bli min drivkraft.

Morgonens I-landsproblem; ska jag ta min skinnjacka? Våren tycks ha försvunnit lite idag då det är minusgrader och inte de härliga plusgraderna längre

Låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig

Tumblr_lhqvqjrppt1qgvm4oo1_500_large

Skolan suger. Två dagar efter lovet och vi är redan sönderbombade med saker. Håret behöver en rejäl klippning och det är nu. Jag är i behov av pengar. Jag är trött som ett as och mornarna fram över startar 07.00 då klockan kommer ringa.

Det är vår och jag funderar på att dra en slagg, det är iallafall fina saker.

I knew when we collided, you're the one I have decided who's one of my kind



I knew I wouldn't forget you, So I went and let you blow my mind


Watching you is the only drug I need



Denna må vara gammal men låtar har väll inget "bäst före datum"? Jag hörde den på radion idag när jag satt och körde och så insåg jag att fan, den är ju fortfarande grym. Lyssnade på den konstant förr och ska jag ärligt erkänna så har jag börjat med det igen. Har flyttat ner den från min spotifylista så nu ligger den längst ner igen haha, den får mig att längta till sommaren ännu mer, jag älskar den, en av de bästa låtarna jag vet, utan tvekan.

IT´S TIME TO TAKE A RISK, SWEETHEART

Tumblr_lhlo5fz8vw1qgc8uxo1_500_large

En söndag som precis som alla andra söndagar startar med den bittra tanken "åh nej det är söndag". Drog en övningskörning med pappa ända ut till sala och sätra brunn, kulkul! Har lite saker som måste göras nu när skolan drar igång igen imorgon men som vanligt så går hela dagen och jag gör allt annat förutom det jag borde. Har setat med familjen och kollat på resor, till thailand, mexico, kap verde, mauritius och allt däremellan. Oklart vart det blir, thailand var typ bestämt men hey vi är öppna för förslag helt enkelt, det kommer bli grymt. 56 dagar kvar

I just wanna be with you

Tumblr_lhlgy2yvqh1qfdmiho1_500_large

It's late at night and I can't sleep, missing you just runs too deep, I can't breathe thinking of your smile.
Every kiss I can't forget this aching heart ain't broken yet, I know this flame isn't dying. Maybe it's time for miracles cause I ain't giving up on us.




NEW HAIRCOLOR



Ångrar att jag färgade mitt mörkare, speciellt nu till våren. Såg på Angelica Blicks blogg att hon gjort sitt ljusare. Tror jag ska ta med denna bild till frissan och kolla om man kan göra något liknande + klippning. Jag vill ha tillbaks mitt ljusa hår och mitt hår är i desperat behov av en klippning, det är så slitet att det går av.

DON´T WORRY, BE HAPPY

Tumblr_lhj43kaetn1qbwryro1_500_large

Jag borde sluta med allt "jag borde" och göra sånt som "jag måste". Det här håller inte i längden. Jag har en tendens att låta allt vara till slutet, men seriöst det är lov man vill inte att 4 ämnen ska ligga hemma och vänta på att bli gjorda, inte fan när det är lov iallafall men jag antar att jag borde sätta igång samtidigt som jag drar till med ytterligare en nedräkning; 6 veckor kvar till påsklov!


IF THE MUSIC IS TOO LOUD - YOU´RE TO OLD




FORGET YOUR PAST, LIVE YOUR FUTURE

Tumblr_lh4dv6x0bo1qdf9hyo1_500_large

Här hemma går det i ett och har gjort det hela dagen. Ikväll kommer släkten och lite vänner över för att fira madde som fyllde 20 för en vecka sen och mamma som fyller 40 på onsdag. Ser fram emot kvällen, eller är det maten jag ser fram emot? Det är än blandning av allt, det kommer bli toppen. Annars så har jag ett shoppingsug som ligger över max och jag har lite ångest för att lovet gått alldeles för snabbt men om 7 veckor smäller det.

Natten är ung och jag ligger vaken.

180874_1850909990275_1166515604_2178306_286914_n_large
Tumblr_lh4m6nvfyq1qeumt0o1_500_large

Teorin börjar sakta men säkert gå framåt, det börjar fastna. Det här med miljön och motorn och alla vätskor och allt var det är kommer in lite långsammare. Verkligen inte min grej men det kommer! Nu funderar jag på att gå och tvätta bort sminket, sätta på mig slappkläder och lägga mig på soffan framför "500 days of summer". Så jäkla grym film och det kan vara en av de sötaste jag sett, efter the notebook för den kommer alltid ligga etta.

Och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

Tumblr_lhg6t37nhq1qhcx27o1_500_large

Halva västerås eller kanske festerås kommer befinna sig på Pluto ikväll för 100-dagars festen. Själv har man 465 dagar kvar och ska spendera tid framför teoriböckerna. Helt ärligt det kunde ha varit värre så jag är inte det minsta bitter, jag har mitt roliga kvar! :)

CONSCIOUS COLLECTION


Sommarens måste? Hell yeah!

Det här är slutet på en lycklig början

Tumblr_lhelq8wwgi1qb67gho1_500_large
Tumblr_lha3elhc881qcazaro1_500_large
Tumblr_lhg27oq62y1qh6jano1_400_large

weheartit.com

Sagan om en fantasi

"för vem kan förklara att vapen är skitiga, fula små saker när leksaksaffären är full av soldater"

Lars Winnerbäck har gjort det igen och jag funderar starkt på att dra en däck i soffan.


I really fucked it up this time, didn't I my dear?

Tumblr_lffk5hpb3w1qgtyjro1_500_large_large

Åkte med Kajsa och lämnade papper och fixade med hennes jobb,blivit lämnad på en parkering själv i bilen så vi blockerat ens parkering, personen som ska parkera där kommer och jag sitter som ett frågetecken och väntar på kajsa (pinsamt), åkte till skultuna och hängde hos martina en stund, åkte till en bondgård som stank skit så det nu sitter på våra kläder, kollade på studentflak, jag har fått leka blivande student, åkt drive blablabla på donken där det skulle både specialbeställas och spontanbeställas och fejkas underskrifter. Fullproppad och ganska galen dag hittils.


"Man kan lika gärna köra på"



Jag tackar gurkan för kvällens skratt!

DON´T DENY THE TRUTH

Tumblr_lhe88qebb41qcilypo1_500_large

HIT THE LIGHTS

Min syster må vara nyss 20 fyllda men marsvin har hon tjatat om ett tag nu. Så ja, idag satte sig jag, mamma och madde i bilen och åkte och köpte två. Jag var skeptisk för vi har haft ett för flera år sen och jag vet hur det var men madde skulle verkligen ha 2 stycken. Fyfan dra mig baklänges vad söta dom är! På riktigt när jag såg dom var det precis som "jag dör, jag dog, jag är död" Fyra veckor är dom, hur små som helst och verligen huuur söta som helst, kan vara det sötaste på riktigt riktigt länge. Till och med mamma och pappa som helt var emot att hon skulle köpa smälte helt ärligt lite. Åh djur är nog bland det sötaste som finns!

WHEN DID I BECOME ONE OF THE BAD GUYS?

Tumblr_lh938hxs7c1qb5rv2o1_500_large

Dagens bästa; inser att det återstår 8 helger. ÅTTA freaking helger, tro mig det är helt sinnessjukt. Känns som igår när jag beklagade mig hos kajsa när det var 16 och inte 8 helger. Åh detta lever jag på ett tag nu!

I Said I Loved You In The Summer But Will I Love You In The Fall?

Tumblr_lhcgelemzk1qcefqro1_500_large
1a Mars. 2 exakta fjuttiga månader kvar och mitt hopp om att våren snart är här känns lite starkare = underbart!

RSS 2.0