Song for no one

Hejsan igen för tredje och sista gången.

Vi ligger nerbäddade i vardagsrummet och har nyss sett klart på en lite halv dålig film sådär på tv och det är en hel timme kvar till scream award som jag och elin inte kommer orka kolla på men kajsa däremot hon ska se det! True blood, twilight och självaste Alexander Skarsgård är nominerade så titta vill man ju göra. Får väll se om man kan hålla ögona öppna. En annan sak vi verkligen hoppades på var att det skulle komma bus eller godis barn idag, vi hade förberett en mask liknande sak av en papperspåse som vi skulle sätta på oss och skrämma dom med. Skit kul tyckte vi men kom det några? Nej inte en enda så lite små tråkigt va det ju, vi var ju trots allt rätt så pepp på det men vi överlever.Nu ska jag gå och roa med med mina störda vänner!:)

Godnatt:)


Tonight

Hej igen!

Det kommer förmodligen bli tre inlägg idag, men det gör ju inte så mycket. Många inlägg ska det vara!
Sa ju innan att jag skulle se en film och visst blev det så, Music and lyrics i fem minuter sen hade jag ingen ro att kolla mer så återvända till min bästa vän hittils idag datorn och fortsatte lyssna på musik och roa mig.
Men snart kommer Kajsa hit och det tycker vi om. Ikväll sak vi även ta oss ner till kyrkogården eftersom det är allhelgonahelg sen blir det pizza. Hörde jag någon som sa onyttigt? Självklart!

Hörs ikväll!:)


Känn ingen sorg för mig Göteborg

Hejsan!

Just nu så sitter jag och diggar musik på högsta nivå, det gillar vi skarpt! Hur skulle man kunna klara sig utan musik?!  Det skulle jag aldrig kunna göra. Förutom det så har jag väll ganska tråkigt, funderar på att sätta på en film eller något men har ingen aning om vad jag ska se men det löser sig alltid. Jag hemma själv hela dagen idag. Hela familjen är i stugan tills imorgon och jag kände inte för att följa med så istället stannar jag hemma och E och K kommer till mig senare och så sover dom här. Det blir fun, film och scream award inatt är inplanerade!

Nej nu ska jag gå och leta reda på en film! Det blev ett kort inlägg men jag skriver mer ikväll:)
Puss!



Slänger upp en bild från ROM-resan vi gjorde i sommras. Kan inte säga annat än
sakna<3!

Play My Music.

Hej igen!

Elin och Kajsa gick hem för ungefär en timme sen och nu sitter jag med datorn i sängen innan jag snart ska gå och lägga mig. Är rätt så trött nu efter att ha gått upp halv 8 på en fredag och dessutom på höstlovet då man vill sova. Men jag hade väll en bra anledning till det, tandläkaren en timme senare. det gick väll helt okej förutom att man har fått sina Två första hål. Det sög riktigt kan jag säga, menmen någon gång ska man väll ha det med och nu var det min tur. Efter tandläkaren var jag på stan en snabbis med mamma och syster. Köpte inget speciellt förutom att byta mina skor till en storlek större och en ny kalender. Min förra blev ju snodd av nå roliga ungar som antaligen var intresserade av vad jag skulle ha för mig och vad för prov som skulle komma. Efter det så träffade jag som sagt Elin och Kajsa, härliga tjejer det där! Som jag skrev i inlägget innan så gjorde vi inget speciellt och att de brukade sluta med att vi åkte till affären. Kan ni gissa vad vi gjorde? Affären såklart! Denna gång inhandlades det glass och grädde för en marrängsvich liknande sak till idol, onyttigt som vanligt men gott var det! Imorgon är det lördag och dagen ska återigen spenderas med tjejerna, vad kan man säga? dom är bäst och jag älskar dom! Vad vi ska hitta på är väll mer eller mindre planerat och kan säga att det innehåller lite onyttigt där med, inte bra det dära hörrni! Känner att detta blev ett lite längre inlägg men jag uppdaterar mer imorgon:)

Puss hej!:)

Forever young

Hej bloggen!
Just nu sitter jag hos www.eliinsplace.blogg.se med www.kaajjsa.blogspot.com. Vi sitter och leker med elins webbkamera, alltså så gör vi inget speciellt. Inget förvånande för vår del, det bukar vi inte ha men vi roar oss på vårt sätt ändå. Vilket brukar resultera med en tripp till ica eller konsum och lassa med onyttigheter. Faktiskt ett under att vi inte rullar fram:) Nej nu ska jag gå och vara social med mina tjejer!
Vi hörs ikväll!:)


Header

Sådär nu har jag äntligen fått ordning på min header efter mycket om och men och hjälp av Kajsa. Tackar!
Den är bara tillfällig tror jag men jag tycker den funkar ett tag iallafall. Nästa steg är att lära sig hur jag ska fixa allt annat omkring, krånligt det här alltså men det ska väll funka tillslut skulle jag tro.
Ska ta och kolla runt och lära mig lite nu får se hur det går menmen
Vi ses och hörs!:)

Blogga? jag?

Jaha då har man skaffat blogg då! De trodde jag inte skulle hända, få se hur detta går men det ska nog gå bra!
Vi hörs!:)

RSS 2.0