New York, Concrete jungle where dreams are made of

Var på stan tidigare idag med elin. Tjejen skulle ta kort till id i en sådan där automat och elin sitter där inne och väntar as länge. Helt plötsligt kommer världens fetaste blixt och man hör elin skrika. Jag står utanför och börjar as garva och elin har blivit vettskrämd (av en blixt) Sista bilden skulle jag vara med på och när blixten kom var det som en stor solstråle som kom. Det blev skitvarm, som ett solarium som vi så fint uttryckte oss och då vek vi oss av skratt såklart för det också. Okej jag inser nu att det låter huuur tråkigt som helst men tror mig shit vad kul det var. Elin kom med den briljanta ideén att nästa gång vi ska ta kort där ska vi ha solglasögon på oss. Nej tjejen är inte frisk men det är det väll ingen som har påstått heller? haha:D

Jag fick iallafall med mig en tröja från bikbok. De packa upp den idag och jag var den första som köpte den. Var det någon som sa status? Nejdå jag skojjade bara. Förövrigt så vill jag bara börjar grina. Jag fick mina pengar i fredags. Nu har jag 100 kronor kvar och det är sjukt mycket jag behöver köpa. Somsagt de som bestämmer hur mycket vi ska få kan ta sig på valfritt ställe. Ursäkta men jag blir arg.. Det är inte kul alls :(









Theme Maker

Fan! Jag och elin har letat sönder efter ett program där vi kan göra egna teman till mobilen. Vi hittar men inget går att ladda ner. Vi vill ju ha Joel Kinnaman. Det duger inte med bakgrund och skärmsläckare, vi ska ha hela paketet! Aja vi får väll leta vidare så hörs vi kanske senare puss!♥ 


There’s nothing you can’t do

Life is short, break the rules,
forgive quickly, kiss slowly,
love truly, laugh uncontrollably
and never regret anything that made you smile.

We had a million questions All about our lives

Jag har känt mig lite små deppig över att jag inte kunde följa med på lägret i helgen nu i efterhand när jag mår lite bättre men när jag ändå tänker efter så skulle jag inte ha pallat följt med eftersom jag inte är helt 100. Tidigare ikväll ringde cassandra som är med på lägret för att prata lite. Hon berättade att en hade blivit magsjuk och helt plötsligt så kände jag mig så sjukt glad över att jag inte befann mig där. Med min fobi så skulle jag inte ha pallat skulle nog seriöst stängt in mig på rummet och bli hypokondriskt och tro att jag också blivit sjuk. Det är sjukt jag vet men jag kan seriöst inte hjälpa det. Jag är så jävla rädd för det, de är det värsta som finns!

Nog om det haha. Jag har tråkigt. Ingenting på tv och jag vet inte heller någon film som jag kan se, jag verkligen känner hur jag har levt mitt liv den här helgen. Men jag har varit sjuk och det är faktiskt en riktigt bra anledning till att inte göra något:)

Nu ska jag fortsätta kolla runt lite vi hörs!♥


. . .

Vi har varit barnvakt åt elin 4 år idag. Hon är alldeles för söt. Jag var i mitt rum och höll på att bädda sängen då hon kommer upp och säger:

Elin: Har du två täcken?
Jag: Ja det har jag
E: Varför det? Fryser du?
J: Nej, eller när jag fryser har jag båda två men jag har en stor säng så jag behöver ha två täcken.
E: Vem sover brevid dig?
J: hahah det gör ingen.
E: Men om någon sover över här då får den ligga där då?
J: Ja det får den göra.
E: Då sover han på den sidan och hon på den andra.
J: Hahaha ja så kanske det är.
E: Sen om det är ännu fler som ska sova över så får dom andra sova på golvet. Då ligger han där och hon där *pekar på golvet*

Eller när hon går fram till katten och klappar så säger hon:
Elin: Jag tycker den här katten är så fin, tycker du det?
Jag: Ja jag tycker han är jättefin.
E: Ja det gör vekligen jag med.


I'm feeling like I'm peter pan minus the tights and the fairies

Den här låten går på repeat i mitt huvud och likaså på spotify.


It’s something that I can’t live without

Det suger att vara sjuk! Speciellt när det är tredje dagen. Jag som har lust att göra något riktigt kul.
Mina bästa vänner idag har vart min ipod och tv:n. Ipoden har allt för att kunna roa sig ett tag bland annat: Musik,spel och en rolig video på cassandra när hon blir skrämd som man kan kolla lite smått om och om igen på.Har snart lyssnat igenom mina 133 låtar på den också. Dock inte på rad hade ju en paus när jag såg en film och sen en halv film direkt efter. Smsat med elin om hur olagligt snygg Joel Kinnaman är har det också blivit. Vi började redan igår kväll men tro inte att vi är klara för det. Nejnej det kommer vi nog aldrig bli. Ska försöka göra nu så att inte hela bloggen går ut på Joel men ni kommer nog allt få räkna med bilder och lite annat, jag kan inte lova att det inte kommer att bli det haha!

Madde jobbar till tio ikväll också. Riktigt kul hon är ju den ända som man kan roa sig med lite smått sådär. Ska bla färga hennes hår när hon kommer sen blir det att tjocka godis. Har nästintill längtat stup i kvarten (okej där tog jag väll i lite föör mycket) sen hon sa att hon skulle köpa med sig hem, sen får hon ju lite rabatt på de, billigare är alltid bra hehe!
Man kan alltså säga såhär: Idag= Malin har inte haft något liv.

Ska sluta skriva onödig information som ni ska få läsa bara för att jag är uttråkad men vi hörs!♥




22.09

Snabba Cash var grym! Hur bra som helst, alla borde verkligen se den! Seriöst den bästa filmen jag har sett på länge.
Jag har blivit dålig igen, trodde jag skulle kunna gå till skolan imorgon och följa med på lägret men nix. Självklart skulle det vara nått, vi assistenter som skulle ha så roligt. Aja är man sjuk så är man.


JoelJoelJoelJoel♥♥♥♥♥♥
Jag finner inga ord! Min bakgrund på mobilen är ändrad


Bad Boys

Hemma från skolan idag med. Mår lite bättre så förhoppningsvis mår jag så jag kan gå till skolan imorgon och kanske tillochmed följa med på lägret. Har fått sms från både matilda och hanna om att jag inte kan vara sjuk då haha så jag får se, jag hoppas på det :)

Idag ska jag börja med att göra klart geografi arbetet i tid så kan jag göra vad jag vill sen, men vad finns det att göra hemma när man är sjuk? Kolla på film och sitta vid datorn haha:)

Slänger upp en skön låt så hörs vi sen♥

Alexandra Burke feat Flo Rida - Bad Boys


Yeah, the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind
Even though I know they're no good for me
It's the risk I take for the chemistry
With the bad boys always catching my eye


Beyoncé + Chris Martin



Beyoncé är Världsbäst!♥

Har sett nu i efterhand att videon är 7 minuter så det är alltså mycket annat efter låten, men detta var den ända med bra ljud så jag orkar inte byt ;)

Look all I know is that you're the nicest thing I've ever seen

Jag har insett mitt nya beroende. Nej kära vänner det innebär inte att läppsyl delen är borta! Den är fortfarande kvar, kommer den någonsin att försvinna? haha
Det nya är färdig kladdkaka, kan låta hur äckligt som helst men tro mig det är såå mycket bättre än när man gör själv. Detta är inte bra men jag kan behärska mig så jag tror det är rätt lungt på den fronten haha! :)

De 6 timmar som jag har varit vaken så har jag hunnit gjort en del. Väldigt viktiga och ansträngande saker. Kollat på två filmer, setat vid datorn (känns som om träning skulle vara bra nu) och pluggat lite geografi. Bara lite kvar nu, det fixar jag imorgon eller senare.

Sen så vill jag S H O P P A! Får äntligen pengar imorgon då ska det spenderas! Okej ungefär 400-500 måste jag spara till träningskort och där var halva studiebidraget borta. Shit vad jag älskar er som har bestämt hur mycket vi ska få! Ni är helt fantastiska, inte alls snåla♥♥♥ 



Innan Mörkret Faller

Är hemma och är sjuk idag. Skönt att vara hemma men tråkigt att vara sjuk, mitt huvud sprängdes rent ut sagt igår, ont i kroppen och varm. Idag är jag små yr och fortfarande ont i kroppen. Får se hur jag mår senare, jag vet iallafall hur dagen kommer se ut: ligga i soffan och kolla på film och så sova lite:)

Vi hörs♥

Snabba Cash

På torsdag ska jag och elin på bio, Snabba Cash! Som jag har längtat att få se den, den kommer vara hur grym som helst det känner jag på mig. Sen så är ju joel kinnaman med i den det gör ju det hela såå mycket bättre. Ser fram emot det, jag kommer sitta helt fastklistard haha!

Mitt huvud sprängs snart, har hur ont som helst + en enorm trötthet och lite plugg för att krydda till det hela. Jag kommer inte orka göra något alls idag, känns som om jag är påväg att bli sjuk det återstår att se. Nu ska jag göra te och kolla på tv, kommer sluta med att jag sover. Bye♥


Who Says I Can’t Be Free? From All Of The Things That I Used To Be

Tisdagen idag kan beskrivas med några få ord: Bra, seg/långtråkig och GALEN! Cassandra där förstår vad jag menar, seriöst jag tyckte det var helt overcrazy och då kan jag tänka mig hur det var för cassandra haha!

Skulle ha tränat idag med elin är tyvärr sjuk så det blir inget, supertråkig! Elin vi sviker vår älskade thomas och hans moves :(  Det får bli en dejt istället. Med geografin, matten vill också dejta men jag får se hur jag känner med det :)

Sitter och lyssnar på John Mayer, han är awsome, har även hittat lite gamla godingar av Gavin Degraw han är riktigt bra han med!

Okej ett väldigt tråkigt inlägg, tror jag kan se era intresseflaggor svajja förfullt där uppe ända hit.
Nu säger jag hejdå och slänger in en eller två låtar♥




Ke$ha - Your love is my drug


Ke$ha - Kiss 'N' Tell

Joel Kinnaman


                                       
                                                Joel Kinnaman♥♥♥♥

And I, All I Really Want Is You

Första dagen denna vecka avklarad och imorgon är det tisdag. Känns som om veckan kommer rulla på så det är skönt. I helgen ska jag på konfirmationsläger från fredag till söndag. Är helt ärligt inte så pepp på att åka, känner typ: nej inte den här helgen, kunde de inte ha varit helgen efter. Men så känner jag alltid och jag har de andra assistenterna med mig så det kommer bli kul, vi har allitd kul tillsammans!

Fick reda på vad för uppgift vi ska ha vecka 5,6 och 7 när geografi och samhällsläraren är i etiopien. Vi ska bla göra ett studiebesök och ett av ställerna var till polisen. Som jag och malvina krigade. Vi skulle till polisen! Jag är en sån person som tycker att poliser och polisyrket är hur häftigt som helst haha men så klart blev vi på plats nummer 11 på att få välja vart vi ville. Det resulterade i att Jonas och Jonas hann före! Vi testade med lite puppy eys, lite övertygande, lite: Men snälla det är mitt framtida yrke (ja jag vill bli polis!)  säg något vi inte försökte med men nej dom gav sig inte. Evileye, evileye på er! Vi fick västerås brandförsvar istället så vi ska till en brandstation istället hahah! Vi såg det iallafall postivt: spana på brandmän, inte illa hörrni! hehe nejdå men det blir nog bra även fast vi sörjde ett tag.

Annars så har min mobil gått in i väggen. Har nästintill slutat fungerat. När man håller på med något kan den bli helt svart, Man kan inte svara när någon ringer man hör ingenting, man kan inte gå in på inkorgen då stängs mobilen av. Jag gillar det inte! Har fått tagit min gamla mobil som jag hade för Xantal år sedan, värsta grott mobilen menmen det får duga ett tag...

Nu måste jag ta fram samhällsböckerna och läsa några sidor, läxa tills imorgon sen om jag hinner måste jag börja med geografin. Hörs!♥



Monday

Måndag idag vilket innebär att jag börjar sent. 20 i 12 rättare sagt, helt underbart! Och det bästa är att man kan gå upp lite tidigare än vad man hade tänkt alltså halv 10 istället för halv 11 och man är ändå pigg, Lovely.
Färdig fixad är jag också så nu är det 40 minuter kvar tills bussen går, lite små segt att bli klar så snabbt egentligen men man slipper stressa som de övriga mornarna och det gillar jag;)

Efter skolan blir det att plugga, matte och geografi idag med. Men vi hörs nog senare ändå.
Ha det bra♥

Det är inte hur man har det
Det är hur man tar det
Och när man längtar tar saker tid
Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel, lev med det


Better In Time

Godmorgon kanske man inte säger den här tiden men det gör jag för jag har nyss vaknat, skulle utan tvekan kunnat ligga kvar och sovit en timme till eller så men jag var för hungrig för att sova vidare haha. Kanske lika bra egentligen, hatar när man sover för länge så får man lite smått panik för att halva dagen har gått. Nej runt halv 12 är lagom haha ;)

Idag står plugg på schemat och jag känner hur jag längtar till att få börja, jo visst. Älskade matte med ekvationer och ett geografi arbete om haiti. Det först nämnda skulle jag verkligen gör allt för att få slippa men har prov om en vecka så det måste göras, jaja nått ska jag hitta på för att klara mig igenom det.

Nu ska jag göra mig i ordning så vi hörs!♥

Fly With Me Cherry Blossom

Kolla detta. Härligaste Videon!


Adrian Lux - Strawberry

Du Vet Jag Vill Bli Din

Jag fatta allt och ingenting, där stod ju du som alltid skulle va min.
Du såg exakt lika påkommen ut som du va
men ärligt talat de va skönt med ett dåligt svar. Hela världen är så underbar,
bara man får ett svar, hela världen är så underbar bara man får ett svar.


Gammal låt men fortfarande minst lika bra. Tröttnar aldrig på den.
                      Jag är en vampyr

Dancing The Whole Way Home

Jag och elin har nästintill planerat en stockholms resa. När vet vi inte, det ända vi vet är att vi ska spara två studiebidrag sen åka vid nått bra tillfällen. Jag vill verkligen till monki, zara, topshop ja alla roliga affärer som tråkiga vässan inte har. Looking forward to it!

Igår åkte jag, cassandra och sanny till viksäng för att träffa tess och veronika, gick till ica och köpte lite sen blev det film. Det blev inte bara film utan mycket skratt också, braiga tjejer det där! Kom hem hur trött som helst och somnade nästan direkt. Skönt!

Lördag idag då. Har faktiskt inte gjort något speciellt alls, det är skönt det med ibland. Det jag gjort hittills är att umgåtts med systers kompis (? hehe) Benji medans hon är på jobbet. Vi roade oss med film och kort bla haha har lärt mig ett korttrick han lärde mig det ni! haha nejdå;). Mamma och pappa är borta ikväll så när hon kommer blir det att göra tacos. Trevlans det med. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kolla vad kan fixa med bloggen så vi hörs!♥



I LOVE MONKI





Devote

Jag funderar på om jag ska byta från blogg till devote. Dock vet jag inte om jag orkar lära mig devote när jag äntligen lite smått börjat fatta blogg. Jaja jag får funderra vidare hur jag ska göra, om jag nu byter så säger jag självklart till ;)

Brand på gränden.

Fikade med några tjejer från klassen efter skolan och läs vad som hände. Har tagit det från dilans Blogg, hoppas det var okej;) Iallafall så var det så sjukt kul satt och garva åt det i säkert 20 minuter. LÄS!

asså jag dör av gar vbara jag tänker på det hahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaa. några i klassen satt på gränden för att fika och då kom jag och sabat lite senare för att joina, och det fanns inte plats för oss vid bordet så vi satt på kanterna, och då sätter sig sabat och jag går och beställer en baguette, när jag kommer tillbaka och alla sitter ner så går en tjej förbi sabat och råka spilla coola på hennes jacka och tjejen får typ panik och ba men neej gud förlåt förlåt och sabat ba heheeee det är lungt och tjejen säger men du kan ta mitt nummer så kan du skicka in på kemtvätt, och sabat ba nej men det är lugnt, sen står dom och torkar av jackan sen råkar tjejen lägga ett papper på ett ljus på bordet så det börja brinna ahhahahahahahah och alla fick typ panik så medans kommer servetrisen med en kycklingsallad och en baguette och säger kycklingsallad? och jag ba nej men baguetten är min och under tiden så står tjejen och släcker elden med sina händer, asså det va så sjuuuuukt och ändå erbjuder jag mig mitt vatten men superwoman släcker den med sina händer, hahaha sen kommer en som jobbar där med en vattenhink och en trasa och kramar ut vatten från trasan över pappret. sen gick den stackars tjejen och satte sig och vi garva så sjuuuukt mkt.

Sen så måste jag lägga till att när hon ska släcka elden med sina händer så lägger hon även på mer servetter så det börjar brinna ännu mer. You GO Girl!


Ikväll blir det lungt med bästa cassandra, Får se vad vi hittar på men det blir kul! Hörs kanske senare♥

Your Love Is My Drug



What you got boy is hard to find
I think about it all the time
I just can't get you off my mind

And The Music Is Always Good

And the music is always good!

JayZ feat Mr. Hudson - Young Forever
Lady Gaga - Alejandro
Timbaland feat Justin Timberlake - Carry Out
Ke$ha - Your love is my drug
Cobra Starship - Fold your hands child
Mr. Hudson feat Kayne West - Supernova
Melissa Horn - Falla fritt
Melissa Horn - Med ena foten utanför


My Life Would Suck Without You

Hemma från skolan. Kort och skön dag med tre lektioner och så kommer det vara varje torsdag. Trots att rudbeck har sina brister okej rejäla brister så är det för det mesta väldigt bra! Äckliga globala dagen var idag, en liten suprise sådär som det ska börja vara nuförtiden. Jo men skitglad blir man, oätbar mat gillar vi! Jag sanny och malvina drog iallafall till spicy. 13c♥

Om några timmar är det konfirmation och jag vill INTE gå dit. Så jävla tråkigt, tack vare de övriga assistenterna som är awsome klarar man sig igenom de där två timmarna. Men Jag har iallafall bestämt mig, efter den här gången så slutar jag som assistent. Känns som om det inte kunde bli så mycket lägligare, allt har blivit så underskattat.

Nu ska jag faktiskt sova en liten stund, ja visst är det pensionärs varning men vad gör man inte när man är trött? Och sova är bland det bästa som finns!

Hörs senare!♥


Say Godnight And Go

Jag är trött och irriterad. Min sömn var så galet kass igår så trött hela dagen har jag varit. Jag är irriterad för en massa små saker som hör till en och samma sak och som nu har spunnit på och nu pallar jag inte längre. Jag vet inte vad som har hänt. Tror inte det kan finnas någon mer tråkig, opersonlig, fräck, små taskig person. Ursäkta mig för att jag tar ut allt här men nej usch! Jag har sagt det förrut och nu gör jag det igen. En paus från dig skulle sitta FintFint!

Nu säger jag godnatt och så är allt bättre imorgon!

Godnatt♥

Honey And The Moon

Vad säger ni, Lite smått bra låt va? Jamen visst är den det! från gamla älskade oc ;)



Tråkig video jag vet men de andra var konstiga.

You're gonna find someone new, I really hope you do Cause I love you

Tjabba! Har nyss pluggat lite historia och har nu tre frågor kvar som jag tar ikväll.
Idag hade vi somsagt en lektion som var svenska. Lite onödig lektion om jag får säga då vi inte gjorde något speciellt förrutom att se om vi kunde böja verb och vi fick gång på gång höra att vi pratar västmaländska och inte det riktiga svenska språket och helt ärligt om jag säger flygit eller flugit? vem märker skillnaden?  Jo våran kära svenska lärare öyvinn som märker allt haha;)
Annars så är jag så äckligt trött på vintern. Såg imorse när jag gick till bussen att det hade snöat ännu mer. DrivDrivDriv och återigen Driv med mig! Längtar till sommaren och längtar tills vi drar till samos, bort till värmen genast tack!

Ikväll ska jag på friskis med tjejerna, ett medelpass blir det idag:) Får se om jag uppdaterar något mer senare.
Nu ska jag fortsätta kolla på paranormal activity som jag började på igår. Känns bättre att kolla nu än på kvällen ifall man blir rädd så kommer jag ligga och tänka på det när jag ska sova, så brukar det vara haha;)

Hörs!♥


Nytt

Som ni ser har jag en ny header. Jag vet inte riktigt själv vad jag tycker än men den är bättre än den förra så jag tror det blir denna ett tag iallafall. Det ända som jag ska försöka ändra nu är att få bort den feta stilen där det står "mmalinsplace" men det får bli nästa steg!

Jay- Z + Mr. Hudson Young Forever

So we live a life like a video
When the sun is always out and you never get old
And the champagne’s always cold
And the music is always good
there is no tomorrow
Just some picture perfect day
To last a whole lifetime
And it never ends
Cuz all we have to do is hit rewind
So lets just stay in the moment
and when the director yells cut,
I’ll be fine,
I’m forever young…


Bästa låten just nu enligt mig. Helt sjukt bra och texten likaså♥  Lyssna!!

So scared of getting older I'm only good at being young

Måndag idag, ny vecka och nya tag. Det har varit en väldigt bra dag idag. Började 20 i tolv och slutade halv fyra. Skoldagen var inte ens jobbig, jag tror det nya schemat kommer bli super. Dagen bjöd även på skratt i mängder som man aldrig tackar nej till. Min klass är B Ä S T! Efter skolan mötte jag upp mamma, vi gick och fikade innan vi skulle tillbaks till skolan för utvecklingssamtal. Det gick bra och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med vart jag ligger i de olika ämnena. Fick bla reda på att jag har ett VG i drama och hon sa G till mig för några veckor sedan, det känns väldigt bra att jag höjde mig!

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, kom hem vid halv 6 sen kollade jag igenom vad jag hade för uppgifter som ska göras och insåg att det var ganska lungt den här veckan, tror det var två saker som skulle göras. Skönt!

Har också sett att säsong två av true blood ligger ute på internet! Som jag har längtat efter att få se det igen, det är hur bra som helst. Min kväll är planerad! Imorgon har jag även en lektion för vi har halv studiedag, så börjar 9 till halv 11.

Nu ska jag kolla på true blood men vi hörs säkert imorgon.
Ha det bäst!♥


Young Forever


K Ä R L E K♥♥
Helt underbart bra!

LIFE

What on earth did I think about all the time before you?

Make It Last Forever Friendship Never Ends

Blev att träffa elin och kajsa en stund innan elin skulle vidare, så jag kom hem och en kvart senare frågade johan och adde om jag vill följa med dom ut, sagt och gjort. Matilda var också och vi hade väldigt roligt men som inte är någon direkt nyhet. Blev bla en tripp till ica, små pratat med poliser som stannade för att prata lite allmänt med oss och sen såklart en kvällsdonken. Det är så våran grej. Satt där i säkert 1 och en halvtimme innan vi tog oss tillbaka till gryta. Kul har det varit iallafall.

Och jag älskar att man är halvdöd på fredagar bara för att man gått upp tidigt hela veckan, sovit dåligt har jag också gjort de senaste dagaran så nu tänkte jag faktiskt sova. Ska bli riktigt skönt.
Vi hörs imorgon!♥


I've got Your mixed tape in my Walkman

Hemma från skolan så nu är det H E L G. För underbart skönt!
Fick sluta 45 minuter tidigare mycket mycket skönt, samhällsprovet hade vi idag också. Det gick väll bra, kunde ha gått bättre men godkänd kommer jag iallafall bli. Blev lite smått irriterad på våran lärare. Han säger att ha ska lägga ut instuderingsfrågor på internet på tisdagen  som vi kan träna på, Kom dom upp? nejnej det tog tills på onsdag och inte vilken perfekt tid som helt utan tio i tolv på kvällen. Tack david!

Skulle ha gått på assistentutbildning hela dagen imorgon men jag ska inte gå. Alldeles för överdrivet tjuriga kommer de att bli men jag skiter fullständigt i det, en hel lördag för det? Nej det skulle jag nog inte tro. Var ju där förra året till och med och det var så sjukt jävla tråkigt så jag finner inga ord. Lika bra att stanna hemma och göra något vettigt;)

Annars så väntar jag på att elin ska komma hem från stan så ska jag träffa henne och kajsa, vad vi hittar på vet jag inte än men en sak kan jag gissa på om jag känner oss rätt men det återstår att se;)

Vi hörs så länge!
Puss♥

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen

Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen

Så jag lever idag, idag, idag

Morgondagen är för långt bort men vi är här idag

Så jag skrattar idag


Save Tonight And Fight The Break Of Dawn

Hejsan! Jag har två frågor kvar om min utvärdering om terminens dramaperiod sen är jag klar med allt plugg för idag. S K Ö N T! Annars så tycker jag det låter lite extra fint när jag på utvärdering skriver hur kul jag tyckte det har vart osv när sanningen är att jag tycker det är skit tråkigt. Drama det är liksom inte på min grej, på långa vägar. Menmen fixade iallafall ett betyg och det får man vara glad för.

Träna vill jag också göra, får se om jag kan klämma in något imorgon och så får jag faktiskt se hur min träningsvärk är! Hahaha det är sjuk vad träningsvärk jag har haft. Såhär mycket har jag nog aldrig fått, visst börjar det försvinna men baksidan av mina lår är ändå mörbultade. Ni vet när man står med raka ben och sätter ner händerna i golvet? Tänk att det var en av alla rörelser på passet i måndags och så gjorde man i en timme. Japp det känns ska jag säga er haha. Men så mycket gör det faktiskt inte för det var verkligen superkul och jag ska lätt dit igen;)

Sovmorgon imorgon har jag också. Börjar 9.30 istället för klockan 8. Det tackar man inte nej till. Nästa vecka börjar vårt nya schema, både börjar senare och slutar lite tidigare de flesta dagarna. Det låter super men det återstår att se:)

Ska nog göra de sista två frågorna som ligger framför mig så är det ute ur världen.
Puss♥


Paus i allt plugg

Jag har en kort paus i allt plugg och vipps nu sitter jag är. Gör ett tidsfördriv innan det är dags att dejta samhällsboken igen.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Om jag kunnat det hade jag börjat söka efter den för längesedan. (Twilight)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Väggen

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Tror det var mästarnas mästare

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
Fem? (16.39)

5. Bortsett från datorn, vad gör du just nu?
Pluggar till samhällsprovet på fredag

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Idag när jag gick från bussen

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
En blogg som jag hittade denna på

8. Vad har du på dig?
Tights, linne och kofta

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Ja det gör jag varje natt men vad kommer jag inte ihåg

10. När skrattade du senast?
Idag åt en massa saker

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Hyllor med ljus ord som bildar "hope" och "faith" och lite annat

12. Har du sett något konstigt på sistone? 
Hahaha ja den där gula mini bilen jag pratade om och någon kille på bussen som jag trodde var kajsa när jag kollade snabbt. Förlåt

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Jag har väll vart med om roligare saker men jag valde ju att göra den själv för att jag inte har nått bättre för mig just nu.

14. Vilken var den senaste film du såg?
Det var Arn när vi hade historia idag

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Säg något jag inte skulle köpa?

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.`
Jag har en fobi (att kräkas) och jag har en tvångstanke (måste lukta på mina fingrar så fort jag får nått på dem)
hahahah nu vet jag en som sitter och tycker det är skit kul Hon heter elin söderqvist ;)

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Oj svår fråga, jag kommer inte på något just nu

18. Tycker du om att dansa?
Det beror på när det är;)

19. George Bush?
Var väll inte så bra?

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Ingen aning faktiskt:)

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja självklart! Finns väll inge bättre än att vara utomlands? :)

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Jag är ateist och eftersom han inte finns så så kommer jag ju aldrig komma dit och då finns det inte så mycket att säga:)


Right Now Radio's All That We Can Hear

Hej! Hemma från skolan som slutade för en timme sen. En mycket skön dag med en svenska lektion i 20 minuter istället för 1.20, historia där det blev att fortsätta kolla på arn och sedan spanska som var tråkig som vanligt men som man lätt kunde ta sig igenom. På lunchen blev det mongoliska med therese, malvina, lovisa och sanny. Gott var det och proppad gick man därifrån, mådde faktiskt illa ett tag också haha inte alls bra men typiskt mig när det är sådan mat;) Hjälpte verkligen att man började asgarva påvägen hem åt en gul extrem liten minibil som lite små checkt gled förbi. Jag lovar det var en halv halvad bil eller en fjärdedel av en bil som malvina sa haha;) Låg var den med, man såg den inte bakom en mur, det ända man såg var den glida ut på vägen. Lät lite små tjusigt gjorde det också men det var sjukt hur kul det var! :)

Nu så tror jag faktiskt att jag ska sova en liten stund, seriöst alltså:) Jag är jättetrött gick upp halv 7 för att åka till tandläkaren sen så måste jag ju plugga hela dagen och jag måste, verkligen måste göra det idag.

Dags att göra lite nytta hörs kanske senare.
Puss♥


♥♥

And Theres No Moving On, Cause I Know You're The One

All that it takes, one more chance.
Don't let our last kiss be our last.
Give me tonight and i'll show you
Not a day passed me by
When i dont think about you.          
And theres no moving on, cause i know you're the one.
And i can't be without you
.
                 -About you know-

It's gettin' late but I don't mind

Hej! Mitt problem som jag så fint skrev om igår blev bra. Vi hade lektion, okej att vi hade lektion i sig var väll inte så kul haha men vi slapp ett långt hål, man får se det lite postitvit;) Typiskt våran klass att så fort om någon hört något om att en lektion skulle vara inställd eller att vi ska få vara lediga en dag så sprids det till alla i klassen på tio minuter, sen vet alla om det och blir överlyckliga tills vi får reda på att det inte alls är så och alla typ fail! haha;)

Annars så sitter jag och pluggar samhäll till provet på fredag. Ska jag vara ärlig så går det sådär, när jag väl kommer igång så går det bra men jag orkar ju aldrig komma igång! Fast jag måste verkligen. Det blir att plugga hela dagen imorgon sen på torsdag. Det låter superkul ser verkligen fram emot det:)

Imorgon ska jag till tandläkaren kvart i åtta. Det är tidigare än skolan. Okej en kvart men fortfarande tidigare. Ska laga hål och jag är inte alls så rädd för själva lagningen (okej kanske lite men inte är det mycket) Jag är mer rädd för bedövingen, tänk om det gör för ont? Nej den delen är inte alls lockande men det ska nog gå bra.  

Bäst att sätta igån nu så vi hörs♥

Jag klickade nyss hem detta. Kul att hälften av det jag ville ha var slut eller så var det slut i min storlek. Det får bli en annan gång :)



i-landsproblem

Okej ett rejält i-landsproblem har uppstått. Fick ett sms av cassandra där hon undrar om geografin är inställd imorgon, folk i klassen har sagt något om det och då säger jag bara: SKÖNT men ändå inte. Det innebär att vi ska till skolan 8.40 ha en lektion som är matte! Sen hål plus lunch på det. Vilket också innebär att vi skulle ha kunnat börja halv tolv. Nej jag bryter nog ihop okej vi slutar två istället för halv fyra men nej detta är inte okej! Ska gå och lägga min säng och lida för att klockan är ställd på 07.15. Omänsliga tider så det skriker om det.

Godnatt!♥


I Feel It In My Feet On The Streets

Jag är glad glad glad glad så det finns inte! Kommer hem från träningen och får reda på att en utomlandasresa är bokad i sommar! Till samos blir det denna gång. Shit vad glad jag är, har tjatat hur länge som helst på att jag vill åka utomlands i år igen men fått till svars "vi får se hur det blir vi åker ju varje år" Och nu ska det bli i år igen! Wiii säger jag bara! haha:D

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, skola till fyra sen var det meningen att jag skulle hinna plugga men det hann jag ju självklart inte för lika snabbt skulle jag till friskis och träna med tjejerna. Riktigt kul var det och jag kommer utan tvekan gå på samma pass igen ;)

Har inte så mycket att säga så jag säger vi hörs nu!♥


you've gotta make your own kind of music sing your own special song

Godkväll! Sitter och kollar på första Johan Falk filmen, dom är riktigt bra. Fast nu är det nyheter i 25 minuter vilket jag inte alls är intresserad av så det var ett bra tillfälle att ta fram datorn lite. Innan filmen så var det äntligen dags för i en annan del av köping och oj vad man får skratta när man kollar på det programmet. Jag älskar det och de är ju för söta. Allt som dom säger och gör är verkligen super bäst som när det var  tipspromenad och tobbe går med den nya killen frasse så säger tobbe: "Du är duktig du din lille jävel" eller linda om att mats har flyttat från gruppboendet: " Jag var lite osäker på hur det skulle bli när mats flytta, vi skulle inte ses lika ofta som vi gjorde förrut men det ska nog gå bra han bor ju bara 25 meter bort" Och i slutet när man ska få se vad som händer nästa vecka sitter tobbe med handen på munnen så säger sune: Har du ont i munnen? Tobbe: Nej jag har inte ont i munnen! Sune: Vart har du ont då? Tobbe: Jag har ont i käften! Hahahahaha! Klockrent!

Tidigare idag så var jag somsagt på bandy. Det var en bra match även fast det förlora med 3-6. Minnesstund för kalle också så lite småsorligt var det, men drag ska jag säga er att det också var. Matchen visades på tv och visst fick man höra av några att det var närbild på oss i tv. Fina tjejer som på nått sätt alltid ska lyckas!

Nej nu börjar snart filmen så vi hörs!♥

Sistaminuten stress

Hej jag heter malin och jag är stressad, jag har sparat det mesta till sista minuten. Nehe menar du det? Det var ju ingen nyhet! Jag ska ta en buss som går om en timme och innan dess så ska jag hinna äta lite kommer komma hem vid strax efter åtta ikväll, föna håret, byta om och sminka mig.
Ska på bandy med tjejerna innan vi ska ha assistent möte, jag orkar verkligen inte det. Två timmar av min söndags kväll, nej inte kul alls. Hanna och jag har ju dock några förhoppningar som man kan hoppas vara sanna haha;) Och så börjar ju sveriges bästa och härligaste tvprogram idag: En annan del av köping! För härligt är det big LOVE till de gänget;)

Vad gör jag? Här har jag inte tid att sitta.
Puss♥

Hellogoodbye

Sitter och försöker göra en ny header, min är så tråkig så opersonlig på nått sätt. Jag satte ett bra tag igår också men det är riktigt krångligt. Kanske ska återgå till det igen så jag förhoppningsvis kan få till den, och ja kommer det inte upp någon på ett bra tag så vet ni ju hur det gick haha;)


Sidofläta

Jag skulle ej tacka nej till att mitt hår skulle växa lite snabbare och bli längre så man kan göra sidoflätor, riktigt snyggt är det faktiskt. Ska börja klippa mig mer regelbundet så man inte behöver klippa så mycket varje gång. Det tycker jag låter som en bra idé haha;)


Tonight's the night Let's live it up

Hej! Kom nyss hem från att ha träffat tjejerna på gränden. Det blev jag, cassandra,therese,malvina och veronika. Riktigt kul var det och där satt vi i dryg 3 timmar. Gick och väntade på bussen som skulle komma om 20 minuter så vi stoppade en taxi för att kolla vad det skulle kosta att skjutsa oss hem. Dyrt var det så vi strunta i det men att stoppa taxibilar och driva med chafförerna blev snabbt en rolig grej för att fördriva tiden i kylan. Stannade säkert 4 bilar, brist på liv men det var roligt;)

Jag: Vad kostar det att åka till stockholm?
Taxichafför: Stockholm?
J: Ja till stockholm
T: Ska ni dit såhär dags.
J: Ja vad kostar det?
T: Säg vad ni tycker är ett bra pris så får vi se.
J: 200?
T: 200? 250?
J: 250?!
T: 250 till stockholm tror du det?
J: Men du sa ju det?
T: jag skojja ju med dig?
J: ja och jag skojjade ju med dig?
T: *Rycker lite fint på axlarna*
Cassandra: Nej vi tar bussen istället ha en trevlig kväll!

Annars idag så har jag vart på stan. Det var meningen att jag skulle följa med elin men jag fick pengar av mamma ifall jag skulle hitta något vilket jag gjorde. Jag som letat sönder i x antal månader efter en fin jeansskjorta blev nu ägare till en. Riktigt bra måste jag säga. Och igår blev jag även ägare till en ny tröja som jag beställde från nelly för ynkla 149 kronor. Ett riktigt kap när det tidigare har kostat 290 kronor;)

Nu måste jag på nått sätt få mina fötter varma, att stå ute 15- i converse är inte så speciellt skönt.
Vi säger såhär så länge så hörs vi!♥


I Love Music And For Me Music Is Life


Jay Sean - Do you remember


Britney Spears - 3


Kelly Clarkson - Already gone


Maskinen - Kärlek vid sista ögonkastet


Lady Gaga feat Beyoncé - Telephone


Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart


Erik Hassle - Feels like the first time


Ellie Goulding & Erik Hassle - Be mine

Jag vet inte vad som hänt med små bilderna eller vad man ska säga över vissa låtar går inte att fixa och helt ärligt så orkar jag inte heller haha men man kan ju lyssna ändå iallafall;)



Let's Dance In Style Let's Dance For A While

Hej! Blev att åka till hem till elin med kajsa en stund. Jag och kajsa tog bussen till skallberget sen gick vi till ica en sväng för att införskaffa lite saker till våran speciallitet: Marrängswiss. Vi som vanligtvis brukar moffa i oss så mycket så jag inte finner några ord tog en enda gång (det är typ historisk för oss) sen satt alla och sa: Ååå min mage! Jag mår illa! Så vi tyckte det var lika bra att sluta. Kollade lite på let´s dance fast under hela programmet blev det prat och skratt konstant.
Vi satt och as garva åt en sak. Kan dock inte säga vad det är men jag kan säga såhär: Kajsa förgiftar, elin fräter, jag tappar andan, ida tuppar av och elins pappa får ringa antesimex men eftersom hela huset blivit förgiftat för det har gått in i väggar och allt så måste kajsa vara med och betala hälften. Det var ju trots allt hon som orsakade förgiftningen ;)

Och nu sitter ni säkert och tänker: Okej jag fattar inget men det var inte meningen heller men hur kan de tycka det där är roligt? Då svarar jag: Det är tack vare våran humor som är så oslagbar så ni anar inte! haha:D

Nu måste jag sträcka ut min mage för jag är så himla mätt. Det är ett konstigt sätt jag använder mig av när jag mår illa för jag är så mätt haha;) Men vi hörs!

Ha det bäst♥

Fina tjejer!

Sitter på msn och lite då och då har det dykt upp lite små fina konversationer mellan mig och kajsa;)

Kajsa: Har du hört talas om att ringa?
Jag: Nej
K: Nej men du slår in hennes nummer sen trycker du på ring så får du prata med henne istället, amazing va?
J: Jaha ja fan vad tekniken går framåt nu förtiden!
K: Ja du får fan hänga med i svängarna, det går fort vettu!
J: Jag jag får nog göra det då, där jag befinner mig angående tekniken så är det att man frågar mamma och pappa om jag får gå ut på internet men får till svar: Snart, vi väntar på ett samtal
K: hahahahahaha nej men malin! vafan det har utvecklats mer än så, nu kan du gå in när som helst och ringa samtidigt. Har du hört talas om facebook då? fett cool kommunikations sida!
J: Nått face har jag hört, en fågel viskade i mitt öra. Kanske ska kika i där med.
K: Ja men gör det!

Jag: Men kan inte du ringa?
Kajsa: Pluggar, ring du det ska nog gå bra ska du se.
J: Vafan jag käkar!
K: Jag puggar det är viktigare!
J: Jag har inte ätit på hela dan
K: Men ät, ring sen!
J: Bajsa hårt och länge (nej jag är inte i den åldern det bara kom okej?:):)
K: Ofcourse
J: Det tycker jag du kan göra
K: Gå och lägg dig!
J: Funderar på det, är rätt så trött
K: Aah, shiiiiit har pluggat i 2 timmar och 15 minuter!
J: Neeeeej? hahahah drev
K: jag tyckte jag var duktig
J: Jag har setat i 6, nej men seriöst det är bra kajsa!
K: Tack då.
J: Så lite så, hoppas det värmde,
K: Nja någonstans långt därinne kanske det värmdes någon temperatur
J: hahahahahahaha

Ja, sådär kul kan man ha när man väntar på ett svar, och ännu roligare måste man ju ha om man som jag lägger upp det på bloggen. Brist på liv? Nej, kanske bara för stunden:)






It´s Hard To Forget Someone That You Always Will Remember

Hej! Hemma från andra och sista skoldagen för den här veckan! Superskönt med helg igen så man kan försöka komma igen lite till skolan på måndag. Man tycker att man borde ha gjort det på lovet och visst gjorde man det på ett sett men tiderna måste man försöka ta igen. Höll på att somna idag med, men egentligen så får de skylla sig själva om dom på fullaste allvar säger att vi ska börja 8 och gå till halv 4 en fredag och som sista lektion ha den tråkigaste i universum: drama. Och självklart så ska den inte vara i en timme som de övriga lektionerna, varför inte lägga på 1 och en haltimme så det blir 2 och en halvtimme! Det älskar alla elever tro mig! Jo verkligen...
Prov om en vecka i samhäll också. Vill ni höra ett till skämt? Ja det var väll det jag tänkte:) Till provet ska vi läsa sidorna 86-114. Japp ni läste rätt, vi ska kunna det också plus X antal sidor anteckningar som vi setat och skrivit ner.
Man skulle väll kunna säga att rudbeck leker med livet...

Ska iallfall kanske åka med kajsa till skallberget och träffa elin, om hon nu vill svara på smset vill säga. Det får jag hoppas att hon gör, vill också sova en timme egentligen men jag tror jag får skippa det haha;)

Vi hörs! Puss♥


Oh god!♥♥

Let´s Have A Movie Time

Ojojoj vad filmer det är jag vill se just nu. Bara att vänta tills de kommer ut sen blir det att frossa filmer, okej vissa går på bio redan men vissa kommer om någon måndad;)
 
* Valentines Day
* Dear John
* 2012
* Avatar
* Bright Star
* Har du hört ryktet om Morgans?
* Luftslottet som sprängdes
* Paranormal Activity
* Snabba Cash
* Så olika
* Remember Me
* He´s just not that into you
Bara att börja i tid haha;)
Nej nu ska jag fixa lite innan Victoria´s Secret Fashion Show 2009 börjar så vi hörs!♥


It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

JappJapp jag älskar´t♥



Livet Är Ett Stort Äventyr Så Gör Det Bästa Utav Det!

Hejsan! Är hemma nu och sitter och lyssnar på musik. Första skoldagen efter lovet är avklard, det var helt okej att vara tillbaks fast man höll på att somna både en och två gånger Somnade inte förren två ungefär och så skulle man upp halv 7, LOVE! Efter skolan så gick jag, Cassandra och Lovisa och fikade. (Där var vi igång igen)
Det var trevligt. Riktigt bra tjejer som peppar en till toppen!
Sitter även och funderar på om jag orkar ta mig till friskis och gå på ett pass med Cassandra och Sanny, jag vill men som sagt orken finns inte där. Skulle helst vilja sova men då blir det minst lika sent idag igen, nej jag tror jag skippar det denna gång och börja nästa vecka. JAG SKA!!

Måste även säga tack till pappa som fått mig att börja lyssna på lars winnerbäck, trodde aldrig det skulle ske men han är ett riktigt under för musikvärlden! Så lyssna! Annars så sörjer jag för att min erik hassle skiva är borta, vet inte vart jag ska leta heller. Visst den finns på spotify men jag vill ha min erik på min skiva! Sorligt det där.

Nu ska jag inte sitta här och skriva, kanske ska göra lite nytta vad det nu är. Har ju inget plugg än så länge så jag ska passa på att njuta fullt ut av det för snart är vi där, så ni får hade så bra så hörs vi:)

Puss!♥

Jag vill ha vår så det snart kan bli sommar, och när sommaren är här så ska jag leva livet fullt ut och njuta av värmen. Jag vill bort från kylan nu nu nu! Ska klicka mig in på fritidsresor och drömma mig bort..

Sometimes You Gotta Run Away So You Can See Who Will Run After You

Hej! Sitter med datorn i sängen och ska snart börja kolla på greys anatomy. Bäst att börja i tid om man ska ska bli trött något som är tidigt, skolan börjar ju igen imorgon och jag som totalt har vänt på dygnet vet inte hur jag ska klara mig att gå upp vid halv 7. Tycker det ska bli hur kul som helst att få träffa klassen och andra man inte sett på lovet men resten? Nej det skulle jag kunna göra vad som helst för att få slippa. Nästa vecka börjar all stress igen och man blir så trött på det så man skjuter upp allt som ska göras i sista minuten. Nej jag ser inte alls fram emot det, vart lite små deppig för det idag faktiskt haha;) Sen så vill man ju bara spy rent utsagt på kylan. Vem helt seriöst försöker dem driva med? Jag fryser konstant och det är inte alls så roligt. När det var 16- trodde jag inte det kunde bli värre men oj så fel jag hade, varför inte slå till med över 20-? Så ser man i tidningarna att det ska bli ännu kallare. Jag kommer frysa ihjäl tillslut. Okej förlåt för allt klagomål haha;)

Annars så vaknade jag vid halv tolv ungefär och senare så åkte jag ut på hälla, något roligt att trösta sig med;)
Fick med mig lite saker hem, inget stort men ett par nya tights, en ring, ljussaker till rummet och underkläder kom iallafall ner i ett par kassar:) Matilda frågade om jag ville följa med och träna men tyvärr skulle jag inte hinna hem tills dess men nu ska jag seriöst ta tag i träningen mer, får se hur det går för det kommer vara mycket med skolan men nog ska jag få in träning två dagar i veckan allt;)

Nu vill greys anatomy boxen ha uppmärksamhet så vi hörs!♥

I gotta see your face some more

Godkväll! Somsagt så skulle jag ju städa mitt idag och det gjorde jag men så tänkte jag att när jag ändå var igång så kunde jag ju ändå ta min garderob som såg ut som ett bomb nedslag! Sagt och gjort, tog hylla för hylla och kasta ut allt på golvet och två timmar senare, två papperskassar fulla med kläder fattigare så kan jag konstatera att:
Jag behöver verkligen köpa någonting där jag kan lägga alla mina nagelsaker, som filar och nagellack lyckas alltid tappa bort och så hittar jag de inte när jag behöver det.
Jag skulle behöva skaffa mig ett "smyckesträd" som jag så fint kallar det för mina ligger utspridda överallt och som vanligt så hittar jag inte sen.
Jag älskar att shoppa sommarkläder, hälften av kläderna jag har kvar är sommarkläder och ändå ska jag beställa mer från h&m och förmodligen till stockholm för att köpa mer.
Jag har kvar kläder jag vet att jag inte kommer använda bara för att det ska se mer ur och på så sätt känns det som om jag har mer att välja på, stört jag vet. Men jag nu har jag tagit bort allt jag vet att jag inte kommer använda;)
Jag samlar på mig så sjukt onödiga saker. När OC gick på tv var jag en sådan oc nörd så det var tragiskt, märkte det liksom inte då heller, så jag sparde minsta lilla som hade med oc att göra, nu tycker jag bara det var för mycket haha;) Och ja jag kastade sakerna haha;)
Och allt går så mycket snabbare när man lyssnar på musik, de där två timmarna kändes inte alls långa och det var inte lika tråkigt heller haha;)

Det var bara några av sakerna som jag kom på, listan skulle kunna bli längre men det räcker;)
Nu Kallar snart duschen så vi hörs!♥


If You’re Wondering If I Want You To, I Want you To

Hejsan! Sitter och fixar med låtar som jag ska lägga in på min ipod och tänkte att jag kunde skriv ett litet inlägg så here it comes typ;) Ska iallafall städa mitt rum snart, det är en sak som man vill göra så fort som möjligt för att ha det överstökat. Men det går bättre men musik i öronen så när jag fixat klart med låtarna är det bara att kila upp på övervåningen och börja;)

Igår kväll så åkte jag hem till Cassandra för att träffas som vi nästan inte gjort på hela lovet så det var kul att göra det nu:) Vi satte mest och "catcha" upp vad som hade hänt  och pratade om allt. Hon är verkligen Super bra!
Efter ett tag kom Johan också och då blev det film, masjävlar och skratt blev det. Den filmen är fylld med humor på alla sätt och det gillar jag haha;) Fast så mycket filmtittande blev det inte, vi kom ganska snabbt in på prat igen. Johan är riktigt bra han med! Kom hem vi ett ungefär men ändå blev det rätt sent, dock hade jag absolut ingenting emot det:)

Nej nu ska jag fortsätta så man kommer igång med städningen så vi hörs kanske sen.
Ha det bra!♥

There are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day, others are just now facing the truth. 6 billion people in the world, 6 billion souls, and sometimes, all you need is one.

Pictures

Hejsan! Jag har nästan nyss vaknat och eftersom jag började lägga ut tre bilder igår och inte hann nå mer så kan jag fortsätta lägga ut lite nu från året som vart:) Nej inte någon slags årsresume utan bara bilder haha;)





Världens bästa nior hade spexfoto där vi skulle vara badrum eller araber, nabbe var med i badrummet som en tjej hahhaha!

Avslutningsmiddag + avslutning dan efter

Hela kvällen spenderades först hos jessica innan det blev kubb, nattdonken, cykling på bilvägar runt rondeller,
ligga på icas parkering och gå till lidl och leka med kundvagnar.Detta vara bara några saker vi gjorde denna kväll

Jag var på studenternas och såg vsk ta sm guld. Helt galet vilken känsla. Någon dag senare samlades västeråsarna på torget för att träffa spelarna.

Åkte till kreta innan det var dags för skolan att börja.

Hamnade i älskade sp09d!

Det blev fester. (Bjuder ganska rejält på den bilden:))

Och det slutades med ett lyckat nyår som var så galet kul!

Lite bilder från året som gått men tro mig. Detta är bara några av dom, har hänt så mycket mer men eftersom jag är på den bärbara datorn så har jag nästan bara dem där bilderna. Jag träffade och lärde känna helt underbara människor. Nu ska jag göra detta år ännu bättre!

Nu ska jag göra med iordning vi hörs!♥

You Make Me Happy

Hello! Befinner mig hemma och elin och har kollat igenom lite bilder och tänkte eftersom jag är typ sämst med att lägga ut bilder här på bloggen så kan jag bjuda rätt stort på några;) Ska om någon timme iväg och träffa matilda då det blir bandy:) Äntligen det var ett bra tag vi var där men nu är vi back on track! Efter det så åker jag hem och träffar elin igen då tror jag det kommer bli något slappt som filmtittande. Nu kommer det lite bilder och bara så ni vet så är någon enstaka gammal;) så hörs vi förmodligen mer ikväll! Hörs!♥


Me and Elin dock har ju tröjan åkt upp en bit haha;)


Okej det var dom här bilderna jag hinner så länge har lovat elin att hjälpa henne med en sak innan jag måste dra kanske kommer upp några fler sen! Men bättre än inget eller hur?;)


I've been thinking about you

Hello! Sitter med datorn i sängen och spelar musik, det gillar jag rätt hårt ;)
Somsagt så var vi och fixa min säng som blev fel förrut men nu är det äntligen rätt, när vi ändå var igång så fixade vi så att hyllor kom upp på väggarna, fast vet egentligen inte om man kan kalla det hyllor "hyllor" om ni förstår hur jag menar? haha;) På dom "hyllorna" så satte jag iallafall upp bokstäver så det bildar "Hope" och
"Faith" och på en annan blev det ljus på. Jag blev faktiskt rätt så nöjd, nu är det bara små saker kvar som spegel foton och en tv ;)

Annars så sitter jag och elin på msn med varsin H&M katalog och säger: kolla sidan 131 skit fin bikini, kolla den sidan jättefina skor, och kolla den ringen och den klänningen. Vi kom på detta sätt fram till att vi kommer se näst intill likadana ut i sommar, men det är bara att inte ha på dig likadana saker samtidigt, no problem! ;)

Fast lika snabbt kom Vi in på killsidan haha busigt! ;)

Okej det räcker såhär. Puss♥

Problem...?

Dagens i-landsproblem: ska jag beställa kläder från H&M katalogen idag eller ska jag vänta ett tag? hahah sjukt problem jag vet men saken är att om jag beställer allt jag tittat ut så kommer det bli 2100 kronor ungefär och det är liksom två hela studiebidrag och när man får ett studiebidrag så vill man inte göra av med allt för dom pengarna är typ guldvärda, fast när jag ändå har fått studiebidraget så tar det ändå slut på ungefär en vecka...
Shit det är tragiskt att det är sådana här problem som vi har så finns det andra som har så galet mycket större problem.  Och nu känner jag att det inte ens är värt att trycka på "publicera" knappen men nu gör jag det så ska jag fundera vidare hahah;)

Hörs kanske ikväll!♥

People That Are Meant To Be Together Always Find Their Way In The End

Hejsan! Allt bra med er? Med mig är det bra har nästan nyss vaknat så utvilad är jag iallafall, skönt det med tanke på hur sliten man var hela dagen igår. Mycket lite sömn vart det. Menmen nyår en gång om året så det gör faktiskt ingenting. Jag skulle utan tveka göra om den kvällen igen med desamma!

Igår så blev det lungt hela dagen, inte alls mycket hände men somsagt vad orkade man egentligen? haha:)
Blev några one tree hill avsnitt med syster och sen på kvällen drog vi några till. Man kan lätt dra en skiva på raken,  nemas problemas. Synd bara att boxen snart är slut. Ut att köpa säsong två nästa! haha
Dagen var ändå bra och fick mig så glad på många sätt.

Iallafall så vet jag inte riktigt vad som ska hända idag, eller vi ska ut och fixa min säng som vi fick fel så nu kan jag äntligen få den hel. Sen får vi se, jag tar dagen som den kommer, det låter väll bra? Ja idag får det göra det ;)

Måste bara säga detta som jag kom på! Igår när jag höll på att smsa så får jag ett sms från elin där hon skriver: Malin gissa vad jag har hittat! Min tanke var då: nej vad har hon nu hittat som vi skämt ut oss med? ett filmklipp när vi har gympa för hennes lillasyster och hennes kompis? (jag vi var typ 7år om det är någon ursäkt:)) får till svar att hon hittat sin del av vårt dela hjärta som vi delade i fyran ungefär. Fyfan vad kul säger jag och ha det kvar, själv har jag ingen aning om vart det är. Lite smått tråkigt om jag får säga det skulle ju vara kul att ha kvar:) Men elin har vart min bästa vän i snart 11 år och det kommer hon alltid att vara :)♥

Långt och tråkigt inlägg så Vi hörs!♥


You know what we say Party everyday

Jag har setat och skrivit om nyår att jag inte hade några förväntningar och att jag var så opepp på kvällen. Och jag hade felfelfel! Okej förväntningar hade jag inga, men ju mer tiden gick så blev jag mer pepp. Jag hade faktiskt riktigt kul!  Åt hemma med madde sara och dan innan vi gick till kajsa där det var förfest och där var det riktigt kul! Drog ner till torget där det var kaos i mängder, trodde inte jag skulle komma därifrån levande om jag ska vara ärlig haha:) Klockan slog tolv och jag stod där med många bra människor, även om det var några man saknade:)

Att stå där i klänning och 4 par tights så frös man skapligt mycket ska jag säga er. Jag frös igenom min stora dun jacka. är det kallt! Så vi tog oss till donken för att värma oss lite och på vägen dit mötte man en massa trevligt folk:) På donken var det minst lika kallt och minst lika mycket kaos. Satte där en liten stund och efter ett tag så blev man lite glad:) Och eftersom buss tiderna var sjukt konstiga så fick vi ta en buss hem vid halv 2 och så åkte vi hem till mig en liten stund. Måste säga att kvällen var riktigt rolig, tack allesammans! :)

Min kamera användes flitigt, dock inte utav mig så jag vet inte var det är för bilder på den men ska se om jag hittar några man kan lägga upp iallafall. Idag är jag ganska slut så det blir att köra ett one tree hill maraton skulle jag tro ungefär det man orkar med. Nu kommer lite bilder:)








Ölspelet!

Ha det bra så hörs vi!♥

RSS 2.0