where does the good go?

Det är dags för förändringar. Jag börjar här

http://malinnkristina.devote.se/

FADE INTO DARKNESS

Nothing hurts more than being disappointed by the single person you thought would never hurt you.



CALL YOUR GIRLFRIEND

Känns ganska så fett att komma till skolan och få höra att man ska få en Macbook pro. WoopWoop

home sweet home


Hemma efter min fjärde visit på Kreta, min femte i Grekland. Kan bara konstatera att jag älskar landet, jag älskar värmen och att termometern överskred 40 grader hela veckan. Jag älskar människorna och jag älskar maten. Jag älskar Grekland och jag ska besöka morfars Thessaloniki.

Men nu är jag nyvaken och död då man hamnade i sängen kl 6 imorse men jag känner mig som ett barn som ska börja skolanm för första gången när jag klockan 12 ska möta upp världens bästa klass för lunch innan vi sätter våra fötter på rudbeck efter vårt allra sista sommarlov och börjar vårt sista år på gymnasiet. Jag vet hur rudbeck fungerar så om två veckor när plugget är igång kommer jag vilja spy och dö men hey jag är heltaggad!

Nu väntar bloggkoll och 280 olästa blogginlägg...


SO LONG

Agia Marina - Bild 5

Om drygt en timme rullar bilen mot Arlanda. Kan inte beskriva lyckan att få lämna Västerås och komma till ett soligt kreta i en vecka. Jag ska ha det så jävla fett med två personer som får mig att må så jäkla bra. Även fast jag åker med en känsla utav tomhet blandad med en enorm saknad. Men jag ska göra mitt yttersta för att lämna verkligheten här hemma och ta tag i det när jag kommer hem, för nu ska jag njuta. SO LONG SUCKERS!

I WOKE UP, STILL KING


Två ovärda bilder från gårdagen som togs för att mmsa malvina nera i danmark läs: skåne. kvällen får bli beskriven med ord som; världens bästa vänner, världens godaste mat = matorgasm, asgarv, vin, öl och den ölhatare som jag är tyckte jag om mythos, kanske har med grekblodet att göra, ett stort skämt åsido. Fet kväll men idag ska jag uppleva grekland på riktigt!

I MET YOU FOR A REASON

01.11 jag saknar dig, jag vill ha dig, jag behöver dig och jag har aldrig haft så ont i mitt hjärta.

TIME TO WAKE UP THE WORLD


Packar fortfarande det sista men nu är det dags att börja göra sig iordning. Ska hem till Emil och dricka vin med vännerna innan vi ska till grekiska kolgrillen. Som den grekmat älskare jag är så vattnas det i munnen av rena tanken. Det här kommer bli en fet kväll.

*

Tumblr_lpua0v02xn1r0i6zpo1_500_large

YOU REALLY HURT ME


Kreta resan är snart här och än så länge är detta det jag har "packat" ner och så har det sett ut sen i torsdags (varför inte vara ute i god tid liksom?). Men egentligen så är ju detta det viktigaste. Tror jag tar upp frukost i sängen och kollar på pretty little liars innan jag kör igång och får packningen klar för ikväll ska jag träffa mina underbara.

I CAN'T ERASE YOU

Here's to teenage romances
and never knowing why they
hurt like hell


I still run this thing like a dancehall queen



Fredagsplan 1 = sket sig
Fredagsplan 2 = sket sig
Fredagsplan 3 = fika med mina absoluta favoriter = blir av
Men första ska jag ta en treo och lägga mig i ett varmt bad. Hösten är fan här, svinkallt. Och angående bilden så bestämde sig jag och daniella för att sätta dit marcus lite såhär sista dagen på jobbet, skriver ner hans facebook status och sätter upp på tavlan. As rolig dag, som vi har skrattat!

-

Jag kan inte sätta ord på smärtan. Jag försöker, men det går inte. Det är den typen av smärta som driver dig till vansinne, den typen av smärta jag kan tänka mig att folk tar sitt liv av bara för att slippa känna.


Jag vill säga att jag älskar dig men det är för tidigt än

Hade en fin dröm men sen ringde klockan och verkligheten nockade mig rakt i facet. Det är fortfarande augusti men man kan tro att det är november, har inte frusit såhär mycket på hela sommaren, okej sen i vintras fan. Emil väckte mig halv 3 inatt och jag ville nästan börja gråta för jag trodde att jag aldrig skulle klara av att somna om. But I did so here I am, på väg till sista dagen på jobbet!! Två dagar kvar till kreta.

I need you so much closer

What's a blue sky if I can't have you?

NEVER WILL BE MINE

Det är numera fullständig kaos i min vardag. Funderar helt seriöst på att sjukanmäla mig från jobbet imorgon, ta mitt pick och pack och dra till stockholm, tanågra hotellnätter tills på söndag då jag drar mig till arlanda och underbara underbara kreta. Jag känner att här kan jag inte vara kvar.

-

Ingen ska ut imorgon. Och här står jag som slutat jobba som jag gjort hela sommaren och som är sjukt partysugen.. Fett kul♥ Varför, alltså varför är ingen av mina bröder 18????

DOM BAND SOM BINDER MIG HÄR

Tumblr_lpqqknqweq1qjm9bpo1_500_large
Askalas att man kunde sova inatt, låg och väntade på ingenting antar jag och så ringer klockan 06.15. Behöver jag ens säga att jag är slaktad? Destination soffan direkt efter jobbet.

+

Jag saknar dig och det gör ont.


Always too close or too far away


Erik Hassle har precis alla andra gånger gjort det igen. Det var kaos på jobbet idag men nu är jag hemma och lägger mig i ett varmt bad. Äckelväder

I only pray you never leave me behind



Har nördat färdigt pretty little liars för idag. Jag kärlekar låten från början tillslut och jag kärlekar dig, kan bara konstatera att jag behöver dig, I really do...

JAG VILL LEVA PÅ KÄRLEK.

I love you like a love song baby, and I keep hiting repeat, repeat, repeat

HOPE IT GIVES YOU HELL

Z221301639_large
Spenderat halva dagen på stan. Fick med mig lite småsaker hem sen drog jag en fika med morsen och farsen. Vädret suger lite balle, man märker att hösten är påväg. Så passar på att mysa ner mig i sängen med pretty little liars avsnitt men har insett att jag måste pausa för att fixa till mina naglar lite. Ta bort gammalt nagellack (jobb imorgon) och fila till dom. Åå vad jag ska måla mina naglar på fredag när jag slutat!

HURTS LIKE HELL


Du har din chans fortfarande, det har du haft hela tiden men om du väljer att sabba den eller inte är det upp till dig.

KEEP CALM AND BELIEVE IN YOURSELF

Tumblr_lpkr0opj6w1qknosvo1_500_large
Häng med syster, godis, baksmällan, skratt och nedladdningar av appar till våra Iphones. Rätt bra måndagskväll, imorgon är vi lediga och fixar det sista inför kreta. Längtar arslet av mig. På arlanda ska jag dricka kaffe i mängder från starbucks, shoppa i nya taxfreen som är ombyggd till 1700 kvadratmeter. Dom har fått in make up store och scratch of sweden ett as fett märke som säljer as grymma nagelvårdsprodukter. Himmelriket! Och på kreta ska jag ägna all tid och solstolen på playan och njuta utav kvällslivet med två fina. 6 dagar kvar!!!


IT'S HARD TO FORGET SOMEONE


YOU

Tumblr_lfpn56kbxc1qfa3p4o1_400_large

BUT STILL YOU BROKE MY HEART

Grande_large
Lägger mig i sängen med en kopp te och plöjer pretty little liars avsnitt. Imorgon ringer klockan 06.15 och min sista jobbvecka börjar. Jag kan inte känna en större lättnad.

Jag gråter bara i regnet

Lät honom in
Lät honom ta
Lät mig tro
Vad han än sa
Jag lät det gå
Sväva på moln
Tills han slet mig i stycken

Hur man än lägger ihop det får man bara en miljon idioter

2a94sc4_large
Nyvaken och allt känns bara skumt, jag vet inte. Börjar jobba 15.30, hoppas på att det har slutat regna. En promenad med musik i öronen skulle sitta fint och rensa huvudet lite. 1 vecka kvar till kreta, den resan och en konversation med mina bröder behöver jag mer än någonsin.

-

Tumblr_lp5tbjymre1qbpwzeo1_400_large


Losing you is like living in a world with no air

...och där slutade kvällen i tårar och samtal med mamma. Fan ta dig. Låt mig inte gå igenom allt en andra gång.

♥♥♥♥

Vem skulle kunna ta din plats? Han finns ju bara inte

I MISS YOU SO MUCH

Tumblr_ll2ll30lwq1qczs6ro1_500_large
Hemma från jobbet och nyduschad. (Jag slapp för första gången på snart 8 veckor byta bajsblöja<333333) Ska ner på stan och möta upp två favoriter vid namn Malvina och Veronica för en fika. Fina tjejer det. Och så älskar jag när man kommer hem och går upp på rummet och ser att sängen är bäddad, det har damsugits och kläderna som låg i högar på sängen och golvet fint hänger i garderoben, schysst mamma.

SAY GOODNIGHT AND GO


And it hurts...

Tumblr_lokqzxwfhm1qei34lo1_500_large
Har för andra gången denna vecka trott att jag börjar senare än vad jag gör, as kalas och as kalas med ett kvällspass en fredag. Och i stress så tappade jag bort mitt p-piller och i panik kröp jag runt på golvet som en galning och letade, efter 10 minuter hittade jag det i byrå lådan.. Har iallafall fått hem sim-kortet till min Iphone så har den att leka med hihi fetttt glad tjej. Börjar om 30 minuter så lär fixa det sista innan jag drar. Tjo då.

The scars of your love remind me of us

3834_4985_large
Somsagt när man varken vet ut eller in och det trycker ner en till max. Att den ena låtsas som ingenting och den andra står som en idiot fuckar upp allting.

7 dryga jobbdagar kvar och 9 dagar kvar till kreta♥

*

242150635_424e787ffefa_large
Skulle kunna göra vad som helst. Vad som helst, for real.

ATT KÄNNA SAKNAD

Jag försöker att vara stark och aldrig tycka synd om mig själv längre, anser att jag inte har rätten till det efter en så lång tid, men ibland är det så svårt. Så svårt att vara stark och inte få tycka att det faktiskt är skitjobbigt. Att gå vidare helhjärtat och inte vända sig om.

Jag har tränat hjärnan mycket på ämnet positiva tankar. Försöker att smälta min sorg och alltid se det positiva. Skäms över att känna sorg när jag har så mycket glädje i mitt liv. Men i vissa stunder är det så svårt. Vissa stunder finns den bara där, rakt framför mig och omöjlig att se förbi. Jag har lärt mig att acceptera den och tittar rakt på den. Känner den i hela min kropp. Sorgen över att inte få vara med den jag älskar. Det är en smärta jag lärt mig leva med och jag vet inte om det är lite sorgligt, ungefär som att vissa måste lära sig att leva med en sjukdom. Jag har lärt mig leva med att varje morgon vakna upp och känna saknad. Jag har lärt mig att vara lycklig trots det. Jag undrar om man i vissa fall måste acceptera att en saknad aldrig kommer lämna kroppen. Ungefär som om någon dör ifrån en. Man saknar resten av sitt liv, men vet att man aldrig kommer få det tillbaka.

Ibland kan jag inte låta bli att gå ner på knä och nästan desperat be, till vem? Jag vet inte. En bön om att den känslan någon gång ska lämna min kropp. Att min saknad någon gång ska förvandlas till längtan.

~Michaela Forni~ Who else?


AVICII - FADE INTO DARKNESS





Så jävla fet. Denna går på repeat på maxad volym ute i solen, nu mår man!

Out of the crowd you smiled and you're all I see


Deppar lagom för att jag jobbar hela helgen. Deppar lagom för att jag inte kan dra en utgång imorgon.  Deppar lagom för att jag inte kan använda min Iphone. Deppar lagom för den senaste veckan, det värsta är att inte veta. Att inte veta om det var någon han menade eller om det bara var något han sa. Men jag måste skita i det, jag måste fortsätta blicka framåt precis som jag gjorde förrut. Jag var halvvägs sen var det som om jag var tillbaks på ruta ett inom en hundradels sekund. Lägger mig ute i solen och njuter av ledig dag med müsli och iskaffe, förhoppningsvis får jag med päronen ut på björnön och spåret. Hej min fula kilon nu ska minst tre av er försvinna (typ)

Hade förövrigt en as mysig kväll på Djäkne igår med tre fina!

7 SORGER

Tumblr_lpcyhn28nd1r0lmr8o1_500_large

Länge lever sommaren
den som kom och gick igen
snabbare än någonsin förut

Skippar utgången. Matilda jobbar öppning imorgon och jag är inte på topp. Men vad skadar det att ställa in en utgång? Har flera år framför mig.


I'm a fool, a fool for you

Tumblr_lp1d41w6r11qbi9w6o1_500_large
Att jag ens gick på det du sa och fick förhoppningar. Vilken idiot man är, antar att det är sånna snedsteg man gör när man får höra det man velat i månader.


DREAM THE FUTURE


223695_2032373762916_1051306919_2611839_8177421_n_large
Hemkommen från jobbet, sätter på mig bikinin och lägger mig ute på altan med musik i öronen. Hoppas på att få somna, vilket jag kommer göra. Fan vad skönt! har nedräkning tills jag slutar jobbet har 7 jobbdagar kvar utöver de dagar jag är ledig. Är trött på att torka skit nu, nästa gång jag gör det ska vara på mitt egna barn som har ett sådant fint namn som Olivia, sådeså. Jobbar fredag kväll kör därför på en utgång ikväll, ledig imorgon! PEACE


You are worth the fight, but I'm not gonna fight forever

Tumblr_lp8sd8rgwj1qb3nlyo1_500_large
Allt har mer eller mindre gått snett idag. Nu har jag nyss tagit en treo, sprängande huvudvärk och ont i hela kroppen så lägger mig på spikmattan med John Mayer i öronen. Min iphone kan jag börja använda om senaste en vecka och den jag både vill nå och ha mest av allt känns så långt borta. Fuck my life


LÄMNA MIG INTE

Jag har märkt att det spelar ingen roll hur du blir lämnad. Om personen lämnar dig för att den vill eller för att det sker och det är ingenting du kan göra någonting åt. Du kan aldrig göra någonting åt att någon lämnar dig. Hjälplösheten när man blir lämnad av den man älskar är obeskrivlig. Det spelar ingen roll om det är för att han har blivit kär i någon annan, förlorat kärleken till dig fast du inte har det för honom eller dör ifrån dig. Du är fortfarande lämnad ensam, hjälplös och alldeles förskräckligt rädd.

Jag kan inte sätta ord på smärtan. Jag försöker, men det går inte. Det är den typen av smärta som driver dig till vansinne, den typen av smärta jag kan tänka mig att folk tar sitt liv av bara för att slippa känna.

Jag har aldrig haft så ont i hjärtat.

~
Michaela Forni~


Just say something about it

Flera hugg i hjärtat när man blir påmind. Sen önskar man att man kunde ta ett djupt andetag och gå vidare.

I fly like paper get high like planes

Tumblr_locbmesozx1qbywwwo1_500_large
Jobbet går mig på nerverna. Åker ner till hamnen med mamma och pappa sedan hämtar jag ut min Iphone 4 som kommit. Typ as glad!

Look at the stars look how they shine for you

Tumblr_lm8m2jhs7c1qdmh1ho1_1280_large
Vi ljuger för oss själv nu. Känns som om vi båda snart kommer förlora något vi egentligen inte vill.

V

Nu kallar äckeljobbet och skön marcus som kommer peaka mig mer eller mindre hela dagen om att han slutar 2 timmar tidigare än mig, det gjorde han sista timme igår också. Han dansade glädedans när han sa hejdå och jag skulle sitta där ytterligare en timme. Payback time senare i veckan, fett snälla som har skadeglädje mot varandra...

!

spyr på allt, tack å hej godnatt

I love him, god how I love him

Du borde ta dina ord tillbaks
för alla glömmer men inte jag

Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut.

There's no doubt in my mind that i am in love with you. Everything about you makes me smile, when you hold my hand I never want to let go. When your sad I would do anything in my power to make it better. You mean so much to me that it hurts and I would give anything to be with you every second of every day.

Så sant som det är sagt. Drar på mig bikinin och lägger mig på altan med musik, rensar huvudet på tankar och njuter utav några soltimmar innan drygjobbet drar igång igen.

RSS 2.0