Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min



Jag fyller 18 imorgon, ikväll firar jag det med vänner. Jag är taggad, det kommer bli grymt, och det kommer bli spår. Kommer få hålla igång hela dagen men ikväll börjar livet på riktigt.

älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig

Tumblr_lkdrw0dgos1qhojwpo1_400_large

Är som vanligt inte trött när det är läge att vara det. Klockan står på 06.45, härligt! Helg imorgon, ska umgås med min fina vän Elin. Jag har världens finaste vänner och på lördag smäller det. Jag började lyssna på veronica maggios nya album igår, idag kan jag inte ens räkna på fingrarna hur många gånger jag lyssnat på den. Säger som tess, ska försöka att inte lyssna sönder men det kan bli svårt.

Det kan ta slut i morgon eller hålla för alltid, ibland är det så

Tumblr_lk6364olic1qcc61ro1_400_large

Och du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel, för det är så jag säger det du är det finaste jag vet.



DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR, JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER



Efter några timmars samhällsplugg om hedersmord upptäckte jag detta. Veronica Maggios nya album på spotify, det var värt väntan. Fan vad grymt det är, är inte besviken på en ända låt. Lyssna, det ska jag fortsätta göra, resten av kvällen.

Veronica Maggio – Satan i gatan
Veronica Maggio – Välkommen in
Veronica Maggio – Jag kommer
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Veronica Maggio – Vi kommer alltid ha Paris
Veronica Maggio – Inga kläder
Veronica Maggio – Alla mina låtar
Veronica Maggio – Snälla bli min
Veronica Maggio – Sju sorger
Veronica Maggio – Finns det en så finns det flera
Veronica Maggio – Lördagen den femtonde mars

1618



Andra dagen avklarad och detta är allt jag känner. 1 år kvar♥

WELCOME TO THE CLUB

Tumblr_lk9d42iej81qc38f3o1_500_large

INSPIRATION IS EVERYWHERE, EVERYWHERE IS INSPIRATION

Tumblr_lk77rpdbkq1qg41z7o1_500_large
Roligaste körlektionen och så lite teori med brinckan på det, det börjar sakta men säkert ta sig och han som jag kör med är så jäkla grym! Sedan skola en timme: no comments. Satt fint att träffa mina fina vänner men jag är inte alls redo för en mördar månad. Ser även ut som jag måste boka om riskettan för andra gången då det tydligen krockar med ett nationellt prov, men nej jag vägrar göra det för nästa tillfälle är 3 juni. Är så trött på skolskiten så jag prioriterar körkortet före. Vad har hänt med mig?! jag blir arg på mig själv. Jag lever för helgen och vill inget annat än att bara ha lördag.

Varje moln är trasigt du räknar allt sorligt natten lång

Tumblr_ljzb0f7pwe1qe12fso1_500_large

Har gått och blivit en kräfta = jag har bränt mig i ansiktet. Solen tar fast det bara är april, men rött har väll sin charm det med? 6 dagar kvar och nyss fick jag ett samtal från kajsa om att hon och elin planerat en suprise. Skapligt nyfiken och skapligt taggad för både lördag och söndag.

KOM SOMMARNÄTTER UNDER STJÄRNOR KOM

Tumblr_lgnswqunin1qca0j8o1_500_large

Efter en dag som bara bestått utav solning, iskaffe drickande och lite shopping med syster är det ända jag har att säga: underbara lov var inte slut, det här är livet och skolan kan ta sig.

KÄNNER NI RUSET DET ÄR FEST I HELA HUSET



Så jäkla skön

There's a fire starting in my heart

Tumblr_ljw9zlm2nt1qew6m9o1_500_large

Stekande sol, 20+, slappa dagar på altanen i shorts och bikiniöverdel, dagar med vänner, grillningar och shopping. Jag har haft ett underbart fett lov och jag är inte alls redo för skolan. Som tur är så är vi lediga imorgon också sen kör vi ända tills sommarlovet....

These girls fall like dominoes

Tumblr_lh49kogzao1qfxszjo1_500_large
Tumblr_lf1bsj5vvj1qe25u1o1_500_large
Tumblr_ljyzykcqca1qcpwebo1_500_large
Tumblr_lk2dlmuvoz1qbz0j4o1_500_large

Livet är fint, jag tycker jag fick med mig alldeles för lite hem från Stockholm så drar en runda på stan imorgon, och så är det
9 dagar kvar till 18 och 8 ynka till krogen debuten. Vädret går inte att klaga på och dagar med vänner, slappa dagar ute på altanen i kombination med lov går inte heller att klaga på. Det går bra nu, kompis det går bra nu!

AND AS THE STORY GOES

Har haft en GRYM kväll nere i vasaparken med vänner, grillning av marshmallows, subway, chips och muffins. Mycket ska det vara. Har träffat grymt härligt folk också, så många roliga människor man träffar genom att bara vara ute en kväll. Riktigt skoj, vi blev homies med några telefonförsäljare från telenor som ville joina oss efter dom slutat. Bytte nummer och några timmar senare satt dom på samma filt som oss haha. Bilder.









Don't you even try explain how it's so different when we kiss

Tumblr_ljzv6jun101qd78zbo1_400_large

Nyduschad och ska snart göra mig iordning för ännu en tripp ner till körskolan för lite teori innan körlektionen. Verra kommer ner hon också och efter vankas det grillning med vänner i detta underbara väder, fett. Förhoppningsvis blir det grillning på söndag också med trevligt folk då vi faktiskt är lediga på måndag, fett igen.

Note to self: keep your head up high and never let him go

Och du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel 

Jag ser gitarren i butiken, symbolen för att skolka

Tumblr_lji7d3lrg91qdbbywo1_500_large

Jag hostar fortfarande sönder min hals och jag har fått lock för mitt vänstra öra som jag alltid lyckas få när jag är förkyld. As kul. Ska snart göra mig iordning och möta verra på körskolan för lite teori innan min körlektion. Att vädret är bäst numera är ingen nyhet, jag älskar det! Nu ska jag ta mina pollentabletter och hostmedicin sen är jag redo för dagen. Lov är underbart, Stockholm imorgon!!


LOVE IS MY RELIGION

Tumblr_ljm0c0w1zl1qcuespo1_500_large

Jag hostar snart sönder min hals, ska strax till läkaren och kolla blodtrycket och eventuellt ta ett blodprov, vädret är bäst, jag ska träffa elin, 2 dagar till stockholm, 12 dagar till valborg och det är ju faktiskt lov. Jo men visst känns det som om jag är tillbaks på banan igen förutom det först nämda men det kan man leva med.

Nej jag kan inte dansa det ser bara psykopatiskt ut

Har hittat blåmärken på mina axlar, ben och så något litet på armen från gårdagen. Hur dom kom dit är en annan fråga men med tanke på hur fullt av folk det var och att alla mer eller mindre dansade på varandra förklarar nog saken. Några bilder från gårdagen.











I WANNA GO CRAZY

Drar en grillning med trevligt folk.

Somliga ljus brinner aldrig ut

En tredjedel av den jag var går hem för en är krossad, en är din

Tonight we're going hard, just like the world is ours


Igår var: grymt, fett, flipp, spår, kaoz, fettfettfettt. Grymmaste kvällen på länge och min cheeseburgare satt fint innan det var dags för 98:an hemmåt. För att tillägga så var bussresan in till stan också flipp, alla var övertaggade, svaret till att kvällen blev så grym som den blev. All makt åt 98:an. Idag är jag trött, och känner för att hänga i solen hela dagen.

Du säger att kärleken aldrig var till för dig att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen du säger att den delar sig vid kinden Och blir hel igen bakom dig

Tumblr_ljnsilws2h1qdhqugo1_500_large

Jag vaknar upp med årets pollenreaktion. Täppt näsa så man knappt kan andas, ögon som rinner och så en hals som kliar som fan rent ut sagt. Det känns precis som en fet genomförkylning. Vem vet, det kanske leder till de i slutändan. Trots detta så hindrar inte det mig från ikväll. Madde fyller 18, och hela sigurdsgatan kommer fyllas. Jag styr upp förkröket hos mig och med vännerna som kommer hit kan det aldrig gå fel. Ikväll kör vi, ikväll blir det kaoz.

I want to ask you but I don´t think i should

Tumblr_ljkbjcbkpy1qc19dbo1_500_large

Jag har aldrig behövt ett lov såhär mycket som jag behöver detta. Den kommande veckan kommer bli grym. Drar en övningskörning och tränar på att hitta dragläget i backar så briljerar jag nästa körlektion, de är fint det!


Then you tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again


Bild från erikatherese.blogg.se
Kommer ligga sådär denna skoldag med som börjar med ett naturkunskapsprov och sedan en timmes engelska redovisning lektionen efter. Tre timmars hål sen en lektion. Får se det positivt: det är fredag, det är LOV och imorgon firas det in så sjukt hårt. Ett ord: flipp

And then when she gets upset tell her how you never meant to hurt no one

Tumblr_li4iebomcv1qgshtno1_500_large

IN LUST WE TRUST

Tumblr_ljmx7cwcr61qzdl1bo1_500_large

2
dagar tills maddes 18års party med hittils 297 pers som tryck i på facebook att de ska komma och så ett förkrök @ myplace på det med grymt folk. Behöver jag ens säga FETT?
6 dagar tills jag drar till stockholm med E&K och shoppar som aldrig förr. Behöver jag ens säga AWESOME?
16 dagar tills Valborg som kommer bli sjukt bäst, världens bästa vänner och så en krogen debut på det. Behöver jag ens säga HELT SJUKT JÄVLA FETT?



Jag är snäll men om du tar det som en svaghet ett två jag försvann innan du sa tre

Tumblr_ljh68p68gs1qel7pyo1_500_large

Dagens miss var att ta cykeln till och från skolan. Så mycket som mina ögon och näsa rann efter har de inte gjort på länge. Åt helvete med pollen. Jag är så jävla sliten, jag behöver plugga,skolan dödar, jag behöver lov och jag behöver få veta.Med risk för att låta som ett emo men jag tar det, jag är nästan trött på allt. Dagens kill me "Spotify stryper gratistjänsten. Sätter 10 timmar i månaden som maxtak Börjar gälla från 1 maj"
Men det blev genast så mycket lättare när vi ska skaffa premium = jag kan ha spotify i mobilen. Jag tror jag kan börja gråta av lycka.


Call your girlfriend it´s time you had the talk



Klart man har en ny favorit låt som går på repeat - Robyn – Call Your Girlfriend

Seoul Tower - Locks Of Love



- You write your name and the name of the one you love, put it on the fence and throw away the key.


A wise girl kisses but doesn´t love

* Har käkat gratis godis i mängder
* Hängt på körskolan med verra från halv 2 till 5 och gjort teori sen en körlektion på det
* Jag kommer få leva fattig denna sommar då äckel kommunen inte ger mig ett sommarjobb
* Jag HATAR komumen nu det gjorde jag även förra sommren (vad vill dom mig????)
* Jag har prov på fredag, jag har knappt börjat = jag är så jävla bra = jag är så jävla skoltrött
* Jag vet inte hur jag ska göra med en viss grej, vill det jag tycker är rätt mer än allt annat men det funkar inte så länge man är själv om det.

Så ja, jag vet inte om man kan säga att det varit en bra dag eller inte?

A wise girl leaves before she is left

Summer_days_by_shadowinlight-d3drgu5_large

Tisdag, börjar 13.05, har en lektion, solen är framme och vädret är lika underbart som igår, till och med så jag funderar på om jag ska ta cyklen till skolan istället för bussen, klockan var ställd på 11 men vaknar 10 helt utvilad, kan inte minnas när jag gjorde det sist inför en skoldag, huset för mig själv denna morgon också och såklart är musiken på, ska äta en fet frukost och så har jag en körlektion efter skolan.

Tell me good things come to those who wait. Tell me what I'm feeling isn't some mistake

If I have a moment
I'd capture that moment

You would be right here next to me
I would never give it up

Cause I was just a fool

A fool for you

If I had the minutes I would turn them into hours

And make love to your mind and not your body instead
Boy I think about it every night and day

I'm addicted wanna jump inside your love
I wouldn't wanna have it any other way
I'm addicted and I just can't get enough
I just can't get enough.
Something about the smile and that combo
Got me high and I ain't comin down, no
I cant figure it out why I'm so caught up


LET´S DO SOMETHING WE DON´T NORMALLY DO


Jo men visst är man sugen. Som den på bilden, eller en not bakom örat, eller ett hjärta på handleden. Det kommer aldrig hända för jag vet att när den väl sitter där kommer jag tänka "va fan har jag gjort" Så mamma, du kan vara lung, jag ska inte bli som syster och skaffa mig flera stycken :)

MUSIC HEALS MY HEART

Andreas Wijk – Like My Style

The All-American Rejects – Gives You Hell

Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything

Mohombi – Coconut Tree

Tribute Mega Stars – Someone Like You (Adele Cover Mix)

Owl City – Alligator Sky

Baby Alice – Piña Colada Boy - The Perez Brothers Remix

I really need another drink and I'd like to watch you dance


Det kan mycket väl har varit årets bästa väder idag. Köpte glass och satte oss i solen i bara t-shirts. Härligt! Sådana här dagar känns livet lätt, dock tar det i att man måste sätta sig med naturkunskaps plugg och att man nyss fått reda på årets samhällsuppsats som hela slutbetyget hänger på. Jag säger detta en gång för alla; jag ska lägga mitt liv på att få det bra. But still, vädret är grymt och snart är det lov!

You got a piece of me and honestly my life would suck without you

Det värsta som kan hända är väll det som redan hänt.

saknar att höra mitt namn sägas, jag saknar din hand, saknar att ligga intill dig



Behöver jag säga något mer än "en vecka kvar"

hjärtat brinner, jag springer, stannar när du märker att jag förföljer dig



Mötte upp vänner på stan, drog till hemmakväll och hyrde fyra filmer och köpte godis för 106 kronor. Killen i kassan småflinade, kollade på vågen och sa "ska ni ha godiset också?". Åkte hem till malvina och åt och skrattade i mängder sen var det bara att sätta igång filmtittandet, jag och cass somnade dock redan vid 11 när v startade film nummer 3 och vaknade upp en stund senare. Skönt var det, jag är sliten men ändå hamnade jag här vid datorn och framför facebook. Ska snart stänga ner, lägga mig i min efterlängtade säng och inte vakna upp förren tidigast klockan 12.

I got my visa and my visa, a diva and her dealer


Bitch I'm up on the guest list with the Swedish House Mafia
You can find me on a table full of vodka and tequila
Surrounded by some bunnies and it ain't fucking Easter

Everybody get in your position, pay attention and listen

Tumblr_licvt126tk1qf8in6o1_500_large

Det är lördag, jag är nyvaken, vädret är bäst, mitt hår är 5 cm kortare och det är även under construction, jag har huset för mig själv iallafall för några timmar till, spotify är på, och jag tror på ikväll med mina tjejer. Jo men visst kan det här bli en bra dag!

Cheers to the freaking weekend I drink to that, oh let the jameson sink in

Detta diskuteras förfullt med emil "hur får vi in alkohol på ett alkoholfritt ställe"
Ett stort problem om man är 17år.

LIFE WILL SMILE FOR YOU

i believe in karma what you give is what you get returned

I just can’t forget your love



Gick hem från skolan. Pollen är redan på mig och mina ögon svider och rinner och likaså näsan. Fick mvg på mitt historia arbete, det är då det känns värt allt krig och alla timmar man setat med det. Ska ta mina pollen tabletter, äta och sedan lägga mig framför en film innan jag åker till frisören för en förändring.


Vi är dom som förlorar men jublar ändå



I mina öron spelas spellistan som endast innehåller Lars Winnerbäck. Kungen själv. Pollen har hittat sig fram för i år och ögon och näsa bara rinner, dags att börja med tabletterna. Helg imorgon, sup och själv trevlig helg, fast nä jag känner för en riktigt slapparkväll så kör vi den 16onde istället. Fett

I ain't missing you at all

Tumblr_lifkp8onkt1qb2fmwo1_500_large

Klippning+färgning är bokat imorgon. Jag kommer få klippa av halva håret, så slitet är det men jag kommer bli ljushårig igen. Happy Girl!

Telling the world

Tumblr_lj22ankok01qe60alo1_500_large

Jag erkänner, jag är rädd över vad som ska hända

PLEASE DON´T WASTE MY TIME

Denna uberdåliga dag slutar rätt bra ändå. Har haft en lörlektion som gick väldigt bra, har tröstätit världens godaste kladdkaka och nu kommer snart älskade Hanna som efter en månad som volontär i Ghana nu är på svensk mark igen. Grymt!

Det finns dagar som idag, hopplösa mornar då jag vaknar som ett vrak

För tillfället känns allt som ett fett frågetecken för mig, nästan så jag är trött på allt.

Ingenting är som det va, ärligt vad har jag kvar nu?

Fast jag inte sett dig på länge så tänker jag på dig ibland. Det är nånting som fastnat på mig, något som aldrig helt försvunnit. Fan det skulle varit du. Det är något jag har förstått, sådana här chanser kommer bara en gång. Fan det skulle varit du.

Give me everything tonight for all we know we might not get tomorrow



Det tar i rätt hårt att sätta sig på bussen till skolan för en handledartid på 30 minuter man tydligen "måste" gå på sen hål till 13.20. Jag får hänga med mina bästa bröder så ska det gå nog gå bra. Lägger upp den galet grymma låten också sen måste jag rusa för att inte missa älskade 19 bussen som alltid ska vara sen.

Note to self: Keep your head up high


When you see my face hope it gives you hell, hope it gives you hell

Tumblr_lj4t7oqfoc1qh6jano1_500_large

Lagom sliten, drar en slagg på soffan och vaknar upp om några timmar.

TRUTH BE TOLD

Burbulis--56_large

truth be told I miss you     The All-American Rejects – Gives You Hell

Och vi dansade hela natten lång, hela natten ut



Har haft en grym helg med party på fredagen och lördagen började med shopping och slutade med soffhäng. Idag har garderoben städats, ut med det gamla och in med det nya som införskaffades. Resultatet blev en hel sopsäck full med kläder som ska slängas. Teori har jag hunnit med och eftersom jag för ovanlighetens skulle inte behöver plugga så har jag chillat sönder denna dag med. Jag känner med konstigt nog redo för ännu en skolvecka, fan vad april månad kommer vara grym!


Snurra flaskan, jag har aldrig, sanning eller konsekvens, vad vill du veta om mig fråga bara jag berättar vad som helst

260 bilder togs men jag orkar bara lägga upp dessa denna gång.














Hela livet blev en helg

Mitt extrema shoppingbehov har fått ett slut. Jag kan inte vänta mer, två månader utan något nytt införskaffat är ett fett rekord. Jag tar mina pengar jag skulle ha till stockholm och åker ner på stan, träffar vänner och roffar åt mig snygga saker så är jag riktigt riktigt nöjd sen. Bilder från igår som förövrigt var as kick ass kommer sen!

Jag lever för ikväll, sena nätter, tomma glas



Här hemma går denna spotifylista på hög volym Väck ungarna så får de smaka. Tagg med andra ord, ska börja att fixa innan jag möter upp Linnéa, går hem till emil som klirrar partyt och ba levererar.Flippeyeye

Time to wake up the world

Tumblr_liy64ihutv1qc4uvwo1_500_large

Första april, en månad full med roliga saker som inträffar titt som tätt, har haft klädpanik hela dagen och nyss befunnit mig och rotat i elins garderob, årets jobbigaste prov är ute ur världen, det är 4 helger kvar och ikväll drar jag hem till en klockren vän vid namn emil med härligt folk!

RSS 2.0