I'm still hurting from your goodbye



Kollade igenom maj månads inlägg på bloggen. Ser detta "Det gör ont, som om någon kommit och skjutit mig och låter mig ligga kvar på marken och alla mina tusen pusselbitar ligger runt om mig. Jag vet att allt blir bra tillslut men vägen dit vill jag inte ens tänka på"

Känns ganska ruttet att jag inte kommit så långt efter snart 1 månad, som om jag står och trampar på samma ställe men samtidigt inte. Ibland känns det som om jag är på rätt väg men lika snart känns det som om jag är tillbaks på ruta 1 igen. Jag gör mitt bästa, mer kan jag inte göra. Jag ska verkligen försöka att inte haka upp mig, jag vet att jag måste släppa det men det är inget man gör på en dag. Jag ska vara glad, jag blir bortskämd av all den kärlek jag får av de jag har runt omkring mig varje dag och jag har så mycket bra att se fram emot, även om du kommer in och tar över mitt huvud ibland.
Men; keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.

I wanna be more than a friend to you

J Boog – Lets Do It Again 

Något utav det sönaste jag hört - Sommar

PAINTING FLOWERS





Började dagen med att möta upp verra på körskolan sedan en körlektion, sen tog vi oss till affären för att inhandla jordgubbar, meloner och annanas och sedan subway. Satte oss på cyklarna och åkte ut ända till hamre och hem till malvina. Åt, solade, skrattade, pratade, lyssnade på musik och ja som ni ser så kom plugget aldrig upp. Ingen orkade bry sig, vi tog en ledig dag, ungefär som ett tjuvstart på sommarlovet som förövrigt kommer bli det bästa någonsin. Inte nog med det så ringde dom från bemanningstjänst idag och sa att jag ska få komma på intervju på tisdag, fetttt så det är bara att hoppas. Imorgon vankas det utklädnadsshow i plugget och på kvällen bio och efter fika med mina fina. Sjukt hur mycket lättare dom gör det för mig när det är som det är och jag till och från känner för att lägga mig i fosterställning och gråta, dom får mig att tänka på så mycket annat och allt skulle ha varit så mycket svårare utan dom. Love to you guys!

Born this way

Tumblr_ll7n8omd9n1qc44f0o1_500_large
Så sant som det är sagt

Har tänkt på dig länge, verkligen tänkt, du vet vad jag känner jag vet att du hör


WE GOT ALL THESE WORDS, CAN´T WASTE THEM ON ANOTHER

247607_214811085216633_100000632282215_705177_5142426_n_large
Är helt ledig imorgon. Alldeles för skönt, ska dock upp för en körlektion men det funkar då väderprognoser lovar 22 grader imorgon och världens bästa klassbrudar ska hem till malvina för solning och nk plugg inför provet. Hade förövrigt en mycket givande stund med dessa fina på espresso house idag. Finner-inga-ord-för-hur-guldvärda-dessa-är. Kan säga det hur ofta som helst men det skulle inte räcka till.

Det gör så ont att nått så nära kan va så långt bort

X_e3bd57d9_large

Är så trött så jag är död. Du tog min sömn igår, jag kunde verkligen inte somna. Ångesten över att du ska tro något som är så långt ifrån sanningen det kan bli tar död på mig. Jag orkar inte, dör på riktigt om det blir värre, vi är bättre än så, känns som om det äter upp mig inifrån.

Hurts like bullets

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

All the times we had together, we will still be friends forever








Vad skulle jag göra utan er?

Have you ever try to smile and hide your pain, even though you're not okey.

Have you ever felt so sad you can hardly stand? Lying on the ground head in your hands?
I have, I have

Fuck fuck fuck

250370_164281273635735_147824055281457_410438_4911250_n_large
Tumblr_lj0edik0ft1qin9zho1_500_large
226307_157575730972956_147824055281457_366737_5126648_n_large
Tumblr_llkbtajllr1qh17cqo1_500_large

Snälla snälla snälla skjut mig. fixa delarna och återuppliva mig när det är klart

Hörde du sanningen, den lät som ett skratt

Tumblr_llybye8yny1qduys2o1_500_large

Igår - blev facerapead tre gånger av min egna morbror, träffade elin och kajsa, skrattade så tårarna rann, elin demosterade hur hennes väckarklocka fungerade och vi visade vad vi hade för signal när klockan ringer, kajsa har grodor som kvackar behöver jag säga att vi låg på golvet och garvade? sådan humor har vi när vi kan skratta åt allt. Tog bilen och drog en kvällsdonken med stopp för att hämta upp viktor och kristoffer. Spontankvällar slutar alltid bra. Nu blir det plugg, hem till farmor och farfar för morsdags fika sen ytterligare plugg till naturkunsapsprovet, reslutatet jag får på det provet blir mitt slutbetyg - hej press!


Say everything is alright

Tumblr_llwvxiudkt1qh588j_large
Last night I said I was fine
But I lied, my heart in thousand pieces
Million pieces tonight



Förövrigt jag har världens segaste vän, hon har ett namn: elin


It ain't easy to say goodbye





Vilken kille

DET VAR ALLT VI VAR



Du är fortfarande lika bra för mig ändå.

Baby

Of course she´s going to say she´s happy for you
and flash that oh-so-famous smile,
but look into those eyes
baby, you broke her.

Du är drömmarna jag drömmer ibland

Igår var... igår var kul till en börja och kul i slutet. I mitten blev det som det blev, kanske är det jag som övereagrerar men fick höra så sjukt mycket så jag vet inte vad jag ska tro längre. Känner mig dum som varit så jävla blind och bara sett det jag vill ha sett och jag känner mig rejält övertrampad.

det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Tumblr_llqgkgreax1qj3noeo1_500_large

Ville ta livet av mig morse när klockan ringer klockan 7, hade världens äckligaste dröm och jag sov som en gud ändå. Åker till skolan och får reda på att vi bara har första lektionen som är en timme sedan slutar vi för dagen. Skönt, ja visst men fan så onödigt, hade jag vetat att vi bara skulle sitta och läsa 3000 sidor hade jag stannat hemma och sovit. Så en note to self: planera vilka dagara du ska vara "sjuk" på bättre!

Ikväll spårar vi. Först hos mig, sen på bill och bob med en syltburk sedan på bmb. Nu måste jag hoppa in i duschen, två fina kommer hit med spicy innan. Låt oss fucka upp igen!

DET HANDLAR OM DIG

Tumblr_llgglal6m11qbzo18o1_500_large
Fast ingen fatta, fatta jag
En Woody Allen-tragedi
Där jag är krossad och du går fri
Jag är krossad och du går fri

Du borde ta dina ord tillbaks
För alla glömmer men inte jag



Turn the lights low cause we about to get blown

Beach__by_ravenskar_large
VG i idrott och jag är fucking godkänd i matte B!!!!!!! Helt sinnes sjukt vad glad jag blev och är, en lärare har nog aldrig fått höra att han är bäst så många gånger från mig haha. Känns som om tusen kilo är borta från mina axlar, och jag kan fortfarande inte fatta att jag aldrig mer behöver öppna en mattebok. Plus att vädret är bäst och det är fredag imorgon!

Angel in the light

Tumblr_lkw45mkf271qzgr2lo1_500_large

Jag skulle bli ett plagg rikare idag var det tänkt, det blev 4 + dust it, världens bästa räddare i nöden för en dålig hårdag. Matten känns bra och jag vågar hoppas på att jag ska klara provet imorgon och bli godkänd i kursen. Är galet taggad tills fredag och jag har världens finaste tjejer. Ska inte klaga för mycket.


Into the wild Serengeti,hills of malaya,back to where you met me



Skapligt skön

the moment I met you

Tumblr_llf0sdyiuq1qe3r7do1_500_large
You have been my greatest. My fear is that no one will ever be what you are to me

Tisdagar är bra, börjar 13.05 med en lektion så jag kan inte klaga på dessa dagar. Boka bord på bill och bob sedan hem och kriga med matten. Det går faktiskt förvånadsvärt bra så har jag tur klarar jag restprovet på torsdag! Ska snart göra mig iordning och åka till körskolan och köpa nya lektioner. Känner mig taggad för att boka halkan. Ungefär lika taggad som är tills på fredag. Och att smhi ska mytta om vädret gillar jag inte, vadå sol?

Turn the crowd up now, We'll never back down



Fan vad fet den är!!!

Sanningen är den att du och jag det var allt vi var



Årets största omvänding. Vet inte hur det ska gå till, men jag försöker och jag är ledsen att säga det men vid det här laget så kan jag bara säga att det kommer ta ett tag.


Det sägs att allting vänder och det stämmer väll på sätt och vis

Tumblr_llnj2mwdar1qbpdsro1_500_large
Två vidriga, fuckade, fula, frustrerande poäng ifrån godkänt på matte b nationella. Fuck off sa jag och gick därifrån, ska göra ett rest prov på torsdag. Klarar jag det blir jag godkänd i kursen och behöver aldrig mer i hela mitt liv öppna en mattebok. Den tanken är lika dyrbar som tanken på studenten och att slippa skolan, ska lägga ner mig själ för att klara det. Är redan taggad för fredag, bill och bob med världens finaste vänner, syltburk och sedan vidare mot bmb. Och idag lämnades det sista arbetet för helvetets året in, bara ett naturprov senså. Känns rätt fint, mitt i allt det idiotiska. Sen så måste jag tillägga att jag är superstolt över världens bästa malvina!

A dream is a wish your heart makes

5531098842_01374e5e00_z_large
Letting go is the hardest part, And moving on is a damn suicide.

Något historiskt ska ske idag. Jag Malin ska ta cykeln till skolan, första gången sen förra sommaren, eller där ljög jag, gjorde det någon gång i april också. En gång. Har körlektion om en timme, sedan bankärenden med mamma, man är ju så vuxen nu när man är 18 feta med internetbank och allt var det är. Låt mig tillägga att jag fattar noll. Ser inte fram emot att träffa david på samhällen idag efter fredagen, menmen det går funka.

Kunde inte glömma dig, inte mig, inte den jag var



Min syster visade mig denna. Hennes klasskompis egna låt, fy i helvete vad duktig han är, det är typ det enda jag kan säga. Och hur fin är den inte, mäkta imponerad.

even the best fall down sometimes, even the stars refuse to shine



Världens finaste låt

The scars of your love remind me of us

Lycka är när man får tre timmar extra på spotify men motsatsen är när man dagen efter bara har en timme kvar.
Lycka är kärlek, och när man är med den finaste man vet men motsatsen är när det är som det är och allt veckor senare fortfarande känns piss. Men också när man känner sig som den dryga jävlen som inte kan släppa taget och bara är något tungt för den andra.

I GOTTA HAVE YOU, LIKE ABRACADABRA

Tumblr_llbc0orap31qh83d7o1_500_large

Vädret = kärlek. Imorgon försvinner min sovmorgon för en körlektion, är på momentet "parkering" och han nämde fickparkering, fett, eller inte. Lutar åt London 25 augusti, tror jag kan dö av lycka, hoppas innerligt att det blir av.

And I´ll never love again, oh boy you´ve left me speechless

but the truth is, I would take you back in a heartbeat. The hard part is that I know I never gonna have you again

När du strippar och klär av dig är det samma grej

Jag har officiellt blivit en fet twitter-nörd. Varför har jag inte upptäckt hur kul det är tidigare?
http://twitter.com/#!/malinanderssonn

I told you everything, opened up and let you in, you made me feel alright

Seems like just yesterday, you were a part of me
I used to stand so tall, I used to be so strong
Your arms around me tight, everything it felt so right
Unbreakable, like nothing could go wrong

Now I can't breath, no I can't sleep
I'm barely hanging on

I'm torn into pieces, can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside

Party rockers in the house tonight

2011-05-20 FREDAG 024_(1).jpg
2011-05-20 FREDAG 041_(1).jpg
bjuder på den sista faktiskt...

Note to self: Håll ihop med dom du är ute med, träffa aldrig en lärare onykter, och gå aldrig mer till silk.

Kvällen var grym hos dan, möter en lärare i ett tillstånd man inte vill träffa dom i, vi går till bmb där två nötter gör bort sig totalt och inte kommer in. Jag och kristoffer är dumma i huvudet som går till silk för att träffa dom, kristoffer kommer inte in då han tydligen är för onykter, silk sög, den ena försvinner totalt och vi andra letar, ringer och smsar som offer, möter pp kristoffer som tydligen hängt på stan i två timmar och väntat, hamnar på burger corner där killarna äter rester från en annans tallrik, kajsa hämtar. Denna kväll kan man verkligen säga var spårad.

if your not drunk ladies and gentlemens get ready to get fucked up

Lady Gaga – The Edge Of Glory

Har maxat volymen, finner inga ord för hyr jävla grym den blir då. Taggar upp för ännu en utgång, åldern 18 var över mina förväntningar, det är fett

I JUST CAN´T GET OVER YOU



Jag trodde att jag sakta men säkert var på väg åt rätt håll, idag visar det motsaten. Vi som var så bra
Fuck it, once again.

They don't know what we been through, they don´t know about me and you

I mean after all the things that we've been through
I mean after all the things we got into

I miss having you to talk to



Will you tell me once again, how we're gonna be just friends?

I'm gonna run back to the edge with you, where we can both fall over in love



Tryck på play, och maxa volymen.

Alla mina låtar handlar om dig

Tumblr_lgmt6zgqcy1qf3w27_large

Har gått och blivit kaffebeorende, kan få abstinens då jag verkligen känner suget. Har ton med plugg men vad har jag gjort?  Sovit och lidit av världens mensvärk, har så ont så jag mår illa och vill spy. Och så har jag fallit för att skaffa twitter, är det jag som är lätt övertalad eller är det mina fina som är bra på att övertala? http://twitter.com/malinanderssonn

Annars vill jag bara skjuta hela skiten, hela situationen. Jag vill ha den 1 juni då jag äntligen får mitt liv tillbaks och så känner jag för en fet utgång. För att citera tess "vill dra en fet krogenrunda och supa bort mina sorger"
Japp, typ så känns allting. Kör nog på fredag, i light version jämfört med det jag skrev ovan. (och på sätt och vis så ljög jag lite för dig sist, för första gången någonsin)


No I ain't never gonna let no girl take him from me


Swedish House Mafia – Save The World (Radio Mix)
Chris Medina – What Are Words
Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i
Håkan Hellström – En Midsommarnattsdröm
Medina – Sagoland

Musik får alltid allting att kännas lite bättre. Jag lever för musik, kan sitta flera timmar framför spotify och bara lyssna. Och Swedish House Mafia är feta.

I still repeat the things you said to me in my head

Tycker inte om nutiden, men som tur är så kommer nutiden att bli dåtid om ett tag


LET´S CAPTURE EVERY MOMENT

Tumblr_llazlmyozn1qjrv3to1_500_large

People say you don´t know what you´ve got until it´s gone. Truth is, you knew what you had, you just never thought you´d loose it.

kan vi inte vara nära bara en minut, är det nu, nu som det tar slut?

224115_1875050353871_1169551612_31941078_7060224_n_large

Fan vad det här är utan tvekan det värsta jag varit med om. Jag orkar inte, jag orkar inte att jag tänker på det mer eller mindre konstant, jag orkar inte att jag tänker tillbaks på allt och jag orkar inte att det gör så jävla ont. Det är bara så sjukt jävla fel. Fuck it.

Men inne i min hjärna har jag dig inpräntad

Tumblr_ll60jbwl1j1qh7a1to1_500_large

Pluggar som en jävla galning denna söndag. Fyra timmar matte och nu kommer det bli flera timmar med samhällsplugg, naturkunskapsplugg och historiaplugg, ska försöka få undan så mycket som möjligt. Hej-denna-söndag-har-jag-inget-liv.
Ska dock ta en paus vid 20,00 då det är hockey. Följer det egentligen inte och är ingen hockey fantast men hey: sverige och finland i VM-final? Det kan man väll inte missa, fatta kriget. Man märker att jag är nybliven 18-åring och känner för att sitta på tabazcos uteservering or what the hell dom kallar det med fina vänner och trevligt folk. Annars inte mycket, det går liksom upp och ner. Ena stunden är det fint och andra studen är det piss, det är jobbigt och då det fortfarande gör ont. Men i guess det kommer väll komma och gå det med.

WHEN LOVE BECOMES A LIE

Have you ever assumed that if you stopped talking to the one you´ve fallen for that the thoughts about them would just disappear from your head? That somehow you´ll forget they exist, so then you no longer have to bear with the fact that they do not love you back?

Maybe we could make it all right

And it hurts with every heartbeat

I WAS BORN THIS WAY

S-l-i-t-e-t. Sjukt grym kväll med världens bästa party människor på blue moon bar. Åker ner på stan lika död som ett lik fixar lite med syster och köper hem världens bästa spicy hot andra dagen irad, tror aldrig jag varit så sugen på det som jag är just nu. Dags att rulla.

Från och med du

En tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad en är din

Cheers to the freaking weekend I drink to that

Tumblr_ll0285insq1qk296no1_500_large

Förfest hos dan sedan Pluto eller Blue Moon Bar står på kvällens schema. FETT

The rest is still unwritten

Här sitter jag och baddar såren med salt, det går åt helvete med allt.

OM SANNINGEN SKA FRAM, VILL DU LIGGA MED MIG DÅ



Pluggade som en tok igår, 5 timmar rättare sagt och jag har fortfarande kvar plugg att göra, massor för att vara exakt. Min hjärna är bortkopplad, orkar inte anstränga mig med att få till två bra uppsatser, orkar inte anstränga mig med att få in matte b till nationella på tisdag och jag orkar inte få in naturkunskapen till provet. Vad som hände med att jag skulle plugga idag vet jag inte, det försvann. Däcka på soffan i 3 timmar direkt när jag kom hem, drog en halvdäck med halva klassen på naturkunskapen också. Men jag klandrar oss inte, vi har en fet anledning till att vara så pass slitna som vi är. Engelska nationella läs+hör hade vi också, kunde inte ens koncentrera mig, hade och har alldeles för mycket att tänka på så jag är hur jävla besviken som helst på mig själv just nu, det känns inte så bra. Note to self: jag suger på hörövningar. Helg imorgon, ska bli skönt men jag tror alla vid det här laget vet vad den kommer gå ut på. Drar nog en utgång imorgon iallafall.


YOU ARE A CINEMA, I COULD WATCH YOU FOREVER.

Kan någon säga mig hur jag ska orka med allting som händer just nu? 

Livet är en riktig bitch mot mig just nu.


Men den vackraste stunden i livet var den när du kom

Den vackraste stunden i livet var den när du kom, och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet. Jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria.

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick,och allt var förlorat

If I can't love you, then who will

Att vakna på morgonen och allt fortfarande känns som en dröm och det enda man väntar på är att både få se och höra att allt är precis som det alltid har varit är jobbigt. För mig känns det fortfarande inte verkligt.


Damned if I do ya, damned if I don´t



Hade en underbar kväll igår på björnön med 6 vänner, en brygga, jordgubbar, fiske, prat, skratt och en bilresa med dunkande partymusik. Rätt spontan kväll men det är sånna som slutar med att vara en av alla kvällar man minnas. Om en stund ska jag sätta mig på bussen och möta upp matilda för en lunch/fika på kajens. Det ultimata sommarplacet, jag är ledig och vädret är grymt.

OM SANNINGEN SKA FRAM

Tumblr_ljdfas7pms1qdsk88o1_400_large

Två timmar kvar på spotify, någon vill mig något ont. Börjar skolan 12.30 och ikväll ska jag mysa med vänner.
Igår väcktes tusen tankar och tusen känslor för en sådan liten sak och man tror aldrig på något till 100 % tills man själv varit med om det. Nu när jag är med om något kan jag säga: jag trodde aldrig det skulle vara såhär jobbigt, men jag försöker så gott jag kan.

Inte en enda dag

Jag minns bara allt det bra, allt som var du och jag
men aldrig, aldrig kommer allt tillbaks, Såhär kan det inte va


baby can we make up now cause i can't sleep through the pain

Remembering what we used to be is killing me.

Ja visst gör det ont när kroppen brister

Att komma över någon är som att åka UppskjutetGröna Lund.
Så otroligt nervös när jag står där i kön.
Rädd när det snart är min tur.
Herregud jag vågar inte göra det här, jag kommer att backa ur, 
jag är för svag för att klara detta.
Och så ett gäng vänner som står precis bakom mig och peppar,
"klart du klarar det här, du kommer att ångra dig om du inte gör det".
Så sätter jag mig i den där stolen och vill bara kräkas av nervositet.
Vad i helvete är det jag håller på med?
Jag vill ju göra det, men är bara så rädd för att dö om jag nu gör det.
Sen är det som om jag per automatik börjar spänna fast säkerhetsbältet.
Utan säkerhetsbälte dör jag.
Men jag förstår inte riktigt själv att jag är tillräckligt modig för att faktiskt sätta mig där och spänna fast mig.

Så räknar någon ner,
Tre, två, ett.
Och innan jag hinner blinka går en ilning genom min kropp.
När jag kommer högst upp och är halvvägs kommer kräkkänslorna igen,
helvete vad rädd man är ibland.
Hela världen under mina fötter och det är bara en fruktansvärd resa ner innan jag har fötterna på jorden igen.
Hur jag nu ska klara mig ända dit, jag ser knappt marken som jag vill stå på?
Sen hör jag plötsligt mina vänner skratta och hjälpa mig av med säkerhetsbältet, jag behöver det tydligen inte längre,
jag står stadigt på jorden nu. 
(även om jag är lite yr)
Så tar mina vänner min hand och skrattar till, säger lugnt,
"Det där var väl inte så farligt?"
Så går vi vidare mot nästa äventyr.

Och på vägen dit är jag så jävla stolt.
Jag klarade det.
Trots att jag höll på att dö när jag satt där högst upp med panik i kroppen och dödslängtan så är jag redan på väg till Frittfall,
för klarade jag det där så klarar jag ju vad som helst.


En jävla panik när man tar sig igenom det, men efteråt mest en kick och en stolthet över att man gjorde det.


Tack Michaela Forni


My first love broke my heart for the first time

The scars of your love remind me of us,
They keep me thinking that we almost had it all,
The scars of your love, they leave me breathless,
I can't help feeling, we could have had it all

We aint stoppin', keep on dancing till the world ends


Årets mest dräggiga bild...
Hade det så jävla grymt igår. Slutet spårade lite och jag ångrar en del, men vad gör det om tio år? Och bmb var så mycket bättre än jag förväntat mig. Adrian Lux intar pluto ikväll = det kan man inte missa. Tanken på alkohol får mig dock att vilja spy, jag är otaggad och plånboken tillåter det egentligen inte men samma sak där, vad gör det om tio år? Mår fint idag, måste försvinna snart så man kan börja tagga upp sig, var även lat och sugen på pizza så jag, syster och kajsa körde på hemkörning = lagom tjockt sådär.

One shot for my pain one shot for my sorrow

Tumblr_lkn6acwtwf1qjgnk8o1_500_large

Drar en utgång, drar en imorgon också då Adrian Lux intar pluto. Det kan man inte missa. Försöker glömma det som hänt, åker hem till dan och förar med människor jag verkligen tycker om. Det kommer nog bli fett.

Tänkte ut en dialog mellan oss och allt



Känner mig som ett emo, som börjar dagen med att faktiskt inse vad som hänt, som börjar dagen med att vara ledsen, som börjar dagen med fina sms från världens finaste vänner. Har nog inte varit såhär ledsen sen morfar dog för 6 år sen, på riktigt alltså. Det gör ont, som om någon kommit och skjutit mig och låter mig ligga kvar på marken och alla mina tusen pusselbitar ligger runt om mig. Jag vet att allt blir bra tillslut men vägen dit vill jag inte ens tänka på. Ska försöka samla mig, göra mig iordning och spendera dagen med pappa, min älskade pappa.

Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt

Jag har gått i tusen bitar. Det sägs att tiden läker alla sår, jo visst det känns jävligt långt borta för tillfället.

Det här är värt att dö för

Tumblr_lgec2wvtb31qayzfpo1_500_large

Jag är så trött så det känns inte som att jag lever, min säng är världens skönaste och jag vill inte gå upp. Vill bara bort från alla måsten och göra allt jag vill eller känner för. Jag vill ut och resa, jag vill åka bort, jag vill bort från västerås ett tag. Jag får fortsätta kämpa och jag vill inte ens veta hur jobbigt det kommer bli, men samtidigt så är jag inte mer än en människa jag heller. Ska försöka dra mig upp ur sängen och göra mig iordning och åka och träffa mina fina. Idag får jag äntligen fixa min utväxt, jag ser fram emot fredag och Du är den finaste jag vet.

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting men jag vet allt om dig för du har varit min. Du är nån annan nu i och för sig, men när du strippar och klär av dig är det samma grej.
kan.inte.sluta.lyssna.bästa.albumet

Veronica Maggio - Satan I Gatan

MEN JAG VET ALLT OM DIG FÖR DU HAR VARIT MIN

Tumblr_ljp3sagiwv1qhgf7fo1_500_large

Engelska nationella - skrivdel
Engelska nationella -läs+hör
Engelska nationella - Muntligt
Matte nationella - 3 delar
Projektredovisning
Svenskaprov - språkhistoria
Idrottsprov
Naturkunskapsprov
Samhällsuppsats skrivning x 2
Historiauppsats inlämning + redovisning

Allt detta i maj månad, ser skolan oss som människor ens? Vet varken vart eller hur jag ska börja. Jag vet inte ens hur jag ska orka, känns fint när läkaren konstaterat att mitt höga blodtryck beror på stress och så allt detta på det. Ska sätta på spotify och sätta igång. Så hejdå livet, vi ses om en månad eller så och på helgerna ibland. Rudbeck♥♥♥

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Det är när man inte vill ändra på en person. När hans blick inte är intensiv som en passionerad kyss första gången man ser den men allt eftersom blir till den mest intensiva blick man någonsin vilat sina ögon på. När man i början ser honom och tänker att äsch, han är nog inte något för mig. Men efter ett tag sneglar på honom över ett middagsbord och inser att han är precis den jag vill ha. När kärlek växer sig större och går från ett litet frö till att bli en blomma med brister. Men jag tänker att det är nog då det är på riktigt. När det känns mer i magen för varje gång han rör ens kropp. Tänker på de förälskelser som börjar så snabbt sen dalar snabbare än en berg och dalbana på väg ner. Som små sockerkickar. Eller ett McDonaldsmål. Man är så jävla sugen så slänger man i sig maten och sen har man ätit färdigt, ser ner på resterna och tänker att vad var det där bra för. Medan riktig kärlek är mer som en trerätters. Hans händer som inte var något speciellt från början men idag är de finaste händerna man vet. Skämten blir roligare. Man vill mer. Det känns mer. Allt är mer och på riktigt. Man vill mer

- Michaela Forni-

So many boys in here where do I begin

Bildbomb från helgen



















PARTY ROCK ANTHEM

*
verra,brickan,chilledrill dan

Skoldagen idag bestod utav ett samtalsämne: lördagen. Jag och underbara verra fick berätta om krogen för de som hade oturen och inte kunde följa med, vi fick höra om festen dom hade dragit på och det det blev en del påminnande. Jag hade tydligen stått inne på donken och skrikt HOMPA åt en bandyspelare, malvina hade glömt bort att tess satt brevid henne på bussen hem. Jag undar vad som hände egentligen, jag har hittat tre blåmärken och tre skarpsår. På fredag kör vi igen, och vi inviger blue moon bar. Det kommer bli toppen!

JAG LEVER FÖR IKVÄLL



Jag hade världens bästa kväll igår med världens bästa människor. Det bästa av allt, jag kom in på pluto fast det var 19 års gräns. Vi dansade konstant i två timmar med pauser för att gå till baren vilket resulterade i att jag är 500 rkonor fattigare. Vilka härliga människor att gå ut med jag finner inga ord. Hann även med att snubbla framför en polis inne på donken. Sen skulle tydligen efterfesta här hemma hos mig också, alla däcka en efter en förutom viktor som var den ända som höll sig vaken, vid 5 runda vi av och gick och la oss. Mitt tagg är kvar, skulle lätt kuna göra samma sak ikväll, en söndag men nej det är skola imorgon så jag kör på fredag igen. Bilder kommer när jag lagt in dom men kan lägga upp en från facebook, om 45 minuter ska jag träffa mina fina vänner elin och kajsa som ska bjuda mig på födelsedagsmat på kajens. MYSIGT! jag har världen bästa människor runt omkring mig. Och idag blev jag 20.700 kronor rikare, sitter rätt fint att körkortspengarna är klirrad.

RSS 2.0