All The Crazy Shit I Did Tonight Those Will Be The Best Memories

Bilder från kvällen. Säger som matilda: en 13c, en matilda, en cassandra= En perfekt söndagskväll.
Mina tjejjor är bäst, no doubt♥


Jag och Matilda

Söta Cassandra

Jag och Matilda visar vår bästa sida

Ingen kväll är komplett utan en olycka... denna gång made by mig


Gud vad ni är bäst! Helt enkelt underbara♥
Man kan under denna kväll säga att alla 3 är lite DKF som cassandra och matilda skulle ha uttryckt det ;)


Spicy

Drar till spicy med två av favoriterna cassandra och matilda. 13c♥
Hörs sen!

Sämst med bilder jag vet men min kameraladdare är spårlöst borta... kommer antagligen bli bild torka ett bra tag

H&M


Klicka nyss hem detta. Inte så mycket men alltid något! :)

Salem Al Fakir

Salem Al Fakir är ett musikaliskt underverk och jag gillart stenhårt! Min nya personliga favorit ♥
Och är det någon som ska vinna melodifestivalen så är det just Salem!




♥♥

Old

Hittade två gamla bilder. hahahahahah sommarbilden är säkert från 8:an och skidbilden är från romme från 7:an eller 8:an. Men vad säger du cassandra? Det var väll vi som gled ner med stil för backarna ;)



hahahahahahahaha :'(

Everybody likes good music


Somewhere along the way

She wants to know that I love her, that's all anyone wants from anyone else, not love itself but the knowledge that love is there, like new batteries in the flashlight in the emergencykit in the hall closet
- Jonathan Safran Foer

Så sant som det är sagt

"Fjortisen" är ett flocklevande djur som ofta vid skymmningen brukar synas vid McDonalds, sibyllagrillar eller större asfalterade områden, i stora gäng. Hanarna känns igen på sitt tuppliknande läte och sitt rödprickiga ansikte. Jakten på den mest IQ befriande tjejen börjar med att de spela upp sin senaste ringsignal på mobilen. Hanarna har också en tendens att samla toffsar på benen, ju fler toffsar desto mer åtråd blir han. Honorna känns igen på sitt översminkade, konstgjorda utseende och rosa stringtrosor som hänger strax ovanför armhålorna. De har också stora frisyrer med helt livlösa och sönderfärgade hårstrån. Byxor i barnstorlek är ofta vanligt. När en hona ska visa sitt intresse för killen med den mest igelkottsliknande frisyren trycker hon upp brösten till hakan, drar ett bloss på ’’ciggen’’ och drar ner tröjan. När honan och hanen har hittat varandra ger hanen honan en vodkaflaska bestående av 90% vatten. Sedan sätter han sig på mopeden kör ett varv och får sedan gå hem med honan. Fjortisen kan upplevas som ett mycket störande djur då de under sin vandring kan utstötta olika parnings läten. Ofta i form av svordomar så som tex fitta, hora, slampa, fuck you osv. Antalet av dessa djur har ökat markant på senare tid vilket har lett till en het diskussion om det är möjligt att skjuta olika delar av populationen

HAHAHHAHA klockrent! men så sant som det är sagt... :)


Truths about me

Jag är så uttråkad så jag finner inga ord. Såg detta på en annan blogg så tänkte att jag kunde roa mig med det en stund.

8 sanningar
-
Jag äter inte köttfärs tack vare en händelse för några år sedan.
- Jag hatar bananer
- Har en enorm fobi för magsjukan och att spy överhuvudtaget
- Jag är extremt lättskrämd, kan nästan börja grina om någon härmar tjejen från the grudge i dagsljus. 
- Har en tendens att tycka kändisar är så sjukt snygga så att jag nästan blir helt till mig och får panik när man inser att man aldrig kommer få någon av dem. hahaha 
- Älskar att shoppa och kan shoppa upp alla mina pengar såå snabbt
- Skulle vilja bo utomlands, kanske inte hela livet men ett tag.
- När jag tagit studenten ska jag leva livet till fullo, få pengar och resa jorden runt




Who I Am

Firat syster hela eftermiddagen. Ätit tårta och andra saker, skapligt mätt. Fått 300 kronor och funderar på om jag ska beställa två par skor från hm tills sommaren. Nu ska jag fortsätta kolla på bandyn på tv. Hammarby - Sirius. Sirius leder än så länge, precis som det ska vara! :)

Hörs senare!

Dom Hade Mycket Att Säga

Hemma från elin där det blev att ta det lungt med film, dirty dancing igen. Grym Film! Dock kollade vi väll ungefär 40 minuter sen hade vi alla tre somnat i soffan i en ända hög, hahaha. Skönt att få sova en liten stund eller hur ;)
Tänkte att det får bli rätt tidigt idag, somnade klockan 1 igår natt och skulle upp halv 7. Inte så konstigt att mina ögonlock vill stängas:)


Jessie Williams. Helt rätt♥

I think you got the best of me

Blev stan efter skolan med elin och kajsa. Fick med mig lite saker hem. Tre tröjor och en väska. Mycket nöjd och kan säga er att väskan jag har spanat på ett tag nu är kärlek. Var väll lite små saker jag behövde men behärskade mig för att ha några pengar kvar. Sen fick man lite klagomål av tjejerna när jag sa: vi går bara till hm, sen veromoda, sen bikbok, sen gina. Varje gång kolla dom på varandra och himlade på ögonen hahah. Dagens suraste var att tröjan och shortsen jag såg igår var slut!!
Var hos paulina och hämtade en knokk klocka. Dock inte min utan en till min syster som fyllde år igår.

Nu kom kajsa och snart kommer elin så vi hörs!♥

Bruce again

En världsgrym gammalt låt med bruce igen tänkte jag bjuda på såhär på morgonkvisten. Nu måste jag rusa så jag inte missar bussen.♥


The Blues


Kollar man in på H&Ms hemsida hittar man alltid lite ögongodis ;)

we’ll never be able to forget this day cause it’s the greatest day of our life

Torsdag. Torsdagar i mitt hjärta. Jag älskar konfirmationen. Eller ja timmarna efter konfen är det som är roligast. Alltså ungdomskvällen. Allting finns, humor, bästa människorna verkligen allt! Går inte en sekund utan att man skrattar. Vår daniel från borlänge är alldeles för härlig. Idag blev det sång i massor, hjälpa martina att träna inför sin audtion där jag, daniel och simon fick vara jury. hahaha ja ni hör ju bara hur det låter. Lyssna på cassandras gitarr spelande i evigheter, äppelpaj gjord av maja boström och gustav huss ojojoj. Helt seriöst så vill man inte gå hem därifrån! :)

Fredag imorgon, blir att träffa tjejerna och stan. Såg en skitsnygg tröja på hm idag för endast 149 kronor. KAP!
Sen blir det lov med stoa bokstäven, härligthärligt.

Fast nu är det vampire diaries, som jag har längtat fast jag senast såg det igår, jag älskar det verkligen.
Ha det bäst!♥

Here I Am, Everyday

I’m a flower soaking in the Rain
If I could wish one thing I’d hear you call my name
So when will I see your face again
When will you touch my life again
When will I breathe you in again
I’m a dreamer, waiting for the sun,
When you’re coming in, I know my life’s begun

You know that all my life I’ve been waiting,
Waiting for someone, someone like you

Andreas Grega



Andres Grega är lite små härlig. Kan verkligen tänka mig i sommar, tar cykeln och i min ipod spelas just grega. Fan vad härligt! Vintern kan dö nu sommartack! Min tand jag lagade för flera veckor sen ilar sönder, kan nästan inte ens dricka. Äckligt är det. Trött är jag också blir en tidigt kväll. Imorgon tror jag på en bra dag som torsdagar brukar vara. Nu håller halsbrännan på att bränna sönder min hals på riktigt så dags att ta sig upp ur sängen och ner för trappa. Sämst ljud på sista låten. :)

Vampire Diaries

Idrottsarbet- CHECK!
Läst igenom svenskan -CHECK!
Matte- Not check..

Det får jag försöka hinna imorgon för nu har jag gjorde idrotssarbetet som tog 2 och en halv timme + svenskan direkt efter. Så nu ikväll ska jag ta det lungt framför Vampire Diaries. Säger en sak: I´m in Love.
Börjar 9.40 imorgon, skönt att få sova lite. Nej nu hoppar jag snart av iver för vampire hehe
Hörs!


Paul Wesley från Vampire Diaries♥


Bruce Springsteen - Dancing In The Dark

En gammal goding av Bruce Springsteen, Grym låt som man bara vill upp och hoppa till haha ;)




Runaway Train

Onsdag idag. Historia provet gick super! Kändes riktigt skönt att gå där ifrån och tycka att det gick väldigt bra.
Hål i två timmar så jag och Cassandra gick till vivaldi och åt och pratade om allt.
Tillbaks till skolan för spanska, tänkte skippa lektionen men nej jag pallrade mig dit, gjorde dock inte mycket:)
Nu måste jag vänta på att mamma ska komma hem så jag kan göra mitt idrottsarbet, ska fråga henne frågor om hennes arbete. Sjukt trött är jag idag också. Låg kvar i sängen en halvtimme imorse så hade 40 minuter på mig att göra mig klar, stressigt var det men jag hann.

Ska ta och läsa lite bloggar nu så vi hörs. Slänger upp något snyggt åt er:


Robert Buckley



I´m Yours


GUUUUD så sööt unge! Vill bara krama sönder han! haha

Kom bara närmre, du ska få mitt hjärta.

Pluggat 2 och en halv timme nu. Kan allt förutom två frågor som är svåra att komma ihåg, kan lite va dom men det ska gå bra ändå! Ett poäng ifrån MVG på förra hisoria provet, det var riktigt surt så denna gång ska jag få till det där extra poänget hehe;)

Lyssnar på Andreas Grege, den nya upptäkten, sjukt skön musik. Väntar på att elin ska svara på ett sms. Jag överdriver inte när jag säger: Elin Maria Södeqvist är VÄRLDENS segaste på att svara på sms. Så nu vet ni det:)
Blev dock lite osäker om hon heter maria i andra namn, lite små syndigt annars hahah;)

Måste bara berätta om engelskan. Vi håller på med ett grupparbete och jag och malvina är med jonas och jonas. Man kan inte vara med dom när man ska göra ett grupparbete! (på ett bra sätt) Man lyckas alltid komma in på annat och asgarva igenom lektion. De där killarna är störda och med min och saddemalles humor så blir det en riktigt härlig kombination. Jonas skulle gå och köpa en cola så säger han till den andra jonas: följ med. Då svarar jonas: why me? im not your bitch!
HAHAHAHAHA

Nej nu ska jag Lägga mig i sängen med datorn, musik, och läsa igenom hisotrianen gång till. Sen ska jag sova. Fy Fanken (som jonas lindström skulle ha sagt) vad skönt!


The Way Love Goes

Blev fika med tjejerna efter skolan. Mycket trevlig med mycket prat och faktiskt lite plugg. Börja kunna historian mer och mer för varje gång jag läser. Känns skit surt att jag missar bandyn när det för det första är kvartsfinal och så spelar dom mot sandviken! Såg på bussen hem när vi åkte förbi att det var mycket folk. Tack kära lärare på rudbeckianska för att ni överlastar oss med plugg. Jag kommer på allvar gå in i väggen snart! Så sjukt skoltrött. Igår när jag vaknade tänkte jag skippa skolan hela dagen helt seriöst och imorse tänkte jag skippa svenskan. Jag gjorde dock inget av de torterade mig sakta men säkert upp ur min underbara säng.
Jag håller med gubben som skrev en insändare i VLT: Låt bli att ge ungdomarna läxor! Skolan ska stanna i skolan och inte följa med hem! Tänk er ni vuxna som jobbar så slutar ni för dagen så ska ni hem och arbeta med jobbet i kanske två timmar. Seriöst låt skolan stanna i skolan! På lovet ska jag inte plugga ett ända skit! Sug på den rudbeck, i don´t give a...

Okej klagoinlägg men det är så skönt att skriva av sig haha.
Bye!


People are people and sometimes we change our minds

Måndagen är slut. Tisdag imorgon, en dag närmare lovet. Jag och malvina ska ha redosvisning får se hur det går men det ska nog gå bra. Efter skolan ska jag träffa Hanna,Emma,Matilda och Cassandra för fika. Sen blir det att spendera ytterligare en dag framför historia papprerna, sen är det äntligen slut. '
Det här vädret SUGER. Vilket skämt rent ut sagt! Jag vill bara gå i ide fram tills våren/sommare. Det här dödar en sakta men säkert. UschFyBlä! Fryser rakt igenom hela dagarna. I skolan får man ha jacka på sig på lektionerna för det är så kallt i salarna + att vi måste gå ut efter varje lektion för att komma till skåpen.
Hemma får man gå med en filt runt sig eller sätta på sig en massa mjukis kläder och på kvällarna får man säta elementet på högsta värmen och en sådan där vete kudde. hahaha Jo vi har värme i huset så ni inte tror att vi inte har råd med men jodå det har i verkligen, bara det att jag fryser ändå;)

Nej nu ska jag upp och lägga mig i syters säng och kolla på film med henne.
Hörs!



You Make Me Happy♥

Monki Store


Snälla säg att det är något slags skämt?!

25 MINUS GRADER!! EJ OK HÖRRNI! Jag kommer inte klara det här, funderar starkt på att skippa skolan och ligga i sängen och värma mig hela dagen. 25 minus. Hade det varit sommar hade jag inte klagat på långa vägar. Men det är februari och svinkallt! I skolan ska vi inte tala om hur kallt det är. Det ända stället det är varmt på är vi vårat skåp där det finns ett element. Där sitter sp09d dom 10 minutrar vi har rast mellan lektionerna. Man måste ha jacka på sig överallt. Snälla rudbeck! Stäng skolan, detta är ej mänskligt på långa vägar!!!

New Song


Lemar - The Way Love Goes

Sometimes

Har pluggat histora hela dagen idag hur tråkigt som helst men har prov så det måste göras. Har bara några frågor kvar sen. Matte väntar också..
Söndag vilket också innebär assistentträff. Den här gången blir det film och mat tyckte jag Cassandra nämnde.
Tyckte det var lite små roligt att Daniel som är ny (han jobbar där, så han är inte assisten) och bara träffa oss assistenter i nästan en månad sa såhär till Stina: Ja jag känner ju inte assistenterna så bra men en sak har jag förstått, dom tycker om mat. HAHA så rätt du hade daniel, vi är matvrak och äter så fort vi får chansen.  ;)

Måste fixa min naglar nu, dom ser ut som skit. Gått av hit och dit och flikar sig, Usch så fult. Att sätta ett hallonrött lack på dom blir nog bättre så vi hörs!

So when will I see your face again
When will you touch my life again
When will I breathe you in again


I´m Fine

The average person tells 4 lies a day, or 1460 a year, a total of 88,000 by the age of 60. And the most common lie is: I'm fine

Erik Linder

Erik Linder är riktigt bra! För det första är han söt/snygg jag kan ej bestämma mig, han är liksom både och haha sen så sjunger han galet bra! Den här låten från melodofestivalen har fastnat på hjärnan så den går jag runt och sjunger hela tiden.




Hans version av Håkan Hellströms Jag hatar att jag älskar dig är grym!

APALBY♥

Pictures från i fredags!











♥♥♥ Somsagt: Galen men sjukt rolig kväll!


I Need You Now

Kvällen igår var utan tvekan B Ä S T! Jag hade såå sjukt kul och det var riktigt roligt att få träffa alla igen.
Började med mat hos ella innan vi drog vidare.
Kvällen blev helt galen men shit vad kul det var! Kommer utan tvekan bli fler gånger!
Vaknade upp med cassandra brevid mig och matilda nere på golvet haha. Vaknade halv 9 (!!!) kunde inte somna om heller så lagom sliten har man varit idag.
Iallafall så åkte vi till stockholm vid halv 12 för att hälsa på min morbror och min nya kusin. Kul var det och kom inte hem för så länge sen.

Skulle ha lagt in bilder från igår nu men såklart ska batteriet ta slut! Andra fotade så jag ska försöka få tag i bilder sen:) Kan istället lägga ut en sjuk video från carl och filip som dom har gjort till mig sa dom, vad hedrad jag känner mig hahah;) sjukt galna är dom killarna...


We Gonna Party All Night

Kvällen kommer bli super. Fest står på schemat med först ska jag och några tjejer hem till ella och äta.
Jag är sjukt taggad! Väntar på att cassandra ska komma så ska vi fixa oss. Hon är så snäll så hon ska ta med sig en del av sin garedrob till mig haha;)
Efter så sover Cassandra och Matilda kvar hos mig!

Shiiit tagad är ordet! Apalby nu slår vi klackarn i taket!
Vi hörs och ha en bra kväll för det ska verkligen jag ha!♥


En del av gänget♥


!!!

Fyfan vad lyckat! Kommer till skolan till 8 och tror att jag är försenad, skyndar mig till matten och ser att ingen är där. Går tillbaks till mitt skåp och där kommer elisabeth. Frågar henne om matten är inställd och hon säger: Nej vi har inte det nu det är senare den börjar 10 i 10 vi har sovmorgon. Jag: DRIVER DU? är du seriös. Ser jonas och frågar om ha också glömt bort det vilket han har. Tack för det annars skulle jag setat här helt själv.
Så fram till 10 i 10får vi roa oss i datasalen.  SHIT alltså! detta suger jag kunde ha legat i min säng och sovit nu!
Fyfan vad surt detta är!

Aja ikväll blir det iallafall party!

UPDATE: Jag har kollat alla bloggar, facebook är ut tittat, vi börjar om en timme, spotify finns inte.
FAAN vad illa!!

When Will I See Your Face Again?

Torsdag vilket innebär att svenska provet är avklarat. Det gick åt skogen!
Blev att stanna kvar med malvina eller "saddemalle" som ni kan kalla henne haha efter skolan och fixa klart ett arbete, så nu är det ute i världen. Men det innebär inte att det är lungt för det. En hel del kvar att göra och jag känner att det kommer bli att plugga ett par timmar nu med historia sen kanske lite matte får helt enkelt hur jag gör.

Imorgon är det helg och apalby återfiesta. Efter en hel del katastrof och krångl så har det äntligen ordnat sig. Och fyfan vad jag ser fram emot det ska jag säga!
Igår när jag var på friskis med elin och kajsa dök denna låt upp. En gammal goding som jag lyssnade sönder på förrut och nu gör jag det igen. Efter att jag letat i år och dar hittade äntligen kajsa den så här är den:



Music starts playin' like the end of a sad movie

Skolan dödar mig på allvar nu. Svenska grammatik prov imorgon och känner verkligen att jag kan det mesta, jo men vi säger så, spanska tills imorgon, ska väll kunna alla ord i en hel text på tre sidor för vilka ord som helst kan komma på förhöret. Astrid, driver du nu eller? matte flera sidor ska vara klart tills på fredag likaså frågor till historian. Nästa vecka kommer vara pain. Redovisning om västerås brandförsvar, spanska läxa, historia prov, matte läxprov och idrottsarbete inlämnat. Man kan sammanfatta detta med att Rudbeck leker med livet♥

Nej nu måste jag börja plugga för jag SKA träna ikväll det är på tiden nu.
Hörs!

And we know it's never simple, never easy

Tisdag idag och jag börjar redan sakta med säkert räkna ner till helgen. Tjockisdagen, blev semla med klassen och våran söta supersnälla handledare kerstin, bilder kommer. Prov på torsdag, svenska grammatik♥ Nästa vecka känns som om det kommer bli en mördar vecka. Ser ej fram emot det. Ett sportlov tack!
Fick tyvärr skippa träningen idag som jag verkligen ville gå på tack vare att jag kom hem för sent och allt plugg.
På många sätt känner jag att det inte har varit min dag idag. Men så måste det vara ibland:)

Nu väntar TV:n.



Detta ger mig gåshud.


Vill ge er nått, vill komma med nått, men det finns inte här

Måndag idag. Ny vecka nya möjligheter. Kort skoldag med två och en halv lektion och ett hål där jag och malvina ringde till brandmännen.
Nu sitter jag hemma och måste börja plugga till grammatik provet i svenska som är på torsdag. Jag har inte ens börjat... Det finns inget tråkigare än grammatik, man blir trött bara man tänker på det och ser boken. Usch!
Pratades även om en klassfest (igen). Får se om det blir av den här gången då. Jag hoppas att det inte blir denna helg bara :)
Imorgon är det tjockisdagen som jag säger. Självklart ska sp09d trycka ner några semlor, det tragiska är att vi planerade de redan i januari hahah.

Nu ska jag göra saker som inte alls har med skolan att göra, SEN plugga. Kom igen nu malin du måste!
Hörs!♥

Happy

Supersnälla Paulina är så snäll så hon ska fixa en KNOKK klocka till mig för bara 120 kronor! Riktigt billigt med tanke på att en kostar 200kr. TackTackTack!

The Time Of My Life

Alla hjärtans dag idag då. Det är väll lite små mysigt men inte så märkvärdigt än haha;) Kom iallafall hem för inte så länge sedan från gränden där jag var med mina bästa classmates Cassandra, Lovisa, Therese och Veronica. Härliga och superbra tjejer hela bunten och det blev en massa skratt, prat, mat och så en caffe mocha. Love, man iallafall säga att jag är övermätt nu haha. Vi pratade bla om att vi kanske skulle gå på shan da man, hoppasHoppasHoppas, han är bäst!
Den här helgen har varit riktigt bra och skön!

Nästa helg kommer bli snäppet bättre. På fredag förmodligen blir det fiesta och återträff med världensbästa gäng. Apalby niorna, jag längtar verkligen! På lördagen blir det att åka upp till stockholm och hälsa på min morbror och nya kusin, ska bli riktigt roligt det med faktiskt. Men det är en hel vecka dit, först ska man klara av en vecka i skolan. Nejdå nu ska jag inte vara negativ det är ju faktiskt snart lov!

Ha det bäst så hörs vi gott folk!♥



PINK

Jag vill/ska på Pink i sommar!!


KNOKK



Give it to me. För nästa studiebidrag ska jag nog beställa en, lutar nog åt den lila fast den rosa skulle vara snygg till sommaren.

If it's worth having it's worth fighting for

Senaste låten som fick en plats i min spotify lista är denna:


Cheryl Cole - Fight For This Love

Crazy

Det här är galet! Jag lever kvar i jullovet som var för miljoner veckor sedan, jag sa ju det galet! Varje gång jag är ledig känns det som lov. Antagligen lite för att jag var ledig igår också men det är sjukt jobbigt för man blir lika besviken varje söndag när man kommer på att "Nej skola imorgon, jag orkar seriöst inte!"
Jag får iallafall nöja mig med att det är lördag, när jag vanade idag var det första jag tänke: Okej sista gången på en vecka jag får sova länge, lika skönt var det när jag kom på att det bara var lördag haha;)

Okej ska sluta sitta här och ge er onödig information istället så ska jag ta fram min älskade ipod, sätta på hög volym och städa mitt rum som ser ut som ett bomb-nerslag, kläder hit och dit.
Hörs♥


Without me, You're nothing

Kom hem för inte så länge sen från elin. Vi tog det lungt med världens godaste glass + dirty dancing, jag älskar filmen. Fick sms från kajsa fast tror ändå det var någon annan som lite väl borta, okej jag behöver nog inte säga. Kajsa när du läser det här så förstår du nog vad jag menar;)

Nu sitter jag och roar mig med matilda på msn, vi har vårt egna sätt som bara vi tycker är kul men sånt är roligt det med:)

Måste även säga att idag så berättade elin att dom hade haft hjärt och lung räddning på sånna där små dockor som ett flertal andra också har använt.

Elin: Alltså vi fick blåsa i en docka! Jag kommer få herpes eller något...
Jag: HAHAHAHAHAHA
Elin: alltså inte sån herpes, jag menar munherpes det finns väll något som heter så?


Till Min Kära Vän Johan

Okej jag själv skulle vilja skippa att lägga ut den här med tanke på min del i videon, men jag gör det för min kära vän johan så här är den jorrs! :D



Herregud att jag ens gör det..

This our time to show, our time to fly, our time to be inside the sky

Kom nyss hem från stan, med ingenting. Jag hatar att komma hem tomhänt, det är som jag och elin säger: man blir seriöst lite små deppig. Menmen har mina 300 kronor kvar, lite posstivt får man se det:)

Inhandlade glass som vanligt som vi ska ha ikväll framför dirty dancing, grym film verkligen!
Okej jag måste avbryta här ett mycket kort inlägg men elin kom nyss.

Annars så har jag väll hittat en ny favorit blogg :)
Leloveimage


This Is My Confession

Jag är alldeles för glad idag men då undrar jag: kan man vara något annat? Det är fredag och studiedag, en liten extra dag helg sådär. Istället för att behöva ställa klockan på halv 7 och plåga sig själv upp i sängen så fick jag sova tills jag vaknade. Till klockan 11, helt underbart!
Sen så käner jag på mig att den här dagen kommer bli riktigt bra. Stan med elin och sedan spendera dagen och kvällen men henne, hon är super!

Såg även de 2 första avsnitten av Vampire diaries. Jag är fast. Så sjuukt bra, jag lovar er, alla måste se det!
Nu tror jag att jag ska gå och fixa mig så jag är något som är klar tills elin slutar, den filurern hade studiedag förra fredagen istället;)
Vi hörs senare alla gånger!
Ha det bäst för det ska jag ha♥

Å så lite eyecandy♥

Salem Al Fakir - Astronaut


Du och jag är förlorade sen vi var 17år

Shit vad roligt jag har haft ikväll! Gänget jag träffar varje torsdag är så himla världsbäst på alla sätt! Alla har något att komma med och alla sitt eget sätt att roa folket omkring på. K Ä R L E K till er verkligen!
Blev chokladbollsbakning där jag åt en för mycket så man mår ju lite illa nu, skratt i mängder och ja verkligen allt. Innan vi gick hem fick jag mig en åktur på carl underbara cykel. Han har som en flakpakethållare eller vad man ska kalla det längst fram. Åkte ner för en backe både en och 4 gånger. Skrattade och skrek gjorde jag hela färden ner så min hals är finfin nu hahah det var superkul! Nästa torsdag blir det fler åkturer.

Somsagt ledig imorgon, helt underbart! Så ikväll blir det ng lite one tree hill, ska föresten få säsonger av snälla underbara hanna! Looking forward to it:) Sen om det går ska jag nog kolla på vampire diarys som började idag, får helt enkelt se hur kvällen faller;)
Hörs!♥



Lauren Conrad





Jag skulle kunna göra det mesta för att få vara ägare till Lauren Conrads garderob, eller åtminstonde delägare:)

Remember Me/Dear John





Moments

Do you ever wonder if we make the moments in our lives or if the moments in our lives make us?

Now when the sun come up i'll be there to say what up

Hemma från skolan som bestod av två lektioner, Så nu är det helg! Riktigt skönt med studiedag imorgon, en fredag dessutom, livet leker;)
Sitter och lyssnar på min nya musikaliska upptäckt: Salem Al Fakir, han är faktiskt riktigt bra, skön musik:)

Morgondagen ska spenderas med elin, jag funderar på om jag ska dra med henne ner på stan, har inte så mycket pengar men ändå. Måste verkligen köpa ett par nya jeans.

Nu ska jag äta, kolla i kicks katalogen sen tror jag faktiskt att jag ska klicka mig in på svtPlay och catcha upp i andra avenyn som jag inte har kollat på sen det första avsnittes sändes. Ligger ju kraftigt efter så kanske är bäst att sätta igång:)

Ha det Bäst!♥


I Want To Break Free

Jag ser ut och känner mig som skit just nu! Nyduschad,osminkad,mjukiskläder, näsa och ögon som rinner och så ca 7 nysningar på raken och så lite te. Det är livet det♥. För att spettsa till det lite extra så är jag grymt trött, en tidig kväll blir det idag. Lika skönt det. Trots min förkylning så är jag på benen och klarar av att gå till skolan, tur det med tanke på att jag var borta nästan en hel vecka för två veckor sen.

Så fram tills klockan 8 då det nya programmet vinterspelen som jag tror det heter börjar ska spotify få vara min bästa vän. Och ja herr nässpray, strepsils och allt vad ni heter. Ni kommer på första delad plats tills jag blir bättre.
Sen blir det efterlyst sen natti.

Malvina: Hur stavar man till usch?
Jag: u s c h
Malvina: *Tyst en stund* Äh jag skriver gud så äckligt istället!
Jag: hahaha varför det?
Malvina: Ja men du vet, varför krångla till det så mycket?

Jag lovar er: Den tjejen är alldeles för härlig :)



Ke$ha - Animal

Shan Da Man


Å vad fin!♥
-"Fan jag är lite hungrig kan vi gå och äta någonting?"
"Ja shan det finns ett shebab ställe här i stan"

-"Min manager blev skit skaj och ba: ojoj nu är det problem.."

HAHAHAHA just made my day!

Det kommer funka, måste funka nånstans där finns vår plats

Slutade ett idag så jag och cassandra åkte med tirdad och nabil till apalby. Saknade apalby! Träffade lite lärare och bestämde bla en förhoppningsvis fika reunion med anders och com. Härligt!

På facebook har det blivit ett rejält snack om en återträff. En statusuppdatering resulterar i över 60 kommentarer. EJ OK! hahah men vi är fina okej? :) Jag hoppas det blir av så snart som möjligt.

Inget plugg heller! Är jag i himlen eller vart befinner jag mig? Riktigt skönt är det iallafall och jag klagar inte det minsta:)

Nej nu ska jag kolla vad som händer på facebook bomben så hörs!

Gitarrer & Bas, Trummor & Hat

Kom hem för inte så länge sen från bandyn med matilda. Vsk förlorade tyvärr men det får gå ändå.
Har haft världens längsta hål på drygt 3 timmar med tanke på att jag inte kunde vara med på idrotten tack vare min förkylning så det fick bli en timme extra, skit kul. Men med folkett man umgås med så gick det utan problem.
Jag har även fått en kusin idag! Riktigt roligt om jag får säga det själv;) Det blev en tjej den här gången med haha.

Imorgon kan jag inte heller träna vilket suger. Det blir ett besök på apalby med cassandra istället.
Nu säger jag tack för mig så slänger jag upp en låt som matilda har visat för mig som även är en ny favorit!


Beyoncé


Såg denna på kajsas blogg. Shit jag skulle kunna göra vad som helst för att få vara där igen! Helt underbart grymt♥

Förlåt för alla strö inlägg

Det blir en massa strö inlägg titt som tätt här på bloggen men jag glömde skriva en sak på tränings inlägget haha.
Vi satte och vänta på att det skulle börja så går vi och sätter oss vid en bänk precis vid gymmet. Varför inte små spana när man har tid? hahah nejdå;)

Iallafall så sitter vi där så säger elin: Oh han var inte fin!
Jag: Nej det var han inte!
Elin: hahahahahaha varje gång du säger att någon är ful så tänker jag mig att du är tillsammans med honom! hahahahaha
Jag: ???? eeh va? hahahahhahahah

Det fina är att hon tycker det är skiiit kul också..:)

ElinElinElin♥

Jag vill bara ha mer av dig


För skön låt som fastnar så man går och små sjunger på den hela dagarna. Lite så söt sådär är den väll också? haha:)
Fin video förövrigt♥

Slösat 10 minuter av mitt värdefulla liv

Jag och elin tog oss somsagt till friskis för afro dans som tydligen var inställd. Istället var det dans bas. Bas fyfan vad tråkigt tänkte vi men vi gav det ändå en chans för båda ville träna. Det sätts igång och när abbas take a chance on me börjar tänker båda: okej det här kan vara något. Men OJ så fel vi hade! Jag har några ord att beskriva det med. Kristet, sönder religöst, vem lekte ledaren? och T R A G I S K T!!.
Efter första låten var det folk som drog och jag sa till elin: Nej elin jag kan inte vara här inne, vad är det här? Man skulle stå och göra sjuka rörelser till en låt som gick ungefär: aaaah Maria! aaaah Maria! Hallelujah! DET var droppen för oss, vi tog vårt pick och pack och drog. Nästan så man måste änmäla ledaren och passet. Det var säkert 10 stycken som gick därifrån. I helgen ska jag och elin göra en video hur det såg ut så ni får se. Jag tror ni kommer ha öppen mun och stora ögon, alltså bli helt chockade som vi blev. Herregud jag finner verkligen inga ord!

Det sämsta var att vi verkligen ville träna! Men vi har planerat ett pass på onsdag och fredag sedan ki box på söndag. Nu kör vi!


Me gusta

Jag sitter med musik i öronen på så hög volym att man inte hör när någon ropar eller säger något.
Det är en del av livet det!♥

Snart dags att röra sig mot friskis!


Do you ever?

Do you ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? It makes you wonder how many strangers have pictures of you, how many moments of other peoples lives have we been in, we're we a part of someone's life when their dreams came true, or were we there when their dreams died. Did we keep trying to get in, as if we were somehow destined to be there, or did the shot take us by surprise. Just think, you could be a big part of someone else's life, and not even know it.

You belong with me

Bussen går om 40 minuter. Som vanligt på måndagsmornarna så är jag klar i tid och slipper stressa.
En kort skoldag med 3 lektioner och ett hål. På hålet ska jag och malvina ta och ringa brandkåren och se när vi kan komma eller vad det nu är vi ska göra;)

Efter skolan blir det hem och göra klart engelskan sen blir det afro med tjejerna!
Hörs!♥


Taylor Swift - You´re Not Sorry



Gammal bild från avslutningen. Matilda, Sandra, jag, Markus

Dags att börja om?

Skrattretande bokstavligt talat. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...? Om jag var dig så skulle jag börja med att skaffa mig ett Liv. Sedan försöka lista ut vad jag vill göra med det.
Lycka till!

I en annan del av köping

Ikväll är det äntligen dags i en annan del av köping igen! Mitt absoluta favorit gäng, stencoola hela bunten!
Men sen är det ju så att tobbe har väll det där lilla extra likaså linda. Kolla den här:


HAHAHAHAHAHAHAHA! Made my day!

The music is making me growing

Medina - You and I

I feel like I'm on a high
A new beginning that is my life
I'm turning to the rythm of the night
I am allright

The music is making me growing
The only thing that keeps me awake is me knowing
There's noone here to break me or bring me down
And noone here to hurt me or fool around

Den sätter sig väll lite smått i huvudet..:)


You Talk, I Talk

Såhär kul har jag med mina vänner som även är dom bästa när en kamera finns i närheten!♥


Från nyår. Kajsa: Dom sitter i bastun! Jag vill inte att dom ska sitta i bastun! Elin: neej heheh *fortsätter med sitt*
och kajsa fortsätter med: Dom sitter i bastun! hahahaha


Cassandra härmar mig när jag var liten och kom till lekis (självklart så driver hon)



En del av assistenterna leker saltkråkan. Måste säga att jag älskar jacobs: "Käften ungjävel"
Mitt: "jag måste gå och kissa nu" *kommer in lika snabbt som jag går ut* Cassandras fina dans och beordning till jacob i början att han ska krypa (han ska vara båtsman och farbror melker.)Men även hannas :"kom tillbaka till mig sked" Nu har jag ju dock rabblat upp allt som händer så hela filmen är bäst!

För jag flyger iväg som ett pappersflygplan

Jag har gått och blivit lite små förkyld sen snöbollskriget i torsdag. Inge vidare men jag mår bra ändå, bara näsan som ska dryga lite ;) Har jag tur blir det inget mer än såhär eller så har jag otur som jag brukar ha när jag blir förkyld så det blir värre och varar i flera veckor. Jag var ju nyss sjuk! Äsch det återstår att det, varför ta ut saker i förväg. Man får se det posstitivt eller hur? :)

Imorgon blir det afro dans med Elin och Kajsa om hon mår lite bättre. Jag kommer träna fast min näsa rinner, men det kommer säkert bara bli en gång den här veckan tack vare det, De suger!


Jag saknar italien gänget! Återträff håller på att planeras, ME L I K E♥

You´re Not Sorry

Vaknade halv 11 men kände inte för att gå upp så jag låg kvar i sängen en timme och ska säga er att det var riktigt skönt. Skulle lätt kunna ligga där en timme till eller två men så Lovely ska vi inte ha det haha;)

Sitter annars och lyssnar på Taylor Swift och får lite flashbacks från när man stod i cafét på apalby, hur man alltid bad cassandra att ta med sig skivan så man kunde roa sig medans man skulle stå där en halv dag. Och alla skrek vilken låt som skulle spelas, och vi hade våra favoriter som spelades om och om igen. Älskade apalby:)

Nu ska jag börja gör mig iordning, ta det lungt ett tag sen börja med en engelska uppsats liknande sak som ska vara klar på tisdag:) Vi hörs senare♥


Ja men självklart!!♥♥♥♥♥

Someday In Life

Grekland: Halkidiki/Thessaloniki, Kefalonia, Korfu, Rethymnon, Skopelos, Skiathos, Zakynthos
Dominanska Republiken
Egypten
Kap Verde
Maldiverna
Mauritius
Mexico
Thailand
USA - Los Angeles, New York, Las Vegas, Miami
Hawaii
Kenya
Australien
London
Italien
Paris

Jag har gått och fått rese abstinens av det här vädret hahaha! Dessa länder och ställen ska jag åka till någon gång i mitt liv + ställen jag ska åka tillbaks till som inte står med där. Kommer säkert komma på mer i efterhand men då är det bara att skriva upp på listan. Jag har en hel del att ta tag i framöver. I don´t mind ;)

Jag och mamma pratade om ställen i grekland tidigare idag och vi kom in på huset som morfar hade i halkidiki. Jag frågade om det var sålt eller inte och hon svarade att hon inte trodde det. Jag sa åt henne att kolla upp det, vafan då kan vi ju åka dit, jag ska allt se till att hon på något sätt gör det. Sjukt Awsome!

Jag spelar utan insats

Har setat och småkollat på melodifestivalen med familjen och världens bästa farmor och farfar.
Kan säga er att det S Ö G. Ett stort skämt enligt mig, den ända som var någolunda bra var salem al fakir och som tur var gick han vidare. Men det största skämtet måste ha varit dom som skulle föreställa ett band, dom var väll runt fem personer? En sjöng, en spela piano resten stod där helt stilla med sina gitarrer i handen. Jag undrar bara vad är vitsen med det? Så sjukt fult. Iallafall Slänger upp en visste du att lista ;)

Visste du:
att jag vill - Verkligen ha sommar och bort från sveriges väder. Utomlands TACK!
att jag har - Just tvättat bort mitt smink
att jag lyssnar mycket på - Musik
att jag funderar på - När nästa riktigt roliga händelse ska hända.
att jag inte gillar – Människor som leker något som de inte är
att jag avskyr när folk snackar - Skitsnack
att jag gillar – MycketMycket.
att jag alltid kommer att – älska musik
jag är förälskad i – Diffrent things. Att sova på morgonen är en.
att sist jag grät var – Ett tag sen.
att min mobiltelefon är – Är så stenålder som den bara kan bli. Måste lämna in min på lagning

att när jag vaknar på morgonen – Vill jag bara somna om och spendera hela dagen där.
att innan jag går och lägger mig – Måste jag räkna hur många timmar jag får sova
idag har jag – Tagit det lungt
att i kväll ska jag – Kvällen är snart slut så blir väll att sova
att jag verkligen vill- Sluta skolan, att sommaren ska komma,Resa till alla ställen jag vill/ska åka till, gå på en riktigt fet och bra konsert!

 

Dagarna du minns

Jag är sjukt trött på det här vädret, nu får det seriöst räcka! Jag ska ta fram fritidsresor katalogen syster har tagit med sig hem och drömma mig bort. Våran resa är bokad men kolla kan man göra ändå. Att resa är det bästa som finns!♥

!!

Jag har just läst att U2 inte kommer till sverige i år! Iallafall om man ska tro deras turnelista, alltså så måste det vara sant! Nooooooooooooooooo, jag vet inte vad jag ska ta mig till! Är Mäkta besviken:(

Statue of Liberty, long live the World trade

Vaknade för någon timme sen och har nyss kollat lite på grammyawards, orkade inte kolla klart på hela men hann iallafall se när beyoncé uppträdde. Hon utklassade somvanligt. Jag skulle ha åkte ner på stan idag men eftersom jag vaknade rätt så sent så kändes det inte som om det var någon mening att åka ner, helt ärligt så orkar jag inte heller haha. Jag får försöka åka ner imorgon istället.

Mitt rum väntar på att bli städat, det ligger kläder utspridda överallt i hela sängen. Det kommer sluta med att allt ligger kvar ändå, jag hatar att städa. Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs!♥


Vakna med the voice gänget måste väll vara det härligaste gänget? :)

Om du minns detta växte du upp i slutet av 90-talet...

Minns du...
-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
-när all that var det roligaste som fanns
-när nikelodeon var på hela dagarna
-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply
-pokemon och digimon
-när man spelade kulor på skolgården varje rast
-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
-när man fick Hitz for kidz i julklapp
-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
-när Pippis pappa var fångad av pirater
-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
-alla hus man byggde med tjejlego/vanligt lego
-och alla fajter om bästa delarna
-gogos
-när tamagutchi var allas bästa vän
-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."
-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
-"boom boom boom boom, I want you in my room"
-"Mama mia, here I go again"
-alla låtarnas melodi utantill
-tiden innan harry potter
-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa
-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"
-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt
-när det var jojo-period och alla övade in tricks
-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
-Creep School, Aahh! Riktiga monster!, Dough m.fl
-Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."
-när du läste "Vad gör folk hela dagarna" eller "Så fungerar det"
-när piggelinglassen kostade 6 kr
-och sandwichen 10 kr?

-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?


Det känns helt sjukt att man minns allt det där och att man faktiskt gjorde allt..



LOS ANGELES








Lars Winnerbäck - Söndermarken

Vi satte båtarna i bäcken
såg dom flyta in i tunneln
Kanske vidare mot Vättern
och kanalen ut till Nordsjön
över vågorna mot Irland
ut på havet och sen blåsa
iväg och aldrig komma tillbaka
mer till bäcken
där det började

Söndermarken är enligt mig Winnerbäcks bästa, Lyssna!


Vanilla Twilight - Owl City



I'll watch the night turn light blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly
The silence isn't so bad
Till I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

As many times as I blink
I'll think of you tonight
I'll think of you tonight

-
Vanilla Twilight -Owl City-

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Min morbror har varit här med sin tjej och ätit. Riktigt trevligt och man blev road gång på gång. Min syster ska på krogen, är inte det minsta avundsjuk nejdå. Hon kommer ju bara ha hur kul som helst som alla andra gånger. Gud vad jag längtar tills jag blir 18, det är ju nästintill då livet börjar. Jag fyller 17, en sån ovärd ålder. Precis som 16 bara ett år äldre. Nej 18 ska man vara!

Cassandra har nyss smsat mig och sa att U2 kommer till göteborg i sommar. Vi har våra nyplanerade planer, att vara på plats! Nästan så man blir lite over exited bara att tänka på det haha!

Ikväll blir det äntligen solsidan igen! Mitt nya favorit program, bara roliga personer som är med;)
Nu ska jag ordna lite så bye♥


Akon feat Keri Hilson - Oh Africa



Det bästa på hela veckan är här: Fredag! Slänger upp en grym låt innan jag åker till skolan.
Känns som en bra dag redan nu, vi hörs när jag kommer hem♥

Kiss the world with fingers crossed

Dagen som börjat så bra blev bara bättre och bättre! Träningen med favorit anders var super, tacokvällen likaså. Fy satan vad kul jag hade! Riktigt härliga personer hela bunten. Carl tex lekte transvestit. Innan alla drog hem avslutades kvällen med snöbollskrig. Blev mulad ett antal gånger men mulade tillbaks lika snabbt igen, är man kung så är man eller hur? Sprang i snö som var upp till låren i endast tights och converse. Det funkar det med, tro mig. Jag måste säga det igen: Shit vilken bra dag det har varit!

Jag ska köpa mängder med nitar (fina nitar, inte punkar nitar) och sätta på lite olika jeansshorts till sommaren, Riktigt snyggt.


Kolla dessa vad snygga!

Nu ska jag fixa innan jag ska sova. Börjar tio i 10 imorgon. Me Like Godnatt♥


These streets will make you feel brand new, The lights will inspire you

Torsdag, skoldagen är avklarad och helg imorgon. Oj vilken bra dag det har varit idag. Inget speciellt har hänt (än) men ändå. Jag är pigg för första gången denna vecka. Att jag somnade halv 10 igår kväll kan nog vara svaret på varför. Skolan har varit riktigt rolig med mycket skratt. Matteprovet gick bra kändes det som, tror ialalfall på ett g, vilket gör mig överlycklig om jag får. Svenskan var ovanligt rolig och läraren Öyvinn drog väll ett x antal skämt den här lektionen. Öyvinn är en man som cyklar i vårt och torrt, tro mig. Något som fick mig att skratta så jag fick ont i magen och som fick malvina att få ont i käkarna var när han berättade när han cyklade till jobbet idag.

Öyvinn: Jag cyklade ner vid en jättestor backe vid bäckby och breved är det ett motionsspår ni vet?
Så cyklar jag ner där och sen ser jag en stor snöklump som jag slinter till på.
Klassen: hahahahahaha
Öyvinn: Så jag glider ner på sidan hela vägen.
Klassen: hahahahahah
Jag och malvin: HAHAHAHHAHAHAHAHAH
Öyvinn: Jag hade hjärtfel flera minuter innan jag kom tillbaks till mig själv.
Jag och malvina: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Eller denna som är så dåliga att den blir lite små rolig.
Öyvinn: Jag höll på med karate ett tag men sen blev jag snällare och gick över till kamrat.

Man kan alltså konstatera att han har sjukt dålig humor.

Gick ner på stan och såg en hel del godingar inne på BikBok. Fick även höra av tjejen som jobbar där att de har 12 kartonger med nyinkommet. Nu vet jag vart jag kommer befinna mig i helgen.

Inte det roligaste inlägget men jag var tvungen att dela med mig.Nu måste jag göra engelska som är tills imorgon sen blir det träning och tacokväll. Bye!♥



I just wanna let it go for the night That would be the best therapy for me.

Idag är en sådan dag som jag har saknat spotify hela dagen. Vid flera tillfällen önskade jag att jag hade musik på högsta volym i öronen. Jag har varit trött rakt igenom hela dagen idag, detta är seriöst sjukt det kan inte vara normalt. Den här veckan har jag varit trött konstant och mest av allt bara velat spenderat hela dagen i sängen. Jag är 16 år jag ska ju för fan leva livet!

Jag har varit stressad med både matte som ska in i min hjärna till ett prov som är imorgon och ett fett spanska förhör också. Det sista har jag inte hunnit träna till, får göra det i skolan imorgon. Slutade 1 men jag och cassandra var så duktiga så vi gick till bibloteket och pluggade med matilda sen tillbaks till skolan för att få hjälp med matte, det hjälpte mig inte ett skit cassandra fick vara min lärare. Fast vi inte har så mycket den här veckan så är alla hur trötta och stressade som helst, det märker man. Halva klassen blir tjuriga för minsta lilla, det skiks håll käften både hit och dit på lektioner och klagas lika så. Jag förstår allehoppa. Jag orkar inte mer, villa skippa skolan tolatlt! Fatta vilken lycka att ta studenten, jag kan inte tänka mig hur överlycklig man måste vara.

Imorgon kommer allt vara över, okej inte allt men det värsta. Det blir ett medel pass på friskis med tjejerna och sen blir det nog tacokväll. Ska bli superskönt att få göra och tänka på allt som inte har med skolan att göra.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik som jag saknat för mycket idag.
Hörs!

Ke$ha - Blind

Jag vet att jag har lagt ut en hel del musik men jag måste göra det nu med, för den här låten går som många andra om och om igen på rad efter varandra. Riktigt bra är den!

 

Ska sova i tid idag. Klockan är ställd på halv 7, Kill me slowly...
Godnatt♥

Jason Derulo - In My Head

Nya repeat låten. Tråkig video också men alla var med lyrics så hade inget val men det är ju ändå låten ni ska lyssna på ;)


Vi Gömmer Våra Lögner I Ursäkter Och Glömska

Jag kan inte lägga ut bilder, sladden till kameran är helt gone. Jag orkar inte ens leta, hehe den kommer fram nästa gång jag behöver den;) Sov tidigare idag och oj vad skönt det var. Pluggade lite matte orkade väll inte allt för mycket ska jag säga er får väll kanske bli lite senare igen. Jag kan iallafall säga att jag ♥ ekvationer, Jo men shena vi är så sååå tighta. UschFyochBlä.

Jag vill träna men kommer inte komma iväg förren på torsdag. Då jag ska och några fler apalbybarn gå på gamla läraren anders pass. Det kommer bli superkul, hörde från johan att fler gamla lärare var där också haha Fun!
Och elin: jag funderar på om jag ska köpa kort den här veckan ändå nu när jag har pengar.. fast jag vet inte än jag hör av mig! ;)

Nu ska jag kolla om jag hittar lite ny musik och så ser jag fram emot en Ben&Jerrys som pappa varit och köpt. Lovely♥




Lets here it for New York

Fick sluta två istället för halv 4. LOVE. Annars så är jag rätt så död men som inte alls är någon nyhet numera, har matte att plugga på, prov på torsdag och något fett förhör i spanska tills på torsdag där med. Jag tror jag måste prioritera bort spanskan och fokusera på matten, det är såå mycket viktigare jag orkar inte bry mig det minsta och språket...
Fick göra ett engelska prov idag som jag missa när jag var sjuk. Jag tror det gick bra, det kändes bra iallafall, hon skulle rätta det tills på fredag så då får vi se.

Har några bilder från idrotten idag fast jag tror jag lägger in dom senare för nu ska jag sova innan jag måste plugga haha. Slänger upp lite musik från U2. Har kommit in lite smått i en u2 period men dom är ju bra så det gör ju inget.

U2 - Beautiful Day

U2 - Magnificent

U2 - With Or Without You

Den sista som är live från göteborg i sommras är mer än grym! Så sjukt braa, där ser ni varför jag ska vara på plats om de kommer igen!♥

I just wanna let it go for the night That would be the best therapy for me.

Min mamma och pappa är världsbäst och då menar jag det verkligen. Jag har fått tusen kronor av dom idag eftersom det är så mycket som jag behöver. Supersnällt och jag vet att mamma iallafall brukar läsa så jag säger tack så mycket igen!
Imorgon ska vi åka skridskor igen på idrotten. Ojojoj sp09d på skridskor det ska alla se. Kameran kommer vara med så förhoppningsvis  blir det bilder som kommer upp här.

Annars så är jag något stenad ikväll. Jag är hur trött som helst kände redan vid sju att jag skulle kunna gå och lägga mig men det kändes inte så lockande att vakna tidigare än vad man skulle ha gått upp i vanliga fall på morgonen så jag har försökt hålla mig vaken ett tag till men nu går det inte längre. Klockan är snart 9 och jag säger godnatt. Alldeles för skönt.

Godnatt och ha det bäst!♥

Cassandra jag hittar inte Sweden Sir videon. Jag har letat sönder, hittade bara introt till programmet vilket bjöd på skratt det med:D



And if somebody’s going to make it then this somebody got to be you

Hemma från skolan och nu sitter jag och lyssnar på U2. Kommer dom i sommar så räkna med att jag är på plats!
Skolan idag känns som om man kunde ha skitit i. Först spanska som man inte gjorde något på. Skulle översätta frågor som "borstar du dina tänder med colgate?" Manba: Men snälla astrid vem skämtar du med?
Sen var det hål i 1.40 minuter. Jag och cassandra tog oss till konsum men det räckte inte för oss, det blev donken med, Illa! Sen handledartid i 5 minuter. Värd skoldag? Nej inte det minsta.
Inte min dag heller. Var sjukt trött igår kväll men ändå kunde jag inte somna. Det tog 40 år, jag tänker för mycket på saker. Sen ringde klockan halv tio och jag kom inte upp. Halv 10! Så fick sätta den på halv 11 men kom knappt upp då heller, och så måste man plugga matte snart. Nej jag pallar seriöst inte, jag kommer gå i ide till sommaren kommer, jag klarar inte mer snö. Vill köpa träningskort men såklart så shoppa jag upp pengarna som jag la undan. 28 dagar kvar tills nästa gång. Jag och pengar går inte ihop på långa vägar. Behöver en ny mobil också. Och jag som sa till mig själv förra sommaren att den här sommaren ska jag köpa ett par RayBan. Jo men tjena, nej seriöst jag ska  ha ett par.

Nu  blev det ett deppigt inlägg så nu ska jag lyssna på musik,kolla runt sen sova. Låter perfekt.♥


RSS 2.0