I still repeat the things you said to me in my head

Säg inte saker till mig som får mig att tro och som får mig att hoppas för att sedan lämna mig full med frågor men inga svar. Jag tänker inte gå tillbaks och bli så ledsen igen som jag var för snart 3 månader sedan för det var det värsta jag varit med om.

HOPE

I mitten av en hurricane och en tro på evig kärlek


Man kan inte både ha kakan och äta den. Det gäller oss båda men jag vet inte vad jag ska tro för tillfället.
Min fina.


love me like the world is ending

Tumblr_lp5mvmvosj1r044m7o1_500_large
Klickade hem en Iphone 4 idag, får den om några dagar och nu tar jag bilen med kajsa och paulina och badar,får inviga min röda volang bikini för andra gången denna sommar. Bättre sent än aldrig right?

I'm falling apart for the hundredth time

När man varken vet ut eller in. Orden du sa går på repeat i mitt huvud, och här står jag helt utan svar.

You only live once

Spårad kväll - fylla, asgarv, nikotinkickar, spyor, tårar, en äng, vin, öl, mintshotar + världens härligaste männskor säger allt.
Och jag som skulle köra på 100% nyktert ikväll.

If life gives you a lemon, ask for salt and tequila

Tumblr_lp5koz4evx1r0b0gvo1_500_large
Ikväll ger sig ett gäng cp-skadade vänner sig ut på äventyr. WopWop!


You give me that kind of feeling people write novels about

20799070_large

falling in love all over again

Christmas-colorful-cute-ornaments-photography-favim.com-117141_large
Hade en as fet kväll igår på pluto även fast jag numera inte vet vad jag ska tro, allt känns för oklart men jag är så jävla glad att jag har de människor jag har runt om mig. Mötte upp emil innan hemfärd, blev små tjaffs med några polacker som inte kunde svenska och knappt någon engelska, dom dök upp från tomma intet och tillslut fick jag sån panik att jag fick springa fram till en vakt som var supertrevlig och hjälpte oss lite. Tog taxi hem och hängde en stund med viktor och emil vid mitt köksbord innan sängen kallade. Idag låg vi kvar till strax efter tre och bara var och pratade, hur skönt som helst. Ikväll ska jag tydligen köra igen. Med några bröder och fina emil, dom är super hela bunten. Nu kallar duschen innan mat och sen ska jag pallra mig hem till emil bror.

Keep calm and party on


I hate myself for that

Tumblr_lp083mmykz1qjj9wuo1_500_large
Igår däckade jag redan strax efter 10. Helt sjukt men fan så trött jag var och är nu med för den delen. Slutar halv ett och har räknat ut att jag hinner dra en däck på soffan i ungefär 3 timmar innan det är dags att fixa sig. Ikväll kör vi på en utgång och jag är fettt taggad!


I thought to myself; what the fuck?!


Blev en runda på stan och blev några saker rikare. Syster jobbar så är hemma själv till klockan 22. Ska plöja pretty little liars avsnitt och fixa mina naglar; fila, smörja med olja, nagelbandskräm, nagelpeeling. Allt, de ser ut som en total världskatastrof och kör på en fuling och har nagellack på jobbet imorgon. Slutar 12.30 och är ledig lördag söndag. Brb ska bara fälla några glädjetårar.

HJÄRTAN

Ni vet när det gör så ont i hjärtat så att man vill plocka ut det?

Så känns det just nu.

Someday love will find you

Tumblr_lnmzx07vvy1qcgk6ro1_500_large
Så-jävla-död. Askalas att vakna mitt i natten med årets hemskaste mensvärk. Hade så jävla ont så jag mådde illa och ville gå och spy. Kunde knappt röra mig och ville inget annat än att lägga mig i fosterställning och gråta men en pronaxsen och en timme senare, tre timmar innan klockan skulle ringa kunde man få sova igen. Ytterligare en jobbdag kallar och jag gör vad som helst för att slippa. Fuck my life.  

SO MANY THINGS, YET SO LITTLE TIME

Lyssnade på musik när jag cyklade hem från jobbet, i en nedförsbacke skulle jag byta låt och duktig som man är så tappar man mobilen när man åker i 320. Har fått fina märken och "högtalarna" or whatever it is har typ spräckts. När man ringer låter tonen som krigslarmet dom testar första söndagen (eller måndagen) varje månad. Tufft, sen så har ringsignalen bytts utav sig själv. Från Swedish House Mafia till någon riktigt tattig och hur man byter, det har jag glömt för längesen. Tummen upp, en Iphone skulle sitta fint nu!

I STILL REMEMBER THE FIRST DAY I MET YOU

Tumblr_lozrrtth461qlvn9oo1_500_large
Har jobbat sen 7.30. Död tjej som vaknade halv 6 och inte kunde somna om. Ska dra en däck någon timme sen bara chilla. Får min första lön idag och när jag vet att jag numera är flera tusenlappar rikare vill jag inget annat än att kriga ner på stan och införsaffa mig nytt. Mamma smsade från götet, i slutet av augusti - början av september ska vi tillbaks till min absoluta favorit stad i vårt avlånga land, ta några hotellnätter och shoppa järnet. Underbart!! 

+ + + +

Är inne på facebook och ser en som gillar en sida "Anders Behring Breivik". Går in och kollar och bara 3 fjuttiga vidriga personer gillar. Fyfan, mår illa vilka svin det finns...

Keep myself inside your head, like your favorite tune

Twitter_icon_large
My heart's a stereo, it beats for you so listen close, hear my thoughts in every note.
Make me your radio turn me up when you feel low, this melody was meant for you just sing along to my stereo.
I only pray you never leave me behind because good music can be so hard to find
I take your hand and pull it closer to mine, thought love was dead, but now you're changing my mind

It just is what it is. It's not always fair

100_8342_large
Åker till jobbet och sliter ända till 21.30. Död tjej. As taggad tills på fredag och två veckor kvar till kreta!

My heart’s a stereo, It beats for you, so listen close



Tror jag blivit kär på riktigt för andra gången i mitt liv. Alldeles alldeles underbart!

Don't cry because it's over. Smile because it happened

5921820287_f139b326a5_z_large
Har haft några as mysig timmar med Emma och Linnéa. Pratade minnen och catchade upp om det senaste och planerad även in två utgångar. Tjockt. Har nyss kommit hem och om 30 minuter har jag mina klasstjejer här, känns som om jag borde börja fixa lite smått.

You turned out to be the best thing I never had

Tumblr_loqvlgtn4f1qdo108o1_400_large
Tumblr_lovrnvfion1qkci7yo1_500_large
Päronen har dragit till älskade götet och jag och syster har huset för oss själva tills på fredag. As fett! På onsdag kommer första lönen, på fredag blir det spår med alla mina favoriter och när det kommer till en viss sak känner jag mig bara tom.

you act like it never happened

I don't understand how you can smile all day long but cry yourself to sleep at night. How pictures never change but the people in them do. How your best friend can become your worst enemy, or how strange it is when your worst enemy turns into your best friend. How forever turns into a few short months that you'd do almost anything to get back. How you can let go of something you once said you couldn't live without. How even though you know something is best for you, it's just hurts the same. How the people who once wanted to spend every second with you, think a few minutes of their time is too much to spare. How people make promises despite knowing how common it is for promises to be broken. How people can erase you from their lives just because it's easier than working things out.


nu ser du mig, jag måste rota i väskan efter mod.

271028_243150009036628_131589846859312_938429_4043619_n_large
Hemma från kvällens jobb. Har fått ett ubersnyggt linne av syster som hon köpte i Spanien. Imorgon ska jag fika med två barndomvänner jag hängde konstant med förr och känt sen lekis men som jag på senare tid inte alls träffat på samma sätt. Ska bli hur kul som helst då vi tre verkligen var som jing och yang. På kvällen kommer mina fina hit och grillar. Typ fett med ledig dag. Nu ska jag köra ett pretty little liars maraton, sjukt bra serie som jag upptäckte igår.

+ + + +

Så säg som det är, för den här gången
krävs det mer innan jag öppnar armarna,
förlorar mig och känslorna faller fritt.


DU KOMMER ALDRIG NÅGONSIN MER FÅ SE MIG SVAG.


Irii46fummbkx7rgo_large
Så jävla sliten. Syster är hemma igen och hon har shoppat hur mycket snyggt som helst, inte alls avundsjuk nejnej. Jobb klockan 2 sen kör vi ytterligare ett kvällspass. Är så sjukt jävla opepp, jag orkar verkligen inte. Speciellt en helg, det är alltid kaos på helger för vi är alltid kort med personal vilket leder till slavarbete. Det är alltid slavarbete men på helger är det 10 gånger värre. Ska göra mig iordning och sätta mig och beställa taxfree. Kan jag bara få åka bort nu? Här vill jag inte vara kvar.

Let it go

Tumblr_lookjtlrt91qkj805o1_500_large

How easily you walked into my life

1d8838e3c55040e4d2ff68ac39f2dd9d_h_large
Jag fick prata med mina tjejer igår, fick deras syn på saken och fick höra deras kloka ord. Tre veckor kvar till kreta och ska ikväll eller imorgon gå in och beställa taxfree, chill att vara 18 och att syster är 20 så man kan beställa billig dricka, på måndag hänger jag med mina bröder igen, ska jobba och hänga med marcus som har samma dålig humor som mig, sen ska jag kriga körkortsteori när jag kommit hem. Har ett nytt mål när jag ska ha mitt körkort eftersom allt jobb kom ivägen, imorgon kommer syster hem efter 10 dagar i spanien och grattis i efterskott världens bästa farfar!

Rolling in the deep


THERE ARE SO MANY BEAUTIFUL REASONS TO BE HAPPY

250300_192820034109005_100001430296034_527085_1653304_n_large
Hade en as trevlig kväll igår hemma hos lovisa med mina bröder. Kan inte minnas hur många gånger ja la av ett asgarv så tårarna rann. Dom är bäst helt enkelt. Verkligen bäst och jag älskar dom alla till max. Världens finaste vänner och det menar jag, ett sista år i skolan med dessa och att ta studenten med dessa kommer få mig till världens lyckligaste men oj vad ledsen jag kommer vara över att inte längre träffa dessa människor varje dag, det som i tre år varit vår vardag även fast jag vet att vi kommer hålla ihop ändå. Men hey dags att vara lite realistiskt och leva i nuet, ett år kvar vafan!

Ikväll ska jag jobba (cass när jag skrev det kom jag åt "i" istället för "o" så det blev jibba) Ingen nyhet numera. Psykiskt instabil, for real. Och det som har hänt i norge, så jävla sjukt. Mår dåligt av det, så pass nära oss klart man medlider, så hemskt så man inte finner några ord.

YOU KNOW

Tumblr_lo7k52nchj1qiln3bo1_500_large
Tumblr_loo57nq1in1qbp7nxo1_500_large
Det känns okej, tomt som satan men helt okej. Det går åt rätt riktning och jag mår ganska bra ändå. Trodde aldrig jag skulle kunna skriva detta.

KING ZELLA



hahahahahahahahahahahahaha who the hell are you King Zella????? 1 gemensam vän; pluto matsal och bar. Haff♥

+

Du har något som andra inte har, jag vet inte vad. 


Bloody Mary

Mår psykiskt dåligt av vad Silk leker på facebook, mest för deras skull...

"Fredag och party under bar himmel på stans största terass! Dessutom DJ LEONARDO från PH + MUSSE K . Vilken kväll det kommer att bli..."

"Årets mest bokade DJ-kollektiv kliver upp på SJÖKROGEN för första gången."  
(låt mig tillägga att det är någon jävla musse och leo från paradise hotel "status")

"Vädret är helt klart på Skumpartyts sida:) Galet igår! Galet idag"   (Låter som en kille som nyss haft sin första fylla och tycker han är supercool)

Kan dom inte bara inse att det är pluto man ska hänga på????????

DO WHAT YOU WANT

Tumblr_lebs9srgbg1qeakzuo1_500_large
Så jävla taggad på livet. På riktigt alltså, allt går så sjukt snabbt och snart är skolan igång ingen. Jag, som är sveriges mest skoltrötta människa, som är den som mest av allt vi släppa en bomb över alla skolor och velat tagit studenten sen jag slutade på apalby ja, högstadiet gillade jag, kanske för att man aldrig hade plugg, inga prov och då menar jag inga prov och alla var oseriösa på lektioner, alla hängde med alla och allt det där (kanske även därför det gick som det gick i början på gymnaiset för det flesta apalbyare) ser jag iallafall fram till att börja mitt sista år på rudbeck, jag ser fram emot nollningen, nollningsfesten, julbalen, studentkryssningen, 100-dagars, utklädnaden, kalendern, ja exakt allt som gör det sista året till det bästa med de bästa vännerna och klassen jag vet. Kollade inboxen på spotify och hittade "vi har tagit studenten" låten som tess skickade i maj med ett meddelande som löd: "ute i god tid bara..." om 10 månader är det vi, helt jävla sinnes, tiden kommer fortsätta springa och snart är alla bröder 18 och en utgång är planerad med en saknad vän.

Ikväll drar jag hem till Lovisa med några favoriter, kommer bli toppen

I may look calm, but in my head I've killed you three times

Tumblr_lme9h9essw1qgcos1_large
Hemma efter ett kvällspass på jobbet. Sista timmen var det bara jag och marcus kvar på avdelningen. Alla låg, förutom 3 stycken. Behöver jag säga att dee blev oseriöst? Två övertrötta vikarier med samma dåliga humor. Vi asgarvade i sofforna med två farbröder i rullstolar, blev kallad apor av en som sprang runt ute på altanen och så körde vi sten sax påse om vem som skulle få gå in till den läskigaste utav dom alla. Jag är så jävla rädd för henne så det är sjukt. Marcus förlorade och när han går mot hennes rum kommer han tillbaks och säger "måste ha ett redskap med mig" så tar han med sig en soppbortse sen går han in och det enda man hör är hon skrika: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut! och marcus fråga "har du nattlinne på dig?" dog av garv. Nu kallar duschen sen soffhäng, klockan ringer 6 imorgon...

Jag hoppas att du lever med det i all evig tid

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha

~Timbuktu~


But who knows, maybe one day we'll be perfect for each other


3 veckor
kvar till Kreta och jag längtar som ett as efter exakt allt + att det ska bli hur skönt som helst fast jag har lite ångest över att det bara är en vecka. Men jag ska inte klaga för det kommer bli underbart. Jobb som vanligt idag då, 15.30-21.30 (fuck my life!!!!) men får OB så det känns ju lite bättre. Bemanningstjänst bombar mig om extratider på sms, idag när jag vaknade kl halv 10 och kollade på mobilen så hade jag fått 5 sms. Desperata jävlar.. så sjukt dryga. Längtar tills jag slutar, aldrig mer bemanningstjänst.

You've made your bed, so sleep with him

255037_205509999493037_100894739954564_647160_7412716_n_large
Tar över päronens gigantiska bed ikväll med film och smoothie. Börjar halv 4 imorgon så får ytterligare en sovmorgon. Fan så underbart skönt!

Olycklig kärlek

Olycklig kärlek är ju en jävla fitta.

Och att vara olyckligt kär i någon som inte är det i dig är den ensammaste känslan i världen. Det är som varje gång man står och väntar på bussen och det är mörkt ute och slasket piskar i ansiktet, blöter ner skorna och tränger igenom kappan. Det är som varje gång man åker hem själv och det känns som om någon river i en. Inte utanpå utan innanför huden, river upp köttet och tränger igenom blodet, river sönder varenda sena och varenda muskel. Varje stund känns som när någon håller fast en hand och pressar en cigarett mot den. Magen känns alltid som den gången man blev full första gången och spydde ner ett helt badrum på hemmafesten. Och i huvudet känns det som ständig migrän. Benen viker sig som om någon sparkar på knäna. Händerna darrar på ett sätt som de gör när man är riktigt jävla rädd. Och när man hör om den nya tjejen är det som ett slag som träffar rakt på näsan så att det spräcks och blodet sprutar. Sen en till. En till. En till.

Sen är man så jävla nerslagen att man ger upp, slutar be om det, skiter i om slagen fortsätter komma, ramlar ihop och slutar kämpa.

Så är det över. Man börjar läka. Men det är ett helvete av smärta på vägen. Och de där ärren blir ju så jävla fula, men på något vänster så ser man charmen i de också tillslut.
~
M.F~

Kommer alltid att se upp till Michaela Forni. Världens klokaste tjej, sätter orden på känslorna, skriver sånt man behöver få läsa och så lever hon ett drömliv för att vara Sverige.

So it's true what they say, if you love someone you should set them free

So this is the end, of you and me. We had a good run, and I'm setting you free, to do as you want, to do as you please

Cuz I don't know, who I am when you're running circles in my head



WITH LOVE

Tumblr_loj4rushob1qmo6hxo1_400_large
Åkte hem till Malvina igår och hade altanhäng med världens finaste vänner. Skönt att få träffa dom alla tillsammans igen då vi inte setts sen avslutningen. Kvällen bjöd som vanligt på godis, donken och ännu mer ätbart och såklart skratt och prat i mängder. Idag drar morsen och farsen till min morbror och hans frus stuga så jag blir ensam hemma i någon dag. Fasiken vad skönt! Annars så hade jag hoppats på att min enda lediga dag denna vecka skulle bjuda på sol och stek ute på altanen eller spöregn så man kunde mysa i soffan med täcke och filmer och bara vara och ta det lungt ordentligt. Verkar inte bli något av det så får helt enkelt se vad som hittas på. Och så vill jag att syster ska komma hem från spanien, 4 dagar kvar!

I THINK I SAW YOU IN MY SLEEP, DARLING

Tumblr_lmy97rcw3n1qhk9pio1_1280_large
Trött som ett as ska jag nu gå och sminka om mig, ska möta morsen och farsen på stan för lite mat. Ledig imorgon, kan gråta av lycka då jag sedan jobbar resten av vecka. Ska spendera tiden väl ute på altanen och ute i solen - om den vill visa sig vill säga


I brist på annat

1. Har du ett par rosa string? - Inte ett par rosa
2. Vem var den senaste du pussade? - viktor
3. Vad har du för bhstorlek? - 75B
4. Trivs du med det? - skulle inte skada med liiite större
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Som om man 1:räknar och 2:memorerar?
6. Gillar du någon nu? - Tyvärr någon jag inte längre borde
7. Vad gjorde du inatt? - Sov som en gud gånger 1000
 
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nejdå men är inte redo för det just nu efter allt
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Om det är hemligt kan jag ju inte veta?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Det gör jag absolut 

Tio saker:
Det där eller det här

1. Kärlek eller pengar? - kärlek
2. Vin eller öl? - vin
3. Dag eller natt? - natt
4. One night stand eller förhållande? - förhållade
5. Tv eller internet? - tv
6. Pepsi eller cola? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - båda
8. Färgfoto eller svartvita? - båda
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - inget av dom

Tio "Har du nånsin":

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - jodå
4. Har du hoppat bungy jump? - nej aldrig
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja..
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - men nej hahah vem gört?
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - ja
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja ibland

Tio känslor:

1. Saknar du någon just nu? jaa
2. Är du glad? - ja men trött som fan
3. Är du fundersam? - ja det händer
4. Är du uttråkad? - nja ganska
5. Är du tysk? - nej
7. Är du italienare? - nej
8. Är du fransk? - nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - ja
10. Gillar du någon just nu? - den svarade jag ju på där uppe?

Om dig:

1. Hur mycket är klockan just nu? - 13:47
2. Namn? - Malin
3. Vart bor du? - Västerås
4. Hur många barn vill du ha? - 2 
5. Vill du gifta dig? - ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - rullar
7. Har du ätit sushi? - nej usch
8. Favoritglass? - B&J 
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 2 eller 3 tror jag haha 
10. Humör? - trött!!

Fyra grejer:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - När vi skjutsade så stannade poliserna,klev ur bilen men vi forsatte cykla
2. Har du en hund? - nej men skulle kunna döda för att få en
3. Sover du helst själv eller med någon? - med någon
4. Tror du på spöken? - egentligen inte


Skulle:

1. Skulle du vilja vara längre? - haha ja! några centimeter till skulle vara perfa
2. Skulle du vilja ha sex nu? - vilken fråga, men istället för att sitta här kan man väll lika gärna köra. Skämt åsido
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nej

Kan:

1. Kan du röra på öronen? nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - jadå
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - nej bara om jag sover
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - ja
7. Kan dina vänner lita på dig? - ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - ja fast nej
9. Kan du suga? -nu förstår jag inte?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - tveksamt


Har:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja
3. Har du syskon? - en storasyster
4. Har du någonsin haft sex med någon? ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - säkert nångång
6. Har du varit full den här månaden? - ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - lite
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
9. Har du pussat någon som är minst fyra år äldre? - nej
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nej
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - nej inte påkommen

14. Har du ljugit på någon fråga än då? - nej

Vem:

1. Vem älskar du? - min familj och närmaste vänner
2. Vem hade du senast sex med? - -
3. Vem vill du bli full med? - Mina bröder från klassen, vi lyckas alltid efter lite för mycket
4. Vem är den bästa artisten/gruppen? - Just nu är det nog maggio
5. Vem pratade du senast i telefon med? - mamma
6. Vem är snällast i världen? - tror jag måste svara min farmor & farfar. Galet genomsmälla
7. Vem vill du prata med? - Mina tjejer
8. Vem sov du senast med? - hmm.. v på midsommar tror jag..
9. Vem såg dig full senast? - syster
10.Vem vet allt om dig? - inte allt men syster, kajsa och elin vet väldigt mycket
11. Vem hatar du mest? - Säger att jag hatar men ogillar dom, hata är ett starkt ord

TODAY IS THE DAY

8b500d3100022b4f4e1f44e2_large
Hemma från jobbet men ska tillbaks klockan 4. Går in extra ikväll då det fattas folk och drar på så sätt in lite extra pengar. Känns rätt bra när vädret ändå sviker en med regn hela dagen.

I know how it feels, believe me I've been there

Now it's gonna get harder
And it's gonna burn brighter
And it's gonna to feel tougher
Each and every day and
So let me say that I love you
You're all that I've ever wanted
All that I've ever dreamed of to come
And yes, you did come
I want you so bad
Can you feel it too?
You know i'm so, i'm so in love with you
I want you, so much
I need you, so much
I need you, your touch

Kelsey med metro station spelas i öronen från spotify i mobilen. Nu ska jag krypa ner i sängen, lyssna lite till sen sova sova sova. Jobbdag imorgon precis som alla andra dagar..

Jag vet hur du ser ut i inga kläder

Tumblr_lb80qlndin1qbpr6oo1_400_large

Sov som en gud inatt även fast jag fick 5 timmars sömn och legat fuckat med huvudet så jag har hur ont som helt i min nacke som leder till huvudvärk. Känner mig som 50+ men vad gör det om 10 år och när jag är taggad som satan på allt som väntar mig ett bra tag framöver och cashen ba kommer?

But no one is ever gonna love you more than I do


Kommer aldrig tröttna och videon är underbar

Choose Happiness

Tumblr_lmvjvr9ttp1ql0zaro1_500_large
Efter en as trevlig kväll hos funderbergs igår kväll kan jag konstatera: fan vad sköna dessa människor är, hela bunten och när killar kommer till en viss fas så tänker det endast med kuken - det tänker alltså inte alls. Konversationer tillsammans med mig, cassandra + våra mammor är bra konversationer. Även fast du sårade mig till max samtidigt som du gjorde det enda rätta för dig så kör jag nu. Jag tänker inte hindra någon utav oss nå mer. Men vill att du ska veta att du kommer alltid var lika bra för mig.

Nu ska jag åka iväg och jobba, sen direkt när jag kommer hem strax efter två ska jag däcka. Det kommer vara min drivkraft hela dagen.

Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser



Dör vad bra

Jag behövde en hundradels sekund

Nu när jag tagit beslutet är jag lugn

Twinkel twinkel little star, let's have sex inside my car

Tumblr_loedbukywb1r014h8o1_500_large
Det må vara juli månad men fan så kallt det är. Kommer inte upp ur sängen för jag fryser så mycket så här ligger jag med ett fett duntäcke runt mig. Ser bara fram emot att få jobba klart, åka till kreta, sola, bada ligga på stranden, beställa drinkar, kvällslivet (även fast vi inte ska åka på en partyresa) och bara få vara. Men lika mycket ser jag fram emot den 25e då jag äntligen ska få träffa mina saknade klassbröder samt även en eventuell tripp till götet och liseberg och att bli ägare till en iphone. De två sistnämna är än så länge bara snack, när lönen kommer ser vi om det bli verklighet. Ikväll blir det hem till funbergs!

When I'm still in love with you

"Det är bara att släppa det"

Jag skulle ha gjort det samtidigt som dig men fan vad svårt det är. Du verkar ha klarat det galant så varför skulle inte jag göra det? Men nu, idag släpper jag det på riktigt. Jag ska verkligen försöka för jag mår inte bra utav det och alldeles för ofta numera känner jag inte igen mig själv längre. Det här tog på mig så galet hårt. Jag dog men nu ska jag börja leva på riktigt igen. Att ha känslor för någon som förr kände samma sak men som sedan verkade försvinna som en blixt från en klar himmel är ett rent helvete. Man känner sig lämnad helt själv och så står man där som den dryga jävlen som inte kan släppa taget. Olycklig kärlek är nog mycket väl den värsta känslan som finns. En del av en själv dör verkligen.


We gonna sip bacardi like it's your birthday

Tumblr_lo4tfn4iqy1qhrkfqo1_500_large
And it hurts with every heartbeat.
Är numera ägare till ett par Levis ID curve jeans. Var så generös och köpte ett par till mamma också. Är helt slut efter att ha varit vaken sen 06.15 men det hindrar inte mig från att dra hem till kajsa och fira henne som fyllde 19 igår, sen en utgång.


Även om du inte kommer tillbaks

"Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen"
"Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig, även fast jag vet att jag måste glömma dig"

Som en total explosion i min aning hjärtformade värld, att ha dig som vän är något utav det dyrbaraste jag har men det känns som att jag är den som hindrar oss. Snälla låt det inte raseras, ingen utav oss, för nu slutar jag.


Baby it's a wild world


LAST FRIDAY NIGHT


Igår kväll kändes det som om jag blev skjuten rakt i bröstet och återigen så låg mina tusen pusselbitar runt omkring mig
. Men idag känns det fint igen och jag ska kolla på resor och drömma mig bort.

I WOKE UP WANTING TO KISS YOU


Sprängande huvudvärk och imorgon ringer klockan 06.15. 4 veckor av jobb kvar och jag vill inget annat än att skjuta mig själv, men sen tänker jag på de drygt 27.500 kronorna jag kommer få efter skatt and i'm ready for war....typ.

you will always be my best friend, you know to much


Umgås med E&K. Vi mobbar varandra som vanligt, springer igenom blommor för att hinna få en plats på gungorna ute i solen, ger kajsa en egen plats i soffan då hon ätit makrill och festar med mange. Sånt man gör när man känt varandra i 12 år helt enkelt. Nu har vi en paus från varandra, spicy väntar och snart hänger vi borta på 33:an igen. Dom får mig att må bra dom!


Vill inte längta mer, kan inte vänta mer

960253f0480e4a3fa51e43c497769fa6_7_large
Vi är förlorare jag och du
ingen av oss vågar tala ut
ingen av oss säger vad vi känner
står vi här men vi är bara vänner
finns inga vinnare i lekar för två
inga vinnare det är bara så
och om allting skulle falla imorgon så vill jag veta att du visste hur jag kände det då

För om det innebär att du och jag
aldrig mötte morgondan
så vill jag veta att du kände om känslorna var sanna
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig



You can't lose something you never had

Tumblr_kxbp3atbjt1qa3gxao1_500_large
Jag vill bort bort bort bort bort. Jag orkar inte jobba mer, jag vill inte jobba mer. Har inte gjort ett skit av vad det jag vill göra under denna sommar, och inte kommer jag göra det heller. Fyra veckor kvar sen drar vi till kreta, kort efter det drar jag förhoppningsvis igen. Fyfan vad skönt, orkar inte med västerås.

finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare det är bara så



Dör-vilken-underbar-låt

Once upon a dream

Tumblr_lo50z0gh911qlurkdo1_500_large
Slutade kl ett idag och imorgon är jag ledig. Så sjukt jävla skönt så jag skulle vilja fira med en fet utgång men så slår det mig att det bara är tisdag och jag har 100 fattiga kronor att leva på tills jag får lön den 27e. På fredag när kajsa fyller och det väl ska bli utgång kanske jag inte ens kan följa med, jävla ekonomi som ej existerar. Ska iallafall spendera min lediga dag med sol och bad och förhoppningsvis hitta ut till tortuna, vilket inte gick så bra sist men vi kör på ett nytt försök imorgon!

When I cry I remember what he said

I did not bother what others said, and i gave up everything for those words you said to me

fuck this

Tumblr_lo0s0ketg81qdm701o1_500_large
Ibland så hittar man bara orden. Nu ska slitna jag göra milkshake med madde och sarah sedan film. Kommer somna även fast jag sov någon timme, jag skulle kunna göra vad som helst för att få åka till kreta och bara vara och för att bli mitt vanliga jag lite mer oftare.

PAIN MAKES PEOPLE CHANGE

1352167282_5_qay5_large
Lutar åt att boka en till resa med syster kort efter att vi kommit hem från kreta. Ångrar som ett as att vi inte tog två veckor. Man vill bara bort från västeås och när man jobbat hela sommaren, inte fått ett riktigt sommarlov men däremot välförtjänta pengar så kan man kosta på sig en billig resa. Livet utomlands är fett och att komma till värme, en strand och allt som hör till utomlands är helt underbart. Men nu ska jag dra en däck, så jävla sliten. En tjej som är mer sliten får man leta efter, ledig onsdag och lördag♥

-

Tumblr_lg5qsxyrti1qd5xvl_large

Pengar rullar in som det ska

Fick gå in på min lediga söndag och jobba extra, as jobbigt men tanken på att jag denna dag tjänat in 1200 kronor är ju helt ok.

alla sagor har sitt slut

Jag kan fortfarande titta på honom och känna hur det pirrar i magen av förälskelse, men tvingar mig själv till att inte känna samma lyckorus som jag gjorde förr, bara för att jag vet hur det numera ligger till.

Last night

Tumblr_llx7xhn7ao1qdmgceo1_500_large
Vilken fet kväll som började hos mig med grillning och några glas vin sedan avslutades på pitchers. Träffade på trevlig folk och någon timme senare satt det två vid vårt bord vi inte kände men som vi hade det as skoj med. Helt plötsligt kommer det ut med en bricka full med shots till alla och en stund senare kommer dom ut ytterligare en gång och en gång till. Ja dom bjöd galet mycket och därmed fick man i sig lite mer än man hade planerat. Fick cykla hem helt själv, att cykla och smsa samtidgt var ingen bra kombintion. Körde av cykelbanan både två och tre gånger. Idag ville sova längre men när klockan visade tolv tänkte jag att jag inte ville missa soltimmar när det äntligen varit superväder, kollar ut och tänker vilka soltimmar. Fuck it.  

Post break-up sex that helps you forget your ex.

Jag är världens sämsta mästerkock. Jag kan varken göra pommes eller grilla kött. Men kajsa är värre, hon trodde att en kladdkaka som var i en varm men helt avstängd ugn skulle bli färdig. Ja vad ska man säga, hissen gick väll inte ända upp. Nu ska jag sätta mig ute på altanen igen och dricka mitt vin som inte var en favorit, men man måste prova lite nytt också innan vi sätter oss på cyklarna in till stan. Peace ut då.

Let's get it on

Tumblr_lnvnjtprni1qbtg3so1_500_large
Så jävla slutkörd. Lägger mig på soffan och drar en däck en timme eller två. Ledig helg men måste jobba extra på söndag = extra cash. Får se det positivt. Annars hoppas jag på ikväll, har sett fram emot helgen i en hel freaking vecka.


I could really use a wish right now

Fuck off. Trött på allt just nu

This time, last year, everything was so different

It hurts when things fall apart like it was never there

Ge mig ett nackskott så jag kommer över det någon gång för jag-orkar-inte.

If it's not okay, it's not the end

Tumblr_lj9drr6crz1qbfe2lo1_400_large
Kajsa är numera helt 100 på att hon ska med till kreta och idag bokade vi in henne. Har kollar runt en massa och fan vad jag är taggad, ska bli hur skönt som helst att få komma iväg efter att ha jobbat hela sommaren. Ska om en stund åka med kajsa och hämta upp syster sedan en vända till donken för mcflurry ballerina sen systemet för att fixa inför morgondagen. Helg♥


Älska, Älskar, Älskas, Älskat

Jag har alltid varit så rädd för den dagen det inte längre skulle vara vi två. Jag var alltid övertygad om att jag skulle ligga hemma i sängen och stirra upp i taket och tända cigarett på cigarett. Inte lyssna på mina vänner som försöker hjälpa mig. Äta som en häst vilket jag kanske alltid gjort men ni vet sådär att man alltid har någonting sött i munnen förutom när man sover, men en ask choklad brevid sängen ifall man vaknar och blir sugen. Stänga av mobilen när den ringer på morgonen och skita i att gå till skolan. Sluta gå ut eller ännu värre gå ut och tro att det kanske blir bättre om man dricker lite mer och sedan ramla in i en taxi och kleta mascara på taxichauffören.

Jag trodde jag skulle dö. Typ så.

För ni anar inte hur kär jag var i honom.
Jag kunde fortfarande titta på honom och känna hur det pirrar i magen av förälskelse. Han var det vackraste jag någonsin sett. Och så var han intelligent som fan och jag har alltid uppskattat det hos människor av motsatta kön. Han var min första riktiga kärlek och kanske kommer jag aldrig att känna på samma sätt för någon som jag gjorde för honom. Alla säger ju att det är något speciellt men den första kärleken.

Men alla sagor har sitt slut och när det kom bestämde jag mig för att inte dö alls. Istället för att gråta av sorg för att ha förlorat honom grät jag över lycka över att få ha haft honom. Istället för att ligga och tänka på allt fint vi hade tillsammans och inse att jag inte längre har det låg jag och tänkte på det och insåg hur bra jag haft det. Det är inte alla som får vara med om sådan kärlek. Summan av kardemumman; var inte ledsen om du förlorat något värdefullt, var glad över att du har fått haft det.

~M.F.~


Not everything works out the way you hope

Tumblr_ln0rkremby1qfvqdko1_500_large

Nyvaken efter ha sovit så galet skönt. Ska trycka i mig frukost så pencillinen kan få åka ner (tack och liv sista dagen imorgon). "Taggar" för jobb med spotify. Börjar jobba halv 4 sen kör jag ett kvällspass, orkar inte. Hoppas på att solen kan komma fram lite så jag kan få använda mina Ray-Ban Wayfarer som päronen varit så snälla och köpt åt mig och som så fint ligger och väntar på att bli invigda och igår klarade jag av att backa in på parkering galant.

Only you can give me that feeling

260530_2249629360028_1227041066_32764919_7032607_n_large
Har setat och räknat ut mina löner och vad jag kommer tjäna sammalagt under denna sommar, känns rätt fett. Kajsa var nyss här och resan till underbara kreta planeras förfullt även fast bruden ännu inte bestämt sig för om hon ska med eller inte. En tripp till stockholm och Grönalund ska också försökas att planeras in och redan nästa tisdag kanske det blir allsång med Veronica Maggio och Eric Amarillo. Det händer lite även fast man jobbar konstant och får tacka nej till flera saker med mina favorit tjejer från klassen som jag inte sett sen avslutningen, den delen suger och det är då jag inte vill jobba mer och tänker fuck my life som ej existerar.

KÄRLEK

Ibland äter man sockervadd och ibland har man blodsmak i munnen. Jag kommer aldrig att beskriva kärlek som en evig dans på rosor, för alla sagor med lyckliga slut döljer så mycket verklighet. Jag kommer heller aldrig försöka påstå att kärlek är dumt eller mest bara smärtsamt. Kärlek är bara verklighet. Det är den känslan som driver oss framåt i livet. Det är känslan som får oss att kämpa för jobbet vi vill ha eller killen vi drömt om, men det är också känslan som får oss att hoppa från broar och skrika saker vi inte menar. Kärlek är den största och mäktigaste känslan i livet.

~M.F~


The kind that only happens ones and the kind that lasts forever

Tumblr_lnieqsnpye1qaobbko1_500_large
Två månader sen idag men det känns som en evighet. Och fortfarande så finns det stunder då det trycker ner mig till max.

Tänkte ut en dialog mellan oss och allt

Lyssnar på Veronica Maggio och kommer in i en annan värld.

Jag minns bara allt det bra
allt som var du och jag
men aldrig, aldrig
kommer allt tillbaks
aldrig, aldrig
allt som var du och jag
aldrig, aldrig
kommer allt tillbaks
aldrig, aldrig
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vart du bor

Såhär kan det inte va

Säger att allt är bra
Hur fan kan du spela glad?


Så obeskrivligt tagen

Varje gång är som den första gång vi sågs även om det är över nu
Allting har förändrats men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

jag minns det såväl varför kärleken brunnit
Utav olika skäl varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp

Minns varje ord varje rad jag skrivit, en längtan så stor
Minns varje dag jag lidit

En kärlek så varm utan den vilket öde

Minns det som igår, första gången du log
Som om jag snubblade pladask på marken och bara dog

Blev hjälplöst förälskat obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen

Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men det finns där än för passionen vi kände kommer alltid igen

Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Mina minnen höll mig uppe varje dag

Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Jag gav aldrig upp dig när du försvan

Även om det är över nu

Tumblr_lknh7mxmj71qbo3bfo1_500_large
Plutotältet igår var proppat till max. September var bra men Petter var såååå mycket bättre. Vilken kung och hans avslut med Petter – Längesen var fett. Eller ja allt var verkligen fett men den låten var ett perfekt avslut. Vi hann även med leta efter ett "mobiltält" för att fråga om dom kunde öppna luckan till sim-kortet på iphone 4, att leta efter ett perfekt kissplace då det var poliser nästan överallt, kolla på när sarah och martina åkte virvelvinden men även köpa en heliumballong för 50 spänn bara för att få en rolig röst och fan vad vi garvade. Avslutade med donken innan en cykeltur hem med årets motvind, jag hade iallafall en fet kväll men jag är absolut inte taggad på att jobba ett kvällspass.

I CAN FEEL THE HEAT RISING WHEN YOU'RE NEAR


Efter en timmes däck brevid syster i sängen laddar jag nu om för en kväll nere i plutotältet samt artister som september och petter även fast petter kommer vara höjdpunkten. Ska åka om en timme och här sitter jag i underkläder helt osminkad, bara att sätta igång.

And my heart is set on you

Tumblr_lm6wsxukrt1qcrsn7o1_500_large

It's never going to be the same and that's what's killing me

speaking words of wisdom, let it be

Tumblr_lnp5yjx3iy1qgfvdno1_500_large
Äntligen äntligen hemma från jobbet. Höll på att somna både en och två gånger. Har fått frågan om jag läser eller ska läsa till sjuksköterska och när mitt svar blir nej jag vill bli polis kollar dom på mig som om jag vore helt jävla retard. Men det har sina stunder också, idag skrattade jag så mycket så tårarna rann så en tant frågade ifall jag var ledsen. Lutar iallafall åt petter ikväll men ännu oklart, skulle vara rätt fett. Och om ni vill veta så håller jag stenhårt på mina nya matvanor hihi.

I said I miss you


Beyoncés nya album var ingen besvikelse. Min favorit av favoriterna är denna. Dör för texten, hur fin som helst och hon sätter orden på känslorna.

This is your moment. Don't let it go

Tumblr_lnnmyaht1s1qansxqo1_500_large
Efter att ha shoppat lite ytterligare på the body shop innan en körlektion är det nu min tur att sätta mig på cykeln och trampa iväg till jobbet, lite sådär lagom tills alla andra slutar. Men jag ska inte klaga, jag behöver pengarna och jag inväntar mina ray-ban och underbara michaela fornis bok med stor glädje. Peace


Den här staden är död låt oss måla den röd

Ett plutotält, några cider, en flaska rosé, Daniel Adams-Ray, alldels för mycket toabesök samt alkoholintag med tanke på att jag äter penicillin, världens bästa vänner, och ett stopp på 7eleven efter vår efterlängtade subway sitter jag nu nyduschad i sängen. Hade en as trevlig kväll men har insett att jag har körlektion imorgon, inte lika trevligt. Fuck my life trots att jag gillat det till max dom senaste dagarna.


RSS 2.0