THE MEN OF DOLCE & GABBANA//









Men Raaawwrr. Fan vad snygga, verkligen hela bunten!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥.... And so on

Cooler Than Me

Om en timme ungefär ska jag möta upp vänner och grilla. Underbart härligt, detta är sommarlov. Det ska blu superroligt att min fina vän linnéa är med som jag inte umgåtts med på år men hon är så himla bra och härlig! Puss på dig hihi! Kameran är givetsvis med så bilder kommer sen!



Bild från igår

Jag vill leva livet fullt ut , jag är värd det

Är det nånting jag lärt mig i livet är det att aldrig ta nånting för givet.
Tar vara på tiden jag fått, det är så jag vill leva mitt liv

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag



Yesterday In Pictures

Av 340 bilder kommer dessa;




















My Man

Lycklig till tusen. Min älskade underbara Erik Hassles nya singel standing where you left me har kommit ut på spotify. Det kommer vara min nya droglåt, helt sjukt bra och erik... Ja man finner inga ord han är så jävla bäst!

Erik Hassle – Standing Where You Left Me

I Think I Love You

Har haft en sådan jävla rolig kväll med världens bästa assar som man inte sett på ett tag. Grillning, singstar och skratt i mängder bestod kvällen av. Fan vad jag älskar er var och en och oss alla tillsammans. Bilder tog som aldrig förr men det kommer upp imorgon eller senare. Imorgon vankas ytterligare en grillkväll med underbara vänner. Mina vänner är de absolut bästa! Puss på dom!

Airplanes

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now

I Love You This Much My Friend


















I Could Really Need A Wish Right Now

Underbar dag. Efter jobbet åkte jag med matilda ner till öster mälarstrand för sol och bad. Herrgud vad den tjejen är bra! Helt underbar verkligen! När vi kom hem träffade vi Sandra och Cassandra som kom hem från staterna imorse. Vi 4, no words. Klockrena. Imorgon är det dags igen. Pappa väcker mig halv 6 och ska jag vara ärlig har jag lust att skita i det här. Jag vet jag ska inte klaga, det finns många som inte ens fått ett sommarjobb men jag är så trött på det. Vet inte vad det är men dessa 2 veckor får jag klara av. Ska även ligga in bilder från idag så det kommer slänger in denna låt som sandra sa idag. Helt sjuuuuuukt grym och ja jag kanske är efter men bättre sent än aldrig eller hur? ;)




Break

Har rast och jag slutar om inte allt för länge. Ett par är här i butiken och ska köpa kakel och möbler till näst intill alla rum sitt egen byggna hus, alltså ett helt nytt. Inte alls avundsjuk nejnej. Sen ser man vad det kolla på för saker om man ser framför sig hur snyggt det kommer att bli. Nej jag ska fan ocksp bygga mitt egna hus någon gång, kanske ska satsa på ett annat yrke än polis då hehe. Nej polis är det som gäller!

Hard work work

Jobba Jobba Jobba. Slutar klockan ett då ska jag och matilda ner till öster mälarstrand för sol och bad. Härligt!
Bästa cassandra kommer hem idag efter 2 veckor i staterna. Puss´påt. NU; kaffe, här ska man piggna till (försöka iallafall)

Ha det grymt!

Calle P

Fyfan vad roligt! gå in på denna sida http://www.intetnytt.se/humor/42-ovrigt/215-daniel-westlings-twitter
det är en som skämtar om att daniel westling har twitter. Hanna visade den och fan vad vi skrattade oss igenom.
Kolla bara på detta;

20:01 Jag och Calle P busar. Vi har kopplat ur bromsarna i Lilians permobil.

20.10 Jag och Calle smyger fnissandes på Lilian när hon kör panikrally i korridorerna på slottet. Silvias samling med porslinsgrodor har redan åkt i golvet.

20.22 Lilian har lyckats få stopp på fordonet genom att preja ner det i tre komplett uppbyggda legoborgar.

20.24 "Synden straffar sig själv", skojar jag medan Calle P förtvivlat sjunker ner på knä och beskådar sitt raserade livsverk.

20.27 Och där fick jag mitt straff av Silvia. Att bygga upp borgarna igen. Helt utan beskrivning?!!??!!

10.40 När Calle P sjunger "Dansa i neon" för sina kramdjur på Singstar presenterar han sig som Lena Carl-Philipsson


Lazy Summerdays

Hamnade i min säng runt 4 imorse. Vaknade halv 11 och en timme senare satt jag på cykeln med hanna och matilda mot öster mälarstand. Sol och bad hela dagen och jag älskar det så sjukt mycket. Sen var det hem och en timme senare blev det lite film mys och skratt. Dom är helt underbara. Imorgon är det dags för jobb igen efter en veckas ledighet, känns sådär om jag ska vara ärlig. Menmen, ska iallafall träffa matilda för en att spendera ytterligare en sommar dag vid öster mälarstrand, stället vi aldrig sviker haha.

Såg även detta på kajsas blogg. Perfekta beskrivningen om midsommar;

vi tog en promenad till lite annat folk på gryta där det blev ölspelet och chilla på gräsmattan. Det blev många skratt! Senare på kvällen när folk var lite lulliga så gick vi till närmaste gräsplätt och körde fyllebrändboll. Folk tappade sina mobiler, nycklar, sköt in bollen i taggbuskar, ramlade på bollen och fick gräsfläckar. As mysigt! Kvällen slutade lite sämre, eller lite och lite var det väl inte men det löste sig.


Pictures

Nu charmiga bilder..

*









Midsommar












Urval av alla bilder som togs. Kameran var tyvärr inte med när vi drog iväg.

I Could Live Like This Forever

Min midsommar igår blev verkligen lyckad. Jag hade riktigt riktigt skoj tills det blev strul på slutet MEN det löste sig efter mycket om och om (tror jag) så ska inte säga något om det här. Grillade iallafall här det var jag, madde, sarah, kajsa, martina, emma och jocke sen gick vi och träffa några andra och efter några timmar blev det fyllebrännboll. Tror jag inte behöver säga något annat. Fyfan vad jag skratta, då överdriver jag inte, det var så sjukt jävla roligt! En promenad för att leta efter jocke som ramlat i ett dike någonstans på södra gryta och det säger ju oss mycket han vi med också. När vi närmar oss hör vi han skrika och vi kommer fram till han och ser han ligga där. Han har alltså så ont att han knappt kan stå eller cykla och när han visar oss vart han har ont börjar vi asgarva och han säger åt oss att hans knä är svullet och varmt och behöver bandage eller plåster. Men då ska jag säga er att såret var ett litet skrubbsår. Hahahahahahhahah jag riktigt galet var det men hela kvällen var galen men sjukt rolig!

Nu går det att lägga in bilder så ett inlägg efter detta kommer med bilder :)

Tror att det här kan vara början på något stort

'

One word; OSKAR LINNROS. Sjukt duktig, han är en sån som vet hur man ska göra och han gör det helt rätt!

Oskar Linnros – Genom eld

Oskar Linnros – 25

Oskar Linnros – Från och med Du

Midsommar

Ett sms senare från kajsa och min inställning har ändrats. Nu jävla ska vi köra!

Ha det så kult på resturangen



A men så fin!

All Day Love

Hell of a ride igår. Dagen började med att jag och matida tog cyklarna ner på stan, sedan valby för att hälsa på hanna. Åkte sedan och virra runt för att komma till hälla. Jag upprepar HÄLLA. Det är sjukt långt från där vi var men vi tog oss dit. Sen cyklade vi vidare persans som ligger på öster mälarstrand och låg där ett tag innan vi cykla tillbaks till gryta. Hem, duscha. äta och allt det där sedan cykla ner på stan igen för bio. Sex And The City blev det. Hur bra fim som helst. Älskar både serien och filmerna, hur kan man inte älska det gänget? Som ni förstår så cyklade vi hem också haha...

Idag är det midsommar. Midsommar? Det känns inte alls som det. Jag är inte alls så pepp om jag ska vara ärlig men det blir vad man gör det till så jag ska fan se till att det blir någorlunda! :)

Ska försöka lägga in bilderna från i onsdags nu så det kanske kommer ett inlägg med dom!

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet.
Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet



Alors on dans

Början på dagen kan DÖ. Det ska fan inte följa med mig hela dagen idag, det ska jag se till. Jag ska träffa matilda och leva livet denna underbara dag. Blir att ta cyklarna ner till staden, hälla och sedan persans om vi känner för det. Awsome! Bilder från igår kommer ikväll om det går att lägga in.

Nu måste jag rusa.
Ha det grymt!

No Pictures

Vet inte varför det inte går att lägga in bilder. Det kommer imorgon istället! :)

STOP THINKING, JUST LIVE

Har haft en riktigt riktigt grym dag som har spenderats med riktigt riktigt grymma människor. Började med att träffa sandra som varit borta i 10 månader. Känndes helt ärligt inte alls som om hon varit bort. Det känndes mer som om förra sommaren var igår och hösten och vintern hoppades över och här är vi igen som sandra uttryckte sig. Jag, Sandra, Matilda och Madde tog cyklarna till persans och solade och badade hela dagen. Brände mig lite fint i ansiktet och mina läppar (????). Efter ett tag kom Chrille och Kalle för lite sällskap. Sen var det bara hem och duscha och sedan ta cyklarna med matilda igen för andra gången. Denna gång skulle vi möta Maria och Jessica för fika på Kajens och annat bus. Fan vad jag älskar Kajen!

Imorgon drar jag och min älskade vän Matilda ut på nya äventyr. LIVET PÅ SOMMAREN= ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Fin bok så nu kommer istället lite bilder. Eller nej det kommer i nästa inägg måste lägga in dom först hehe.

People that are meant to be together will always find their way in the end


Skapligt awsome

Jävla pollen skit! Har gjort mig helt täppt i näsan, känns precis som om att jag är förkyd.
Fyfan jag ska komma på utrotniningsmedel mot alla pollen sorter, jag lovar. Some day in life..

You can look at a picture for a week and never think of it again.
You can also look at a picture for a second and think of it all you life
                                                                    - Joan Miró -

Jag saknar medvind ,när fan ska det vända?

Helt underbart väder idag. Det är nu det är Sommar och det är såhär det ska vara när det är sommarlov. Jag bara älskart och livet känns helt enkelt så mycket lättare. Denna låt (gammal men stil good) Stromae – Alors On Danse - Radio Edit går på reapet både på spotify och i mitt huvud. Den är superskön!

Nu har jag äntligen fått ner Remember Me. GRYM film verkligen!
Tror jag ska ta lite kladdkaka och lägga mig i sängen och kolla.
Lagom tjockt sådär :):)

Our hearts Sing Less

Jag vet inte vad jag vill.
Men jag är rädd för känslan av att känna en tomhet.

22/6

Hade superkul med pojkarna igår, alltid lika störda så det bjuds alltid på lika mycket skratt. Ska snart iväg och göra ett nytt pass. I hate it. Man lyckas alltid se katastrof ut. Ni vet sådär ful när man knappt vill visa det för grekern på flygplatsen fast man vet att man aldrig kommer se han nå mer. När man krigar för livet för att inget annan än du (och kanske familjen) ska få se det. Man ska ha det där i flera år och allt man vill är att slänga ner det från vallbybron eller bränna upp det och göra ett nytt. Pass är inte riktigt min grej men nu måste jag rusa.

Ha en bra dag! Det ska jag ha i detta fina väder!

I love this place But it's haunted without you

Amanda Seyfried är inte bara otroligt fin utan hon kan sjunga också, verkligen hur duktig som helst. Lyssna; Amanda Seyfried – Little House även denna låt är från Dear John hehe. Fick ett sms här från johan om jag ville ut med han och gustav. Klart jag ville det. Riktigt Riktigt bra pojkar det där! Så snart ska jag väll ut och möta dom sen får vi se vad som händer. När det är vi kan det mesta komma på tals.  Det blir toppen!


 
Ni är super guys! ♥

Every word you say I think I should write down

Fint väder idag, iallafall fram till nu. Har kört bil runt stan idag, från det ena stället till det andra. Skitkul! Blev ett stopp på kajen med mamma och pappa för lunch. Mysigt. Sen har jag chillat på altanen. Gjorde även lite av syrrans teroi på datorn. Gick galnant tills jag kom till bilverkstaden där frågor på generatorer, batterier, tändstift och allt vad det heter ställdes. Tjöt fel flera gånger så jag stängde av. Den delen är inte min grej tror jag.

Underbar låt från Dear John


Been up all night staring at you
Wondering what's on your mind
I've been this way with so many before but this feels like the first time

Happy to lay here
Just happy to be here
I'm happy to know you
Play me a song
Your newest one
Please leave your taste on my tongue


Jag vill aldrig någonsin förstöra det vi har

Är det de här som kallas svensk sommar? Det känns inte som sommarlov. Det känns som typ höstlov. Vädret suger, jag vill spendera min lediga dagar men mina underbara vänner som är de bästa på persans eller på löga. Jag vill steka i solen och jag vill ha härliga grillkvällar. Denna vecka när jag är ledig ska saker fan hända. Matilda kommer hem och lika så Sandra. Sandra som varit borta i USA i 10 månader kommer nu hem, känns helt overkligt MEN det kommer bli superhärligt att få träffa henne igen!  Midsommar på fredag också. Har inget direkt planerat men har pratat med folk så något ska det väll ändå bli.

Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

 

20/6

Jag tycker vädret ska bli bättre, det här är inte sommar. Och så tycker jag att Matilda ska komma hem från soliga Korfu.

Bara så ni vet

Bara så ni vet så kommer uppdateringen vara död tills jag har något att skriva eller ens känner för att göra det. Just nu är bloggintresset på 0.00000000. Kan säga att grönan var riktigt roligt. Fick ont i halsen ett tag då jag skrek hela åkturen av katapulten och sedan spökhuset efter. Snygga Mattias från superkassa EMD (måste bara tillägga detta; driver dom med sin cover på save tonight?? Det är straffbart så illa är den) var på samma tåg hem och till och med samma vagn. Kändistät dag; mattias, gry forsell och Miss li hehe. När vi kom hem vankades grillning och lite annat. TrevligtTrevligt.

......Och DÄR tog allt slut. hejdå

Need You

Jobbat och träffat elin en liten stund är det jag har gjort idag. Imorgon är jag ledig och åker till grönan. Ledig hela nästa vecka också. Sen kör jag vecka 26,27. Tack pappa för att du är chef! hehe.
Vaknade 20 över 4 inatt av att jag hade sjukt ont där jag har tagit bort tanden, har haft lite små ont mer eller mindre hela dagen förutom nudå när jag tagit två alvedon. Hoppas det försvinner snart!

Har inget mer att säga. Over and Out

Lycka

Lycka är när jag har beställt två par converse. Ett par låga hallonröda och ett par blåa höga. Två par blev billigare än ett par här i sverige. Ett jävla kap om jag får säga. GladGladGlad!

Bad Update

Dålig uppdatering. Jobbar hela dagarna och är helt slut när jag kommer hem.
Drog ut en tand igår, det värsta jag varit med om. Var så jävla obehagligt och gjorde galet ont efter, blödde i mängder vilket jag (tro det eller ej, ni får mobba mig nu) började grina av när jag åkte hem. Blod är vidrigt och jag hade det nästan överallt. Har fortfarande små ont och så smyger det sig upp till huvudet. Så lite smått spänningshuvudvärk och lite små dunkande mun har man, det är härligt. Nu ska jag ta lite vattenmelon och lägga mig på soffan framför nya wallander.

Trött Trött TRÖTT

Att gå upp halv sex och vara på jobbet kvart över är utan tvekan de värsta jag varit med m. Aldrig mer säger jag men så slår det mig att såhär ska det vara i tre veckor... Tänk på pengarna malin, tänk på pengarna. Efter ska jag till tandläkaren och dra ut en tand. Jag är livrädd, på allvar. Kan börja gråta av tanken.

Nej nu måste jag börja fixa. Men första kaffe så jag piggnar till...


Today

Kvällen har spenderats med världens bästa matilda. Vi åt på Kajen som dessutom är mitt/vårt nya favorit place här i vässan. Där kommer vi spendera många sommardagar/kvällar. Imorgon Lämnar hon sverige för Korfu. Hon är tillbaks om en vecka då har fina planer för veckan och resten av sommaren. Kommer bli superbra. Och bara så ni vet är den tjejen mer än toppen! Love you♥

Pappa väcker mig halv 6 imorgon. Ska jag vara ärlig så kommer han få slita upp mig ur sängen. Härligt!

Godnatt!

Cash Is King

Är uppe med tuppen, ska snart iväg till jobbet. Idag kommer cashen och ni vet vad man säger --> Cash Is King


Uttråkad

Tillägnad som ronings moment för Kajsa;

Nämn något som gjorde dig glad igår: Grillningen med folket igår kväll/natt. Hade sjukt roligt

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en stock

Vad gjorde du för 15 min sedan: Var inne på facebook och hade/har spotify i öronen

Det sista du sa högt: Ja du kan ta av mitt studiebidrag sen

Det senaste någon sa till dig: Lägg undan till klänningen sen

Vad har du druckit idag: Vatten och cola

Vad var det senaste du åt: Kycklingsallad

Vad var det senaste du köpte: En klänning från nelly

Vad är det för färg på din ytterdörr: Svart (hoppas ni anteckande)

Vad är det för väder hos dig nu: Regn regn och återigen regn

Godaste glassmaken: Alla Ben&Jerry smaker

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja. Man ska aldrig säga aldrig

Sover du tungt: Inte alltid men ibland

Drömmer du mardrömmar: Nej det gör jag nästan aldrig

Trivs du med ditt jobb: Har inget jobb, bara ett sommarjobb som börjar imorgon

Favoritklädsel: Thights och någon skön tröja eller shorts och klänning på sommaren.

Favoritlåt just nu: Somna brevid dig - Magnus Weideskog. California Girls - Katy Perry och Taio Cruz nya album

Vad ser du om du tittar till höger: Min gaderob

Vad gör dig glad just nu: Spotify och tankar på bra saker

Vad ska du göra härnäst: Fortsätta ha no life...

Höger eller vänsterhänt: Höger.

Humör just nu: Glad och extremt uttråkad

Favoritgodis: CHOKLAD!!!!

Kläder just nu: Thights och linne

Sommarplaner: Göteborg, Samos och leva livet

Hur många kuddar sover du med: Två stycken.

Spelar du något instrument: Nix

Morgon eller nattmänniska: Natt definitiv. Jag älskar att sova!

Vad är viktigast för dig: Familj, Vänner och Kärlek. Absolut

Är du kittlig: Japp.

Snarkar du: Nej som tur är

Stjärntecken: Oxe

Äckligaste insekten: Maskar!! sen är det massor av andra vet dock inte om de är insikter haha

Längtar du mest efter just nu: Värme!!


Converse All Star








En dag ska dessa underbara skor stå uppradade i min garderob. De blåa och röda är olagligt snygga.
Det är tragiskt att mina vita är påväg att gå sönder, MEN jag kommer aldrig släppa dom.
Världens snyggaste/skönaste sko!

Är jag så jävla blind att jag inte ser vad som är uppenbart?

Magiskt

Magnus Weideskog – Gråt inte mer

Magnus Weideskog – Lämna honom

Magnus Weideskog – Om du lovar mig

Magnus Weideskog – Somna bredvid dig (den bästa av det bästa!!♥♥♥♥♥♥)




Så länge du är min

Jag chillar galet just nu. Ligger i sängen och kollar på OC och lyssnar på Magnus Weideskog. Helt OK alltså.
Kanske ska träffa some people idag annars blir det imorgon. Imorgon gör jag även min första dag på jobbet ---> cashen kommer.


You’ve left me speechless

Oh boy you’ve left me speechless, so speechless

Hade det grymt roligt igår kväll/natt. Min mage värkte ett tag av allt skrattandes.

Today


Befinner mig hos elin med kajsa. Snart ska vi gå 20 meter åt vänster. Från 33:an till 59:an. Vi ska hem till My Place och grilla. I detta väder?? KLART vi ska!

Puss


För en minut sen var du min


12 Juni

Idag är det exakt ett år sedan jag åkte på världens bästa resa. ROM-resan. Det är utan tvekan det bästa jag någonsin gjort. Alla underbara människor man träffade och lärde känna såå snabbt, alla platser vi besökte har något minne med dessa männikskor.

 Adams; ROME BABY!! eller när han skulle gå ut på perrongerna vid varje tågstation så han kunde säga att han varit i de städerna, eller när han skulle lämna ketchup på varje tåg som åkte till olika länder så det skulle få en sovenir från sverige. Johans; Jadu det är lite väl svårt att se och hans rynkningar när jag och cassandra tyckte något var skitkul. Adams och Johans; motorcross och valross eller varför inte grupp 5 och 6. Leksands folkets janne hukkolo som de nämnde konstant i en vecka. Och höllitötntötnmeatballs. Jag kan fortsätta såhär i evigheter. Är det något jag saknar är det resan och människorna som var med. Jag skulle kunna gör allt för att göra samma resa med samma folk. Jag saknar er allihoppa!














♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

23.55

Mina tre timmar sömn får mig att tacka för mig ikväll. Ska stänga ner datorn och krypa ner i sängen. Underbart! Imorgon ska jag sova ut ordentligt!

Godnatt!♥


Jag får dig att ligga vaken om natten om jag inte sover med dig

Sitter och lyssnar på Magnus Weideskog. Mina tjejer gick nyss, alltid lika fula men i love them!
Imorgon vanaks grillkväll med underbart folk, tror det kommer bli toppen.
Det är verkligen sommarlov nu. Det händer något varje dag och who cares om det är på en vardag?
Livet är som bästa när skolan definitivt inte finns med i bilden.

I Got A Confession



Seventeen And Pregnant.

(Förlåt Daniel jag var tvungen...)

Teenage Dirtbag

Jag är så himla trött idag. Har nyss sovit en timme, haha riktigt skönt! Inatt kunde jag verkligen inte sova, jag vet inte varför men det gick bara inte. Hade panik ett tag när jag såg att klockan var tre och jag skulle upp 3 ½ timmer senare. Jättekul! Ska iallafall träffa elin som jag inte sett på ett tag. Det får bli mys, jag orkar inte så mycket mer känns det som just nu haha. Nej men vi kryper upp in my bed in my crib med en film och tjockar. Typ det vi är bäst på men BARA när vi inte orkar göra större saker hehe.

Pussen!


Sanningen är att utav dig är ingenting värt

Jag vet att jag inte fungerar utan dig

Jag önskar att jag vore den som visste vart jag ville gå

Magnus Weideskog, sveriges manliga motsvarighet av Melissa Horn. Sjukt fina texter.

Magnus Weideskog – Somna bredvid dig

Magnus Weideskog – 20 år

Magnus Weideskog – Förlåt


So Happy I Could Die

SOMMARLOV,SOMMARLOV, SOMMARLOV,SOMMARLOV och återigen SOMMARLOV. Jag är så jävla glad! Kan inte vara lyckligare just nu! Efter avslutningen var jag, cassandra, malvina och sanny och kollade på studenterna. Inte alls avundsjuk nejnej. MEN det kommer snart! Jag stod kvar där tills jag nästan frös ihjäl och bestämde mig för att cykla hem i regent. I Klänning, bara ben och en jeansjacka så var det riktigt kallt. Plus att mitt hår och mina kläder luktar allt från champange och öl till cider. Ska ta och hoppa in i duschen och byta om så får vi se om planer för kvällen går igenom

Puss!!!!

Jag undrar hur du mår Och om du tänker på mig nu I mina tankar finns det bara du

Okej innan jag lägger mig måste jag dela med mig av denna underbara låt. Så jäkla fin och jag bara älskar sen. Nu tänker säkert elin; typiskt malin att tänka på texterna. Hahah ja jag älskar fina texter! :):)



Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

SP09D

















Ett urval av alla bilder som togs. Orkar inte lägga upp mer nu, ska försöka sova. Ska upp halv 7 imorgon.
Godnatt!

Simply The Best Fuck The Rest

Har haft en så jäkla rolig kväll med världens bästa och älskade sp09d.
Håller på att lägga in bilderna på datorn, det är många bilder så det är klart om 8 minuter..
Bilder kommer soon!

Tonight



Dålig webbbild. Jag är redo för en kväll men klassen. Bara Cassandra som ska väntas in.
Ha det grym ni också, idag firar jag in lovet!..Och imorgon hehe

I Believe On A Happy Day Like Today

Min klänning från nelly har kommit, nöjd! Tror det blir att ha den på avslutningen imorgon. Dock dödar jag mig själv sakta men säert då inga direkt planer för kvällen finns för tillfället. Har pratat lite med min fina vän matilda så det lutar åt att bli något med vänner iallafall!
Ikväll ska jag som sagt träffa klassen och äta och ha det allmänt kul som vi alltid lyckas med, det kan aldrig gå fel när sp09d är igång. Kameran kommer vara med så bilder kommer.


Bad Romance



Sådär ja! Där talar man cooling. 3.40 och framåt (bästa). Jag dör. Hey Baberiba.

Från och med DU

Det är såhär det ska vara. Det är såhär det ska vara när man känner att lovet är påväg och sommaren är här. Man har ingen riktig koll på vilken dag det är. Man ligger före och man ligger efter. Det är så himla underbart.
Känns konstigt att jag faktiskt börjar jobba redan på måndag. Jag älskar tiden. Halv 7 börjar jag, måste åka vid sex♥ Men vad gör man inte för att ha resten av dagen ledig och göra exakt vad man känner för just för stunden? Och för att göra allt lite bättre så får jag ju faktiskt pengar:):)


Grey´s Anatomy

FYFAN! Universums utan tvekan bästa avsnitt av greys! Under alla dessa säsonger har det seriöst inte varit ett ända dåligt avsnitt men ikväll briljerade det sönder. Hur jävla bra som helst! Hur spännande som helst, satt och spände mig rakt igenom och panik smsade med kajsa. Trodde att avsnittets värsta händelse skulle vara att Christina och Owen gjorde slut, dom får inte göra det, det ska liksom vara dom. Men sen kommer en psyko gubbe och skjuter ner allt och alla och det värsta; han sköt sheperd!!! Sen står Merideth och ser på och hon som skulle säga att hon var gravid och allt sen är alex sjukten också. Ja allt har fuckat upp sig totalt men faaaaaaaaannn vad bra det här var!! Ja, jag freakar ur totalt när jag är inne i en serie som ni kanske märker... Kanske ska ta och tacka för mig och önska att jag kunde spola fram tiden till nästa onsdag.. Hahah jag är rätt tragisk...


Welcome To The Dark Side

Huvudvärken är på besök denna kväll med. Mina naglar ska få en förändring, dom ska gå från korall rosa till mörkblått. Sen lägger jag mig och kollar på oc, fortsätter där jag slutade igår. Fan vad jag älskar det fortfarande! Den blir det greys och förmodligen mer oc. När man inte är på topp får man chilla såhär mycket. Jag lovar..

Watch Me


Happy!

Har ca 3 veckor senare förstått att å-draget och det som är imorgon är frivlligt. Funderar starkt på att skippa så jag blir ledig ytterligare än dag! Har ju två år kvar så jag kommer få se det fler gånger hehe. SOMMARLOV du har hittat rätt! PUSS på dig♥

Finally

ÄNTLIGEN har robyn´s dancing on my own kommit ut på spotify. Ungefär 1000 år senare men det är lungt för den är fortfarande grym!

Robyn – Dancing On My Own

I could dream of ways to see you

Provet gick bra. "Skoldagen" imorgon består av att kolla på å-draget och å racet. Lärarna mot eleverna kör en dragkamp över svartån och eleverna racear fram på gummibåtar och annat skoj i svartåt. Superkul! Sen är det lov. Avslutningen på fredagen och avslutningsmiddag med klassen på torsdag kväll. Kommer bli superkul för
sp09d är bäst.

Musik;

Darius & Finlay feat. Nicco – Do It All Night - Michael Mind Radio Edit   (gammal som gatan men jag kan inte sluta lyssna haha)

Oskar Linnros – Från och med Du

Katy Perry – California Gurls (feat. Snoop Dogg)

Taio Cruz – Feel Again - Bonus Track

Bon Iver – Beach Baby

Det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

Riverside

Ska till skolan fast jag är ledig. Ska göra provet jag inte fick göra igår. Han ljuger så jävla mycket, bullshit allt han säger. Efter skulle mitt rum behöva en rejäl städning. Kläder både här och där, ligger verkligen utspritt överallt. Jag orkar inte haha men jag måste! Ipoden får underhålla mig:)


You,You,You

'

Bild; hanna

Welcome To The O.C Bitch

Nu tål huvudet inte så mycket mer. Jag gosar ner mig i sängen och kollar på första säsongen av älskade och saknade OC. Älskart.


Puss Påt!

In My Head

Fick köra lite bil idag. Skjutsade syster till jobbet och sedan hem igen. Har haft sprängande huvudvärk mer eller mindre hela dagen, tagit alvedon och nu börjar det försvinna lite grann men än är det inte över. Känns skönt att vara ledig imorgon så man kan få sova ut rejält ännu en dag. Är fortfarande så sjukt jävla arg på äckel läraren. Totalt dum i huvudet. Har klickat hem en klänning från nelly.com, kanske hinner den komma till avslutningen. Kvittar vilket som det blir en bra klänning att ha i sommar i allmänhet.

Over and out


Sunny Day

Idag är jag så irriterad som man bara kan vara! Min dag började så himla bra men fortsatte inte i samma riktlinje. Jag är irriterad på min lärare. Nu får ni ursäkta mina ordval men fan vad irriterad jag är på den äckliga, skabbiga, sliskiga, nochalanta, egotrippade läraren. Han säger att jag ska göra ett prov idag som jag har missat när jag varit sjuk. Är han där? NEJ!!! Har han sagt vart jag ska vara? NEJ!!! Får man knacka på hans personalrum och fråga om han är där? NEJ!!!! Lata jävla lärare. Dom tycker (helt seriöst) att man "stör" om man knackar på och läraren man söker inte är där. Skaffa ett liv förfan! Och så står det att man ska ringa eller smsa. Vad gör jag? Jo slänger iväg ett sms. Får jag svar?! NEJ!!! Så jag kunde alltså inte göra provet vilket känns piss rent ut sagt för jag kunde höja mitt betyg med just det provet! Fan vad jag hatar dig, världens sämsta lärare är vad du är! Åsnejävel. Passar rätt bra då han liknar åsnan i shrek. En föroläpning mot åsnan i filmen faktiskt.

Åkte istället till lögarängen och kollade på junitrofén. Rudbeck vann väll för 10:onde året irad. Kungar.
Nu ska jag fråga pappa om vi kan åka ut och köra lite. Tror dock att jag redan vet svaret men det är värt ett försök haha ;)


8/6

Pollen gå och häng dig själv!!

Skolan kallar och medans alla är på junitrofén ska jag vara mobbad och sitta i evigheter och vänta på att få göra mitt prov. Tack David Borg, Tack!! hörs efter.


I Think About You All The Time

Slänger upp en låt från älskade John Mayer:

John Mayer – Stop This Train - Live at the Nokia Theatre

No I'm not color blind
I know the world is black and white
Try to keep an open mind but...
I just can't sleep on this tonight
Stop this train I want to get off and go home again
I can't take the speed it's moving in
I know I can't
But honestly won't someone stop this train

Nu ska jag sova. Ska upp skapligt tidigt imorgon.
Godnatt!♥



What on earth did I think about all the time before you?


My life gets better now I finally enjoy



4 dagar. 4 dagar. Sen slutar skolan, jag är fri, jag kan göra precis det jag vill, vart jag vill och när jag känner för det. Ska under några veckor jobba och tjäna in snabba cash. Ska till underbara götet med bästa cassandra. Ska till samos med la familia. Är grymt sugen på att åka med vänner. Får dock inte för föräldrarna förrens nästa år. Då jag är 18. Det är lungt för mig, jag kan vänta. Jag kan ha det underbart med mina fina vänner hemma istället. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; Jag ska leva livet hela sommarn. Jag ska inte ångra någonting, jag ska allt jag känner för. För denna sommar ska bli så jäkla bäst. De här 4 dagarna kommer flyga förbi och så står ett x antal veckor ledigt framför ögonen på mig. Jag älskart så himla mycket

Header

Pallar ej byta haha. Ny header, inte klar än bara i början. Orkar inte fixa mer just för stunden. Kanske senare annars blir det imorgon

Byte?

Som jag nämt förut så funderar jag på att byta från blogg till blogspot.. jag vill göra om min design och design och blogg.se går ej ihop. Så jäkla svårt så det är något för einstain. Om jag nu byter så återkommer jag självklart! :)

Life is a beautiful thing


Bilder/Pictures/









California girls We're unforgettable


I believe that this heart of mine can make it through

I believe that in time my heart will heal again
and I believe that in time my heart will feel again
and though it's hard for me to breathe
and even harder to believe
i know that one day i'm gonna find
i'm gonna be just fine

Feel again med Taio Cruz, så jäkla fin låt. Just love it!

Nu ska jag göra mig iordning lite och sätta mig framför samhälls anteckningarna.


Taio Cruz



Taio Cruz – Dynamite
Taio Cruz – Take Me Back
Taio Cruz – No Other One
Taio Cruz – Falling In Love
Taio Cruz – Higher
Taio Cruz – I Can Be
Taio Cruz – Dirty Picture
Taio Cruz – Feel Again - Bonus Track

I wanna go surfing, I dont care about nothing

Vaknade för en liten stund sen och har legat och dragit mig i sängen. Så himla skönt! Jag älskar när man kan sova så länge man känner för och sedan bara ligga där ett bra tag. Solen är framma lite grann. Jag hoppas på att den kommer fram mer så man kan sola lite. Annars ska jag plugga på samhälls ekonomi och bara ta det lungt. Har prov imorgon, det absolut sista. För jävla skönt!

Nu ska jag äta frukost. Undra om jag ska slå på stort med scones??
Får se vad jag orkar när jag rest mig från sängen haha.

Hörs sen!

You are my favorit kind of boy


If i only had one wish


No Other One

I don't need no other one
I don't need no other one, all I need is you
All I need is you

Rising Girl

Har haft en grym dag med underbart folk. Orkar inte säga så mycket mer. Kanske lägger upp bilder imorgon. Ledig hela dagen helt jävla underbart. Vill resa mig från sängen och hoppa av lycka. Tror dock jag sparar det till på fredag då sommarlovet är här.

Sommar Sommar Sommar♥

Nu drar jag med världens underbaraste vän Elin till löga och steker mer eller mindre hela dagen! Kommer bli awsome! Kameran följer med, får dock se om det tas några bilder.

Ha det bra!


Meet Me Halfway

Hemma efter en grymt rolig kväll med sp09d + en massa annat folk. Ja "klassfesten" blev ingen klassfest det var massor av andra som dök upp men det var kul ändå. Jag sanny och malvina gjorde en rejäl tripp från bjurhovda till bäckby. Alltså från andra sidan av stan till den andra- Världens längsta buss resa. Kvällen bjöd på dans dans dans och återigen dans. Hade sjuk kul och jag blir inte förvånad om min röst inte är 100 imorgon. Men vad fan man lever ju bara en gång! Trots att slutet blev som det blev och en tidig hemgång hade jag kul.'

Nu ska jag sova godnatt

* * * *


I wanna celebrate and live my life

Äsch jag skiter i det här! Jag tar en alvedon och sover en liten stund sen ska jag tamefan ta mig till klassfesten!
Jag kan inte missa sp09d festa loss i en lokal någonstans jag inte ens vet vart det är haha. Det kommer bli skoj. Livet blir vad man gör det till right?! Japp rätta takter malin! Bara att börja peppa och tagga...Och välja kläder. Det värsta,tror det får blir att svänga förbi cassandra tror jag så får hon hjälpa mig lite hehe.

Ha en grym lördag people!

'Cause we gon' rock this club
We gon' go all night
We gon' light it up
Like it's dynamite
Cause I told you once
Now I told you twice
We gon' light it up
Like it's dynamite


Stjärnan som är din

Känner mig inte helt på topp idag. Börjar undra om det var något vi åt igår? Johan blev dålig, cass kände sig inte på topp heller idag likaså jag. Jag är inte sjuk iallafall så det är ju bra, känner mig bara helt slut och slö i hela kroppen. Har ju somsagt klassfest idag, får se om jag tar mig dit eller om det blir att jag skippar. Känns lite små surt men vi ska ända träffas och ha avslutningsmiddag på torsdag så det jämnar ut sig haha.

Nu ska jag äta, är riktigt hungrig

Set The Fire To The Third Bar

Lördag idag och vaknade för inte alls så länge sen. Underbart att sova länge, utan att ställa klocka och vakna upp till den. Jag hatar att vakna till klocka, det värsta som finns. Iallafall idag när jag åt frukost så slog det mig igen även fast det senast var igår jag var så glad över det haha. Vi har en dag extra helg. Alltså vi är lediga på måndag. Och på onsdag, sen blir det sommarlov. Underbart att skriva det; sommarlov sommarlov sommalov. Japp ni fattar:) Fan vad jag ska leva livet på lovet. Jag ska göra allt jag känner för inte göra som jag brukar; "nej jag orkar inte" "nej vi gör det sen" Fy malin! Jag ska gå med på allt, iallafall det mesta. Jag ska ha den bästa sommaren någonsin! Jag har alltid velat sett världen, uppleva. Men skolbänken har alltid varit det som hindrat mig från att verkligen göra det, på det sättet som jag själv vill utifrån mina egna villkor.
Så nu jävlar kör jag! Mitt sommarlov började igår!

Nu måste jag gå och göra mig iordning, ska ut på hälla med mamma och syster.

Ikväll har sp09d klassfest!!

Hörs sen!


I Love You

























Me, My Friends And I

Har haft en grym kväll med världens bästa vänner! Jag, Cassandra, Johan, Elin, Gustav och Chrille träffades och grillade och hade det allmänt roligt. RiktigtRiktigt skoj, lär göras om snart igen! Har även sett världens snyggaste poliser, TRE stycken och alla unga. Ni som vet hur mycket jag tycker poliser är snygga vet min glädje. Har även hunnit småpratat lite med micke carlsson (GRYM spelare i vsk bandy för er som inte vet) Ja lyckad kväll med andra ord. Ska lägga in bilder så snart kommer det!

Stockholm Boogie



Anledningen till mitt weirda ansiktutryck har en förklaring; jag spände sönder mig då jag var skit rädd för att ramla och krossa facet det var det ändå som snurra i mitt huvud haha

Always Attract

Har haft en grym skoldag idag. Man kan säga att vi har sommarlov redan nu. På måndag och onsdag är vi lediga förutom när vi ska lyssna på en kille från etiopen på onsdag eftermiddag. Skoldagen bjöd på skratt och soligt väder i mängder. Jag och malvina körde på glass mitt på morgonen igen. Spelade även in en fin video på engelskan och på rasten gjorde vi en stockholm boogie. Fan vad grymma vi är! Klassen i love you!
Slutbetyg i historia och engelska, är väldigt nöjd! Imorgon vankas klassfest och fan vad sp09d kommer äga. Kommer blir superkul!

Men om en stund ska jag till cassandra sen möter vi Gustav, Johan och Elin för grillning. Awsome!


Är vi grymma eller är vi grymma när vi klarar av en stockholmboogie 4 gånger om?!
Bilder kommer så fort jag får dom!


Take Me Back

Jag är död, slaktad, stenad ja så kan jag hålla på ett tag. Sjukt trött är jag iallafall. Ville bara att ni skulle veta det.
Hoppas på att jag blir piggare om en stund av detta väder, har hört att det ska bli riktigt varm idag. I Like!
Drar på stan en snabbis med matilda efter skolan och fixar sen ikväll blir det grillning. Låter som en toppen fredag!

Vi hörs sen, ha en bra dag hörrni!♥


I Can Be

Kul att det just slog mig att klockan är halv 11. Jag ska upp halv 7 imorgon och jag är inte ens trött.
Jag struntar i om jag är trött imorgon men jag pallar ej vara det på kvällen sen. Kanske ska försöka sova ändå?
Nej jag vet exakt hur det kommer bli, då kommer tankarna bara flöda i mitt huvud och jag ligger vaken i evigheter haha.

Iallafall så säger jag godnatt nu. Vi hörs imorgon!

I wonder if he knows he's all I think about at night

No Other One

Att nått så nära kan va så långt bort♥

'Cause today is a great day for falling in love

Fan vad jag älskar musik. Kan verkligen inte beskriva hur mycket jag älskar det. Music is my life

Taio Cruz – Dynamite

Taio Cruz – Take Me Back

Taio Cruz – No Other One

Taio Cruz – Falling In Love

Taio Cruz – Higher

Lazee – Do It


Enjoy!

We Party Everyday


Fan vad jag känner mig glad just nu. Inte bara just nu utan hela veckan. Livet bara leker och glider fram. Inga svårigheter någonstans, allt bara flyter. Antar att det beror på att vi har sommarlov om en vecka. Nej jag antar inte, jag vet att det är så. Sommaren är här och förhoppningsvis för att stanna. Ett enda prov nästan vecka annars har jag ingenting som ska göras. Inga krav på någonting, jag är fri. Ser bara fram emot en massa roliga saker. Först och främst denna helg som kommer bli awsome. Somsagt livet leker på förfullt och jag bara älskart!

Pictures From Today


















I could really use a wish right now

Jag är grymt trött. Blir ännu tröttare av att veta att det är första riktiga skoldagen imorgon. Vi går heldag och har lektioner precis som vanligt. Jag borde känna; första riktiga skoldagen denna vecka, skönt! Helg sen!
Dock gör jag inte det. Ska börja klockan 8 och ska berätta om en bok på engelskan jag inte ens läst. Tror ingen i klassen har gjort det. Superkul. Jaja helg efter iallafall. Ska spendera kvällen med världens bästa vänner och grilla och ha det allmänt skoj. Kommer bli mer än super!

Ska leta rätt på min kamerasladd så jag kan lägga in bilder. Ska även få massor av bilder från cassandra in på ett usb minne så kan det bli mer bilder. Ska börja leta nu...


I live life to the fullest

Betygsprat i spanskan (don´t even wanna talk about it) sen gled jag ner med några underbara tjejer från klassen och stekte på löga. Tog dock inte årets första dopp då vattnet var SVINkallt. Är iallafall nyss hemkommen och hungrig så jag vet inte vad. Om en stund blir det grillat. Fan vad gott!

Hörs sen!

Livet både leker och glider

En lektion sem består av betygsprat sen blir det en dag på löga i världens bästa väder.
Ha en grym dag puss!

When I get older I will be stronger, they'll call me freedom just like a wavin' flag

Min dag kan beskrivas såhär;

Utklädnadsshowen som var riktigt rolig
Solat ett bra tag
Träffat världens bästa farmor och farfar
Ätit (köpte bland annat en klass klockan 9 på morgonen med malvina och wian för att "fördriva tid")
Träffat världens bästa umgänge (assar och ledare)
Blivit barn på nytt med dunkkurragömma. (jag och cassandra springer igenom brännässlor. Då krigar man!)*
Och sist men inte minst; det har varit sommar på riktigt idag, jag bara älskart!


Annars längtade jag ännu mera till studenten idag. Älskade när treorna sjöng; vi har bara festen kvar sen så finns det dom som har flera hundra dagar kvar. Älskade det så mycket, vill nog till och med ha allt inspelat på skiva.. Jo skit kul. Jag och matilda räknade ut att vi har 738 dagar kvar. sen tar vi studenten och friheten börjar. FAN vad jag längtar. 2 år kvar. Puss på dom!

Börjar 12 och slutar ett imorgon. Ska ner till löga med några från klassen. Kommer bli toppen!

Only you

Looking from the window above
It's like a story of love
Can you hear me

Came back only yesterday
Who went further away
Want you near me

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

Sometimes when I think of his name
When it's only a game and I need you

Listen to the words that you say
It's getting harder to stay when I need you

Wake up, it's a beautiful morning

Endast utklädnadsshow och betygprat i matten idag. Åkte hem i älsklingsvädret och satte på mig bikinin. I solen och steka är grejjen när det är sånt här väder. Har planerat att vara där ute i två timmar till minst så nu ska jag hämta vatten och gå ut igen hehe.

Hoppas ni har en lika grym dag som jag!


That's how we did in old days


















Rätt charmigt om jag får sägs det själv. Vi leverade som vanligt

Bomb

Gör er beredda. Om en liten stund kommer världens bildbomb med bilder från förr.

It’s A Never Ending Story


Salem har gjort det igen. Han har lyckats charmera mig med sitt ubersöta utseende, sitt leende och sin fantastiska röst. Förövrigt så älskar jag denna video. Kan se den gång på gång

Och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

Livet is still on top! Skulle bli ännu bättre om det kunde vara sommarlov nu istället för om en vecka. Men jag klarar det utan tvekan! Har chillat i solen och kört ut till ikea med madre och padre. Japp jag körde. Både dit och hem hehe;)
Nyss kollade jag klart på dear john som jag började kolla på igår. Tårarna var påväg men bara för att jag kolla själv så grät jag inombords haha.

Imorgon blir skolan skönare än skönast. Matte på morgonen sen utklädnandsshowen sen är den skoldagen slut. Underbart! Ska få träffa min farmor och farfar också som jag inte träffat på evigheter sen drar jag och käkar glass haha. Helgen närmar sig och jag ser bara fram emot den mer och mer.

Dagens äckligaste; Jag slog av min nagel på lillfingret på festen i fredags när jag slog in handen i en dörrkarm. Har haft sjukt ont så fort jag bara nuddat lite på fingret. Såg att det var lite svullet och får efter ett tag ut var... Japp, jag förstår om ni blev äcklade nu, det blev nämligen jag också. Nageln hade gått av snett på något vis. Pain!


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now..

Lazy Summer Days

Härligt väder idag! Hålet vi hade på några timmar idag spenderades väl med underbara vänner i vasaparken med sallad från vivaldi, kladdkaka och musik. Samhällen gick ut på betygsprat och youtube-klipp. Så mycket mer har inte hänt hittils. Ska stoppa något i magen nu sen tvätta bort mitt smink och på med bikiniöverdelen ihopp om att solen kan titta fram igen om ett litet tag. Skola i drygt 3 timmar imorgon. Kärlek. Fan vad sista tiden flyter på bra!
I helgen vankas somsagt planer, kommer bli superkul och imorgon är det "glass i stora lass". Klart som fan att vi kommer befinna oss där. Just ja, pappa sa att vi skulle ut och köra idag också. Hoppas det blir så också haha.

Puss på er vi hörs sen!


RSS 2.0