30/4 Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämna mig nu

Jag känner stressen som bara öser in. Har hållt på hela dagen och fixat inför kvällen. Det har löst sig men är långt ifrån klart. Får inga klartecken någonstans. Jag orkar inte bry mig snart, tror till och med att jag har slutat. Men mycket ska fixas så jag måste bry mig på ett eller annat sätt.. Ååååå

Nu ska jag äta något, lika äcklig mat som vanligt i skolan. Duscha ska göras och sen resten. Jag ska göra det helt i min egen takt. 

Jag har rätt mycket med mig själv precis som du

Ha en bra valborg! Det ska jag ha!

PUSS på er!♥

Be better than you were yesterday


29/4 It´s when i think of you i realize no one else in the world is meant for me

Har haft en bra torsdag. Fast om man tänker på dagen igår som var skit så är alla dagar rätt bra. Efter skolan gick jag på stan en snabbis och köpte en ring. Som jag har letat och nu har jag äntligen hittat en till iallafall. Sen blev det konf, lika trevligt som vanligt måste jag säga.

Valborg har sakta men säkert börjat lösa sig. Små saker som är oklara än men det får lösas när tiden är kommen vill säga. Orkar faktiskt inte lägga någon större energi på det längre. Men jag tror det kommer bli helt okej, det ska jag cassandra och matilda se till när vi släpper loss!

Nu har jag precis duschat. Måste skriva ut ett arbete och sen ska jag kolla en massa bloggar.
Börjar 8 imorgon vilket betyder att klockan är ställd på halv 7. Kärlek!


28/4 Kiss The World

Dagen som tidigare varit så bra har bara sakta men säkert blivit sämre. Ont i huvudet har jag så det känns som om någon har en hammare där inne. Allt strul som ni såg i inlägget innan och så är jag så trött på det mesta känns det som. Dels skolan. Tanken på den får mig att vilja spy, tanken på att gå upp på mornarna gör så jag vill börja grina rent ut sagt. Har ett skapligt stort inlämningsarbete som ligger brevid mig och ska bli ren skrivet på datorn. Som vanligt fastnar jag framför spotify och facebook. Ibland önskar man att dagens teknik aldrig kommit så långt som den gjort. Jag vill lägga mig under täcket och sova, länge så jag är riktigt utvilad och har nya krafter imorgon. Synd bara att jag inte kan. Jag vill hoppas på det bästa men just nu känns det värdelöst att ens försöka. Ja så trött är jag. Tycker synd om er som ska behöva läsa detta men jag behöver skriva av mig.
Imorgon är det torsdag. Torsdagar brukar vara bäst. Det ska den vara, imorgon skiter jag i allt som skett idag. Det kommer jag göra

Jag orkar inte känna efter.


Det snurrar i min skalle

Hemma från stan. Fick med mig två härliga nagellack (ett är till och med redan på hehe), ett linne som bara hängde där och väntade på mig och två bh:ar. Nöjd är jag och tror till och med att jag lite pengar kvar. Har jag inte det gör det inte så mycket, fyller ju på lördag så tror att cash flödar in då :)

Annars så är det strul. Strul med både en återträff och valborg. Valborg var näst intill planerad, sen smällde bomben ner (haha) Johan som vi skulle vara hos kan inte. Love nu har vi ingenstans att vara. Och när det kommer till sånt här med mig kan jag vara en pain in the ass. Fråga matilda och cassandra.. FanFanFan att det ska bli såhär! Imorgon kommer vi säga imorgon är det valborg Tror att allt kommer att skita sig. Förlåt jag vet att man ska vara possitiv men det är just det är mitt problem i sånna här fall.

Ska snart ut och snatta lite dricka på parkeringen. Nej det är gratis, man får ta. Området har städdag men jag elin och kajsa vi städar inte. Vi sitter inne tills maten kommer fram. Det är grejer det! Tro mig...

If one drink, could make tonight

Hemma från skolan. Har haft en skön och dag. Engelska nationella på morgonen som gick bra! Trodde det skulle vara mycket svårare. Sen hade vi lång lunch så några från klassen gick på stan och till spicy och åt, mumma!
Nu är jag hemma och mellan landar, ska om ett tag åka ner på stan med elin. Ska nog få hem lite nagellack i härliga färger och kanske något plagg och någon ring? Japp det hoppas jag på haha:)
Efter det ska jag och kajsa vara duktiga och springa spåret. Med ipoden på hög volym så ska jag ta mig igenom det alla gånger haha:)

Ska försöka göra lite plugg också så har man inget mer denna vecka. Men nu; spotify bloglovin och facebook!

Hörs sen!♥


SP09D



Som att allting redan var bestämt som att jorden går runt solen

Kom nästan nyss hem från apalbydagen. Träffade några gamla lärare och gamla classmates. Stod mest med matilda och pratade med Emil och Marcus om valborg och lite annat. Har under de två timmar vi var där sett 3 saker. 1. Vilka nötter som har gått där. Det var som jag,matilda,emil och marcus sa; Nötter och vi. Vi var den mest normala "årsgruppen" som gått på apalby, seriöst haha. 2. Sett en av de snyggaste killarna jag vet på gryta iallafall. Helt sjukt! (Casssandra det är din granne jag talar om!)  3. Vår gamla lärare Johannes är snygg!
Japp det har jag sett och upptäckt idag haha:)

Imorgon har jag nationellt prov i engelska skrivdel. Är inte alls nervös och tänker ingenting på det. Jag tror och hoppas på att det kommer gå bra!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska äta.

PUSS!


It´s the wrong kind of place to be thinking of you

If I begged and if I cried
Would it change the sky tonight?
Would it give me sunlight?
Should I wait for you to call?
Is there any hope at all?
Are you drifting by?

And then I lie all by myself
I see your face I hear your voice
My heart stays faithful
And time has come and time has passed
If it's good it's got to last
It feels so right

                                     
-Beyoncé-


There might be something real between us two

Hemma från fotbollen, rudbeck var väll lika bra som alltid. Vann första finalen med 3-2. Kunde blivit 3-1 om inte målvakten stod och skrek höger höger och kollar bort så kommer bollen från vänster. Skit samma dom vann iallafall haha:)
Har bara några uppgifter kvar på idrottsarbetet sedan är det ute ur världen, skönt! Funderar på om jag ska slå ihop min kloka hjärna (förhoppningsvis tillsammans med min systers också) och knåpa ihop något gott att äta. Har bara ätit frukost idag så jag är svin hungrig, orkar inte vänta tills mamma och pappa slutat jobben heller.
Nej något smaskigt ska det allt bli!

Vi hörs kanske sen igen!♥




Hey, Soul Sister

Jag är glad idag! Det är superfint väder som jag fullkomligt ä l s k a r. Ska träffa Cassandra, Veronica och Malvina om 10 minuter och åka och kolla på fotboll. Cykla dessutom i detta väder. Love. Ska till och med byta ut skinnjackan mot jeansjackan. Bäst att passa på när det ska bli dåligt resten av veckan har jag hört.
Nu ska jag rusa!



Självklart ska mina babes med hehe. PUSS på er!

Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen

Hemma redan nu. Tog en timme till och med, fattade inte riktigt vitsen med att sitta där, kändes som om jag istället hade kunnat ligga kvar i sängen och sovit och gått upp...Typ nu.
Ska sätta mig och göra klart ett arbete sen ska jag nog åka och kolla på fotboll. Det är rudbecks lag som spelar, dom är riktigt bra! Sen är det dags för apalbydagen.. har inte världens sug men jag ska ta mig dit:)

Hörs kanske senare♥



Denna låt spelades, fick mig att tänka på i sommras när man sjöng och spela den hela hela tiden.

We are an example of why not to fall in love



Jag är DödDödDöd!! Klockan ringde klockan sju och min högsta önskan var att slänga täcket över huvudet och somna om. Känns för jäkla bra (seriöst) att vi ska till västeråshallen och lyssna på någon föreläsning 9-11 och sedan sluta.
Om 25 minuter ska jag vara hos cassandra och jag är inte klar, kände för att lyssna på musik så jag har fastnat framför spotify. Struntar faktiskt i och jag blir lite stressad denna dag. är för trött för att ens stressa upp mig haha.

Hörs senare!♥

Say goodnight and go

Tumblr_l1106vvpuk1qzcdf4o1_400_large

Nu ska jag gå och sova. Klockan är ställd på 7. Härligt!
Ska drömma fina drömmar om min man Joel Kinnaman.
Eller något helt annat, bara det blir Bra.

Godnatt!♥

If it's good it's got to last. It feels so right

Jag borde straffas för att inte ha lyssnat på den helt fantastiskt underbara Beyoncé på ett bra tag. Så jäkla grym så man finner inga ord. Har sagt det förrut och säger det igen; skulle kunna göra både det ena och det andra för att få se en konsert med henne ännu en gång!

Beyoncé – Disappear
Beyoncé – Scared Of Lonely
Beyoncé – Radio
Beyoncé – Ave Maria
Beyoncé – Broken-Hearted Girl
Beyoncé – Satellites
Beyoncé – Ego






Svenska Hollywood fruar

Som rubriken lyder så kollar jag på svenska hollywood fruar. Maria Montazami♥♥ Så jäkla bäst, klockren och ja allt! Hon är min idol! Hahaha Vi som kollar har nyss fått veta att jordnötter är hennes stora passion, med ett glas vin till. Inget vin inga jordnötter och tvärt om. Det kan inte vara vilka jordnötter som helst, de ska vara rött skal på som lossnar lite grann i skålen. Hahahahahahahahaah shiiit vad hon är klockren!

Nej nu ska jag fortsätta kolla!

Vi ränner runt i mönstret av en kvadratisk ruta

Blev att åka ut och övningsköra idag igen, det är bäst att passa på. Gick faktiskt helt okej, bättre än igår om jag får säga det själv haha:) Skulle framkallar bilder men tror det får bli imorgon då jag saknar bilder jag ska ha i mitt rum.
Känner redan hur jag har börjat tröttna på skolan. Det måste vara det tråkigaste som finns. Vart är det roligt någonstans? Kompisarna jovisst men resten vill jag skita i. Vilken härlig känsla att ta studenten, kunna gör exakt vad man känner för ett tag innan man börjar plugga vidare, tror det kommer bli så mycket lättar och så mycket roligare. Man läser ju det man själv vill liksom. Jaja drömma vidare får jag göra något år till.

Beyoncé – Radio

Dagens I want so bad;



Varför ska du vara så jäkla snygg?!?!
Mannen i mina drömmar♥♥♥♥

26/4 You've got nothing to lose Except for me and you

Hemma från skolan, har varit en helt okej skön dag. På handledartiden komm Rahel från etiopien. David sken som en sol som inte varit framme på 40 år. Japp så glad var han kan jag intyga.
Nu har jag iallafall resten dagen ledig åt att göra det jag känner för. Imorgon också, me gusta mucho!
Måste få minst 100 kronor att lämna till skolan vill helst inte ta mina egna pengar får göra en deal med mamma eller varför inte syster som tjänar egna cash? Man får frånvaro om man inte lämnar fast man var där.. Galet är ordet.

Ska iallafall senare idag framkalla bilder från ROM-resan. Ska efter 10 månader sätta in i ett album, bättre sent än aldrig eller hur?

1 dag till apalbydagen
3 dagar till konf
4 dagar till valborg!
5 dagar till my birthday!

26/4 I Keep Dancing On My Own

Måndag och ännu en vecka närmare sommalovet. Börjar om 30 minuter och om 10 ska jag vara hos cassandra. Sitter och dunkar musik, härligt såhär innan skolan. Är sjukt trött, klockan stod på 10 och jag kom nästan inte upp. Det är rätt illa haha:) Hoppas iallafall att man blir lite piggare som man kan ta sig igenom en 4 timmars lång skoldag. Alltså 4 timmar vad gör jag? Det ska man inte klaga på, jag tar tillbaks det där. Snacka om ett riktigt I-landsproblem, usch. Kolla malvina; jag skrev "usch". Bara att kolla och lära in så kan du skriva det i sms nästan gång haha nejdå:)

Riktigt osamanhängande känner jag så nu ska jag kolla facebook och lyssna på musik. Vi hörs sen!♥

25/4 Blame it on the pop

Varför går det inte att kolla på greys?!?! Det står att man ska kunna kolla på internet för att det var hockey, går det? NEJ det gör det ej!  Orkar ej. Jaja det löser sig väll.

Måste lägga in denna. Förlåt men det finns så sjukt mycket bra musik, denna är alldeles för grym. Synd bara att miley Cyrus ska komma och förstöra med sin stämma.. Finns en film jag vill se men bara för att hon är med i den så börjar jag tveka.. haha


25/4 Roxy is the one who gave it to me

Kom hem för en stund sen efter att ha planerat lite med konfirmationen och lite annat. Är sjukt trött så höll på att somna ett tag men det bjöds på skratt vilket jag gillar, vilket gäng alltså! KUNG som daniel skulle ha uttryckt sig haha:) Älskar hela bunten och älskar oss alla tillsammans! Klockrena så det skriker om det:) Planerades även in en grillkväll i början av juni, kommer bli hur kul som helst så det ser jag fram emot!:)

Sitter annars och tröstäter en Ben&Jerry´s, det är dags för skola imorgon. Jag orkar verkligen inte. Orkar inte tidiga mornar. Tur att vi börjar 20 i 12 imorgon och har skola två timmar på tisdag.

Nej nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink sedan ska jag kolla på greys anatomy som jag har missat.

Vi hörs!♥





25/4 Dancing On My Own



Har blivit mycket musik idag men det gör nog inte så mycket. Musik är bland det bästa som finns och denna låt är grym!

They'll call me freedom, just like a Waving Flag



Borde plugga men har helt enkelt fastnat, får återgå till det om en liten stund. Hittade videon ovan, så jäkla bra. Ger mig rysningar, ni måste lyssna!

I Loved You First


You Are My Sweetest Downfall

Träffade somsagt Johan,Matilda och Gustav igår. Jag tilda och johan skulle gå till gustav och träffa han. Dåligt val om vi får säga det själva, han bor så långt bort man kan komma på gryta så vi kallar det för "Kiruna". Först hamnar vi på fel gata sen när vi kommer ut på en cykelbanan ser vi en skylt där det står "gryta avfallsstation". Alltså var vi på väg och helt fel håll. Vi tog ett äventyr genom skogen som slutade med att springa över andras tomter, mitt i allt så ser vi även ett rådjur i skogen. Hahahaha ja det var sjukt! Det kändes verkligen som om södra gryta var stor stan mot det där. Det hela slutade med att vi gick hem till johan så fick gustav komma dit istället, snällt :)

Idag ska jag ut och övnigsköra igen. Igår gick det faktiskt rätt bra måste bara komma in i det mer haha:)
Sen blir det att göra klart idrotts arbetet och ikväll ska vi assistenter planera lite med Stina och Daniel. Låter som en perfekt söndag.

Nu ska jag hoppa in i duschen, Ha det bra!♥

Regina Spektor – Samson


24/4

Detta blir ett tidsfördriv innan johan hör av sig :)

Nämn något som gjorde dig glad igår: Kvällen med Matilda, Hanna,Emma och Cassandra
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov såklart!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Var inne på facebook
 Det sista du sa högt: "Jag vet inte det blir väll snart" - till mamma
Det senaste någon sa till dig: "När vet du det då?" - mamma
Vad har du druckit idag: Ramlösa
Vad var det senaste du åt: Kyckling
Vad var det senaste du köpte: Ett linne, en tröja och ett halsband igår
Vad är det för färg på din ytterdörr: svart om det är intressant att veta haha
Vad är det för väder hos dig nu: Helt okej, lite små soligt
Godaste glassmaken: Alla Ben&Jerry är bäst!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja :)
Sover du tungt: Ibland så
Drömmer du mardrömmar: Nej det händer nästan aldrig
Trivs du med ditt jobb: Har inget jobb, sliter i skolan
Favoritklädsel: Thights och någon skön tröja
Favoritlåt just nu: Fembot och Liquid Confidence
Vad ser du om du tittar till höger: Köket
Vad gör dig glad just nu: Det är mycket
Vad ska du göra härnäst: Vänner :)
Höger eller vänsterhänt: Höger :)
Humör just nu: Glad med lite trött
Favoritgodis: Utan tvekan; choklad!
Kläder just nu: Tights, linne, tröja
Sommarplaner:? Än så länge; Samos, Göteborg och förmodligen allsång på skansen med underbara vänner hehe.
Hur många kuddar sover du med: 2 stycken:)
Spelar du något instrument: Nix men skulle vilja kunna spela gitarr
Morgon eller nattmänniska: Definitivt Nattmänniska :)
Vad är viktigast för dig: Mycket är viktigt för mig
Är du kittlig: Oh ja!
Snarkar du: Nej det gör jag inte :)
Stjärntecken: Oxe
Äckligaste insekten: Det är nog majoriteten av alla insekter
Längtar du mest efter just nu: Sommar och sommarlov, min födelsedag


Look all I know is that you're the nicest thing I've ever seen And I wish that we could see if we could be something

Jag har både bilder och klipp som jag ska lägga ut så fort som möjligt. Bilderna måste jag få av cassandra och klippen måste jag orka fixa men det kommer någon gång haha:)

Ikväll blir det nog ändrade planer. Tror det blir att träffa Johan, Matilda och kansk Gustav. Det återstår att se:)


I'll be fine I'm forever young



Två absoluta favoriter i ett. En dag ska jag stå där på en Coachella festival.

Do you remember the nights We'd stay up just laughing, Smiling for hours At anything

Hej på er! Igår kväll hemma hos matilda hade jag det superkul, ritkigt härlig tjejor jag har som vänner. Det var jag, hanna, emma, cassandra och självklart matilda. Vi åt, pratade, skrattade och allt möjligt.

Idag ska jag ut och övningsköra, ska få pappa att häpna av att jag kommer vara så awsome. Hahah nejdå men grym kommer jag att vara, kan jag väll hoppas på iallafall;)
Efter ska jag träffa elin och kajsa, vad vi hittar på vet man aldrig, det kan bli det mesta.

Nu måste jag rusa, vägarna väntar!

Vi hörs sen!♥



You Me At Six – Liquid Confidence (Nothing To Lose)  

Major Lazer – Keep It Goin' Louder

Robyn – Fembot

I remember every word you said

Har haft en superbra fredag fast jag har varit trött. Men det bjöds på mycket skratt som jag aldrig tackar nej till. Jag kan lova er att jag har världens stördaste vänner. Jag älskar när cassandra tar min mobil och tar charmiga nörbilder på sig själv och gör fina videos. Älskar också när veronica säger "jag vill också spela i en video" Jo visst det resulterade i åtta sjuka videos. Hinner tyvärr inte lägga upp det nu men jag lovar att det kommer senare, ni vill inte missa det! Efter skolan gick jag på stan, fick emd mig ett linne, en tröja och ett halsband hem, nöjd blev jag!

Min fredag kommer bara bli bättre, om en timme ska jag hem till matilda med några tjejjer och äta och lite annat skoj! Nu är det dags att fixa mig ska träffa hanna om 45 minuter, shit bäst att sätta fart!

Ha en bra fredagskväll så hörs vi!♥

Torsdag/Thursday/Jueves

Har haft en superbra torsdag som vanligt! Började tolv med två lektioner, åkte hem till mig med cassandra och matilda. Vi gjorde en gourme middag som bestod av kyckling och klyftpotatis, hehe smaskigt var det :) Gick sedan till konfen som var lika trevlig och rolig som alltid! Fick veta att både Daniel och Stina har läst min blogg, trevligt trevlig och jag sa ju till er att ni skulle få ett inlägg tillägnat er so here it is. (okej någon rad blir det istället men det är iallafall något)

Fredag imorgon, hur skönt som helst. Är riktigt skoltrött fast vi har haft en riktigt skön vecka med bara sena tider förutom två dagar. Skulle mer än gärna villa stanna hemma imorgon vilket jag absolut inte ska. Nejnej jag ska ta mig dit och utföra sista dagen innan helgen. På kvällen ska jag hem till matilda med härligt folk så det blir awsome!

Joel Kinnaman ska vara MQ nya modell och jag kan säga er att en del av mig dog när jag såg dessa bilder nedanför. Mitt nya häng kommer defenitivt vara MQ och någon kväll ska jag och elin vara lite små busiga, vad vi ska göra tänker jag ej säga här haha :)

Nu har ett nytt Vampire avsnitt kommit ut så det ska jag lägga mig och kolla på innan jag ska sova.
Godnatt!♥



Jag är såld, jag finner inga ord alls. Detta kallar jag att vara olagligt snygg! ♥♥x987563839007362

I Got Some News For You

Robyn – Fembot

Kan bjuda på robyns nya, den är skön. Nu ska jag snart sova. Godnatt!♥

The Cure

Har haft en dålig dag i allmänhet idag. Trött hela dagen och lätt irriterad på små saker. Vet inte ens varför, antagligen för att jag sov riktigt dåligt inatt. Menmen dåliga dagar har alla någon gång.
Imorgon så vet jag att det kommer bli bättre. Har sovmorgon till klockan 10, två lektioner sedan hem och fixa lite med rom återträffen med två favoriter; cassandra och matilda. Sedan är det konf, jag ska fråga filip om han kan lära mig mer av 9 crimes på piano sen ska han spela the funeral för mig. Ska även få träffa alla härliga människor där som får en på bra humör bara av att titta på dom. Det är Lovely!

Annars så blev jag lite små irriterad när greys anatomy är inställd pga hockeyn så står det att man kan kolla på hemsidan, sen när man går in där så går det inte. Åååå! Så min dag :)




Lägg det på hyllan

Jag är riktigt irriterad på hela kungafamiljen och all hysteri runt dom. Madde får inte bryta sin förlovning med jonas för att han har varit otrogen för det skulle ju absolut inte se bra ut. Vem fan bryr sig? Låt dom göra det om det är så de vill, tror inte att hela sverige går under bara för det! Att Victroia ska gifta sig kan dom sluta ta ut i media, finns så himla mycket annat som verkligen skulle behövas uppmärksammas. Vem bryr sig om att hon ska gifta sig med daniel westling? Han är för patetisk. Inte nog med det, vilka är det som ska betala hennes bröllop? Ja inte är det hon iallafall. Dom om några har pengar då kan dom fan betala sitt egna bröllop också, det ska inte vi behöva göra med våra skattepengar. Det är seriöst för mycket! Sen är man på affärn med mamma idag så ser man en stor hylla med choklad som heter; kunga chokladen. Då ska dom sälja choklad också där 1 krona går till hennes bröllop! LÄGG AV!! Då har det gått för långt, någon måtta får det vara. Betala själv snåla idioter rent ut sagt.
Så finns det uteliggare runt om i sverige och en enorm fattigdom i världen och dom ska sälja choklad för att få pengar till sitt bröllop som jag hoppas att majoriteten av sveriges befolkning skiter fullständigt i. Lägg pengarna på några som verkligen fbehöver det. På den där hyllan hänger det även ner en flik så står det; Vänd för att få se en fin bild. Så är det en bild på dom två. Jag blir så himla arg, det har gått för långt. Synd bara att dom inte kan inse det. Är det något dom borde göra så är det att skämmas.


First Pictures And Now Music

Musik i all ära. Så himla bäst, i alla situtioner, låtar gamla som nya. Min dröm är att gå på coachella, någon gång ska det ske. Älskar när man ser äldre låtar på sin spotify lista, börja lyssna på dom, inser att dom förtfarande är grymma och tänker tillbaks på gamla tider. Här kommer just några äldre låtar

Ian Broudie – Song For No One

Youth Group – Forever Young

Joshua Radin – Only You

Jordin Sparks – Don't Let It Go To Your Head - Main Version

Westlife featuring Delta Goodrem – All Out Of Love

Beyoncé – Ave Maria

Beyoncé – Radio

Beyoncé – Single Ladies (Put A Ring On It)

 


I Still Heart It







Kan någon skänka mig en vovvsing?

Är inne i en period där allt jag vill ha är en hund. Haha jag är serös faktiskt, så fort jag ser en hund blir min reaktion; åååå jag vill också ha en.. Skulle kunna göra vad som helst. Säger detta till elin som nämner; malin du har katter? Ja men ändå jag vill ha en hund också hahaha. En katt kan man inte krama sönder då mosar man dom.. nej så illa är det inte, båda två lever ju än med tankte på allt gos dom har fått utstått med haha nejdå.
Men helt ärligt, när jag flyttar hemifrån blir det en sådan här extremt olaglig söt hund. En på gatan föder upp sånna, ska fan gå och göra buisness med han..


Cavalier King Charles spaniel. Alltså ♥♥♥

När man varken vet ut eller in

Har haft en halvbra dag idag. Har varit trött nästintill hela dagen tack vare en urdålig sömn. Lucky me att jag har sovmorgon, börjar klockan 12. Skulle ha börjat ett eftersom spanskan var inställd till en början men inte längre. Synd för mig, jag plågar mig själv genom att sitta på dessa lektioner..

Åkte iallafall och klippte mig efter skolan. Trodde hon skulle behöva ta halva håret om man tänker på när jag senast jag klippte mig men hon sa att det inte var så slitet. Förvånad blev jag men lika bra för mig. Såå kort blev det faktiskt inte som det brukar blir. Jaja like you care typ:)

Sitter och ska ta tag i idrotts arbetet som ska vara klart nästa vecka. Ska analysera en valfri hälsoartikel. Har inte hittat någon bra än och det ska jag försöka hinna med ikväll. Helgen är bokad så kommer inte hinna så mycket då.

Ha det bra!♥

ingenting är som det va, ärligt vad har jag kvar nu?

saknar dig sen du försvann, saknar o känner mig halv nu. För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

I Belive In You






You must be blind if you can't see You'll miss me til the day you die

Har haft en bra tisdag med endast två lektioner,började 13.10. Så en lång sovmorgoon och en god frukost tog jag mig tid till, bakade egna scones. Supergott! På samhällen blev jag och resten av klassen sjukt irriterad på vår lärare david borg. Står och är skit irriterad på att folk kommer försent för att vi har varit på löga och simmat på idrotten. Det säger han till oss som är där i tid. Saken är att han ska inte säga ett enda ord om att vi kommer försent, det är han som kommer försent till varje lektion. Det kan vara 5 minuter, 10 tillochmed 15 minuter. När vi sedan säger; men david det är ju faktiskt du som är försenad så varför säger du till oss? Då ger han oss en rejäl mördarblick och fortsätter klaga. UschFyBlä vad jag inte tycker om han. + att han står där framme och tror att han är universums snyggaste.

Åkte iallafall och gymma med kajsa efter. Dock var stället int en favorit, tyckte det var alldeles för skabbigt på någon sätt..

Nej nu ska jag fixa lite, vi hörs!♥

Wentworth Miller

Varför har denna snygga hunk;




Gått och blivit såhär;



Varför Wentworth, varför?

Det gör ont att veta men lika ont att undra

Håkan Hellström – För Sent För Edelweiss

Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig
Och varje moln är trasigt
du räknar allt sorgligt natten lång
och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
kanske allt egentligen.

Håkan Hellström – En Midsommarnattsdröm

Håkan Hellström – En Vän Med En Bil

Håkan Hellström – För En Lång Lång Tid

Håkan Hellström – Kär I En Ängel

Håkan Hellström – Jag Vet Inte Vem Jag Är Men jag Vet Att Jag Är Din

19/4

Pollen kan gå och dö en plågsam död. Min pollenallergi är inte rolig! Det har redan börjat så nu är det tags för alla tabletter, ögondroppar och nässpray. Mina ögon rinner och kliar, känner mig skitmysig verkligen. Och detta är bara början.. Såklart ska man inte bara vara allergisk mot björkpollen utan även gräs och gråbo. Så himla drygt. Allt jag vill är att få ta den där sprutan så jag kan få slippa det här när säsongen väl drar igång. Men enligt farbror doktorn är jag för ung och måste vänta tills jag blir 18. Suger

Nej nu ska jag duscha innan Favorit maria montezami drar igång!

Still We Heart It






You keep me rocking all of the time

Wiiihoooo! Har tandläkartid imorgon vilket innebär att jag missar idrotten som är den första lektionen. Detta innebär att jag börja när samhällen börjar 13.10 och slutar 15.40.  Det är för awsome! Känner att helgen kommer komma springandes till mig. Sounds so good in my ears! Blir att gymma med kajsa efter, låter bra det.

Om en och en halvtimme är det dags för svenska hollywood fruar. Så jäkla bra, eller okej det är bara maria montezami som är så otroligt grym. De andra är as tråkiga. Maria is the shit, världens skönaste människa. Näst intill min idol, ja inte långt ifrån iallafall!




Leave A Light On For Me

Hemma från skolan nu. Har haft en bra dag bortsett från att man blev riktigt irriterad på wasa och jonas. Vad dom gjorde tänker jag inte ens skriva här men riktigt omoget var det killar, kändes bra att en stor del av klassen blev lika irriterad tillbaks. Annars så leker livet, börja ju somsagt sent imorgon, på torsdag är spanskan också inställd så börjar 13.10 och slutar halv 3. Plugg har vi inte heller. Ibland så kan rudbeck också.
Nu måste jag gå och plocka ur diskmaskinen, typ det tråkigaste man kan göra i ett hus men har man varit snäll och lovat mamma så ska man göra det också.

Vi hörs!♥




Måndag/Monday/Lunes

Måndag och ytterligare en ny vecka. Jag tror det kommer bli en bra dag idag, det känns som det. Vädret är bäst, kort och skön skoldag och inte alls nå mycket plugg (om vi inte får något idag då) men ändå. Superskönt! Denna vecka har vi ingen svenska heller så det blir sovmorgon både idag, imorgon och på torsdag. Samma sak vecka 18. Lovely! Om en stund ska jag ta cykeln och ta mig hem till cassandra för att sedan åka till skolan. Jag älskar att cykla när det är sånt här väder.

Countdown

- 12
dagar tills jag fyller
- 6 dagar till pengar
- 25 dagar till stockholm
- 54 dagar till sommarlov (med helger)

Bra saker att se fram emot som inte dröjer allt för länge!

We Heart It








Monki Girl



Den 14 maj kommer två shoppinggalna tjejjer (jag och elin) glida in på monki affärerna i stockholm! Jag kommer länsa butikerna. Kan jag hoppas på iallafall. När den kommer hit till västerås kommer livet leka ytterligare lite mer, långrasterna är iallafall planerade hehe :)

I wanna party with you


No matter where you are in the world,the moon is never bigger than your thumb.

Träffade elin och kajsa ett tag och kom hem för inte så länge sen. Vi tog det lungt med kladdkaka och dear john, perfekt lat söndag innan det drar igång igen. Dear John kommer dock ut på bio här i sverige i maj men paulina hade fått tag i den så vi fick den av henne. Fyfan vad grym denna film var! Det är ett måste att se den, helt underbar är den. Jag och elin fällde väll några tårar var haha. Nej men seriöst; se den!

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, skulle ha övningskört med det blir på lördag och söndag nästa helg istället, det blir toppen. Nu ska jag sätta på spotiy och kolla runt lite.

Hörs!♥


Watching you is the only drug I need

I knew when we collided you're the one I have decided Who's one of my kind

Love is a feeling you can´t decide

Ikväll ska jag träffa kajsa och elin. Det kommer bli lungt med en ben&jerry. Mums!
Tidigare idag var min morbror från stockholm här, med sig hade han min otroligt söta kusin lilly, sen blev det hälla en snabbis med mamma och syster. Inga pengar=inget med mig hem. Tur att jag fyller år om 2 veckor. Jag ska nämligen få 1000 kronor av min syster. TackTackTack säger jag bara! Där är stockholmspengarna klirrade hehe, nejdå spara ska jag också göra. Det måste  jag göra.

Nej nu ska jag gå och fixa lite saker. Ha de bra!♥

Major Lazer – Keep It Goin' Louder

David Guetta – Gettin' Over You (Featuring Fergie & LMFAO)

A Part Of Sp09d



Några av tjejerna i sp09d, att sitta i vårsolen och göra det vi är bäst på (äta) är för underbart

There is magic in kingston town

Har inte så mycket att säga. Slänger in lite musik, någon äldre och någon lite nyare. Äldre låtar är faktiskt grymma

UB40 – Kingston Town

Eagle-Eye Cherry – Save Tonight

Band of Horses – No One's Gonna Love You

Iron & Wine – Flightless Bird, American Mouth

Magnus Weideskog – TiK ToK

Cherish – Killa

Train – Hey, Soul Sister  (kommer aldrig tröttna!♥♥)

Paul Wesley♥








Paul Wesley it is!♥♥♥♥


It´s friday again!

Har haft en toppen dag, med solning efter skolan med kajsa. Superskönt var det! Geografiprovet gick okej, inte så mycket mer. Får se vad som händer ikväll, lutar och lungt då jag är riktigt trött!
Annars så är jag riktigt irriterad, det kan cassandra intyga. Har en sak att säga; kan ni sköta ert, så kan andra få sköta sitt? Gå och fejka till det liter mer ni, och sluta försöka leka några privat dektetiver som ska ta reda på saker i andras privatliv! Lägg ner, och väx upp!!

Ja jag blir så himla arg, jag står utan tvekan på min väns sida och försöker få henne på bättre tankar, vilket ni inte gör direkt.

Förlåt för detta klago inlägg, som tröst får ni två grymma låtar!




Trött

Har haft en fin torsdag. Skola, fika och plugg med cassandra och sedan konf. Riktigt kul att vara tillbaka måste jag säga! Blev fotografering, piano spelande, jag har lärt mig 9 crimes. Tack filip! Nästa torsdag blir det resten av låten. Och självklart blev det chill i sofforna och prat med daniel, stina och compani. Love it! Nu sitter jag här med geografin, det kommer bli en lång kväll och jag kommer att vara död imorgon när klockan ringer. Efter skolan ska jag med kajsa och sola, sedan är det F R E D A G!!

Nu ska jag tvätta bort sminket, tvätta håret och sedan sätta mig och plugga igen. Säger godnatt ändå!♥


Måste säga att jag blev sjukt besviken idag, riktigt fult gjort. Man gör det bara inte, blir nästan förbannad. Nej man gör det bara inte!


Geografi

Jag började plugga geografi. I 5 minuter sen kände jag att jag aldrig skulle orka så jag sov istället i 1 och en halv timme haha det var hur skönt som helst så nu är det bara att köra igen tänkte jag när jag vaknade. Jo visst, läste en sida sen hamnade jag här. Vad är detta?! Det är verkligen inte okej! Jag har ingen motivation alls fast provet är på fredag och det är hur svårt som helst! Lågtryck hit, högtryck dit, polarfronten ja allt med väder och klimat ska in. Det tråkigaste någonsin inom geografin, vulkaner var till och med roligare...

Okej nu måste jag verkligen försöka sätta igång.

Jag ser gitarren i butiken, symbolen för att skolka

Jag har inget att säga, kan inte beskriva hur grym denna låt är! Lyssna och njut så kommer ni se varför. Helt klart en av winnerbäcks bästa!

Lars Winnerbäck – Söndermarken

Drog med handen genom jorden
Fyllde naglarna med lera
av all yta som vi skrapade
För nånstans under lagren
av tätortstimotej
bredde stora världen ut sig
utan farthinder och Konsumkort
och nypon

Vi satte båtarna i bäcken
såg dom flyta in i tunneln
Kanske vidare mot Vättern
och kanalen ut till Nordsjön
över vågorna mot Irland
ut på havet och sen blåsa
iväg och aldrig komma tillbaka
mer till bäcken
där det började


Jag kan inte återvända
En brottsplats måste vila

Justin Bieber

När jag hör Justin Bieber så tänker jag på den där söta killen som la upp helt fantastiska klipp på youtube. Idag är han är han 15 år och har släppt både en och två album, väldigt bra sådana. Blir lika förvånad för varje låt och varje gång jag lyssnar på hur grym han faktiskt är. En av alla favoriter är Baby med Ludacris. Rappdelen Ludacris kör fastnar på huvudet och man går runt och sjunger den för sig själv; When i was 13 i had my first love, there was nothing to compared to my baby and nobody came between us, no one could ever come above, she had me going crazy oh i was starstruck. Ja ni fattar grejen haha.



Kom bara närmre du ska få mitt hjärta

Onsdag idag och oj vad skönt livet är just nu! Bortsett från plugget men ändå. Dagen började med att cassandra fick punktering, tog ett bra tag innan vi kom på hur pumpen funka. Tillslut kom elisabeth men det gick ändå inte, när vi mötte sofia så klarade hon det galant haha. Vädret är mer än underbart! Gud vad jag älskar det! På luchen gick vi några tejjer och köpte glass och satte oss i solen ett bra tag, härligt härligt! Man får hoppas det det håller i sig nu.

Redan torsdag imorgon, vad veckorna går snabbt! Riktigt lovely. Dags för konf också som det inte har varit på två veckor, man har verkligen saknat det så ska bli superkul att komma dit och träffa allt härligt folk!

Kajsa; Vad säger du om att sola på fredag? Nu klarar jag det inte längre haha

Ha det bra så hörs vi!♥



Woops never again

Helt plötsligt känns cykelturerna och motvindarna så mycket mer värda...

Sms-biljetter...



Nelly





Vill väll beställa så sjukt mycket MEN jag måste tänka på stockholms resan i början av maj och göteborg med cassandra!

Have You Ever

Have you ever loved somebody so much
It makes you cry?
Have you ever needed something so bad
You can't sleep at night?
Have you ever tried to find the words
But they don't come out right?
Have you ever?

Have you ever found the one
You've dreamed of all your life?

Låt hela världen se ditt vackra leende

Denna tisdag var faktiskt helt okej mot vad som brukar vara. På idrotten tog vi oss till löga för att sima runt 30 längder, skapligt jobbigt. Sen skulle man dyka ner och hämta en sådan där docka och sedan hämta en med livboj. Mina ben var mörbultade efter det. Sedan cykla till samhällen där försvarsmakten var och pratade, var faktiskt rätt intresssant. Cykelturen hem var värre än värst! Att cykla från stan hem till gryta i motvind som är exakt hela vägen hem när man simmat dessutom är jobbigt. Inte ens musiken kunde hjälpa haha:) Men jag kom hem iallafall! :)

Jag oxh malvina har även hunnit bli utstängda på ett av rudbecks tak. Japp ni hörde rätt, snälla veronica och therese var skyldiga till detta. Men vi löste det lite snitsigt när vi ringer till sanny och säger att hon ska komma upp och öppna. Hahaha det fina är att hela gänget kommer; hon,jonas,jonas och andreas. Jag och malvina vill komma in med de andra står och tyker det är skitkul (jo det tyckte ju vi också ioförsig) och fotar. Skitfina haha!

Nu är det dags för plugg igen, geografi som handlar om väder, klimat och växtlighet. Skitsvårt och skittråkigt. Ska skriva rent det på datorn och sedan sätta mig och läsa igenom det. Bäst att sätta igång!

Hörs kanske senare♥

Schooltime

Jag är klar. Klar så långt innan man bara kan bli känns det som, har tagit 40 minuter för mig att göra mig iordning. Tror svaret på varför lyder att jag bara behövde klä på mig, borsta tänderna och ära frukost. Sminket blir skippat nu på morgonen då vi ska iväg och simma på idrotten. Kul att therese precis har kommit hem från tenneriffa och är skitbrun. Det jag kan säga nu är att jag kommer stå en bit ifrån henne iallafall.

Om hela 30 minuter ska jag vara hos cassandra. Vad ska jag göra undertiden? Får väll bli att gå in på bloglovin och kolla lite bloggar, oj nu kom jag på att jag måste fixa håret lite sen packa ner det sista.. bloggarna kanske får vänta trots allt.

Ha en bra dag hörrni! Ska försöka ha det jag med trots att tisdagar är världens tråkigaste skoldag, nej nu ska jag tänka possitivt.

Hörs!♥


Travel Around The World

När jag har tagit studenten och jobbat ett tag så jag har fått ihop pengar då ska jag ut och resa. Resa runt hela världen, till alla möjliga ställen, alla världsdelar. Min lista kan göras meter lång på alla länder, städer och ställen jag vill åka till. Kan ni tänka er känslan? Lämna tråkiga sverige som ioförsig kan vara riktigt härligt på sommaren men när mer? Åka med ett par vänner börjar i ett land och sedan ta sig runt i världen. Helt underbart vilken känsla. Jag älskar att resa, jag älskar att se nya saker och se andra kulturer. Låter som en 50+are som går där med strumpor i sandalerna, en sådan där omodern kamera man hade innan digitalkameran kom. Nejdå men ni förstår nog hur jag menar. Det finns så mycket mer än bara sverige och solsemestrarna med familjen som sker varje år. Har absolut ingenting emot dom resorna, jag älskar dom! Men tänk att kunna Komma hem och säga; jag har vart i asien men även nord och sydamerika, afrika, australien, i dessa länder, besökt dessa ställen och dessa städer. Nej jag ska ut och resa och jag ska göra det jävligt bra, och länge. Jag ska leva livet och göra en massa roliga saker. Resa runt i hela världen är kanske bara en once in a lifetime upplevelse. När jag gjort det, då kommer jag kunna stryka en sak från min "att göra någon gång i mitt liv" (som jag har i mitt huvud, inte ner skriven)

Bild från kajsas blogg som passar mer är bra in just nu.

Im gonna hit this city

En del av mig lever för musik;

Magnus Weideskog – TiK ToK

Justin Bieber – Baby

Cherish – Killa

Train – Hey, Soul Sister

Jem – Maybe I'm Amazed

Damien Rice – 9 Crimes

OneRepublic – All The Right Moves

Skin Skin Som Den Sol Du Är

Var somsagt första skoldagen idag. Den sög, mesta dels för att jag är så sjukt skoltrött och orkar ingenting men det var otroligt roligt att träffa min helt underbara klass! Spanska från 4 till 5. Hur segt som helst och läraren är som jag sa förrutom G A L E N. Ni ska se henne.. No words alltså. Har varit ett underbart väder och våren är helt enkelt här, eller iallafall påväg. Så när jag skulle cykla hem tänkte jag; med musik i öronen så kan jag nog ta en lite längre väg hem. Sagt och gjort, tog hovestalund vägen hem och det var felfelfel när man kommer hem helt död! Uppför exakt hela vägen hem, vilket jag inte alls tänkte på när jag valde den. Allt jag ville var en trevlig cykeltur i det finfina vädret med melissa horn i öronen. Hahaha jaja man lär sig av sina misstag, framöver blir det den vanliga vägen hem! :)
Blev iallafall geografi plugg tills provet på fredag när jag kom hem. Det gick, tog ett bra tag och lite tjat från mamma innan jag kom igång.

Nu sitter jag iallafall här nyduschad och dunkar musik, awsome! Imorgon på idrotten ska vi simma.. Känns sådär med tanke på att man är helt vinterblek. Kajsa; någon dag efter torsdag är jag öppen på dagförslag till vår solning!

Nej nu ska jag fortsätta med mitt och förflytta mig till ett skönare ställe. Jag har så  himla ont i ryggen, har haft ett tag nu så här kan jag ej sitta. Hörs!♥

12/4 Back to hell

Jahap.. här sitter jag nudå. Måndag, en ny vecka och skolan som börjar. Jag som är van att vakna runt halv 12 var ju mer än död när klockan ringde klockan 10. Det är seriöst illa! Jag måste iallafall på något sätt klara av denna "fantastiska" skoldag. Det som tar i mest är att när resten ska gå till halv 4 ska jag gå till klockan 5. Anledningen? Jo jag måste gå på spanska mitt fetaste hatämne så det skriker om det. För att krydda till det lite extra har jag boel som lärare. Hon är galen, läskig, weird ja allt ni kan tänka er. Hon tar pennan och dunkar  in den i tavlan och vipps så är udden intryckt.. Japp i told you she´s weird. Sen ska man cykla hem, är väll hemma runt halv 6. L O V E♥♥

Nej nu ska jag sluta sitta och skriva ner allt klagomål här så ni slipper läsa. Bäst att gå och fixa det sista, om en kvart ska jag vara hemma och cassandra sen tar vi våra fina cyklar och glida fram med stil till osaknade rudde.

Hörs väll kanske ikväll (beroende på hur mycket plugg jag har vill säga...)




FACEBOOK


Hahahahaha okej detta är faktiskt sant!... Fast jag älskar fejjan ändå!



(Jag vet att filip brukar gå in här och läsa och när du ser detta nästan gång du läser; säg vad din och carls blogg
heter. Nästan så man måste läsa era också haha. Kommentera eller smsa adressen okej? BRA! :))

I'm a bad boy 'cause I don't even miss her, I'm a bad boy for breaking her heart

Hej på er! Är det bra med er? Med mig är det helt okej. Förutom min deprimerande sida som har kommit fram idag. Det är alltså dags för skola imorgon.. Det kommer vara dags för spanska, Astrid,Boel, åsnan (David Borg), allt tjat på david om att vi vill ha vårat prov som han inte ens kommer ha börjat att rätta så vi får tillbaks dom på avslutningen. Tidiga mornar, allt plugg.. Ja listan kan göras så mycket längre och jag har en sak att konstatera; Jag behöver mer lov! Får väll förska njuta av denna sista dag så gott det går om man nu kan det. Har plugg att göra. Mitt egna fel att det ligger såhär på sista dagen men jag har gjort det med flit. Plugga på lovet? Nejnejnej inte för min del, skolan ska stanna i skolan och inte följa med oss hem så på lov och helger (förutom söndagar) ligger mina böcker undanplockade.

Nog om skolan nu! Igår kväll var det iallafall galet men superroligt! Jag, Elin, Paulina och Kajsa träffades och gjorde lite allt möjligt. Tog cykellampor och satte i pannan, väntade in bilar och började "jogga" efter. Video på det finns. Paulina ska klättra upp på kajsas balkong och ja.. galet var det.
Ikväll skaj ag träffa matilda och emma så ska vi gå och lyssna när vår fins vän Joanna ska sjunga. Kommer bli toppen!

Slänger in en john mayer låt bara för att han är så grym. Sen ska jag plugga och bilder från igår kommer men inte nu.


10/4 You Got Me Good

Sitter hemma hos kajsa. Om en stund kommer Elin och Paulina och gör oss sällskap. Kvällen kommer bli rolig. Kameran är med så bilder kommer att komma, jag lovar! Nej nu ska jag måla mina naglar och fixa håret lite.

Vi hörs!♥

Falling Down

Godmorgon på er! Jag säger godmorgon nu efter som jag har nästan nyss har vaknat. Fin tidsuppfattning jag har; vaknar och tror att klockan ska vara ungefär halv 7, ska somna om då jag får sms av kajsa. Min första tanke var då; okej om hon är vaken nu är det sjukt. Ser då att klockan var 20 i 12, lite skillnad mot halv 7 så jag steg upp haha :)

Iallafall hade jag det mycket trevligt igår. Blev "chill" hemma hos cassandra med matilda och båda twilight filmerna då hon inte hade sett den första ens. Såklart när det är vi så blir det; tjockt (vi lassa på rejält) skratt i mängder och musik. Ett tagvar nog jag och cassandra litr dryga om man frågar matilda. Hon ligger helt inne i filmen, vi däremot tar cassandras ipod lyssnar igenom och sjunger rakt ut på var och varannan låt. någon liten kommentar om varje låt har vi också. Haha gud vad vi är fina tjejjer! Men dom är bäst ändå!

Senare ska jag träffa elin och kajsa. Har inte träffat dom på evigheter så nu är det dags igen! Får se om vi skojjar till det lite på kvällen, tror paulina kanske skulle vara med då också? Jag vet inte men det återstår att se!
Känns som om det är dags att runda av här nu annars kan jag forsätta i evigheter.

Ha bra så hörs vi sen!♥

Sitter vid fel dator för bilder tyvärr.

I guess I’m just a sucker for love

"Sega hela dagen" som jag skrev i det förra inlägget. Precis det jag har gjort, superskönt! Bara segat på soffan, duschat, fixat mina naglar och kollat på vampire diaries har varit mina sysslor. Kajsa har sagt till mig flera gånger att jag måste kolla på vampire diaries i förväg men hela tiden har jag sagt; nej den här gången ska jag se det när det är på tv. Klarade mig mycket längre än vad jag brukar. Kom till avsnitt tio som var på tv igår sen var jag tvungen att kolla vidare. Det är helt sjukt bra! Jag är fast, ni måste kolla på det ni som inte redan gör det!
Om en timme ska jag träffa några vänner. Sitter fortfarande helt ofixad. Kanske dags att börja? Jo jag ska alldeles strax men som vanligt kommer det sluta med att jag sitter här framför spotify.

Nej nu måste jag faktiskt röra mig till övervåningen och börja sätta igång!
Ha en bra fredagkväll, i will!♥



Och så denna grymma låt som bara är för olagligt bra!

Train – Hey, Soul Sister


9/4

Idag är en sådan morgon som jag kommer att sega. Jag älskar sånt, så himla skönt! Vaknade för unegär 20 minuter sedan, nu ska jag äta frukost och sätt mig framför tv:n. Det blir gamla underbara sjunde himlen. The perfect familly ni vet. Alla ska vara den snällaste på jorden, hjälper dotterns kompis kompis syster med pengar tillexempel. Ja det är ju lite väl klyschit och genomskinligt men jag tycker om det ändå.
Ikväll blir det att träffa vänner!

Nu frukost och tv:n hörs sen!♥

You gave my life direction

I knew I wouldn't forget you so I went and let you blow my mind

It's The Wrong Kind Of Place To Be Thinking Of You

Har varit på stan en liten stund tidigare. Åkte ner med mamma och det var meningen att jag skulle komma hem med ett album till mina Italien bilder, hittade inte ett sån som jag ville ha så jag fick med mig en tröja från Bik-Bok med mig hem. En vit med silvriga detaljer på axlarna. En sallad på vivaldi åt vi också, mycket gott!
I väntan på bussen hem träffar jag tre helt otroliga killar; Daniel, Carl och Albin. Alltså vilket gäng. Finner inga ord, riktigt klockrena är dom! :)
Ikväll blir det nog lungt, kan vara skönt det med, med tanke på att jag har gjort saker varje kväll sen jag blev frisk. Har absolut ingenting emot det alls, leva livet ska man göra. Skulle mer än gärna dra på något skojjit äventyr ikväll med! :) Imorgon blir det att träffa cassandra och matilda ännu en gång! Me gusta mucho


Slänger upp en gammal låt också som man aldrig tröttnar på.

Damien Rice – 9 Crimes

Leave me out with the waste
This is not what I'd do
It's the wrong kind of place
To be thinking of you
It's the wrong time
For somebody new
It's a small crime
And I've got no excuse











7/4 - Melissa Horn

Melissa Horn – Kungsholmens Hamn


Alla som vill ta en stund att fundera
När ska vi göra mod av sorgen och börja agera
Nu städar man gatan och snart försvinner alla spår
Och vi fortsätter att växa fast han förblir sexton år
Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

7/4

Kvällens klockrenaste: Oliver skriver på facebook

Oliver:Hur säger man vad gör du på spanska?
Jag: Jag har ingen aning
Oliver: Du läser spanska?
Jag: Ja och jag bryr mig inte ett skit om det så jag kan inte.
Oliver: hahahahah då är vi två.
Jag: Det känns bra
Oliver: jag kan saga perdon por llegar tarde. Och: excuse je suis en retard
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAH klockrent
Oliver: det är användningsbara fraser. Kan du inte? Jag kan lära dig

HAHAHAHAHAHAH :'(

Hey Soul Sister



En ny helt underbar favorit

KIDS

Har haft en helt otroligt bra dag idag med mina fantastiska vänner från ROM-resan. Träffades vid tolv och sedan dess har varit varit igång med mat, glass och hallon och en massa prat om allt och ingenting hela dagen och en bit in på kvällen. Superkul verkligen och jag känner på mig att det inte kommer fröja för länge innan vi ses igen! När vi 7 träffas har vi det awsome, tänk då den stora återträffen, helt galet vad roligt det kommer vara! Bilder togs med cassandras systemkamera så såfort jag fått tag i dom så kommer det upp här.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, hörs!♥


ROM

Bara för att jag saknar ROM-resan så obeskrivligt mycket, ska träffa västerråstjejjorna imorgon och återträffen är igång så kommer några få bilder till. L O V E♥


På västerås centralstation innan avresan



Ett kvitto från Burger King när över 30 personer äter..







Det bästa jag någonsin har gjort. Helt otroligt underbart♥♥♥♥




WeHeartIt









Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring



Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

List

Såg denna på matildas blogg och tänkte att jag kunde göra den med för att fördriva lite tid.

Bästa veckodagen: Utan tvekan; Fredag
Humör: Bra humör, vädret är bäst, dunkar musik, ska träffa mina fina vänner så det är mer än toppen!
Favoritgodis: Lätt fråga: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Blodpudding, fiskpinnar,skaldjur,ärtsoppa,
Kläder just nu: Oversize tröja och mjukisbyxor
Musik just nu: M is for music
Favoritsaft : Det måste vara farmors
Dagens längtan: Sommaren
Hur många kuddar sover du med: Två stycken
Spelar du nåt instrument: Nix
Dagens frisyr: Mitt extremt tråkiga: helt platt och livlöst
Kommer du ihåg din första kärlek: hahaha jaa
Har du några homosexuella vänner: Det tror jag att jag har.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!.
Ser du på kärleken som ett misstag: Aldrig
Bio eller promenad: Det beror på
Dagens borde: Inga som helst
Dagens  fundering: Lite allt möjligt till och från
Snarkar du? nej:)
Rädd för insekter? Vissa, dom är inte mysiga iallaflall
Det här är jag bra på: Skratta.
Vad vill du jobba som? Polis.
Chips eller godis? Både och
Skriver du dagbok? Nej :)
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Nej eller bara hål i öronen haha
Hur många syskon har du? 1 syster
Är du rädd för blod? Nej det är jag inte.
Anser du att du är stark? haha nej :( nästan pinsamt svag
Röker du? Aldrig gjort, aldrig provat och kommer aldrig hända
Snusar du? Nej tack
Använder du knark? Big no
Kaffe eller te? Båda!.
London eller Paris: Jag har inte varit i någon av städerna men jag vill och ska dit. säger båda :)
Favoritfärg: På sommaren och våre ljusa färger annars så går väll det mesta.
Född: 1 maj här i västerås
Nationalitet: Svensk.

My Love

Jag bokstavligen ä l s k a r att ta mina ipod hörlurar, sätta in dom i öronen och sedan spela så högt så man inte hör något annat i bakgrunden. Det är helt underbart, skulle kunna ha så dag ut och dag in.

Justin Bieber – Love Me

Linda Sundblad – Let's Dance

Dessa låtar, det blir mer än awsome!

Is This Love That I'm Feeling

Vaknade för ett tag sen men kände inte för att gå upp för stunden, såhär ligger jag. I sängen med datorn framför och har nyss kollat facebook. Har mitt facebook gått förlångt? Det är en helt annan fråga...
Vaknade iallafall upp till härligt vårväder här hemma i vässan, bara det gör ju dagen toppen! Senare ska jag träffa några riktiga toppen människor; Hanna, Matilda och Cassandra. Det blir superbra.

Igår var också trevligt. Blev lite hangout med en folket, en snabb cykeltur till 7eleven och ett rån. De tog 30 kronor för choklad där borta. Men jag, johan och matilda var så sugna så det fick gå, haha. Gott var det iallafall :)


Love Actually

Tumblr_ku5ztu6xgr1qz4wylo1_500_large
Love-actually-love-actually-578071_1024_576_large

Världens gulligaste scen ur en av världens underbaraste filmer; Love Actually

All the right friends in all the wrong places


The Way I Really Need You

Idag är första dagen sedan torsdagen som jag mår bra! Inte alls lika förkyld som igår, nästintill inte alls. Något måste ha hänt under natten haha. Nejdå, men glad är jag iallafall! :) Så ikväll få vi se om jag ska ta till mig och träffa några lovely people. Jag vill verkligen men med tanke på att det är första dagen som jag mår bra så får jag se om jag orkar, ska iallafall försöka :)

Blir lite mer musik nu. Några av de låtar som spelas mest i mina öron just nu!

Linda Sundblad – Let's Dance

Sheri – U Got Me Good - Radio version

Kelly Clarkson – Already Gone - Bimbo Jones Radio Mix

Justin Bieber – Love Me

Sean Kingston – Eenie Meenie



What You Got Boy

What you got boy is hard to find I think about it all the time I just can't get you off my mind

4/4 Taylor Swift


Maybe I´m Amazed

Jem – Maybe I'm Amazed

Maybe I'm amazed at the way you love me all the time
Maybe I'm afraid of the way I love you
Maybe I'm amazed at the way you pulled me out of time
and hung me on a line
Maybe I'm amazed at the way I really need you

Maybe I'm a girl and maybe I'm a lonely girl
who's in the middle of something
that she doesn't really understand

Maybe I'm a girl and maybe you're the only man
who could ever help me
Baby, won't you help me understand

Maybe I'm a girl and maybe I'm a lonely girl
who's in the middle of something
that she doesn't really understand

Maybe I'm a girl and maybe you're the only man
who could ever help me
Baby, won't you help me understand

Maybe I'm amazed at the way you're with me all the time
Maybe I'm afraid of the way I leave you
Maybe I'm amazed at the way you help me sing my song
Right me when I'm wrong
Maybe I'm amazed at the way I really need you

4/4 söndag



Den nya favoriten som spelas om och om igen :)

Dålig uppdatering

Anledningen till denna otroligt dåliga uppdatering lyder så här: jag är sjuk!. Vilket suger sjukt mycket så jag finner inga ord, det är lov och jag ska ha roligt med mina vänner. Det jag gör är: snyter mig, ligger på soffan och ser på film och sover. Nyss sov jag 1½ timme.. Har inte ens någon feber längre, jag bara helt genomförkyld. Har dock blivit lite bättre men tydligen inte tillräckligt för att kunna göra saker.. Jaja får väll fortsätta umgås med mina bästa vänner som jag har haft dom senaste dagarna: Näsdukar, näspray, alvedon, te och så någon macka.. Jag har svårt att äta tillochmed..

nej NU ska jag se till att bli frisk! Mitt efterlängtade lov ska inte få spenderas som en sjukling!

Ha det bäst! för det lär inte jag ha

2/4 Part two

Jag har inte mycket att säga denna dag. Så det får bli mer musik. Musik säger mer än vad man tror..

Gavin DeGraw – Young Love

Gavin DeGraw – Let It Go

Gavin DeGraw – More Than Anyone

Gavin DeGraw – Just Friends

Gavin DeGraw – Follow Through

Damien Rice – 9 Crimes


2/4 I’m just a sucker for Music


MGMT – Kids

OneRepublic – All The Right Moves

Kelly Clarkson – Already Gone - Bimbo Jones Radio Mix


All The Right Moves

Fortfrande sjuk. Dock ingen feber som jag hade igår men näsan rinner och hostar sönder, gör riktigt ont varje gång också inte alls kul. Såg på matildas blogg och en kommentar som hon skrev i inlägget under om att hon har bestämt att jag ska bli frisk. Matilda jag ska se till att bli frisk så snart som möjligt!
Så hittills har jag spenderat början av dagen i soffan med pappa och kollat på film. Det blev brothers och det var riktigt grym! Den borde ni absolut se :) Igår fick jag även en cykel av mamma och pappa, min födelsedag present i förskott. Fyller om en månad exakt, eller igår var det exakt en månad kvar men samma sak. Tackar så mycket iallafall och cassandra; snart kan cykelturerna till skolan börja!

Jag har även blivit aprillad idag, fast det är den 2:a. Blev det av the bitch himself Jonas Lindström. Han säger åt mig att kolla på talang ikväll, jag frågar varför och han svarar att han ska vara med. Min reaktion var väldigt fin: Nej?! seriöst? vad awsome! Jonas: Ja, jag ska visa magi trick. Jag: vad cool! Jonas: April april jag kan lura dig vart jag vill! Jag: hahahahah å vad fin!
Även cassandra har roat mig på sms såhär i sjuktider.

Cassandra: Det är långfredagen idag, ska inte du till kyrkan? Daniel väntar nog.
Jag: Men hahahahahah vad fin! Hur fan kom du på det där ens..
Cassandra: Hahah jag vet inte, måste ingå i den där sjukdomen du tror att jag har<3<3<3<3
(man måste nog vara assis som daniel kallar oss för att förstå)

Hon är fin, och nu kom jag på att jag ska försöka komma ihåg att lägga in en video på henne sen!


en otroligt fin bild på Cassandra och mig

Lauren Conrad / Whitney Port






Lauren Conrad & Whitney Port

You just gotta love them!

Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck – Ett sällsynt exemplar

Lars Winnerbäck – Jag får liksom ingen ordning

Lars Winnerbäck – Fribiljett mot himlen

Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck – Söndermarken  (♥♥♥)

Skulle kunna göra det mesta för att få se en spelning med denna underbart duktiga kille!

Here it comes

Under tiden som gått har Hanna fyllt 18 och haft maskerad fest

Vi körde på pirates of the carrabien

Isabell som homer simpson

Sebastian som Överläkare Boväng,Emil som Joel Kinnaman och Hanna som telletubbie

Ruben och Dan-Erik körde på Sagan om ringen

Emma var Lady Gaga,Matthias som Cimon och Victoria som Sandy


Vi har firat matilda i efterskott med mat på gränden och filmen remember me




Och så har jag spenderat skoldagar med bästa sp09d







Somsagt många bilder men så kan får det bli. NU vila..


Ett mycket sällsynt exemplar

Jag mår skit idag. Började redan igår efter träningen och imorse vaknade jag upp med feber, sprängande huvudvärk, yrsel och ont i kroppen. Så min dag hittils har spenderats i sängen, skola en timme för att skriva ett prov och sedan soffan. Så kommer resten av dagen se ut också. Kul start på lovet, verkligen!

Om en liten liten stund kommer det ett till inlägg med lite bilder som jag har sagt att jag ska lägga ut fler gånger.
Sen ska jag sova ännu mer..

RSS 2.0