Someday your prince charming will come. Maybe he just took a wrong turn, got lost, and is too stubborn to ask for directions

.

Min vän, min underbara vän

Cassandra spikar in gårdagen med ord perfekt. Hon är bäst, jag älskar dig vännen!♥

http://cassandra.devote.se/blogs/6530221/haer-ger-jag-er--exclusivt--mig-och-och-min-stoerda--underbara-och-aelskade-vaen-malin.htm

Words can not describe how much I miss you


Party Like A Rockstar


Det var det jag gjorde igår. Idag är jag sliten. Jag hade grymt kul.

Nu känner jag ett enomt sug efter en pizza med oxfilé på, herregud vad det vattnas i munnen när jag tänker på det. Familjen fundberg ikväll också, sen så lite "så mycket bättre" perfekt en lördag som denna!

You're simply the best, better than all the rest



Skola idag 13.10-14.10, sen är det lov. Fast jag säger att jag mer eller mindre redan har lov. Kan inte beskriva känslan hur skönt det ska bli, känns som flera kilos tyngder försvinner från mina axlar. Ikväll firar jag in lovet som rockstjärna med sotade ögon och röda läppar tillsammans med mina underbara vänner och annat folk, är taggad redan nu. Det är alltså halloween fest hos Rasmus och det kommer bli grymt! Känns som om man fått tillbaks sitt liv igen och att det nu är dags för livet att leka. WopWop!!

Tell me what I'm feeling isn't some mistake


Don´t make me wait just because you know I will.

Western is my religion





Hade matteprov igår, idag fick vi veta resultatet. Jag blev så jävla arg så jag var nära på att säga både det ena och det andra till LO när han berättade. T v å jäkla poäng ifrån godkänt TVÅ poäng! Det förstöde min dag.
Åkte hem till cassandra på halva matten och engelskan för att fixa det sista till vår redovisning och fyfan vad jag har garvat, jag stog bakom 98% av alla omtagnigar på grund av asgarv. Min mascara har runnit för tårarna rann. Herregud vilka helt awsome people! Är kvar hos cass och ska tillbaks till skolan om en timme för en lektion som slutar vid fem, det suger lika mycket som matten men men det måste göras. Bilderna ovan är från då, och ja vi spelar in en film så vi är inte seriösa med hur wasa och cass ser u :):)

Jesse Williams



Mums. Varje onsdag, en timme så får jag dö lite smått. Dagens höjdpunkt varje vecka

I'm glad I had the chance to meet you

Min förkylning är dryg, morgondagen ser jag inte alls fram emot, en lektion på fredag sedan är det en veckas välbehövligt lov. Fest på fredag också hos rasmus, det kommer bli grymt och jag är skapligt taggad redan nu. En bättre sätt att fira in lovet på finns kanske inte. Men en ren mördardag imorgon 8 till 5 i need some luck just då.


Syster/Sister/Hermana


having a sister is like having a best friend you can't get rid of.

jag diggar dig!

Staden i mitt hjärta, Stockholm jag är din



Petter tolkar "Stockholm i mitt hjärta". Jag kan bara säga en sak; G R Y M T!!
Petter är helt enkelt kung, det har han bevisat.

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

You don´t get a second change, life is no nintendo game.


Fuck matteB

Tror fan jag ska leva i celibat med min mattebok. Har spenderat hela dagen framför den och jag menar, eftersom vi kommer så bra överens är det väll bara att tuta å köra?


Söndag

V ä r d e l ö s dag. men å andra sidan så är det ju söndag så vad förväntade jag mig?

It is time for this

A SNOWFLAKE FELL AND IT FELT LIKE A KISS


Just a countdown

2 månader tills julafton
2 månader och en vecka tills nyår
188 dagar tills 18.


2 måander kommer gå fort och innan man hinner blinka så kommer årets härligaste tillfälle vara där; nyår.
188 dagar, nu ska denna tid rulla på som aldrig förr.

THAT'S THE WAY IT IS


backin’ up!

Detta visade hanna mig igår och jag fick mig ett gott skratt.

Kolla först på denna:


Och sen denna:

You And Me And Yes You Two


I made my bed and I sleep like a baby


Jag hade en superfredag igår med underbara vänner framför idol, cirkus möller, youtube klipp, skratt och godsaker. Sådana här mysiga saker borde man göra oftare. Idag är det lördag. Jag är lättad, lycklig och glad. Ja, helg behöver jag mer än någonsin och snart är det lov och skolkatalogen kommer nästa vecka.

there's something about you, something about you that's light up my day


It's not like I don´t want you baby, I really do. I want you to know that. You own my mind.

I can’t believe it, it’s so amazing


Jag har sovit sjukt dåligt inatt. Vaknat allt för många gånger av en täppt näsa, en ond hals och ett pucko som kommer kvart över 6 och lämnar två feta conteinar på parkeringen för den pinsamma städdagen som är i helgen. (Kvart över 6!!!!!!) Men det är iallafall f r e d a g!

Torsdag

Jag har gått och blivit förkyld. Igen! Jag har min terori (som förövrigt både är sann och realistisk), det är att pappa är boven i det hela och gått och smittat ner mig. Detta är något han förnekar men vad skulle det annars komma ifrån? Gårdagen sög, det blev helt enkelt för mycket, idag var sådär den med men imorgon är det fredag, det kommer bli en bra dag. Börjar 13.10, skola en timme, stan med hansi och sedan en kväll med vänner. Precis vad jag behöver.

...

Och där har jag brytit ihop. Jag orkar inte, vill bara bort och det är nu.


I wanna see if you give me some more

Herregud vilken helt underbar klass jag har. Idag har jag skrattat konstant så jag fått ont i magen och tårarna sprutat. Jag är och har hela dagen varit sjukt övertrött. Det känns som om en del av mig dött, på riktigt alltså. Jag vill sova men nej om 45 minuter kommer some people för att fira pappa. På fredag har jag en lektion. 13.10-14.10. Man kan väll säga en dag extra helg. U N D E R B A R T!

We were one we were free

Ännu ett prov försvinner ur livet idag men det är bara att samla nya tag till matteprovet om en vecka. Pappa fyller år idag också. 41 feta, så grattis! Love to you :) Blir tårta och andra godsaker senare idag Awsome.
Nu måste jag fixa mått hår lite, får inte stressa så det finns möjligheter att missa bussen. Prov första lektioner och kommer man försent... då är man död..(iallafall av david borg)

You are the promised kiss of springtime
That makes the lonely winter seem long
You are the breathless hush of evening
That trembles on the brink of a lovely song
You are the angel glow that lights a star
...
The dearest things I know are what you are
Some day my happy arms will hold you
And some day I'll know that moment divine
When all the things you are, are mine

Vilken färg har själen älskling?

Okej innan jag lägger mig och får behövlig sömn så måste jag även dela med mig av dessa.





This club is heating, this party’s blazing

Pluggandet med cassie gick bra. Nu sitter det, endast en sak som jag inte är helt 100 på men det ska nog gå ändå. Sen svenska provet i fredags så hoppas jag verkligen på detta. Som jag nämnde tidigare så kommer jag bli besviken annars. Jaja det visar sig helt enkelt imorgon! Nu håller jag på att slockan, tänkte lägga mig och kolla på paradise hotel avsnitten jag missat MEN självklart ska tv6 vara så ruttna och ta betalt för att kolla. S U G typ.

Nicki Minaj – Check It Out - Main Radio Mix

Just something

4 tvprogram:
- Paradise Hotel
- Greys Anatomy
- Idol
- Halv åtta hos mig
4 saker jag gjort idag:
- Skolan
- Pluggat
- Varit kung på kortspelet neger och preident
- Skrattat med världens bästa vänner från klassen 
4 saker jag längtar efter:
- Fylla 18!!!
- Jobb
- Höstlov
- Pengar
4 saker på önskelistan:
- Kläder
- Pengar till körkort/lektioner
- Pengar
- Tv till rummet
4 saker jag avskyr:
- Bananer
- Köttfärs
- Ormar
- Magsjuka och kräkas överhuvudtaget 
4 saker jag tycker om att göra:
- Skratta
- Vara med vänner
- Ha riktigt jävla kul
- Sova
4 saker jag ätit idag:
- Yogurt

- Pasta
- Pitabröd
- Alldeles för mycket godis..

Om ett tag kommer cassandra hit så ska vi gå igenom lite till provet imorgon. Fan vad detta ska gå bra annars kommer jag bli sjukt besviken!

Darker

Sitter med toningen i håret. Ska sitta i 20 minuter till. Jag tror och hoppas på att det kommer blir bra. Enligt frisören så skulle det även framhäva mina ögon mer haha om det nu är något att framhäva vill säga.







Reslutatet som oftast sker när sp09d får tillgång till en dator med webb och läraren inte finns i rummet.


Monday Morning


Jag tycker om när jag har sovmorgon. Speciellt när det inträffar 3/5 skoldagar. Och speciellt när man till och med har tid att sega inne i badrummet, lite mer tid att fundera ut vad man ska ha på sig och ha tid till att sätta på spotify på hög volym när man är ensam hemma. Frågar man mig är detta en grym start på morgonen. Idag ska jag även köpa toning. WopWop!

Jon Kortajarena

I really don´t get it...




är jag den enda tjejen som inte tycker Jon Kortajarena är snygg???
Visst, han ser väll kanske lite bra ut men snygg vet jag inte?


Angelica Blick



Den här hårfärgen vill jag ha när jag ska tona det. Den fina mörka färgen som Ubersnygga bloggerskan Angelica Blick har. Grymt snygg!

Let´s go a little bit darker

Idag, helt sådär så fick jag för mig att jag vill tona håret mörkare. Jag kör på toning, orkar inte färg med en massa utväxter och man får hålla på med färgning livet ut typ. Tonade iallafall håret i slutet av förra året och jag blev faktiskt nöjd så varför inte köra igen? Jag ska se till att det blir av någon gång den här veckan. Hihi awsome!

Geir Rönning



Igår var Geir en riktig jävla kung!

I just don't want to miss you tonight

You're the closest to heaven that I'll ever be, and I don't want to go home right now.

Jag vill ha dig här på riktigt inatt


Grymt

Vilken bra fredag jag har haft. Och det utan att ha gjort något speciellt, bara tagit det lungt och gjort det jag känt för. Började till och med plugga till spinter provet som är på onsdag och är nu klar. Bara att börja läsa in, kan verkligen inte beskriva hur lättad jag är. Känns som om 20 kilo har försvunnit från mina axlar. Även fast det svider lite att veta att promoe befinner sig i stan och på silk rättare sagt så får jag leva med det, kan tänka mig hur diggande det måste vara. Idol bjöd iallafall på många skratt och mina fråga är nu "vad fan har hänt med peter jide?" såhär rolig brukar han inte vara. Nu ska jag lägga mig och kolla på vampire diaries!

IDOL



Tack daniel och elin för att ha gjort min fredag en aning lite roligare.
Och sen olle som kan stå där och vara ögongodis utan att riktigt tänka på det.

Where do I begin? Should I tell you How bad I need you now

Det är fredag, jag börjar 13.10 och idag försvinner litteraturhistoria provet ut ur mitt liv. Man skulle kunna säga att jag är lycklig.

Olly Murs – Please Don't Let Me Go





Dagens



Dagens humör: Glad och trött.
Dagens mående: Helt okej
Dagens borde: Plugga svenska
Dagens frisyr:Lite små lockigt med hjälp av babyliss icurl
Dagens smink: Mascara,conceler och ögonskugga
Dagens klädsel: leggings,linne, kofta, halsduk
Dagens planer: Skola och det som tydligen hör till efter
Dagens materiella vill ha: Kanske inget matriellt men jag säger L O V
Dagens längtan: Lov, Helg, Värme
Dagens fundering: "Vart står vi?" och "Kommer jag klara provet imorgon?"
Dagens beroende: Skratt, hudförsvarets läppbalsam
Dagens produkt: Ingen aning
Dagens låt: Kent – Utan dina andetag och Promoe – Ge oss Sverige tillbaka
Dagens person: Han :)

Jag vill inte ha era traditioner, jag vill inte ha eran "trygghet". Jag vill inte ha eran definition av det ni kallar svenskhet

Skönaste låten. Promoe och Timbuktu om sverigedemokraterna. Några utav sveriges mest hemska människor.

Promoe – Ge oss Sverige tillbaka

Jag tror inte alls på nått mer

Loggar in på facebook. Har fått en inbjudan till ett evenemang. PromoeSilk. Tack och hej jag är inte 18 lyckliga än..

Rasmus Seebach – Engel      Daniel Merriweather – Red

Music,Music,Music is life

Fram tills allt har lagt sig kommer jag mer eller mindre bara blogga om världens bästa uppfinning, världsklassiga musik. Orka inte sitta och skriva om hur tungt det mesta är just nu.


Bara lukten gör mig svag

In every girl's life, there's a boy she'll never forget & a summer where it all started. ♥♥♥♥

VAD VORE JAG UTAN DINA ANDETAG?

Idag har det inte varit min dag alls. Allt har gått emot mig känns det som, jag orkar ingenting jag är slut på allt.
Trots det så har jag ändå fått tre asgarv. Alla gånger rann mina tårar. Kan kanske bero på att jag är alldeles för övertrött men får man skratta spelar det ingen roll hur. Litteraturhistorian börjar sakta men säkert att fasta men slakta den vill jag göra ändå. Nu ska jag sluta vara negativ och lägga mig och sova, som jag har längtat.

You took something perfect And painted it red

Jag vet inte om jag gav Tomas DiLeva en komplimang eller om jag förnedrade Daniel Merriweather när jag hörde denna låt igår morse och trodde det var DiLeva... Men då kan jag försvara mig med att nu när jag lyssnat ett tag så är det ju självklart att det är Marriweather.
Nu måste jag fixa det sista innan bussen till helvetet går. Jag båder ser ut och känner mig som skit idag.


Is this meant for me?

And I can’t do this by myself. All of these problems, they’re all in my head.

As long as we have each other, I think we´ll be alright


K, jag tycker du ska ta och komma hem nu, så att vi tre kan sitta där i någons säng, catcha upp om det senaste, få medlidande och puschande när allt går utför, skratta som bara vi kan och likaså fula oss. Smida våra planer, både för nuet och framtiden eller bara vara utan att göra något speciellt. Jag älskar er helt obeskrivligt mycket tjejer!♥


Jag saknar medvind

Jag saknar motivation t o t a l t. Vet verkligen inte vad som händer, tror även att jag har lite smått sömnbrist (haha...) så sjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Halvsov igenom mer eller mindre alla lektioner idag. Jag orkar inte. Öyvinn dödar oss och vi har prov varje vecka fram till höstlovet. Det är verkligen inte okej. Jag har så mycket att göra så när jag går i skolan känns det som om jag slösar tid, tid som jag egentligen skulle behöva lägga på kommande prov. Jag ska gå i ide på riktigt. Jag pallar ingenting.


How to save a life

Jag har ingen bra dag idag. Svenskan går inte framåt. Vi har 70 sidor och 19 frågor att svara på med a b och c. Ibland går det upp till q (????!!!). En vacker dag ska jag hämnas på öyvinn. Fryser gör jag också, riktigt mycket. Jag har till och med satt på mig sockor och rotat fram en av pappas varmaste tröjor ur hans garderob. Ser väll ut lite som en norrlänning som nyss tagit en tur på min skoter. Jag fryser ju iallafall inte lika mycket.

Nu väntar jag på att pappas helt underbart goda kötbullar ska bli klara sen ska jag sätta mig med pluggandet igen. Fuck this shit har jag till och med skrivit in i kalendern. Vill gå i ide. Jag återkommer när jag har något vettigt att ens komma med...

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid

Idag har det blivit tydligare än förr. Mycket tydligare. Skolan dödar mig. Heeeeelt sjukt vad trött jag är på skiten. Höjdpunkten var väll engelskan för fan vad min grupp kommer att leverera med humor! Annars så suger allt annat. Svenskaprovet ligger som 10 kilos vikter på mina axlar och som bara blir tyngre och tyngre för var dag. Matten går åt skogen, fattar nada bokstavligt talat. Fick iallafall reda på att jag klarade det första provet vi hade i matte b. Skönt. Men nej jag vill spy på allt.


Memories In Blue

Jag kommer inte stå ut tre veckor till. Tre veckor. Jag behöver höstlov N U. Jag har inte kommit in i tidiga mornar (kommer aldrig göra det heller för den delen), plugget vill jag spy på, jag kommer aldrig riktigt in i det. Allt kommer till sista minuten. Den här veckan har vi ett stort svenskasprov, jag har inte ens börjat. Nästa vecka har vi prov i spinter där man inte ens vet vad det är man ska träna på. Helt fucked up. Jag vill vara ledig fram till höstlovet. Och sedan fortsätta ett bra tag därefter.

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. Jag kan inte ens stå när du inte ser på. Och genomskinlig grå blir jag utan dina andetag

Kent – Utan dina andetag

Bara att känna din närhet skulle räcka

Du är resan som jag velat ska ta fart, Du är gåtan som jag aldrig löser klart, Du är början på nåt nytt och nånting underbart. Jag är hög nu sen den dagen när du kom, Ja, jag är hög nu och kan inte somna om. Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång,med dig, med dig.

I'm sorry, i can't afford a ferrari But that don't mean i can't get you there


Vad vore jag utan dina andetag?

Nyvaken men vill bara somna om. Väljer bort det av någon anledning, tror den är; mängder av plugg ska göras så om jag sover längre kommer jag vara sliten hela dagen. Hemskt att säga men skolan styr nästintill sitt egna liv.
Igår var kvällen hos marcus mycket skojj. Hade riktigt riktigt roligt vilket man alltid har när man man umgås med detta folk. Grymt!


Kass och gammal mobilbild från emil för några helger sedan.

Making up for teenage crime



We don't sleep when the sun goes down. We don't waste no precious time

almost everything i wish i'd said the last time i saw you.


Suddig bild från gårdagen

När man har akuta klädproblem där man absolut inte har en susning om vad man ska ha på sig kan man inget annat än älska att ha sin bästa vän bosatt 30 meter från mig på samma gata. Elins garderob är min andra garderob skulle man väll kunna säga haha...

Drar hem till marcus ikväll med världens bästa vänner. Om vi drar vidare får kvällen visa oss för vi tar det som det kommer. Kameran ska med, dock den lilla så bilder kommer men inte några med bra kvalité.

Jag saknar dig mer för varje minut som går.

Engelska, samhäll, matte b och svenska står på att göra listan idag. Tre av fyra ska vara klart på måndag. Jag får skylla mig själv, jag hade både torsdag och fredag på mig.


För jag tror att livet just har börjat och det blir vad man gör det till

Drog somsagt ner på stan och mongoliska med några från klassen för att fira malvina. Träffade sedan hanna och gick runt med henne tills vi träffade lite trevligt folk. Kvällens planer har varit lite till och från beroende på vad jag vill. Är på något konstigt humör så vet inte vad jag vill vara eller göra. Men nej nu har jag bestämt mig, jag följer med mina vänner ner på stan och har kul istället för att sitta hemma. JappJapp eller ska jag säga woopwoop? Det visar sig i slutet av kvällen.

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten, Varit död I minuter, hela själen var bruten, Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet

Tumblr_l9y14th4ni1qc3d2ho1_500_large
Ledig idag. Halvstudiedag och ingen lektion före resulterar i en dag extra helg. Fast ne det blir två för mig eftersom jag var hemma igår också. Därför passar några i klassen på att dra ner till mongoliska och fira malvina som fyller idag. Min fina fina alldeles fantastiska vän malvina! Det kommer bli grymt. Vad som sker efter det har jag ingen aning om men man får ta saker som det kommer.

Annars fick jag nästan nyss reda på att min morbror befinner sig på bb. Så någon gång idag kommer jag få en till kusin hihihi!

Vart tog hjärncellerna vägen?

Min syster kommer in i mitt rum; malin hjälp mig vad är det här för låt; Nananan Naaaaaaaaan! Nananaaaa Nanaaan!
Jag; *sitter med ögonen uppspärrade och ser ut som ett stort frågetecken* Är du seriös? hur fan ska jag höra?
Madde; a men vänta..... såhär; Nanaaannaaan! Nanaanaann!
Jag; hahahaha är du skadad på riktigt?
Madde; men hör du inte? Nannnannn!
Jag; oj har du inte uppfattat ett enda ord eller?
Madde; jooo I see you face
Jag; amen det är ju just the way you are med bruno mars.
Madde; jaha är det så den heter... så man hörde inte vad jag mena?

Vad fan tror du säger jag då hahahaha.

Och våra händer möts affärsmässigt snabbt



För första gången på nära håll stod vi som frusna mot varandra.
Och mina händer rörde aldrig din hud men jag vet att du kände.
Och varje gång du möter min blick blir min värld en aning större.
Varje gång du möter min blick Så vet jag vem jag är.

Seoul Tower - Locks Of Love


- You write your name and the name of the one you love, put it on the fence and throw away the key.

Såg detta på P:s blogg. Säg mig hur gulligt detta är. Vilken helt underbar tanke.

When I see your face there´s not a thing that I would change

Tumblr_l9wuwba1141qb5rv2o1_500_large
Vädret suger idag. Regn, regn och återigen regn. Det är höst nu så antar att det bara är att vänja sig.
Jag funderar på att hämta ner mitt täcke, lägga mig på soffan och slå på en film. Det får nog bli så.

Ha det bra!

Jag kan liksom inte förklara, Jag tror ni måste lyssna för att förstå

Kelly Rowland – Forever And A Day

Akon – Angel

Akon – Birthmark

Plain White T's – Hey There Delilah (tröttnar typ aldrig)

Alexandra Burke – All Night Long

Stromae – Alors On Danse - Featuring Erik Hassle

Cee Lo Green – No One's Gonna Love You

Robyn – Indestructible (Acoustic Version)

Lars Winnerbäck – En stannfågel ger sig av (♥♥♥♥)

Lars Winnerbäck – För dig (♥♥♥♥)

Japp några utav mina absoluta favoriter just nu..

Du lär väl lämna snart och här står jag kvar

Hemma själv idag fram till eftermiddag någon gång. Å vad jag gillar det, jag tycker det är helt underbart skönt.
Dagens första fundering har dykt upp. Det är en riktig i-landsfundering och jag har inga som helst problem med den. "Kommer jag någonsin kunna sluta lyssna på dessa låtar"?

Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Daniel Adams-Ray – Dum av dig

"Håll i mig och släpp aldrig taget
Tänk om jag faktiskt gick av"



YOU KNOW IT´S ALL BECAUSE OF YOU

När jag befinner mig i den hemska veckan som sker varje månad ökar mitt sötsug enormt men matlusten försvinner. I really don´t get it... Speciellt när man känner hunger men när man väl äter så mår man illa. Appropå mat så är jag läskigt kass på att laga mat, gjorde det nyss och smaklöst blev resultatet hahaha... Ikväll börjar äntligen grey´s anatomy igen, G R Y M T. Bonde söker fru också haha det är lite pinsamt men samtidigt lite små gulligt. Men innan dess ska jag lägga mig på spikmattan, är helt stel i ryggen känns som knutar både här och där.


Du är inte en i mängden men jag är en utav dom

Först Oskar Linros sedan Daniel Adams-Ray. Gått från snook till enskilda artister, båda har gjort det helt sjukt grymt bra. Detta är musik! 

Jag måste va galen som just blivit bedragen och som tänkte på lagen

Tumblr_l9b70djgm11qdkwh6o1_500_large
Onsdag. Var sliten imorse och plugget börjar sakta men säkert att ösa in. Ett svenska prov nästa vecka bla vars antal sidor i boken jag inte ens kan räkna upp tyst i mitt huvud. Menmen, bortsett skolan och allt helvete som hör till så mår jag bra, det flyter på utan hinder. Redan torsdag imorgon och på fredag är jag ledig och då är det malvinas födelsedag så klassen ska till mongoliska. På lördag kanske jag ska hem till marcus med andra vänner, det kommer bli grymt. Men somsagt; en torsdag imellan bara, en hemsk torsdag. Skolveckans andra hemskaste dag.


Har sprungit ända sen barnsben
Från allt jag egentligen var
Sprickor blev hål i fasaden
Utan någon egentlig plan
Raserades hela mitt slott
Allt jag var kom till ett stopp
                     -
Dum av dig-


Vaken om natten och drömmer på dagen


Du är inte en i mängden men jag är en utav dom.
Jag är inte den som lämnar dig när färgen flagnar på fasaden

Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta. För dig ska jag göra det tusen gånger om



Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Jag minns vad jag minns och jag har glömt vad jag glömt Det behöver inte ens ha hänt. Det kan ha varit länge sen men jag kan också ha drömt Det är en känsla som jag alltid känt.

.

Keep thinkin' of me, doin' what you like

Måndag. Bra dag med bra folk. Mongoliska på lunchen, matte b prov/förhör som gick bra faktiskt. Sånt kan göra min dag så pass mycket bättre. Sedan firande av cassandra hemma hos henne med härligt folk.

Nu engelska glosor som vi hade kunnat fått slippa om inte någon i klassen säger; kan vi inte få dessa i glosor och micke svarar; jag hade inte tänkt ge er några glosor men okej om ni vill. Sånt blir man väll lite för irriterad på?

Cee Lo Green – No One's Gonna Love You

Rihanna – Only Girl (In The World)


GRATTIS CASSANDRA!









Grattis bästa du! Jag älskar dig!♥

Och cass; notera den tredje bilden, på oss inne på hotellrummet. Dina strumpor som hänger i bakgrunden sådär som i omklädningsrummet. hahahahha

Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om för det ekar i huvudet.



Nu orkar inte mina ögon vara öppna längre. Känns som världens längsta dag så nu ska jag krypa ner i sängen.
Imorgon fyller min alldeles underbara vän cassandra år. Så efter skolan följer jag med henne och firar henne lite smått med annat folk. Det blir kul men fram tills dess så säger jag härmed godnatt!

Oh, this is the start of something good
Don't you agree?
I, haven't felt like this in so many moons
You know what I mean
                        -
Gavin Degraw -


Cee Lo Green

Jag har hittat något nytt och jag gillar det.




Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin', you can come inside, And when you enter, you ain't leavin', be my prisoner for the night



Klar med pluggandet. Vissa saker sitter lite extra än andra men nu får jag göra så gott som jag kan.
Ska träffa E&K en liten stund ikväll. Hur ska jag orka? Jag må vara en av sveriges mest slitna människa men samtidigt så kan jag faktiskt leva med det. Helgen har varit grym och man lever bara en gång. Jag får leva lite på kaffe en stund framöver.

So please don’t loose your thoughts of me loving you and you loving me

Sova, Plugga, chilla. Sova, Plugga, Chilla.
Japp det är så min dag hittils sett ut idag och så kommer det fortsätta. Jag får liksom varva mellan äckliga matteboken och sängen.

this reminds me of Alicia Keys verse; i’m falling for you

Akon – Birthmark

All drinks are free.Shots shots shots shots shots shots

Jag borde egentligen ligga och sova just nu. Vaknar kvart i 9 och kan inte somna om. Skitskoj när man kom i säng runt halv 5 imorse. Men det var värt det. I helgen blev det lite för mycket av det goda och igår lovade jag mig själv att inte göra det igen. Men jag antar att man aldrig ska säga aldrig haha;)

Dagens fundering; kommer jag någonsin orka räkna matte b till provet imorgon?

L Ö R D A G

Sliten tjej. Har velat sovit flera gånger idag men har haft en syster som nästintill tvingat mig att städa. När hon ger order är det nästan bara att göra det. Efter ett tag när jag verkligen precis lagt mig kommer hon och tvingar upp mig igen och säger att jag inte har tid att ligga där. Hahahaha skadad ledar unge alltså.

And I never was smart with love, I let the bad ones in and the good ones go



I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible

We gonna party all night and sleep all day

Igår var...Igår var skoj. Kanske inte som man trodde men visst funkade det. Det räckte och blev över för min del för när kajsa och paulina bestämt skulle vandra till donken ville jag bara hem. Så dit vandrade jag lite halvt på tå och åt upp nästan alla kajsa pommes. Kom i säng någon gång vid halv 3 och nu när jag vaknar har mascara, eyliner och allt kletats ut rejält runt ögonen haha så ska gå och tvätta bort det, försöka äta något och lägga mig i sängen igen.

ALLA DANSAR OCH JAG TÄNKER ÄR DU OCKSÅ SJÄLV, VART ÄR DU IKVÄLL?

fest nr. 1 blev inte av. Fest nr.2 blir av. Awsome! Ska vi köra på en all in? Klart vi gör, vi ses i dimman jag är taggad till tusen!

Olle Hedberg



Jo jag har en favorit i idol. Flera jag tycker grymt duktiga men olle, han är kung. Sen att han ser sådär lite halvbra ut, har snyggaste armarna och ser ut att ha en riktigt snygg kropp gör ju inte saken sämre. Haha!

I´m dancing all night long

"Det är ju oftare man tar sprutor än vad det är som Malin cyklar till skolan". Hahahahaha tack kajsa! Men det är ju sant så kan inte säga emot...

Ikväll vet jag inte vad som händer. Två alternativ har jag; Träffa några vänner eller fest men det alternativet är inte 100 än. Om det blir det så tror jag det blir party.

All night long

Not ready to let go
Cause then I'd never know
What I could be missing

Ligger och drar mig i sängen. Börjar 13.10 så blir kvar här ett tag till. Kvällens planer är inte helt 100 men det blir en bra fredag vilket som. Helg om 5 timmar.

we go to class to get a job, a job to scrap to beat the odds



Detta är det mest otippade på väldigt väldigt länge. Stromae feat Erik Hassle. Fan vad grymt det är! Jag säger ju det, erik är världsbäst han kommer bara fortsätta leverera. Åå vad detta gjorde början på min dag så mycket bättre!

RSS 2.0